שאלוןלוןלון

שאלוןלוןלון

עליי שם: כינוי: גיל: מאומץ אם יש: עיר: ת.ז חח סתם: ************************************************************************** סלב מי את מעדיפה מייקל לואיס או רן דנקר? הפוני של נינט או פוני לצד? אושרי כהן או רן בכור? ************************************************************************ אחים יש לך אחים? אם כן כמה: את הכי גדולה או הכי קטנה? אם יש לך אחים קטנים הם אוהבים את דורה חח? ********************************************************************* פלאפון יש לכם פלא? איזה? איזה רינטונג יש לכם? יש לכם עליו מחזיקי מפתחות כאלה יפים? יש לכם מצלמה? סמתם על הפלא שלכם תמנות של הבויז? ******************************************************************* בצפר איזה בצפר את? איזה כיתה? איזה מיספר כיתהחח? מכחה להפסקות? את מקשקשת על השולחן? אם כן הרבה או קצת? ******************************************************************** שאלה אחרונה.... רדו למטה נהנתם?!מקווה מאוד

../images/Emo41.gifהייתי באמצע..

חוצמזה כוולן יושנות כנראה.. ואולי יש כאלה שעכשיו מגיבות או שעדיין לא ראו את השרשור... לא צריך להתעצבן!

../images/Emo41.gifעונה נה נה אשקלונה חעחע XD

עליי-
שם: מיכל
כינוי: דושדושונת סקעת :]
מאומץ אם יש:
עיר: מה לא מובן?! נה נה נה אשקלונה חעחע
ת.ז חח סתם: אממ 123456789 חח קומבינההההה XD [כמו רפי גינת XD] ************************************************************************** סלב-
מי את מעדיפה מייקל לואיס או רן דנקר? רן :]
הפוני של נינט או פוני לצד?פוני לצד
אושרי כהן או רן בכור?שתיהם :] למה לא שאלת מש'ו עם הראל סקעת?!
בכל מקרה אם היית שואל אז-- הראל סקעת :] ************************************************************************ אחים-
יש לך אחים? כן
אם כן כמה: 3
את הכי גדולה או הכי קטנה? הכי קטנה :[ :]
אם יש לך אחים קטנים הם אוהבים את דורה חח? לא חח אבל אני?! שונאת אותה =\\ ********************************************************************* פלאפון-
יש לכם פלא? כן :]
איזה? איזה?? חח סתם של אורנג' =\\
איזה רינטונג יש לכם? יש לי שיר "לראות אותך צוחקת"
יש לכם עליו מחזיקי מפתחות כאלה יפים? לא.. אבל אני רוצה לשים את של "עלית" אבל לבנתיים ייצא לי רק אחד והוא |לא מש'ו =\\ יש לכם מצלמה? כן :]
סמתם על הפלא שלכם תמנות של הבויז? כןן.. העברתי של אדם ושל ערן [ושל הראל
] ******************************************************************* בצפר-
איזה בצפר את? איזה?! חח מזתומרת איזה?
איזה כיתה? ט'
איזה מיספר כיתה חח? 3
מחכה להפסקות? ברורר
את מקשקשת על השולחן? לפעמים :]
אם כן הרבה או קצת? קצת ******************************************************************** שאלה אחרונה.... רדו למטה
נהנתם?! חח כן.. אבל טוב שלא שאלת מה המס' של הפלא'.. או איזו שכונה+רחוב הביצפר או מש'ו כזה.. כי היית ממש קרובה XD

lililulu

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

כתבנו אותו דבר בתעודת זהות! ונשבעת לך שלא הסתכלתי על שלך לפני שעניתי! גנבת רעיונות אני יגיד אותך לרפי גינת

ShuSha9

New member
../images/Emo107.gif../images/Emo41.gifעונה../images/Emo41.gif

עליי שם:קסניה כינוי:ShuSha9 גיל:13.5 מאומץ אם יש:
עיר:חולון ת.ז חח סתם:חחח מאיפה לייי ************************************************************************** סלב מי את מעדיפה מייקל לואיס או רן דנקר?אמממ את שניהם הפוני של נינט או פוני לצד?פוני לצד והפוני של נינט לא מתאים לכל אחת אבל לא זה מתאים...!!! אושרי כהן או רן בכור?אושרי כהןןןן!!!!!
************************************************************************ אחים יש לך אחים?לא אם כן כמה:אין לי אחים את הכי גדולה או הכי קטנה?הכי גדולההה חחחח סתםםםם אם יש לך אחים קטנים הם אוהבים את דורה חח?אין לי אחיםםם!!! ********************************************************************* פלאפון יש לכם פלא?כן איזה?Sony Ericsson K610i איזה רינטונג יש לכם?Sean Paul Ft Rihanna - Break It Off יש לכם עליו מחזיקי מפתחות כאלה יפים?כן יש לי כלבלב חמודד חח יש לכם מצלמה?כןן סמתם על הפלא שלכם תמנות של הבויז?אממ לאא
******************************************************************* בצפר איזה בצפר את?זלמן ארן איזה כיתה?ח' איזה מיספר כיתהחח?8 מכחה להפסקות? חח כןןןן את מקשקשת על השולחן?כןןןן אם כן הרבה או קצת?הרבההה ******************************************************************** שאלה אחרונה.... רדו למטה נהנתם?!מקווה מאוד כןןן נהנתיייי!!!!

