שאלוןלוןלון

../images/Emo110.gifעונה=].......

עליי שם:ספיר כינוי:דמושית=].... גיל:15 מאומץ אם יש:
.... עיר:נהנהנה נהריה חחחח ת.ז חח סתם:סומכת על הרצון שלכם סתם חחחחחחחחח ************************************************************************** סלב מי את מעדיפה מייקל לואיס או רן דנקר?אף אחד רק א=ד=ם
..... הפוני של נינט או פוני לצד?שתיהם יפים=]... אושרי כהן או רן בכור?א=ד=ם
...... ************************************************************************ אחים יש לך אחים?כההה אם כן כמה:חוץ ממני יש עוד 4 את הכי גדולה או הכי קטנה?הכי גדולה אם יש לך אחים קטנים הם אוהבים את דורה חח?חחחחח כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ********************************************************************* פלאפון יש לכם פלא?כההה איזה?של חברת פלאפון איזה רינטונג יש לכם?כול מיני יש לכם עליו מחזיקי מפתחות כאלה יפים?כההה יש לכם מצלמה?כהה סמתם על הפלא שלכם תמנות של הבויז?כה אבל הורדתי כי הוא נרטב לי וזה נהרס=[חחחחחחחחח ******************************************************************* בצפר איזה בצפר את?כרמיאל איזה כיתה?ט' איזה מיספר כיתהחח?יש לנו כיתה ט' אחת ומיוחדת נענענ חחחחחחחחחחח מכחה להפסקות? כןןןןןןןןןןןןןןןןן את מקשקשת על השולחן?מלאאא אם כן הרבה או קצת?הרבה חחחח ******************************************************************** שאלה אחרונה.... רדו למטה נהנתם?!מקווה מאודכן=]....

lililulu

New member
עונהנהנה:]]]]

עליי שם: אמית
כינוי: אין...תחשבו לבד גיל: 15 מאומץ אם יש: אין עיר: תל אביב! חחח סתם הייתי מתה...חור שאף אחת לא מכירה
ת.ז חח סתם: 123456789
************************************************************************** סלב מי את מעדיפה מייקל לואיס או רן דנקר? רניייי!!! הפוני של נינט או פוני לצד? פוני לצד אושרי כהן או רן בכור? וואו קשה לבחור אבל...אושרי כהןןן
************************************************************************ אחים יש לך אחים? כן אם כן כמה: 2 את הכי גדולה או הכי קטנה? הכי קטנה אם יש לך אחים קטנים הם אוהבים את דורה חח? חחחח אני אוהבת את דורה
סתם! ********************************************************************* פלאפון יש לכם פלא? כן איזה? מוטורולה של סלקום כזה איזה רינטונג יש לכם? אשמור את ליבי נראה לי
יש לכם עליו מחזיקי מפתחות כאלה יפים?של פו הדב יש לכם מצלמה? כן סמתם על הפלא שלכם תמנות של הבויז? הורדתי לפלא'...במאחורה היה לי פעם וזה נרקע אז הורדתי ******************************************************************* בצפר איזה בצפר את? בית ספר
איזה כיתה? ט' איזה מיספר כיתהחח? 2 מכחה להפסקות? כל שיעור זה הפסקה אצלנו חחחח סתם כן כמו כולם
את מקשקשת על השולחן? לפעמים חחח שמשעמם אם כן הרבה או קצת? קצת ******************************************************************** שאלה אחרונה.... רדו למטה נהנתם?!מקווה מאוד אכן כן

../images/Emo187.gifעונה ....

עליי שם:מורן כינוי:דמושית גיל:13 וחצי מאומץ אם יש:
עיר:נהריה ת.ז חח סתם: ************************************************************************** סלב מי את מעדיפה מייקל לואיס או רן דנקר?רן דנקר הפוני של נינט או פוני לצד?הפוני של נינט אושרי כהן או רן בכור?אושרי כהן ************************************************************************ אחים יש לך אחים?כע אם כן כמה:2 את הכי גדולה או הכי קטנה?הכי גדולה אם יש לך אחים קטנים הם אוהבים את דורה חח?כע חחח
********************************************************************* פלאפון יש לכם פלא?באאארור איזה?דור 3 איזה רינטונג יש לכם?של שון פול יש לכם עליו מחזיקי מפתחות כאלה יפים?לע יש לכם מצלמה?בארור סמתם על הפלא שלכם תמנות של הבויז?לא ******************************************************************* בצפר איזה בצפר את?עמל איזה כיתה?ח' איזה מיספר כיתהחח?11 מכחה להפסקות? כע את מקשקשת על השולחן?בארור הכול גיים בויז חחח אם כן הרבה או קצת?הרבה מאוד ******************************************************************** שאלה אחרונה.... רדו למטה נהנתם?!מקווה מאוד כע חחח:)

