שאלוןלוןלולון

M r s J o n e s

New member
שאלוןלוןלולון

מהו שמך המלא? תאריך לידה: מקום מגורים: ניקים אחרים באתרים אחרים: כמה אחים/אחיות? צבע עיניים? צבע שיער? משקל: גובה: אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? התנסת בעבר בסמים? איזה? אתה מסטול ברגע זה? יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים העדפה מינית: סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? איזה מגמה היית בביה"ס? מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מה הספקת כבר לעשות היום? מה עוד תספיק לעשות היום? ישנת טוב אתמול? תישן טוב הלילה? למה? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אכלת? התנשקת? התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? בכית? עישנת? שתית משקה אלכוהולי? השתכרת? שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? חשבת עליו? התקשרת אליו? התקשר אלייך? פגע בך? שימח אותך? רגע שהיית רוצה שיחזור: מה היה השיר הראשון ששמעת? איזה כיתה את: את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? את/ה אוהב/ת את עצמך? יש לך פלאפון? למי אתה מתקשר הכי הרבה? איזה צלצול יש לך? הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? ושומר מסך? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? איפה את רוצה פירסינג? 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? במי התאהבתי השנה? ממי נפרדתי השנה? מי פגע בי השנה? במי פגעתי השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? מתי צחקתי הכי הרבה השנה? מתי בכיתי הכי הרבה השנה? מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? איך חגגו לי יומולדת השנה? על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? איזה סרט הכי אהבתי השנה? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? האם חל בך שינוי השנה? איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? צרפו תמונה.:)

M r s J o n e s

New member
משעמם ואני חולה:[

מהו שמך המלא? שירה תאריך לידה: 18.4 מקום מגורים: צפוןןן ניקים אחרים באתרים אחרים: אולי כמה אחים/אחיות? 3. צבע עיניים?חום צבע שיער?חום משקל:חה גובה:1.55 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לאא השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? בקרררררוב! יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?לא התנסת בעבר בסמים? איזה? כע אתה מסטול ברגע זה? לא יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן,7-10 סיגריות ביום. פרטים אינטימיים העדפה מינית: בנים. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? אדוארד נורטון. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אני במערכת יחסים יציבה,אז כנראה שאני מעדיפה את האפשרות הזו. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? נונ אוף יור ביזנס. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן איזה מגמה היית בביה"ס? אין ביהס יותררר מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? רועת צאן. ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? עורכת דין. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? שפית. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? Gym Class Heroes- Cupids Chokehold עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף אחד. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?אימיול וITUNES מה הספקת כבר לעשות היום? לקום לעשן לשתות קפה. מה עוד תספיק לעשות היום? שאלה טובה. ישנת טוב אתמול? לא תישן טוב הלילה? נקווה. למה? כי אני במחזור?:p האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אולי? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני שבועיים לצבא. אכלת? אתמול? התנשקת? אתמול. התאהבת? לפני חודש? נשבר לך הלב? הוא לא כל כך נשבר אבל נגיד לפני 3 וחצי חודשים. צחקת?אתמול. בכית? מזמןןןן עישנת? לפני חצי שעה שתית משקה אלכוהולי?לפני שבועיים. השתכרת? מזמממן שכבת עם מישהו/י?
היית במועדון? לפני שבועיים. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לא אוהבת אבל לפני שבוע. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבאלה חשבת עליו? אבא התקשרת אליו? אליו התקשר אלייך? חברה פגע בך? אףאחד שימח אותך? אחיין רגע שהיית רוצה שיחזור: מה היה השיר הראשון ששמעת? לאזוכרת איזה כיתה את: חיילת את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?לא את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?לא את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית?כן את/ה אוהב/ת את עצמך?לפעמים יש לך פלאפון?כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אל קצינים מעצבנים איזה צלצול יש לך? ירח-שלמה ארצי הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? זריחה ושומר מסך? אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? תלוי איזה איפה את רוצה פירסינג?לא רוצה 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה?הכרתי אנשים אדירים,התגייסתי? הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה?התגייסתי במי התאהבתי השנה? ממי נפרדתי השנה? כלמיני מי פגע בי השנה? במי פגעתי השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? אסף אמדורסקייייי מתי צחקתי הכי הרבה השנה? בקורס מתי בכיתי הכי הרבה השנה? לאבוכה מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? אףפעם? מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? תמיד איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? מכנסי פיגמה אדיריים איך חגגו לי יומולדת השנה? שונאת ימי הולדת ולכן גם לא חוגגת אותם על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? על שוםדבר איזה סרט הכי אהבתי השנה? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבה:] עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? חלק גדול איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? להיות אזרחית
. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? כל הדברים בצבא איך תסכם את השנה במילה אחת?שינוי האם חל בך שינוי השנה?כן איך חחגת את תחילת השנה? בצבא ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? לאדתע הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו?לא אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?חבל אבל אלו החיים זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?כן אם כן, אתם אוהבים אותו? בערך והוא, אוהב אתכם? כן כמה זמן אתם יחד? חודש איך הכרתם? בצבא מה אתם הכי אוהבים בו? הרבה דברים מה גרם לכם לבחור דווקא בו? בגלל מי שהוא אתם רבים? לפעמים מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? כל מיני האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא אתם פוחדים לאבד אותו? מן הסתם,אבל אין סיבה לפחד מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו?

