שאלוןלוןלון

קצת מאוחר, אבל לא משנה....

השבוע שהיה:נחמד,לא יותר שיר השבוע:Map Of Your Head-MUSE אלבום השבוע:HELLOGOODBYE משפט שהצחיק אותי:HEY, CAN I THROW UP IN YOUR BATHROO? I'LL BUY SOMETHING ו- THINGS TASTE BETTER THE FIRST TIME AROUND דבר שהשגתי השבוע [לדוג': ירדתי שתי קילו, קניתי דיסק חדש]: קניתי את האוסף של BLINK 182 בן- אדן שעשה לי את היום:לא יודעת... השבוע שיהיה:מקווה שטוב! בן- אדם שאני ארצה לפגוש:פיט .... משהו מיוחד שאני אעשה:לא יודעת... מטרה שאני מציב/ה לעצמי לעשות השבוע:להפסיק לשתות כל כך הרבה קפה!!!! ותמונה מגניבה :

L D N

New member
../images/Emo215.gif אני עונה ../images/Emo3.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע: הממ... המון שירים של elliot minor וגם: the secret handshake - summer of 98 billy talent - fallen leaves קנדימן של כריסטינה. ותנקס פור דה ממוריס :) אלבום השבוע: של מאט וויליס משפט שהצחיק אותי: בערך כל המשפטים מהקליפ החדש XDDDDD אבל בכל מקרה משפט המחץ: Pete! You Idiot! דבר שהשגתי השבוע: ישנתי, זה מספיק. בן- אדן שעשה לי את היום: אחד מ elliot minor השבוע שיהיה: בן- אדם שאני ארצה לפגוש: נטע משהו מיוחד שאני אעשה: אולי ת"א מטרה שאני מציב/ה לעצמי לעשות השבוע: לישון XDDDD ותמונה מגניבה : אפילו שהוא חש זה נורא מצחיק לראות את הקופים מתעללים בו

DesertSky

New member
עונה../images/Emo13.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע: from first to last-note to self mcr-desert song FOB-tell that mike... אלבום השבוע:MCR- I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love משפט שהצחיק אותי: "there are too many people in this world and we have to do something about that" דבר שהשגתי השבוע [לדוג': ירדתי שתי קילו, קניתי דיסק חדש]: השבוע..לא השגתי כלום חח בן- אדם שעשה לי את היום:מאט גוד השבוע שיהיה: בן- אדם שאני ארצה לפגוש:פיט,ג'רארד וואי,פרנק איירו![ברציני עכשיו ,חוץ מהם ..אף אחד
] משהו מיוחד שאני אעשה:כלום מטרה שאני מציב/ה לעצמי לעשות השבוע:לישון יותר
ותמונה מגניבה :
העיניים

למעלה