עונההההההה

עליי שם:מריה סנדלר כינוי:מריוש,נולנולית גיל:13 וחצי..(כבר עברה חצי שנההה חחח איזה מהר) מאומץ אם יש:אין לי עיר:אשקלון ת.ז חח סתם:????.............. ************************************************************************** סלב מי את מעדיפה מייקל לואיס או רן דנקר?אף אחדד הפוני של נינט או פוני לצד?לצד.. אושרי כהן או רן בכור?אף אחדד ************************************************************************ אחים יש לך אחים?אמ...יש לי אחות.. אם כן כמה:1 את הכי גדולה או הכי קטנה?גדולה
אם יש לך אחים קטנים הם אוהבים את דורה חח?חחחח יש לי אחות היא גם לא ממש קטנה היא בת 11 וחצי..אבל היא כן אוהבת את דורה.. ********************************************************************* פלאפון יש לכם פלא?כן.. איזה?אורנג'... איזה רינטונג יש לכם?כמה אהבה חחח יש לכם עליו מחזיקי מפתחות כאלה יפים?אמ....לא... יש לכם מצלמה?כן.. סמתם על הפלא שלכם תמנות של הבויז?לא אבל חשבתי על זה חח ******************************************************************* בצפר איזה בצפר את?סליחה?חחחחחחח איזה כיתה?ז'... איזה מיספר כיתהחח?חחחחחח אולי גם תישאלי איך קוראים למחנכת....אני ב-ז'6 מכחה להפסקות? כןןן את מקשקשת על השולחן?לפעמים חחח כשמשעמם לי אם כן הרבה או קצת?לפעמיםםם אמ....ככה ככה לא הרבה וגם לא קצת.. ******************************************************************** שאלה אחרונה.... רדו למטה נהנתם?!מקווה מאוד כן חח נהנתי.... אורטל?סיתי?דילבוש?דושית?דושונת(עדידוש)?מיכל?ספיר?לירון?רותם?אוראל?קרן?לינוי? אני כלכך אוהבת אותכןןןן
מריה סנדלר. אהה וכל מי ששכחתי סוריייי....

Ninia Rebelde

New member
עונה...

עליי שם:נופר כהן כינוי:Ninia Rebelde גיל:16 וחודשיים מאומץ אם יש:בינתיים אין עיר:עפולה ת.ז חח סתם:548966752 ************************************************************************** סלב מי את מעדיפה מייקל לואיס או רן דנקר?שניהם הפוני של נינט או פוני לצד?לצד אושרי כהן או רן בכור?שניהם ************************************************************************ אחים יש לך אחים?כן אם כן כמה:1 את הכי גדולה או הכי קטנה?הכי גדולה אם יש לך אחים קטנים הם אוהבים את דורה חח?אח שלי בן 13...אז לא... ********************************************************************* פלאפון יש לכם פלא?כן איזה?Sumsung 900 איזה רינטונג יש לכם?Tu Amor-המורדים המקסיקנים יש לכם עליו מחזיקי מפתחות כאלה יפים?לא יש לכם מצלמה?כן סמתם על הפלא שלכם תמנות של הבויז?כן ******************************************************************* בצפר איזה בצפר את?אורט עפולה איזה כיתה?י"א איזה מיספר כיתהחח?8 מכחה להפסקות? כן את מקשקשת על השולחן?לפעמים אם כן הרבה או קצת?קצת ******************************************************************** שאלה אחרונה.... רדו למטה נהנתם?! מאוד...

גלו16

New member
עונה

עליי שם: גל כינוי: גלו גיל: 14 מאומץ אם יש: עיר: חחחח מושב רנן ת.ז חח סתם: תאמת אין לי מושג ************************************************************************** סלב מי את מעדיפה מייקל לואיס או רן דנקר? רן דנקר הפוני של נינט או פוני לצד? נינט (גם לי יש) אושרי כהן או רן בכור? אושרי כהן ************************************************************************ אחים יש לך אחים? אחיות אם כן כמה: 2 את הכי גדולה או הכי קטנה? הכי קטנה אם יש לך אחים קטנים הם אוהבים את דורה חח ? ********************************************************************* פלאפון יש לכם פלא? כן איזה? איזה רינטונג יש לכם? תני לי סיבה יש לכם עליו מחזיקי מפתחות כאלה יפים? כן תכלב הצ'יפס יש לכם מצלמה? כן סמתם על הפלא שלכם תמנות של הבויז? לא ******************************************************************* בצפר איזה בצפר את? מרחבים איזה כיתה? ט' איזה מיספר כיתהחח? 3 חחח מכחה להפסקות? מי לא את מקשקשת על השולחן? רק על השולחן אם כן הרבה או קצת? המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ********************************************************************

עונההההההההההה

עליי שם: רותם כינוי: רותמו'ש גיל: עוד 15 ימיםםםםםםםםםםם 14 ( 20.1 <== כל השוכח נ-ש-כ-ח ! ) מאומץ אם יש: איןן עיר: ראשון לציון ת.ז חח סתם: לא'דעתת.. חחח ************************************************************************** סלב מי את מעדיפה מייקל לואיס או רן דנקר? מייקלואיססססססס הפוני של נינט או פוני לצד? פוני לצד!!! אושרי כהן או רן בכור? יאא שאלה קשה.. לא יודעתת.. פגשתי רק את אושרי אז הואא חחחח ************************************************************************ אחים יש לך אחים? כן אם כן כמה: 2 את הכי גדולה או הכי קטנה? באמצע חח אם יש לך אחים קטנים הם אוהבים את דורה חח? אח שלי מ-ת עלייההה ********************************************************************* פלאפון יש לכם פלא? באררור איזה? LG לא יודעת ת'מספר חח איזה רינטונג יש לכם? אממ... הראל מויאל - כמו אוהבים חח יש לכם עליו מחזיקי מפתחות כאלה יפים? כןןן חחח הפו הדוב הזה בתוך הגומי יש לכם מצלמה? בארורר.. סמתם על הפלא שלכם תמנות של הבויז? *שמתם וכמובן חח ******************************************************************* בצפר איזה בצפר את? "מיכה רייסר" איזה כיתה? ח' איזה מיספר כיתה חח? 6 מכחה להפסקות? *מחכה , מי לאא? את מקשקשת על השולחן? עליתם עלייי חחחחח אם כן הרבה או קצת? אמ.. בינוניייייי =] ******************************************************************** שאלה אחרונה.... רדו למטה נהנתם?!מקווה מאוד ברוררר :)

../images/Emo12.gif

עליי: שם: מוסטפה . כינוי: ^__^ גיל: 15 מאומץ אם יש: - עיר: חדרה . ת.ז חח סתם:
************************************************************************** סלב: מי את מעדיפה מייקל לואיס או רן דנקר? אהמ , אף אחד .. הפוני של נינט או פוני לצד? של נינט . אושרי כהן או רן בכור? אושרי כהן ! ************************************************************************ אחים: יש לך אחים? יאפ אם כן כמה: 3 את הכי גדולה או הכי קטנה? באמצע אם יש לך אחים קטנים הם אוהבים את דורה חח? אככן . ********************************************************************* פלאפון : יש לכם פלא? הרימו לי אותו . איזה? - איזה רינטונג יש לכם? לא זוכרת , חח יש לכם עליו מחזיקי מפתחות כאלה יפים? אהמ יש לכם מצלמה? אהמ סמתם על הפלא שלכם תמנות של הבויז? * שמתם . ולא ! ******************************************************************* בצפר: איזה בצפר את? תיכון חדרה . איזה כיתה? ט' איזה מיספר כיתהחח? ט'7 מכחה להפסקות? כן את מקשקשת על השולחן? יאפ אם כן הרבה או קצת? הרבה ******************************************************************** שאלה אחרונה.... רדו למטה נהנתם?!מקווה מאוד

../images/Emo220.gifפטל עונה=]

פטל עונה נה נה ....חחח =] עליי שם: שני כינוי: פטל =] גיל: 14 מאומץ אם יש: יש הרבה אבל אני שמה רק אחד אני גם צריכה לשנות... עיר: עיר הרוחות רפאים...פאדיחה להגיד....חחחח ת.ז חח סתם:ממממ חחחח...לאדעת ההתחלה רק 203...חחח ************************************************************************** סלב מי את מעדיפה מייקל לואיס או רן דנקר? פטלואיססססס חחח הפוני של נינט או פוני לצד? ...פוני לצד.... אושרי כהן או רן בכור? אושרי כהןן=]] ************************************************************************ אחים יש לך אחים? כן.. אם כן כמה: 1 את הכי גדולה או הכי קטנה? הכי גדולה=] אם יש לך אחים קטנים הם אוהבים את דורה חח? דורה?!מה אכפת לי ממנה שונאת אותהה..אני?!שונאאתת אותהה.. ********************************************************************* פלאפון יש לכם פלא? כן... איזה? ישןן אני צריכה להחליף באחד המבצעים...חחח איזה רינטונג יש לכם? כמה אהבה יש לכם עליו מחזיקי מפתחות כאלה יפים? בארורר יש לכם מצלמה? לא=[[ סמתם על הפלא שלכם תמנות של הבויז? כןן ******************************************************************* בצפר איזה בצפר את? אורט___חטיבת הביניים איזה כיתה? ט' איזה מיספר כיתה חח? 6 מכחה להפסקות? כמו כול אחד ואחת... את מקשקשת על השולחן? כן...לומרות שאסור אצלנו... אם כן הרבה או קצת? קצת... ******************************************************************** שאלה אחרונה.... רדו למטה נהנתם?! מממ...מאווווווווד..... פטל=]