Dawson girl

New member
כפרעלייך.

מהו שמך המלא? נעמי וזהו.
תאריך לידה: 19.4.87 מקום מגורים: צפון ניקים אחרים באתרים אחרים: אין כמה אחים/אחיות? 1 גדולה צבע עיניים? חום ירוק צבע שיער? חום בהיר משקל: היי! גובה: 1.68 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על עצבים D: השחטה עצמית (השחתההההההההה) יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נופ אין וכנראה לא יהיה, לא רוצה יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? רק עגילים באזניים. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא אתה מסטול ברגע זה?
. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? חחחחחח ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? איכ, לא. נראה לי אני היחידה בבסיס שלא מעשנת פרטים אינטימיים העדפה מינית: סטרייטית סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? אין לי כסף. וגם אם כן אני שומרת אותו לטיול לארה''ב אחרי השחרור. אבל אממ נגיד ש..שניה אני חושבת על זה.. ג'ייק ג'ילנהול. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? לא אכפת לי העיקר יהיה משהו
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? היי!2 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? אמנות וסוציו-פסיכו. אצלנו קראו לזה "חברתית". נגיד. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות עיתונאית בניו יורק טיימס.
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? להפוך המבורגרים במקדונלדס. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? אהמ
עיתונות! נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? כלום
לפני שתי דקות היה שתי אצבעות מצידון
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אני לא מדברת אין לי מסנג'ר במחשב הזה. הוא דפוק. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? כלום מה הספקת כבר לעשות היום? קמתי לפני שלוש שעות
אכלתי ארוחת בוקר צחצחתי שיניים ובשלוש אני צריכה לרדת לקוסמטיקאית לקומה מתחת. מה עוד תספיק לעשות היום? זה, לאכול צהריים, קצת טלויזיה עיתונים ובתקווה בערב לצאת. ישנת טוב אתמול? מעולה!!!!!! ישנתי 12 שעות יואו מלא זמן שלא ישנתי ככה, שבועיים הייתי בגימלים ולא ישנתי כלכך הרבה אבל שבוע אחד בבסיס עשה את העבודה
תישן טוב הלילה? אני מקווה למה? פוך, פלנל, גשם, קר, מה עושים? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? איזה ניסוח עילג.. אהמ לא נראה לי מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? יום ראשון בבוקר אכלת? לפני שעתיים התנשקת?
התאהבת? די נשבר לך הלב?די!!!!!! צחקת? אתמול בכית? לא זוכרת עישנת? לא. שתית משקה אלכוהולי? וואי מזמן. השתכרת? אף פעם שכבת עם מישהו/י? היי!3 היית במועדון? לפני.. חודש וחצי? בפרנויה
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? נראה לי לאחותי ביומולדת שלה, לפני שבוע מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? שלי התקשרת אליו? אני בד''כ לא מתקשרת אלא שולחת סמסים. תמיד אני מתקשרת מהצבא רק הביתה
התקשר אלייך? אבא פגע בך? לא נראה לי שהיה אחד כזה שימח אותך? אחד הבקרים אתמול בהסעה שהכריז "מי שנוסע לכרמיאל שיישאר על האוטובוס!!" שניה אחרי זה כולם ירדו והאוטובוס נסע לנהריה :|||| רגע שהיית רוצה שיחזור: לא יודעת.. מה היה השיר הראשון ששמעת? הבוקר? שתי אצבעות D: איזה כיתה את: חיילת.. את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? פחע!
את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? כן :S את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? אכן את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? כן. אבל לא על דברים ששווה להתעקש עליהם את/ה אוהב/ת את עצמך? פחע2!
יש לך פלאפון? ודאי למי אתה מתקשר הכי הרבה? הביתה איזה צלצול יש לך? של הסופרנוס
לא החלפתי ימבה זמן אבל הוא מוי מגניב הקול הכי יפה ששמעת? אנערף. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של האחיינית שלי
ושומר מסך? כל התמונות שיש לי על אותו המחשב אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? אני משעממת מדי איפה את רוצה פירסינג? בגבה. אבל אסור, השחתת רכוש צה''ל וכזה
2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? היא התחילה לפני חמישה ימים!!
נגיד 2006. אמ, אני מניחה שהגיוס. כי חיכיתי לו כלכך הרבה וזה. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? הגיוס, כי חיכיתי לו כלכך הרבה וגיליתי שזה חרא
במי התאהבתי השנה? באפחד. ממי נפרדתי השנה? מידידתי הטובה כלכך.. האזרחות
(הא תודו שזה מקורי) מי פגע בי השנה? לא ממש פגעו בי במי פגעתי השנה? לא יודעת לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? היו כלמיני, אני שומעת כל מה שיש בגלגלצ. כמובן בועז עפרי כפרעליו
מתי צחקתי הכי הרבה השנה? יש ימים בצבא שאני צוחקת בהם
מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בצבא.. דה. מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? אני כל הזמן מרגישה מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? לא הרבה איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? גטקעס!!!!!
זה מעולה אין לכם מושג בכלל
איך חגגו לי יומולדת השנה? סתם, בבית, היה די מעפן לפי מה שאני זוכרת
על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? לא יודעת איזה סרט הכי אהבתי השנה? בוראט!!!!! סתם לא. "שתי אצבעות מצידון" XDDDDDDDDD כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? הרבה, מן הסתם עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? עם רובם.. הם איתי בבסיס איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? אין לי סודות.אני משעממת. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שיהיה לי טוב כבר, כוסאמק #^$*%(&&&7 איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? לא היה איך תסכם את השנה במילה אחת? חרא. האם חל בך שינוי השנה? כן איך חחגת את תחילת השנה? בין 2006 ל-2007? הלכתי לישון ולא הצלחתי להירדם כי כאב לי הגרון :S היה כיף ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: השחרור ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: השחרור איזה סילבסטר הכי זכור לך? המילניום איזה אדם `גילת מחדש` השנה? לא ממש גיליתי ככה מישהו איזה אירוע היית מוחק מהשנה? מלחמת לבנון :| איזה אירוע עשה לך טוב השנה? הגיוס. רק היום של הגיוס וטקס ההשבעה, לא מה שהיה אחריהם
מקום בו הכי נהנת? בבית אירוע שהכי השפיע עליך? המלחמה. ברמות שקשה לתאר באמת אירוע שאיכזב אותך? המלחמה
האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? דה, סטורי אוף מיי ליייף אם כן, כמה זמן? די הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? נו!!!!!!1 אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי מתבאסת, ברור. זוגיות: אין לי זין לענות על החלק הזה אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? צרפו תמונה.:) אין.

