שאלוןלוןלולון

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif..

מהו שמך המלא? נעמה. תאריך לידה: 25.3.88 מקום מגורים: מרכז. ניקים אחרים באתרים אחרים: נעמה בעברית/אנגלית. כמה אחים/אחיות? אח ואחות. צבע עיניים? חום כהה. צבע שיער? גם. משקל: - גובה: 171 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא. השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. אתה מסטול ברגע זה?
יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?
ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא.
פרטים אינטימיים העדפה מינית: סטרייט[ית?] סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? אף אחד! כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? - האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. איזה מגמה היית בביה"ס? מחשבים. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא יודעת.
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? גם לא יודעת עדיין. :( קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? ממ.. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? נאדה, אני רואה טלויזיה. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אני לא מחברת את השאלון..
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסן. מה הספקת כבר לעשות היום? לישון, לאכול, לדבר עם אנשים שונים [ומשונים!], לסרוק מצלמות
ולענות לטלפונים. מה עוד תספיק לעשות היום? לסיים את המשמרת בע"ה ולישון. ישנת טוב אתמול? ממ לא ממש, ישנתי רק במשמרת אבל דיי הרבה. תישן טוב הלילה? חחח, לא.
למה? כי אני במשמרת. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא חושבת.. בעצם, נראה לי שיש דברים בו שאני כן אזכור טוב לעוד לפחות חודשיים-שלוש.
מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום. עכשיו אני מחוץ לבית.
אכלת? לפני שעה..
התנשקת? - התאהבת? - נשבר לך הלב? - צחקת? היום. בכית? מזמן. עישנת? אףפעם. שתית משקה אלכוהולי? ממ, שבת שעברה?
השתכרת? - שכבת עם מישהו/י? - היית במועדון? - אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול/שלשום.. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חברה שאיתי במשמרת. חשבת עליו? חברה אחרת. התקשרת אליו? אותה חברה^ חח התקשר אלייך? אמא.
פגע בך? מישהי מפה. שימח אותך? אממ.. אף אחד לא ממש שימח אותי לאחרונה. רגע שהיית רוצה שיחזור: - מה היה השיר הראשון ששמעת? "נומי נומי, ילדתי. נומי נומי נום"..?!
איזה כיתה את: - את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לרוב לא. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לפעמים. את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? על דברים מסויימים כן. את/ה אוהב/ת את עצמך? לפעמים כן, ולפעמים..ממ, פחות. יש לך פלאפון? יס. למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות. איזה צלצול יש לך? סתם רגיל. הקול הכי יפה ששמעת? ממ
, לאיודעת.. זה קשה מידיי. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? עכשיו אני במוקד ויש פה רקע כחול כזה מהרקעים שיש בכל מחשב. ובבית לא זוכרת מה יש. ושומר מסך? פה-כוכבים או משהו כזה. / בבית- זה סתם הופך למסך שחור. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא חושבת. איפה את רוצה פירסינג? לא רוצה. 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? ב2006? שסיימתי ביצפר. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? אותו דבר. [כבר עניתי על זה
] במי התאהבתי השנה? באףאחד. ממי נפרדתי השנה? מ.. אממ, החברות בביצפר. מי פגע בי השנה? כל מיני אנשים. במי פגעתי השנה? לא יודעת? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? הרבה, אבל הכי הרבה- Sin bandera.
מתי צחקתי הכי הרבה השנה? לאזוכרת. מתי בכיתי הכי הרבה השנה? גם לא. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? כמה פעמים. מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? גם כמה פעמים.
איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? כסף, חח.
איך חגגו לי יומולדת השנה? נסעתי עם חברות לאחלקרח במעלות ואח"כ נסענו לים בנהריה, זה היה בחורף והים היה מדהים!
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? כלמיני.. איזה סרט הכי אהבתי השנה? ממ..|חושבת| כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? דיי הרבה האמת, בשירות בעיקר. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? עם האנשים בשירות [במוקד].. איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? לא גיליתי שום סוד, וגם אם כן- למה שאני אגלה אותו פה?
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? רק טוב.
איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? - איך תסכם את השנה במילה אחת? שונה. האם חל בך שינוי השנה? כן, קצת.. איך חחגת את תחילת השנה? לא חגגתי. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: - ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: - איזה סילבסטר הכי זכור לך? - איזה אדם `גילת מחדש` השנה? - איזה אירוע היית מוחק מהשנה? - איזה אירוע עשה לך טוב השנה? - מקום בו הכי נהנת? אילת.
אירוע שהכי השפיע עליך? - אירוע שאיכזב אותך? - האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא. אם כן, כמה זמן? - הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? - התנשקתם איתו? - אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? ממ.. בטח הייתי עצובה קצת. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. -

עניתי על חצי

מהו שמך המלא?ענבל תאריך לידה:20.9.88 מקום מגורים:רחובות ניקים אחרים באתרים אחרים: כמה אחים/אחיות?4 צבע עיניים?חום צבע שיער?חום משקל:48+- גובה:1.58 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה (אלק, כבר שנה שלא נגעתי בה..) השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
התנסת בעבר בסמים? איזה?
אתה מסטול ברגע זה?
יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?
ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
פרטים אינטימיים העדפה מינית:
סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"?
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
איזה מגמה היית בביה"ס?
עזבו.. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?.... ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?כמיה... וערבית
נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו?נאדה עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?אקספלורר נוסף, וורד וחלון הודעות שלICQ מה הספקת כבר לעשות היום?
הרבה, להרים ארגזים, לסיים מצגת, לבכות לידיד בטלפון.. ועכשיו באייסי
מה עוד תספיק לעשות היום?לישון (אמןןן) ישנת טוב אתמול?
תישן טוב הלילה?אמן! למה? האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?אני חושבת שכן.. קיבלתי החלטה סופית לעזוב את השירות מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?היום בבוקר אכלת?ב12 בערך.. התנשקת?וואוו ממזמן
התאהבת?נואשות? לפני שלושה חודשים נשבר לך הלב?לא זוכרת צחקת?לפני 4 שעות בכית?לפני חצי שעה עישנת?מעולם לא שתית משקה אלכוהולי?שנה ומשהו השתכרת?אף פעם שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון?............. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?ואווווו שנים!! זה נוסטלגיה
מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?הדרה.. (הס' מנהלת פה) חשבת עליו?מיי ביג ברד'ר... התקשרת אליו?
התקשר אלייך?חופיתוש
פגע בך?המנהלת שלי.. שימח אותך?שימח? הצחיק.. מישו
רגע שהיית רוצה שיחזור:
יש לך פלאפון?
למי אתה מתקשר הכי הרבה?לאבא.. "אבא, בוא תיקח אותי.."
איזה צלצול יש לך?תלוי לאיזו קבוצה..
הקול הכי יפה ששמעת?וואווו של איזה מישהו פה.. התעלפתי
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?כאן?.. של איזו טירה שאחת העובדות כאן מתווכחת שזה בוונציה או משהו כזה ושומר מסך?SHANI&INBAL TYPES
אין לי כח לענות
אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? איפה את רוצה פירסינג? 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? במי התאהבתי השנה? ממי נפרדתי השנה? מי פגע בי השנה? במי פגעתי השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? מתי צחקתי הכי הרבה השנה? מתי בכיתי הכי הרבה השנה? מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? איך חגגו לי יומולדת השנה? על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? איזה סרט הכי אהבתי השנה? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? האם חל בך שינוי השנה? איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה