שאלוןלוןלון

simsimit

New member
שאלוןלוןלון../images/Emo192.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע: אלבום השבוע: משפט שהצחיק אותי: דבר שהשגתי השבוע [לדוג': ירדתי שתי קילו, קניתי דיסק חדש]: בן- אדן שעשה לי את היום: השבוע שיהיה: בן- אדם שאני ארצה לפגוש: משהו מיוחד שאני אעשה: מטרה שאני מציב/ה לעצמי לעשות השבוע: ותמונה מגניבה
:

simsimit

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo192.gif

השבוע שהיה: שיר השבוע: THANKS FOR THE MEMORIES אלבום השבוע: INFINTY ON HIGH משפט שהצחיק אותי: אין.. דבר שהשגתי השבוע [לדוג': ירדתי שתי קילו, קניתי דיסק חדש]: קיבלתי מתנות ממישהי שחזרה מחו"ל! בן- אדם שעשה לי את היום: אימא שלי, פיט! חח השבוע שיהיה: בן- אדם שאני ארצה לפגוש: פיט, אבל זה לא יקרה כנראה.. משהו מיוחד שאני אעשה: אכין ברכות למשפחה. מטרה שאני מציב/ה לעצמי לעשות השבוע: להכין את הברכות למשפחה. ותמונה מגניבה : לא עולה, אני אנסה שוב מאוחר יותר..

shani192

New member
להלהלה

השבוע שהיה: שיר השבוע: Thnks fr th mmrs הוא ממכר אלבום השבוע: של פוב החדשש משפט שהצחיק אותי: "קשה להשתלט על שני בלונים, אני עוד מעט יצטרך ביביסטר לבלון אחד" XD אני וחברה שלי היינו בבורגר קינג וחילקו בלונים..אז לקחנו קצת יותר מידי חחח דבר שהשגתי השבוע [לדוג': ירדתי שתי קילו, קניתי דיסק חדש]: *האאמ פגשתי את הילדים שהולכים להיות איתי שנה הבאה במגמת קולנוע...והם ממש נחמדים *וגם לקנות את החולצה של הרולינג סטונס שבניתי עליה טונה זמן בן- אדן שעשה לי את היום: אמא שלי השבוע שיהיה: בן- אדם שאני ארצה לפגוש: האממ אותכםם!! במפגש שיהיה (אם יהיה) משהו מיוחד שאני אעשה: ינקה סוף סוף את החדר XD מטרה שאני מציב/ה לעצמי לעשות השבוע: להתחיל לעשות שיעורים ותמונה מגניבה : חולצה של הרולינג סטונס שקניתי אתמול יאיD:

mili2828

New member
קבלו:

השבוע שהיה: מגניב!!! שיר השבוע: Thnks fr th mmrs ו- Wake Me Up When September Ends אלבום השבוע: infinity on high דאאאאאא משפט שהצחיק אותי: "shoot him from his good side- but this guy doesn't have a good side" XDXDD דבר שהשגתי השבוע [לדוג': ירדתי שתי קילו, קניתי דיסק חדש]: קניתי אתמול את האלבום החדש של FOB בן- אדם שעשה לי את היום: לירון וטלי----------- LOVE YA בן- אדם שאני ארצה לפגוש: אתתת פיטטטטטטט ------> IN LOVE משהו מיוחד שאני אעשה: אנסה עוד פעם בנסיונות כושלים לעזות שפגטים T_T מטרה שאני מציב/ה לעצמי לעשות השבוע: שפגטים ותמונה מגניבה : חחח איזה חמודים ! XDXD

כשמשעמם

New member
שלה לה לה שלה לה לה אין דה מורנינג.

תמיד חשבתי שזה שיר רומנטי
מיייןןןןן : |דגש| השבוע שהיה: ווואווווו הוא רק התחיל וכבר כולו עטוף בצחוקים !! אינעל הכוסונים כמה צחקתי השבוע
שיר השבוע: טובבב...... מכירים את השיר של האפרוחים ששמים לילדים בקניונים והם רוקדים? אז זה -) אלבום השבוע: אבי ביטר האלבום החדש .. סתאאאםם.. ממ.. נראלי של אוונסנס :) משפט שהצחיק אותי: "אתן מחכות פה כבר שעה בשביל גלידה?!" (מקדונלדס). דבר שהשגתי השבוע [לדוג': ירדתי שתי קילו, קניתי דיסק חדש]: וואו שרוכים חדשים לנעליים הדבות שלי
יצא סקסי ^^ גולגלות שמחייכות
בן- אדן שעשה לי את היום: שמתם לב שרשום בן-אדן? יעני לרגע חשבתי זה בינלאדן :| ולענייננו.... מיי בסט פרנד ו....
(אני מבינה את עצמי) XD בן- אדם שאני ארצה לפגוש: דליה איציק... אמרו לי שהיא מחלקת בגטים חינם
משהו מיוחד שאני אעשה: באלי לונה פארק
מטרה שאני מציב/ה לעצמי לעשות השבוע: אפשר כבר לומר שזה מהשבוע הזה... ד-י-א-ט-ה ( נוותר על דליה איציק אם זה ככה
) אין תמונה... בננהההההה היייי