a Warming Sign

New member
פאן פאן פאן../images/Emo194.gif

שיניתי שוב את החתימה!
[זה ממולאן,למי שלא מכיר- אני לא מכירה אתכם
] נוותר על פרטים אישיים
השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? -- יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?-- התנסת בעבר בסמים? איזה? לא אתה מסטול ברגע זה? לא
יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? לא ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
[אני מגוונת] פרטים אינטימיים העדפה מינית:
בנים.אבל מהסוג הטוב,לא מניאקים
סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? לא הייתי משלמת בשביל אף אחד
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אפשר לחשוב שאני באמת יודעת מה אני רוצה.. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? אמנות או נמות
מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות צלמת של להקה בסיבוב הופעות.אתם יודעים מה,של רובי,נלך על קיצוניות יתר.הוא מצטלם כלכך טוב
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? מעצבת גרפית,צלמת..חוץ מזה שגם הנ"ל ריאלי,הכל תלוי בכוח רצון. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? בוודאי,קיימים הרבה. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? Dry your eyes - the streets עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? none איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? none מה הספקת כבר לעשות היום? מרק!
מה עוד תספיק לעשות היום? כופתאות למרק
,ובערב אולי נצא. ישנת טוב אתמול? כן תישן טוב הלילה? סביר להניח שלא למה? כי אני תמיד נרדמת נורא מאוחר ולא עייפה אחרי שאני חוזרת האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא רגע שהיית רוצה שיחזור: מה היה השיר הראשון ששמעת? אני אמורה לדעת?
איזה כיתה את: את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? בד"כ לא.זה תלוי בסיטואציה את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? בלית ברירה זה קורה מדי פעם את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? אוהו
את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? שוב,זה תלוי את/ה אוהב/ת את עצמך? מפעם לפעם
יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות/אמא איזה צלצול יש לך? Get up stand up..stand up for your rights..בוב מארלי
הקול הכי יפה ששמעת? גיטרה חשמלית
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? צילום של שקיעה על מים ושומר מסך? אין אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא איפה את רוצה פירסינג? לא תודה. חתכתי קצת

