שאלוןלוןלון

../images/Emo79.gif אופסס כמה טעויות...

1. דנקר** 2.אממ.. לא ממש שנה שעברה הייתי מקשקשת הרררבהההה על השולחנות חיחיחי לפני זה זה היה: אממ.. לא ממש שנה שעברה אני מקשקשת הרררבהההה על השולחנות חיחיחי אם יש עוד טעויות... לא נורא לא שמתי לב..

עונההה באיחוור

עליי שם:לור-אן כינוי:אושית חמי גיל:14 מאומץ אם יש:
להיום... עיר:תל אביב ת.ז חח סתם: ************************************************************************** סלב מי את מעדיפה מייקל לואיס או רן דנקר?מייקל לואיס הפוני של נינט או פוני לצד?לצד אושרי כהן או רן בכור?רן בכור ************************************************************************ אחים יש לך אחים? כן אם כן כמה:1 את הכי גדולה או הכי קטנה?הכי קטנה אם יש לך אחים קטנים הם אוהבים את דורה חח? אין לי אחים קטנים ********************************************************************* פלאפון יש לכם פלא?בארווור איזה? היה v3 נגנב הביאו לי חילופי בנתיים איזה רינטונג יש לכם? כמה אהבההה יש לכם עליו מחזיקי מפתחות כאלה יפים? כן סוכריה יש לכם מצלמה? בארווור סמתם על הפלא שלכם תמנות של הבויז? על הפלא לא בפנים יש כמה ******************************************************************* בצפר איזה בצפר את? תיכון חדש איזה כיתה? ח איזה מיספר כיתהחח? 6 מכחה להפסקות? בארוור את מקשקשת על השולחן? לפעמים אם כן הרבה או קצת? קצת ******************************************************************** שאלה אחרונה.... רדו למטה נהנתם?! היה פסדר חחחחח

miri2102

New member
עונהה

עליי שם:מירי כינוי:מירו'ש גיל:15 עוד חודש מאומץ אם יש:--- עיר:ערד ת.ז חח סתם: ************************************************************************** סלב מי את מעדיפה מייקל לואיס או רן דנקר?מייקל הפוני של נינט או פוני לצד?פוני של נינט אושרי כהן או רן בכור?ברור שאושרי.!! ************************************************************************ אחים יש לך אחים?כן אם כן כמה:יש לי 4 אחים..(בנים)...אחד בן 18 וחצי אחד בן 13 אחד בן 9 ואחד בן 5 את הכי גדולה או הכי קטנה?אמצעית אם יש לך אחים קטנים הם אוהבים את דורה חח?לא ********************************************************************* פלאפון יש לכם פלא?ברור איזה?TELIT ניראה ליי איזה רינטונג יש לכם? שיר אהבה למוזה של דנידין..ובהודעה את כמה אהבה של גיים בויז יש לכם עליו מחזיקי מפתחות כאלה יפים? כן פו הדוב חמודד...וכלבלב מבמבה... יש לכם מצלמה?כה סמתם על הפלא שלכם תמנות של הבויז?ברור ******************************************************************* בצפר איזה בצפר את? אורט איזה כיתה?ט' איזה מיספר כיתהחח? ט'3 מכחה להפסקות? מי לא? את מקשקשת על השולחן? כן...=] אם כן הרבה או קצת? המון ********************************************************************

../images/Emo20.gifעוננה קצת באיחור

עליי שם:נופפר בוסקילה כינוי:נופפ גיל:14 וחצי מאומץ אם יש:
שליטה עיר:חייפה ת.ז חח סתם: : \ ************************************************************************** סלב מי את מעדיפה מייקל לואיס או רן דנקר?רןן כפרעליוו חיימשלי הוא הפוני של נינט או פוני לצד?פוניי לצד בכל זאת ! אושרי כהן או רן בכור?אושריי כהןן מושלםם ************************************************************************ אחים יש לך אחים?יאפפ אם כן כמה:2 את הכי גדולה או הכי קטנה?קטננה הכי טוב אם יש לך אחים קטנים הם אוהבים את דורה חח? : \ אינליי חח אבל אני אוהבת את דורה !:p ********************************************************************* פלאפון יש לכם פלא?הא-אה איזה?נוקיה 6280 איזה רינטונג יש לכם?מצטער שהתאהבת יש לכם עליו מחזיקי מפתחות כאלה יפים?חחח עדיין לא , יש לכם מצלמה?הא-אה שמתם על הפלא שלכם תמנות של הבויז?רק של אביחי שדילב מתקשרת יש אותו :p ******************************************************************* בצפר איזה בצפר את?שקד איזה כיתה?ט' איזה מיספר כיתהחח? 3 אחללה כיתה ! מחכה להפסקות? נאממ כהה :p את מקשקשת על השולחן? הרבההה אם כן הרבה או קצת? פווול ******************************************************************** שאלה אחרונה.... רדו למטה חחח נהננתם ? כהה היה נחמד כפרעליךך תודה נופפ

למעלה