Me me me! ^_^

השבוע שהיה: די סאקס- חולה. ]; שיר השבוע: כל Stripped של כריסטינה.
וBack to Basics.
והאלבום קריסמס.
[מילנה אל תרביצי לי, אנחנו לא ליד D:] אלבום השבוע: *למעלה* משפט שהצחיק אותי: Dear diary, You're a fucking Idiot. -me. דבר שהשגתי השבוע [לדוג': ירדתי שתי קילו, קניתי דיסק חדש]: פוסטר. אני לא אגיד של מי מהעובדה הפשוטה שאני מפחדת שמילנה תכה אותי.
בן- אדם שעשה לי את היום: מילנה ^_^ השבוע שיהיה: מלא שיעורים...
בן- אדם שאני ארצה לפגוש: כריסטינה?
משהו מיוחד שאני אעשה: שיעורים XD מטרה שאני מציב/ה לעצמי לעשות השבוע: *למעלה* ותמונה מגניבה : XDDD

mili2828

New member
חח טלי טלי טלי......

טלי----------> זה לא נגמר בינינו!!!!!1 אבל אני בכל זאת אוהבת אותך......

InbarKiii

New member
Meee :p

השבוע שהיה: אאאאאמ נחמד [ ?! ] D: שיר השבוע:
Thnks Fr Th Mmrs אלבום השבוע: Infinity On High :p משפט שהצחיק אותי: shoot him from his good side- but this guy doesn't have a good side חח גם אותי זה הכי הצחיק DDD ; דבר שהשגתי השבוע [לדוג': ירדתי שתי קילו, קניתי דיסק חדש]: קניתי נעליים שרציתי P: בן- אדן שעשה לי את היום: חברה שלי D: השבוע שיהיה: אני מקווה שיהיה כייפי D: ! בן- אדם שאני ארצה לפגוש: אני מקווה ללכת למפגש פורום [ של פורום אחר ] אז את כל מי שיבוא D: משהו מיוחד שאני אעשה: ילך כבר לפתח ברכה שהכנתי לחברה !%^#&#! מטרה שאני מציב/ה לעצמי לעשות השבוע: ללכת לפתח תברכה ולהביא לה ^^ D: ותמונה מגניבה : אני מאוהבת בתמונה הזאת !!!!! [:

balush93

New member
אני עונה P:

שיר השבוע: המממ.. אני מניחה ש-thnks fr th mmrs? אלבום השבוע: infinity on high משפט שהצחיק אותי: "shoot him from his good side" "the guy doesn't have a good side" דבר שהשגתי השבוע: עשיתי היום שיעורים במתמטיקה? בן אדם שאני ארצה לפגוש: ויקה!! P: משהו מיוחד שאני אעשה: ליל הסדר? אבל בעיקר לישון!! מטרה שאני מציבה לעצמי לעשות השבוע: לגמור שיעורים. תמונה מגניבה: חשתי את עצמי פיט.. יצא מוזר, אבל חפיף! XD http://i163.photobucket.com/albums/t308/balush93/DSC01995.jpg

אני-תקראו../images/Emo3.gif

השבוע שהיה:מעולה
שיר השבוע:THE KILL
אלבום השבוע:החדש של גוד שארלוט
משפט שהצחיק אותי:זה לא כ"כ משפט אבל..אני וחברות שלי הלכנו אתמול לסופרלנד,עכשיו עלינו על הקומבה איזה 5 פעמים ועל כל המתקנים המפחידים גם 5 פעמים טוב וכשעלינו לגלגל הענק פתאום הילדה שהכי לא פחדה מכלום התחילה לפחד מהגלגל הענק
דבר שהשגתי השבוע [לדוג': ירדתי שתי קילו, קניתי דיסק חדש]:הלכתי לסופרלנד אתמול
בן- אדם שעשה לי את היום:אממ..סבתא?
השבוע שיהיה:נחמד
בן- אדם שאני ארצה לפגוש:היום,חברות
משהו מיוחד שאני אעשה:היום יש מסיבה לחברה
מטרה שאני מציב/ה לעצמי לעשות השבוע:להיות נחמדה לכולם.

למעלה