SuGaRBabe1

New member
כבר עניתי על השאלון הזה השבוע

אבל לא נורא... מהו שמך המלא? הילה וזהו תאריך לידה: 19.10.87 מקום מגורים: גבעתיים ניקים אחרים באתרים אחרים: אין לי כמה אחים/אחיות? 1 צבע עיניים? ירוק צבע שיער? חום משקל: לא יודעת לא נשקלתי כבר המון זמן גובה: 1.77 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? לא השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא.. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא אתה מסטול ברגע זה? לא! יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? אלכוהול זה נחשב? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? לא אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לאלא פרטים אינטימיים העדפה מינית: סטרייטית לחלוטין סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? או יש הרבה :) כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא איזה מגמה היית בביה"ס? סוציולוגיה-כלכלה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? לא יודעת ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? nelly furtado - all good things עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ווינאמפ, אייסיקיו, מסנג'ר, אימיול מה הספקת כבר לעשות היום? לקום, לאכול, וזהו מה עוד תספיק לעשות היום? תכף להתקלח, לייבש ת'שיער, לעשות כלום, ללכת לסבתא, ובערב לצאת ישנת טוב אתמול? כן :) תישן טוב הלילה? אני מקווה למה? למה לא? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? וואללה לא נראה לי מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול בערב אכלת? לפני שעה ככה התנשקת? הו מזמן התאהבת? לפני חצי שנה נשבר לך הלב? 3 חודשים ככה צחקת? בטח אתמול מתישהו בכית? קודם עישנת? לפני איזה שבועיים שתית משקה אלכוהולי? אתמול השתכרת? וואי מזמן שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? אתמול אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לחברות בטח. לא זוכרת מתי מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אמא חשבת עליו? חברה שלי התקשרת אליו? אותה חברה התקשר אלייך? לא זוכרת הפלאפון לא לידי פגע בך? אמא שימח אותך? חברות שלי אתמול :) רגע שהיית רוצה שיחזור: יש המון... מה היה השיר הראשון ששמעת? מה זה השאלות האלה! איזה כיתה את: אני לא את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? למי שצריך את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? קצת את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? לפעמים את/ה אוהב/ת את עצמך? לפעמים... יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חברות ואמא איזה צלצול יש לך? LADYS LIGHT הקול הכי יפה ששמעת? לא יודעת איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו עם חמורים חמודים ושומר מסך? נראה לי שאין לי אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא איפה את רוצה פירסינג? אני רוצה נזם 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? ב-2006 יעני? התגייסתי?
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? התגייסתי?
במי התאהבתי השנה? באקס ממי נפרדתי השנה? מהאקס... מי פגע בי השנה? ^^ במי פגעתי השנה? ^^.... לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? המון מתי צחקתי הכי הרבה השנה? לא זוכרת, בטח בקורס מתי בכיתי הכי הרבה השנה? בשבוע האחרון עם האקס מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? אף פעם! מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כל הזמן :) איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? שרשרת ממש יפה איך חגגו לי יומולדת השנה? אוי היה לי יומולדת אדיר :] הייתי בבסיס, ובלילה שלפני היומולדת לקחו אותי לסיור קו עם חברה שלי ועם אחד הקצינים הכי סקסיים בצה"ל :] חזרנו איזה 2 דקות לפני 12 וכשהגענו עשו לי מיני מסיבת הפתעה כזאת עם כל הבנות ומלא ממתקים ושירי יומולדת :) והביאו לי ברכות ושוקולדים ושמו לי קסדה על הראש במקום זר פרחים... ואחר כך שחזרתי הביתה כולם הרגישו צורך לפצות אותי בגלל שסגרתי יומולדת בבסיס
אז הייתי עם חברים בבלאק בורגר והביאו לי מלא מתנות, ואז בשישי שאחרי היה את הפתיחה של החממה אז הביאו לי מלא אלכוהול + עוד אלכוהול בגלל היומולדת, והייתי הכי שיכורה בעולם והיה כיף :) על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? כלום, אני לא בנאדם שמתחרט איזה סרט הכי אהבתי השנה? ראיתי מיליונים... קשה לי לבחור כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המון המון המון עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? עם רובם כי הם איתי בבסיס
איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? לא נראה לי שהיה אחד כזה מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שיהיה טוב :) איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? יש כמה כאלה אבל עזבו... איך תסכם את השנה במילה אחת? מגניבה :) האם חל בך שינוי השנה? ברור איך חחגת את תחילת השנה? 2007? הייתי בחדר בבסיס עם חברה שלי והתארגנתי למשמרת לילה.. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: ממ. לא יודעת ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: שכל הבנות ישתחררו/יעזבו ואני אשאר לבד :[ איזה סילבסטר הכי זכור לך? הקודם איזה אדם `גילת מחדש` השנה? ממ לא יודעת איזה אירוע היית מוחק מהשנה? כלום איזה אירוע עשה לך טוב השנה? שהגעתי לבסיס שלי מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא אהבתי, אבל רציתי אם כן, כמה זמן? כמעט שנה הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זה קרה לי, וזה אחד המבאסים! זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? 1 האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? :$ האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? לא במיוחד, אבל כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? כן אנחנו עדיין בקשר מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? לא מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? מעגל לא סגור ורגשות :$ האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? כבר עשינו את זה אבל לא יזיק שוב... האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא אקס, סתם אחד שיצאתי איתו.. הוא ניסה לחזור אליי, ולא הצליח יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? מממממממ לא יודעת אם הייתי רוצה לחזור אליו... כאילו, כן אבל זה יהיה טעות. זה הכי טוב בשביל שנינו שאנחנו לא ביחד וזהו. [שכנועצמי] האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? לא..

K e R e N18

New member
וואי ממש משעמם לי...

