עונה (יותר טוב מללמוד ../images/Emo13.gif)
1.מאיפה אתה מכיר את טלי? (מיכאלה,טב"ע,סרטים הצגות וכד') הכרתי את טלי בערך בפרק 65 כי רק אז התחלתי לראות טלנובלה בע"מ (וכמובן שמהר מאוד ראיתי את כל הפרקים בVOD). הסצינה הראשונה של טלי שראיתי הייתה זו שכפיר בא אליה אחרי ששמע על המוות של אפרת. מיכאלה לא יצא לי לראות בכלל. 2.מה משך את תשומת לבך בטלי ביחס לשחקנים אחרים\אחרות? נראה לי שהעובדה שראיתי אותה בפעם הראשונה דווקא באחד הפרקים היותר מרשימים שלה (ואני חייבת לציין בבושה גדולה שבפרק הראשון ממש התבלבלתי בין רננה לאפרת - מזעזע, לא?
) 3.מה אתה חושב שמיוחד בטלי? וואי ממש קשה לי לנסח את זה... נראה לי שמה שמיוחד בה הוא שהיא בעצם לא מיוחדת: לא הכי יפה, לא דוגמנית צמרת, ויש לה הרבה פאקים, אבל מה שמיוחד הוא שנראה שהיא כ"כ שלמה עם עצמה שזה פשוט כובש (מקווה שהבנתם אותי) 4. איך היית מגדירה את טלי בשלוש מילים? אני אגדיר אותה ב-2: הפשטות מנצחת 5. מה התכונות שאת\ה הכי אוהב\ת אצל טלי? התכונה שאני הכי אוהבת היא שהיא נראית אחלה גבר... אני גם מאלה שמסתדרים יותר טוב עם גברים אז אני מאוד מזדהה איתה בקטע הזה. אה, ואני ח-ו-ל-ה על הצחוק שלה
6. מה הדברים שאת לא אוהב בטלי [ קשה למצוא אבל בטח יש משו לא ? בכל זאת אף בנאדם לא מושלם גם לא טלי ;]] נראה לי שהייתי שמחה אם היא הייתה פחות מפגינה את החוסר התלהבות שלה מעולם הזוהר. זה ממש בסדר לא לאהוב את זה, אבל לא צריך "להתבכיין" כל הזמן, סה"כ זו בחירה שלך. (ולא להרוג אותי על זה אנשים) 7. מה סוג היחס שלך לטלי ? [הערצה\ הערכה אליה כבן אדם וליכולת במשחק שלה\עירבוב של שניהם ] סוגדת לה
סתם...נראה לי שאני מעריכה את המקצועיות שלה ואת הבחירות שלה לתפקידים שונים שיושבים עליה בול, והכי אני מעריכה אותה על זה שהיא נכנסה לי ללב בגילי המתקדם שזה הישג לא פשוט בכלל. 8. פגשת את טלי ? כן
אם כן איפה? בבכורה של "אחרי שכמעט" איך היה ?[מדהים נכון?] היא הייתה מקסימה האם זה חיזק את האהבה והערכה שלך לטלי? נראה לי שזו הייתה חוויה חשובה, כי זה "הנחית אותי לקרקע" והחזיר אותי למציאות שסה"כ מדובר בבן אדם כמו כולם... 9. [במקרה ולא פגשת] היית מביא\קונה\כותב לה משהו? לא רלוונטי
10. טלי היא השחקנית שאת\ה הכי אוהב\ת ? בהחלט! ויחד איתה איילת זורר המדהימה לא פחות. 11. טלי כבן אדם -מראיונות וכו'- את\ה חושב\ת שהיא בן אדם מעניין? כן ולא - ואני לא יכולה להסביר את זה. 12. את מוצאת דברים משותפים לך ולטלי? הרבה דברים, אבל נראה לי שאני יכולה למצוא דברים משותפים לי ולעוד מיליון אנשים, ככה שזה לא כזה הישג 13.איזו סדרות שטלי עשתה ראית : מיכאלה\טב"ע\שתיהן? רק טב"ע 14. איזה סרטים שטלי שיחקה בהן ראית \מתכנן\ת לראות? ראיתי רק את "אחרי שכמעט" ואני כמובן ארוץ לראות את כל השאר כשייצאו 15. והצגות? כל נדרי 16.מה הדמות שגילמה טלי שהכי אהבת [כולל טלווויזיה , הצגות , סרטים] רננה ללא ספק, כי שם ראיתי אותה כל יום והדמות הזו נכנסה לי לנשמה 17. אם היית יכול לראיין את טלי מה היית שואל אותה? מה הקטע עם הלבוש המוזר?
סתם... הייתי שואלת אותה איפה היא רואה את עצמה עוד 10 שנים 18. אם ראית טלנובלה ומיכאלה איפה אהבת יותר את טלי כדורין או כרננה ? רננה כי לא ראיתי מיכאלה 19. אתה חושב שטלי משתפרת עם הזמן[ באופן המשחק וכו']? היא התחילה מנקודה מאוד גבוהה, אבל אני לא יכולה להחליט כי עוד לא עבר מספיק זמן. 20.אם היית יכול לביים את טלי למה היית בוחר אותה טלוויזיה \תאטרון\קולונוע איזו דמות הייתה רוצה לראות אותה מבצעת? אולי זה נשמע מוזר, אבל הייתי רוצה לראות אותה ב"בטיפול" במקום איילת זורר רק כדי להחליט סוף סוף מי משחקת יותר טוב. ולמה צירפתי דווקא את התמונה הזו??
קודם כל כי היא מדהימה
, וגם כי כשפגשתי אותה היא לבשה את החולצה הזו אז יש לי סנטימנטים מיוחדים לתמונה הספציפית הזו.