../images/Emo79.gif אע??!!!!!!! מזה??!!!!!!!

אני לפני כמה שעות עניתי על השאלון הזה.. אז איך עכשיו אני לא רואה שעניתי?!
אוףף איזה מעצבןן..
אני יענה שוב אחר כך

../images/Emo182.gifעונהנהנהנהנהנה חחח :)

עבר לי הדיכי..:) עליי שם:אוראלושה
כינוי:נוליאושית >>או שכולם קוראים לי אוראלי,אוראלה אני חולה על הכינויים האלהה חחחחחחח גיל: 12 ו-4 וחצי חודשים חחח
מאומץ אם יש:
-->זה הכי אחי
עיר: ת"א-יפו....בעעע ! עברים באזור.. ת.ז חח סתם: חחחחחחח
XD ************************************************************************** סלב מי את מעדיפה מייקל לואיס או רן דנקר? שתיהם אבל רן דנקר יותר
XD הפוני של נינט או פוני לצד? פוני לצד איככ של נינט -חח אני אומרת איכ בגלל שאני שונאת את נינט!! אושרי כהן או רן בכור?שתיהם
אבל אושרי יותררר חחח ************************************************************************ אחים יש לך אחים? לללאאא רק בנות! אם כן כמה: חוץ ממני עוד 4 כאילו אנחנו 5 בנות.. את הכי גדולה או הכי קטנה? אני השניה.. כמו שאומרים:"ילדת סנדוויץ".. חח
אם יש לך אחים קטנים הם אוהבים את דורה חח? כןן חחחחח אחותי שבת 4 ואחותי שבת 7 רואות ביחד דורה ובוץ חחח יצא לי מהחורים כברר!! "בואו נלך כולם,אבריבודי לייץ גו בואו נצא ביחד להרפתקאה מוצלחת" חחחחחח
********************************************************************* פלאפון יש לכם פלא? נו ברורררר איזה? של מוטורולה.. חדששש חח :)) איזה רינטונג יש לכם? לא י'דעת עוד לא הורדתי חיחיחיחי
לבינתיים של הפון..
יש לכם עליו מחזיקי מפתחות כאלה יפים? ללא.. יש לכם מצלמה? כןן חח לייק דאאאאאא בשביל זה קניתי אותו!! חחח סמתם על הפלא שלכם תמנות של הבויז? **אהמ אהמ זה שמתם** ולא.. אני מתכוננת להשים.. ******************************************************************* בצפר איזה בצפר את? רש"י>>נו אמרתי שדתי לא? חח אבל מקטרת לחברות שלי על הבויזז חח לכולם יצא מהחורים מרוב שאני שרה את השירים שלהם כל שניה את השירים חחחחחחח
איזה כיתה? ז'!! לייק דה? חחח וואי לירוןן נדבקתייייייייי @#@#$%^ איזה מיספר כיתה חח? כיתה ז' האחת היחידה והשולטת!!!!! חחחחח מכחה להפסקות? נו ברורררררר מי לא? את מקשקשת על השולחן?כןן כשמשעמם.. פעם פרחים פעם לבבות..זה היה השולחן של חברה שלי אז היא רשמה:"ליאור הפצצה" אז חרצתי:"ליאור הפצצה שתתפוצץ אמן" חחחחחחחחחחחחחחחח מזל שהמורה לא ראתה את זה.. גם עשיתי על דף לבבות ותכננתי לרשום אוראל וגיים בויז אז המורה ראתה שאני מציירת המונמון לבבות אז היא אומרת:"אווהוו כמה לבבות פורחים אליי" ולקחה חחחחחחחחחחח אם כן הרבה או קצת? נו הרגע פירטתי לא מספיק? טוב נו אפשר לומר שהמון חחחחחח :) ******************************************************************** שאלה אחרונה.... רדו למטה נהנתם?!מקווה מאוד מזה מקוה מאוד? נו ברור שכןןןןןן אני עונה על השאלות ורק צוחקתתת וואייי כואבת לי הבטן כברררררררר חחחחחחחחחחחח

../images/Emo79.gif אע??!!!!! מזה??!!!!!