מהו שמך המלא?קרן.. תאריך לידה:27.3 מקום מגורים:ליד אשקלון.. כמה אחים/אחיות?4.. צבע עיניים?חום כהה/שחור.. מה שבא לכם
צבע שיער?שחור.. משקל:53 בערך.. גובה:1.70 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?על העצבים
השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
התנסת בעבר בסמים? איזה?
אתה מסטול ברגע זה?
יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים?
ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
פרטים אינטימיים העדפה מינית: בנים.
סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"?נו וואן
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?אני נמצאת במערכת יחסים יציבה ביותר!
עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?אף לא אחד.. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?יאפ.. איזה מגמה היית בביה"ס?ביולוגיה.. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה?אנערף.
ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית?... קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?לא יודעת
| נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו?'איך שאתת נכנסת אל תוך הלב שליי...להלהלה..אהובה שלי כמה את יפההה ובתוכך יפה פי כמה...' ולא,אני לא ערסית
עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אני לא מחברת אותו, אני עונה עליו
איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?אייסי,אימיול... מה הספקת כבר לעשות היום?לנקות ת'בית בעיקר... מה עוד תספיק לעשות היום?לאכול
ישנת טוב אתמול?בהחלט! תישן טוב הלילה?אני מקווה מאוד..
למה?כי ככה בא לי
האם היום יהיה יום שאתה תיזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?נחכה ונראה.. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול.. אכלת?לפני שעתיים בערך.. התנשקת?אתמול.. התאהבת?לפני שנה..ואני עדיין מאוהבת
נשבר לך הלב?לא יודעת
צחקת?היום.. בכית?אתמול.. עישנת?אף פעם.. שתית משקה אלכוהולי?מזמןןן... השתכרת?אפ פעם לא.. שכבת עם מישהו/י?כנ"ל.. היית במועדון?מזמן.. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?היום.. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אבא שלי.. חשבת עליו?אהובי
התקשרת אליו?חברה שלי.. התקשר אלייך?אהובי.. פגע בך?אחותי המעצבנת
שימח אותך?החבר.. רגע שהיית רוצה שיחזור:לא עולה לי משו... מה היה השיר הראשון ששמעת?היום כאילו?
איזה כיתה את:כיתה? מזה בכלל?
את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?לפעמים.. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?לא.. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?אולי קצת..
את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית?לפעמים.. את/ה אוהב/ת את עצמך?משתדלת..
יש לך פלאפון?יאפ.. למי אתה מתקשר הכי הרבה?חבר.. איזה צלצול יש לך?בעקרון יש לי את השיר-EVERY TIME WE TOUCH... אבל תלוי מי מתקשר
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?בתם משהו.. ושומר מסך?גם.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?לא.. איפה את רוצה פירסינג?מי אמר שאני רוצה? 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה?החבר!!
הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה?אממ.. לא יודעת.. במי התאהבתי השנה?בחבר... ממי נפרדתי השנה?מהבצפר
מי פגע בי השנה?המורה לתנ"ך
במי פגעתי השנה?לא יודעת..
מתי צחקתי הכי הרבה השנה?מאיפה אני זוכרת..
מתי בכיתי הכי הרבה השנה?האמת שאני בוכה כמעט מכל דבר..רגישה משהו..אז קשה לי לזכור מתי זה היה הכי הרבה
איך חגגו לי יומולדת השנה? שייט ביאכטה+ארוחה עם החבר..
ומסעדה עם כל המשפחה.. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?לא יודעת.. איזה סרט הכי אהבתי השנה?אמממ.. משימה בלתי אפשרית 3/השתולים.. זה הסרטים היחידים שאני זוכרת
כמה אנשים חדשים הכרתי השנה?הרבה.. עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר?להתחיל לספור?
איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה?למה שאני אגלה לכם? זה סוד
מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?אנערף.. איך תסכם את השנה במילה אחת?מושלמת!
האם חל בך שינוי השנה?אולי.. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה:החתונה של אחותי!! ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו:הצבא..קצת.. איזה סילבסטר הכי זכור לך?של שנה שעברה.. האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?לא.. זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?יאפ.. אם כן, אתם אוהבים אותו?ברור!
והוא, אוהב אתכם?יאפ... כמה זמן אתם יחד?שנה.. איך הכרתם?בבצפר.. מה אתם הכי אוהבים בו?את הכל!! מה גרם לכם לבחור דווקא בו? העובדה שהוא בנאדם מדהים!! אתם רבים?כבר לא.. וגם אם כן אז זה בקטנה..לא בצורה מטורפת
מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?היומולדת שלו, היומולדת שלי והשנה שלנו.. האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?לא... מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?הכל!.. אקסים: כמה אקסים יש לכם?0