../images/Emo214.gif../images/Emo60.gifעונההההההההההההההההה

שם: קרן כינוי: קרניתוש גיל: 16 ושבועע מאומץ אם יש:
עיר: אזור ירושלים ת.ז חח סתם: ?????????------------------------------- ************************************************************************** סלב מי את מעדיפה מייקל לואיס או רן דנקר? שניהםם הפוני של נינט או פוני לצד? איכססססססססס אושרי כהן או רן בכור? רןןןןןןןןןןןןןןןןן ************************************************************************ אחים יש לך אחים? כן אם כן כמה: יש לי 3! אח ואחות תאומים שגדולים ממני ואחות אחת קטנה את הכי גדולה או הכי קטנה? סנדוויץ אם יש לך אחים קטנים הם אוהבים את דורה חח? בעעעעע כןןןן ********************************************************************* פלאפון יש לכם פלא? כן איזה? משהו מעפןן איזה רינטונג יש לכם? של ההחברה יש לכם עליו מחזיקי מפתחות כאלה יפים? כן חחחחח יש לכם מצלמה? לא סמתם על הפלא שלכם תמנות של הבויז? כןןןןןןןןןןןן ******************************************************************* בצפר איזה בצפר את? בצפר חראאאאא איזה כיתה? י' איזה מיספר כיתהחח? 2 ותאמינו לי שארם לא נאהב אתכם אתם תעופווו מכחה להפסקות? ברוררררררררררר את מקשקשת על השולחן? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן אם כן הרבה או קצת? מלא מלא מלאאאאאא כי אני אוהבת לצייררררררררררררררררררר ********************************************************************

עונה

שם:שלי כינוי:האלופה תנו כבוד גיל:12+ מאומץ אם יש: עיר:לוד ת.ז חח סתם: ************************************************************************** סלב מי את מעדיפה מייקל לואיס או רן דנקר?רן דנקר הפוני של נינט או פוני לצד?פוני לצד אושרי כהן או רן בכור?רן בכור ************************************************************************ אחים יש לך אחים?כן אם כן כמה:2 את הכי גדולה או הכי קטנה?סנביץ אם יש לך אחים קטנים הם אוהבים את דורה חח?לא ********************************************************************* פלאפון יש לכם פלא?כן איזה? איזה רינטונג יש לכם?הרבה יש לכם עליו מחזיקי מפתחות כאלה יפים?כן יש לכם מצלמה?ברור סמתם על הפלא שלכם תמנות של הבויז?לא ******************************************************************* בצפר איזה בצפר את?אליעד איזה כיתה?ז איזה מיספר כיתהחח?1 מכחה להפסקות?כן את מקשקשת על השולחן?ברור אם כן הרבה או קצת?הרבה

ע ו נ ה = ]

עליי שם: אביה כינוי:יש הרבה אבל הכי אושית..חח...
עיר:גן יבנה(זה לא עיר חחח ) ת.ז חח סתם: ************************************************************************** סלב מי את מעדיפה מייקל לואיס או רן דנקר?שנהם הפוני של נינט או פוני לצד?פוני של נינט אבל תלוי למי..=] אושרי כהן או רן בכור?אושרי כהןן!!! ************************************************************************ אחים יש לך אחים?כן אם כן כמה:3 את הכי גדולה או הכי קטנה?הכי גדולה=] אם יש לך אחים קטנים הם אוהבים את דורה חח?פעם...
********************************************************************* פלאפון יש לכם פלא?חח..כן איזה?חחח..פלאפון של פלאפון..
איזה רינטונג יש לכם?תני לי סיבה.. יש לכם עליו מחזיקי מפתחות כאלה יפים?לא.. יש לכם מצלמה?כן.. סמתם על הפלא שלכם תמנות של הבויז?חח..ברורר ******************************************************************* בצפר איזה בצפר את?מזתומרת?!איפו?! איזה כיתה?ז' איזה מיספר כיתהחח?1 מכחה להפסקות? חח...מאוד=] את מקשקשת על השולחן?כן=] אם כן הרבה או קצת?הרבה=] ******************************************************************** שאלה אחרונה.... רדו למטה נהנתם?!מאודדדדדדדד!!חח..אבל בבצפר לא הבנתי..חחח...

../images/Emo15.gifעווווווווונה../images/Emo15.gif

עליי שם: דילב כינוי: ביחושית גיל: 15 מאומץ אם יש:
עיר: קריית חיים ת.ז חח סתם:
************************************************************************** סלב מי את מעדיפה מייקל לואיס או רן דנקר? אביחי לוי
הפוני של נינט או פוני לצד? לצד אושרי כהן או רן בכור? אושרי כהן ************************************************************************ אחים יש לך אחים? כה אם כן כמה: 3 את הכי גדולה או הכי קטנה? הכי גדולה אם יש לך אחים קטנים הם אוהבים את דורה חח? איזההה..! רק כדורגל מעניין אותם
********************************************************************* פלאפון יש לכם פלא? כן איזה? חרא
איזה רינטונג יש לכם? את האחת
יש לכם עליו מחזיקי מפתחות כאלה יפים? כן האות A של אביחי והאות D של דילב
יש לכם מצלמה? לאא סמתם על הפלא שלכם תמנות של הבויז? רק אחת של אביחי ******************************************************************* בצפר איזה בצפר את? שקד איזה כיתה? ט' איזה מיספר כיתה חח? 3 מכחה להפסקות? כןןן את מקשקשת על השולחן? חופשייי אם כן הרבה או קצת?הרבהה

למעלה