עונה(באמת לא נראה לי שמישהו קורה
אבל תמיד כיף לחפור). 1.מאיפה אתה מכיר את טלי: ממיכאלה, טב"ע ואחר כך גם סרטים והצגה. 2.מה משך את ליבך בטלי ביחס לשחקנים אחרים: מההתחלה כשראיתי אותה במיכאלה הכשרון שלה בלט , המשחק שלה ממש ריגש אותי. 3.מה אתה חושב שמיוחד בטלי: אמרתי חלק אבל- יש לה כשרון משחק מעולה, זה לא סתם משחק טוב אלא משחק אמיתי ורואים שהוא בא מהלב.חוצמזה מאוד אהבתי את זה שהיא לא מנסה למכור תדמיות שלה או להיות משהו שלא היא, את הצניעות שלה ואת זה שהיא לא מתלהבת מפרסום אלא, מתמקדת בקריירה שלה. היא בחורה מצחיקה (והיא עושה את זה בלי כוונה), היא בחורה עמוקה. 4.איך היית מגדיר את טלי ב 3 מילים: מעניינת, מוכשרת מצחיקה ואמיתית (אופס חרגתי מה 3 מילים). 5.טוב כתבתי , מה שאני חושבת שמיוחד בטלי זה מן הסתם גם תכונות שלה, אני אוסיף לזה את זה שהיא בחורה פתוחה, יש בה קצת ביישנות, היא אחת שמעריכה מה שעושים לה.אני אוסיף גם שהיא עושה מה שטוב לה ולא מסתכלת על מה שאנשים אומרים. 6. מה הדברים שאתה לא אוהב בטלי: כמובן שקיימים כאלה דברים כי אין בנאדם מושלם, אחרת זה לא בנאדם (ואני יכולה לחפור על הנושא הזה שעות) אבל אני לא מכירה אותה מספיק בשביל לדעת מה אני לא אוהבת בה. 7. היחס שלי לטלי: הערכה רבה מאוד אליה גם בתור שחקנית וגם בתור בנאדם. 8. פגשתי את טלי, פעמיים בפסטיבל הסרטים בחיפה ופעם אחת בהרצליה. בפעם הראשונה הרגשתי קצת הזוי, אני מאוד ביישנית ורציתי לדבר איתה אבל לא ממש ידעתי מה לומר . בפעם השנייה היה הכי סבבה כי הרגשתי הרבה יותר חופשי לדבר איתה כי היא בחורה שאפשר לדבר איתה חופשי וגם היה יותר זמן לדבר איתה ולהכיר אותה קצת וזאת הפעם שהיה הכי כיף . זה חיזק את ההערכה שלי אליה היא הייתה חמודה לעללה וזה היה מדהים לגלות שכל מה שסיפרו לי עליה אנשים שפגשו אותה היה באמת ככה. 9. פגשתי , לא יצא לי עדיין להביא לה משהו אבל אם אני אביא זה בטח יהיה משהו מהלב ולא משהו חומרי. 10. טלי היא השחקנית שאתה הכי אוהב? כן, טלי היא שחקנית מוכשרת, אמיתית שלא מפםיקה אף פעם לרגש ועל איכות לא מתפשרים
אלה הן כמה מהסיבות שבגללן אני אוהבת אותה בתור שחקנית. 11. טלי כבנאדם מראיונות וכו'- אתה חושב שהיא בנאדם מעניין? מאוד! טלי היא בחורה מאוד עמוקה ומעניינת. 12. את מוצאת דברים משותפים לך ולטלי: כן, זה התחיל מדברים קטנים והגיע להזדהות לדברים שהיא אמרה וגם הזדהות עם דברים שקראו לה ושגיליתי שקרו גם לי. 13.ראיתי את שתי הסדרות. 14.איזה סרטים שטלי שיחקה בהם ראית/מתכנן לראות? ראיתי את למראית עין, סרט מצוין, כשקראתי את התקציר של הסרט בפסטיבל הסרטים ממש התלהבתי מהעלילה שלו בלי קשר לטלי וכשראיתי את הסרט ממש נדהמתי מיכולת המשחק של טלי וזה רק גרם לי לאהוב את הסרט יותר, לכל מי שלא ראה, ממש מומלץ לראות את הסרט. ראיתי גם את אחרי שכמעט, סרט קליל לא הייתה לה שם סצנה מרגשת שאפשר להשוות לסרטים או לטלנובלה שהיא עשתה 15.ראית את כל נדריי, אהבתי את ההצגה למרות שהיא קצת מסובכת במיוחד דמות שטלי גילמה , למרות שהיא שיחקה ממש מצויין בלמראית עין בתיאטרון המשחק שלה היה יותר חזק כי זה היה יותר חי וממש אהבתי את המשחק שלה בהצגה. את כוונות טובות לא ראיתי אבל שמעתי עליה קצת ואני מקווה שהיא תעלה שוב ואני אוכל לראות כי היא נשמעת מעניינת. 16.מה הדמות שגילמה טלי שהכי אהבת: אהבתי את רננה היא שיחקה אותה בצורה ממש חזקה סוחפתץ ואמיתית, וגם אהבתי את יערה . 17. אם היית יכול לראיין את טלי מה היית שואל אותה: מה גרם לה לעשות את הצעד של להיות שחקנית . 18.איפה אהבת יותר את טלי כדרוין או כרננה: אהבתי את שתי הדמויות, דורין הייתה דמות מגניבה כזאת שפאשר בקלות להתחבר אליה אבל רננה היא דמות יותר מתוסבכת מה שגרם לה לדעתי להיות יותר מעניינת וגם יותר עמוקה מה שמאפשר לחפור בה הרבה (ומי שמכיר אותי יודע שאני אוהבת חפירות
). 19.אתה חושב שטלי משתפרת עם הזמן ? כן, ראיתי את עונג שבת שנעשה ממש בהתחלת הקריירה שלה כשהיא עוד למדה משחק וגם ראיתי את מיכאלה ואם נשווה את זה לטב"ע ולהצגות וסרטים שיצאו השנה שהיא שיחקה בהם רואים שהיא התפתחה הרבה מאז עונג שבת ומיכאלה. 20.אם היית יכול לביים את טלי למה היית בוחר לביים אותה טלויזיה/תאטרון/קולנוע איזה דמות היית רוצה לראות אותה מבצעת? תיאטרון נראה לי הכי כיף לביים אותה וגם היא אמרה שהיא הכי רוצה לעשות תאטרון בקשר לדמות לא עולה לי כרגע דמות, אני צריכה לחשוב על זה... בקשר לתמונה, אני לא נמצאת על המחשב שלי ואין פה כמעט תמונות שלה, אהבתי תמונה שהיא לובשת שחור (למרות שאני הכי אוהבת שהיא לובשת אדום
). וגם אהבתי את התמונה שהראו ברייטינג לפני כמה שבועות שהיא שומעת מוסיקה ומתאפרת לפני ההצגה כל נדריי