כמה שאני אוהב

מהו שמך המלא? גילי.P: תאריך לידה: 29.10. מקום מגורים: צפון. ניקים אחרים באתרים אחרים: גילילי. כמה אחים/אחיות? 2. צבע עיניים? חום. צבע שיער? חום בהיר. משקל: גובה: 1.64 אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? שליש. השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא. התנסת בעבר בסמים? איזה? אתה מסטול ברגע זה? לא. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? אלכוהול? ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? כן, לא הרבה.. פחות מחצי קופסא. פרטים אינטימיים העדפה מינית: גבוהים. P: סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? עופר שכטר...
כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? תלוי. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? נופ. איזה מגמה היית בביה"ס? תקשורת וחברה. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? להיות עו"ד. :) ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? חח.. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? יש המון. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? כלום. כואב לי הראש. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? וורד של אחותי הקטנה, אימיול, איסיקיו. מה הספקת כבר לעשות היום? לשתות קפה. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון המון. ישנת טוב אתמול? לא ממש. תישן טוב הלילה? מקווה שיותר טוב. למה? האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול. אכלת? לפני שעתיים. התנשקת? שבוע וחצי? משו כזה. התאהבת? טח... נשבר לך הלב? פעם. צחקת? אתמול. בכית? שבוע שעבר. עישנת? אתמול. שתית משקה אלכוהולי? שבועיים. השתכרת? אז. שכבת עם מישהו/י? היית במועדון? יום שישי שעבר. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? שלשום. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי. חשבת עליו? :X התקשרת אליו? נתי. התקשר אלייך? פיחי. פגע בך? נתי. שימח אותך? אנערף. רגע שהיית רוצה שיחזור: מה? מה היה השיר הראשון ששמעת? מאיפה אני זוכרת?! :O איזה כיתה את: אני לא. את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? קצת. את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? כה. את/ה אוהב/ת את עצמך? לא. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לרותם. איזה צלצול יש לך? פרדייס סיטי. הקול הכי יפה ששמעת? אביתר בנאי! איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה של אחותי הקטנה. ושומר מסך? רגיל של XP. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא. איפה את רוצה פירסינג? אף. 2007: אין לי כוח יותר. הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? במי התאהבתי השנה? ממי נפרדתי השנה? מי פגע בי השנה? במי פגעתי השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? מתי צחקתי הכי הרבה השנה? מתי בכיתי הכי הרבה השנה? מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? איך חגגו לי יומולדת השנה? על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? איזה סרט הכי אהבתי השנה? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? האם חל בך שינוי השנה? איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? איזה אדם `גילת מחדש` השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? אם כן, כמה זמן? הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? התנשקתם איתו? אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? צרפו תמונה.:)

AndreaCorr ©

New member
run run run

run run run away מהו שמך המלא? שרון תאריך לידה: 25.8.88 מקום מגורים: הרצליה ניקים אחרים באתרים אחרים: כלמיני וריאציות של שרון באנגלית כמה אחים/אחיות? 2 אחים ואחות צבע עיניים? חום דבש (?) צבע שיער? חום כהה משקל: D: גובה: 1.65 בערך אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? :| השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? לא, היה פעם... התנסת בעבר בסמים? איזה? גראס אתה מסטול ברגע זה? לא יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? כן אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא פרטים אינטימיים העדפה מינית: סטרייט סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? הקץ לזנות! כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אני ביציבה עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? כן, שנייה האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן איזה מגמה היית בביה"ס? פילוסופיה מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? חשפנות ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? חשפנות זה ריאלי קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? גרמנית נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? פינקפלויד עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 2 איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר, אייטיונז מה הספקת כבר לעשות היום? לישון, לאכול, לפגוש את החבר, לסדר את כל החוטים של המחשב, לפגוש את המשפחה מה עוד תספיק לעשות היום? לצאת ישנת טוב אתמול? לא כלכך תישן טוב הלילה? הלוואי למה? עמה האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? אני בספק מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? כמה שעות אכלת? שעתיים התנשקת? כמה שעות התאהבת? כל יום מחדש, משתדלת נשבר לך הלב? כמה שנים טובות צחקת? מקודם בכית? אתמול עישנת? קצת יותר משנה נראה לי שתית משקה אלכוהולי? אם היין של הקידוש לא נחשב, אז ביום שישי שעבר השתכרת? מזמן שכבת עם מישהו/י? חטטנים היית במועדון? שבועיים אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? היום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא/אמא חשבת עליו? לא מישהו ספציפי התקשרת אליו? אחגדול התקשר אלייך? חברה פגע בך? שימח אותך? משפחה רגע שהיית רוצה שיחזור: יש כמה מה היה השיר הראשון ששמעת? מתי? איזה כיתה את: אףכיתה את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לפעמים את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? לא במיוחד את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? כן את/ה אוהב/ת את עצמך? כן יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? חבר איזה צלצול יש לך? סתם משהו הקול הכי יפה ששמעת? אנאערף איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? משהו שעשיתי אתמול בפוטושופ ושומר מסך? אין אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא חושבת איפה את רוצה פירסינג? באף 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? סיימתי ללמוד; רשיון הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? במי התאהבתי השנה? ממי נפרדתי השנה? מי פגע בי השנה? במי פגעתי השנה? לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? המון מתי צחקתי הכי הרבה השנה? מי זוכר? מתי בכיתי הכי הרבה השנה? כנ"ל מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? כנ"ל מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? כנ"ל איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? כל מה שקיבלתי מחברות שלי איך חגגו לי יומולדת השנה? פאב, מסיבה, בית על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? איזה סרט הכי אהבתי השנה? כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? שניה, אני אספור עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? איזה סוד גיליתי לאנשים הכי קרובים לי השנה? חחח איזו שאלה מפגרת מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שיהיה טוב בצבא איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? האם חל בך שינוי השנה? כן איך חחגת את תחילת השנה? עם החבר ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: צבא ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: צבא איזה סילבסטר הכי זכור לך? כיתה ח' איזה אדם `גילת מחדש` השנה? חברות איזה אירוע היית מוחק מהשנה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מקום בו הכי נהנת? כנרת אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך?