אני לפני כמה שעות עניתי על השאלון הזה.. אז איך עכשיו אני לא רואה שעניתי?!
אוףף איזה מעצבןן..
אני יענה שוב עוד מעט

hen love noli

New member
../images/Emo108.gifעונהנהננה

עליי שם: חן כינוי:נולית גיל:15 מאומץ אם יש:
<-- מאמצת אותו עיר:עפולה כן כן גם לחורים יש שמות ת.ז חח סתם: אני זוכרת גם חח 250... וזהו..!! ************************************************************************** סלב מי את מעדיפה מייקל לואיס או רן דנקר? אממ..ת'אמת?!אני לא מתה על שניהם..אבל אמ..רן דנקר הפוני של נינט או פוני לצד?הפוני שיש לה עכשיו..וואלק מתאים לה:] אושרי כהן או רן בכור? אושרי כהן ************************************************************************ אחים יש לך אחים?בטח אם כן כמה:איתי ביחד?4 בילעדיי 3 את הכי גדולה או הכי קטנה?הכי גדולה.. אם יש לך אחים קטנים הם אוהבים את דורה חח? חחח אחותי..מתה עליה ********************************************************************* פלאפון יש לכם פלא?אממ אני לא קוראת לזה פלאפון אלה מקרר איזה? הגדולים האלה השחורים של פעם חיחיח זה בנתיים עד שיקנו לי..3 פלא' אחבדתי עם מצלמה איזה רינטונג יש לכם?כמו של אדם..טיטיטיטיטייט של הנוקה יש לכם עליו מחזיקי מפתחות כאלה יפים?לאא איזה שאני ישקיע עליו?!מי יוצא איתו ביכלל!!עאעא יש לכם מצלמה? לאא היה לי 3 פלא' עם מצלמה..אבל עכשיו?!איזה.. סמתם על הפלא שלכם תמנות של הבויז? אמרתי כבר..אני לא ישקיע עליו.. ******************************************************************* בצפר איזה בצפר את?חטיבהה מה יענו שם?!"ברו'ש" איזה כיתה?ט' איזה מיספר כיתהחח?ט'4<--הכי הכי מבוקשת עאעא מכחה להפסקות? אמ..כהה הכי צחוקים עם כל החברה .. את מקשקשת על השולחן?בארורר בכל השולחנות אני כותבת חן&נולי ביג לאב פור אוור חח כולם שואלים מי זה נולי אני אומרת חבר שלי חיחחח אם כן הרבה או קצת? אמרתייייי ה-מ-ו-ן ******************************************************************** שאלה אחרונה.... רדו למטה נהנתם?!מה את חושבת?!?!ב-ר-ר-ו-ר

../images/Emo79.gif עונה...

עליי שם: בת-אל יוסף כינוי: דמדושית גיל: עוד מעט 13 מאומץ אם יש: כן,
עיר: בת-ים ת.ז חח סתם: חחח ************************************************************************** סלב מי את מעדיפה מייקל לואיס או רן דנקר? את רן נדקרררררררר
הפוני של נינט או פוני לצד? הפוני של נינט אושרי כהן או רן בכור? אושרי כהן ************************************************************************ אחים יש לך אחים? כן אם כן כמה: 6, בלי עין הרע את הכי גדולה או הכי קטנה? בינונית אם יש לך אחים קטנים הם אוהבים את דורה חח? חח כן אחותי הקטנה ********************************************************************* פלאפון יש לכם פלא? כן
איזה? לא זוכרת איזה רינטונג יש לכם? כמה אהבה יש לכם עליו מחזיקי מפתחות כאלה יפים? כן, של פו הדב
יש לכם מצלמה? לאא סמתם על הפלא שלכם תמנות של הבויז? לא, יש לי במסך של הפלא תמונה של אדם שלי
******************************************************************* בצפר איזה בצפר את? שז"ר איזה כיתה? ז איזה מיספר כיתה חח? 4 מכחה להפסקות? כןן את מקשקשת על השולחן? אממ.. לא ממש שנה שעברה אני מקשקשת הרררבהההה על השולחנות חיחיחי
אם כן הרבה או קצת? ******************************************************************** שאלה אחרונה.... רדו למטה נהנתם?!מקווה מאוד

למעלה