AndreaCorr ©

New member
:0

האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? לא זוכרת הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא התנשקתם איתו? לא אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? מתבאסת קצת ועוברת הלאה זוגיות: אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן אם כן, אתם אוהבים אותו? כן והוא, אוהב אתכם? אני מקווה?
כמה זמן אתם יחד? שנתיים+ איך הכרתם? חבר משותף מה אתם הכי אוהבים בו? :) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? קורה מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? יש המון... אבל אני אבחר בטיול לירושלים האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? כן אתם פוחדים לאבד אותו? כן מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? נו אקסים: כמה אקסים יש לכם? אין לי כח לחשוב על זה האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? לא האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? כן האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? עם רובם האמת מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? כן מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? מכל אקס נשאר משהו, אבל לא משהו קורע לב יותר מדי האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האמת שכן האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? לא תודה יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? לא האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? כן הודגש באמצעות מדגישומטיק

משעמם../images/Emo192.gif.

מהו שמך המלא?כרמית. תאריך לידה:20.10. מקום מגורים::^). ניקים אחרים באתרים אחרים:אין? כמה אחים/אחיות?2. צבע עיניים?טורקיז. צבע שיער?שטני? משקל:יותר מידי
. גובה:157. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?פסנתר. פרטים אינטימיים העדפה מינית: בנים? סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"?יאיר לפיד
. איזה מגמה היית בביה"ס?מדה"ח, משפטים, ספרות. נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו?פסק זמן-קרן פלס. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?4. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?האייסיקיו ותמונות ומדיה פלייר והמסנ. מה הספקת כבר לעשות היום?כל כך כלום. מה עוד תספיק לעשות היום?כל כך כלום. ישנת טוב אתמול?האמת לא. תישן טוב הלילה?
. למה?אלוהים מחר צבא. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא? מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?אתמול. אכלת?שעה. התנשקת?הקץ לחטטנות. התאהבת?פוי. נשבר לך הלב?מזמן!!!!!111 צחקת?אתמול ב6 בבוקר. בכית?כל השבוע שעבר? עישנת?מזמן. שתית משקה אלכוהולי?חודש? השתכרת?כנ"ל. שכבת עם מישהו/י?לפני שניה. היית במועדון?יוני. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?בערך כל יום. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אמא. חשבת עליו?איזה אחד. התקשרת אליו?מעין. התקשר אלייך?מעין. פגע בך?המפקד. שימח אותך?עדי. רגע שהיית רוצה שיחזור:הקורס. מה היה השיר הראשון ששמעת?מה. איזה כיתה את:א'. את/ה חושב/ת שאת/ה יפה?לפעמים. את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה?כולם צבועים לפעמים. את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת?בטח. את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית?יותר מידי. את/ה אוהב/ת את עצמך?לפעמים. יש לך פלאפון?לצערי. למי אתה מתקשר הכי הרבה?לכולם. איזה צלצול יש לך?בלעדיך-גידי גוב, ואם אתם ממש מגניבים ואתם בקבוצת החברים אז- Biter sweet symphony. הקול הכי יפה ששמעת?בטח לא שלי:S. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?תמונה מעזה. ושומר מסך?אין. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת?בטח. איפה את רוצה פירסינג?איכס. 2007: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה?מתי בדיוק 2007 הסתיימה? הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה?נהפוך את זה ל2006. הגעתי לסדיר. במי התאהבתי השנה?באף אחד. ממי נפרדתי השנה?מעצמי. מי פגע בי השנה?הרבה. במי פגעתי השנה?די. מקום בו הכי נהנת?בה"ד. אירוע שהכי השפיע עליך?קורס. אירוע שאיכזב אותך?סדיר!!!!!!1 האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?בטח. אם כן, כמה זמן?שנים. הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?סוג של. התנשקתם איתו?כן. אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?לא היה איכפת. טוב די.

JMSixfeetsmall

New member
זה עדיין יאיר? :-O

שכחתי להגיד לך שהייתי בקהל בתוכנית שלו.. עם הפלגה שלי.. היה כיף

אני נאמנה מה יש לך:$.

אל תדאגי גם אני הייתי בקהל
. נראה לי שאנחנו באותו גובה :^). תפסיקי להיעלם לי.

ישנתי 15 שעות. :XXX

מהו שמך המלא? ליאור להב. תאריך לידה: 2.10. מקום מגורים: ניקים אחרים באתרים אחרים: כמה אחים/אחיות? 2. צבע עיניים? חום. צבע שיער? לא יודעת משקל: ^^ גובה: 163. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? ניגנתי על פסנתר, קלרינט, חלילילת, גיטרה, מפוחית.. השחטה עצמית יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? נופ. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? נופ. התנסת בעבר בסמים? איזה? נופ. אתה מסטול ברגע זה? נופ. יש לך קטעי זיכרון שנמחקו מעברך בעקבות שימוש בכימיקלים כאלה או אחרים? נופ. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? נופ. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? נופ. פרטים אינטימיים העדפה מינית: סטרייטית. סלבריטי שהייתם משלמים בשביל "לעשות"? טום וולינג, וונטוורת' מילר. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? יציבה. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 5. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. איזה מגמה היית בביה"ס? בילוגית-מד"ח-מזרחנות. מה החלום הכי קיצוני שלך לקריירה? ואם תצטרך להתפשר לקריירה יותר ריאלית? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? נחייה את הרגע: מה מתנגן עכשיו? Alice In Chains - When I Die.. לא שזה קשה, יש לי שני שירים בפלייליסט. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? לא, אין לי כח לאנשים. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? הורדה של סמולוויל(222), וינאמפ, מסן, אסק. מה הספקת כבר לעשות היום? לישון. מה עוד תספיק לעשות היום? להיות ערה? ישנת טוב אתמול? מסתבר תישן טוב הלילה? אע.. כן. למה? כי אני ישנה המון האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? אתמול. אכלת? לפני כמה דקות.. התנשקת? ביום ההולדת שלי. כאילו, יום לפני התאהבת? באופן רציני יחסית? יולי נשבר לך הלב? אוקטובר צחקת? אתמול בכית? יום אחרי התאונה.. עישנת? אף פעם. שתית משקה אלכוהולי? עמ.. יין אדום בבת המצווה של אחותי. השתכרת? אף פעם, נראה לי. שכבת עם מישהו/י? לפני יום ההולדת היית במועדון? לא זוכרת. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? לפני כמה חודשים מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי. חשבת עליו? עידו מהעבודה התקשרת אליו? אמא, לשאול מה איתה. התקשר אלייך? אבא, לשאול מה איתי. ;[ פגע בך? אוהד שימח אותך? עידו מהעבודה רגע שהיית רוצה שיחזור: דקה לפני התאונה מה היה השיר הראשון ששמעת? ברי סחרוף - היום יום הולדת איזה כיתה את:
את/ה חושב/ת שאת/ה יפה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה צבוע/ה? לא את/ה חושב/ת שאת/ה קנאי/ת? כן את/ה חושב/ת שאת/ה עקשן/ית? כן את/ה אוהב/ת את עצמך? נופ. יש לך פלאפון? 2. למי אתה מתקשר הכי הרבה? לעבודה או לאמא. איזה צלצול יש לך? אחד מושלם מהפלאפון עצמו הקול הכי יפה ששמעת? איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? תמונה שצצילמתי. ושומר מסך? רגיל.. אם הייתה סידרת ריאליטי והיו מזמינים אותך,היית משתתפת? לא. איפה את רוצה פירסינג? 2006: הדבר הכי שמח שקרה לי השנה? עמ.. כינרת, נראה לי. הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה? כל התקופה של הבגרויות. :| במי התאהבתי השנה? ממי נפרדתי השנה? מהמון חברים טובים מי פגע בי השנה? ^^ במי פגעתי השנה? עידו, בעיקר לאיזו להקה/זמר/זמרת חדשים נחשפתי השנה? אנערף. נראה לי שאינפקטד.. מתי צחקתי הכי הרבה השנה? כינרת מתי בכיתי הכי הרבה השנה? אחרי הכינרת? מתי הרגשתי שאין שם אפחד בשבילי? אחרי בת המצווה מתי הרגשתי שמזל שיש לי את מי שיש לי? אחרי התאונה.. איזו מתנה שקיבלתי השנה הכי אהבתי? גרביים? איך חגגו לי יומולדת השנה? לא חגגו. כמה אנשים חדשים הכרתי השנה? המון עם כמה מהם באמת נשארתי בקשר? 0. איך תסכם את השנה במילה אחת? אפ אנד דאון האם חל בך שינוי השנה? רק פיזי איך חחגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה: ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו: איזה סילבסטר הכי זכור לך? נראה לי שהאחרון איזה אדם `גילת מחדש` השנה? עידו.. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? החזרה מאילת. :\ איזה אירוע עשה לך טוב השנה? כינרת מקום בו הכי נהנת? ^^ האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן אם כן, כמה זמן? שנה ומשהו הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כן התנשקתם איתו? כן אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? חח זה אותו המקרה. :\ זוגיות: אוי לא אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? אם כן, אתם אוהבים אותו? והוא, אוהב אתכם? כמה זמן אתם יחד? איך הכרתם? מה אתם הכי אוהבים בו? מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אתם רבים? מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? אתם פוחדים לאבד אותו? מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? אקסים: כמה אקסים יש לכם? האם אתם אוהבים איזה אקס שלכם עדיין? האם אי פעם הייתה לכם פרידה קשה במיוחד? האם אי פעם שמרתם על קשר עם האקסים אחרי הפרידה? מאמינים שאקסים יכולים להיות ידידים? מה נשאר לכם מהאקסים – רגשות, געגועים, זיכרונות, שברון לב או מעגל לא סגור? האם הייתם רוצים לשבת עם אחד מהם לשיחה כדי לסדר עניינים שעוד לא סגורים? האם אי פעם ניסיתם לחזור לאקס? אם כן, זה הצליח? יש אקס שהייתם רוצים לחזור אליו? האם יש לכם אקס שהייתם רוצים למחוק או לשנות את הקשר שהיה לכם איתו? הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה