שאלוןטלי :]

בלושש 15

New member
יש כמה תיקונים../images/Emo9.gif

לשאלה מס' 1. הכרתי את טלי ממיכאלה אין לי מושג למה כתבתי טב"ע
לשאלה מס' 14. ראיתי את עונג שבת

רונושי

New member
עונה../images/Emo9.gif

1.מאיפה אתה מכיר את טלי? (מיכאלה,טב"ע,סרטים הצגות וכד') ממיכאלה. 2.מה משך את תשומת לבך בטלי ביחס לשחקנים אחרים\אחרות? בהתחלה..זה היה הכשרון משחק שלה שהדהים אותי אח"כ זה התפתח לעוד כל מיני דברים. 3.מה אתה חושב שמיוחד בטלי?אמממ... וואו! אני לא יכולה להגדיר את זה באופן מדוייק..אולי זה מה שכל כך מיוחד בה...שהיא מגוון של כל כך הרבה דברים מיוחדים ומעניינים שזה ממש מיוחד... 4. איך היית מגדירה את טלי בשלוש מילים? כשרון מדהים במיוחד! 5. מה התכונות שאת\ה הכי אוהב\ת אצל טלי? אני לא מכירה אותה.. אבל לפי כתבות וכאלה...אז אולי התמימות הזאת שהיא לא מבינה מה כלום רוצים ממנה ולמה מתענינים בה..זה מקסים בעייני. 6. מה הדברים שאת לא אוהב בטלי: אממ...שוב אני לא מכירה אותה ככה שאני לא כל כך יכולה להגיד מה אני לא אוהבת בה... 7. מה סוג היחס שלך לטלי ? ושוב בגלל שאני לא מכירה אותה כבנאדם(אני ממש חוזרת על עצמי!זה נורא! אין בי שמץ של גיוון!) אז אני משערת שזה הערכה ליכולת משחק שלה שמדהימה אותי כל פעם מחדש! ומהמעט ראיונות שקראתי איתה ומהעוד יותר מעט ראיונות שראיתי אותה היא גם נראת בנאדם מתוק למדי... 8. פגשת את טלי ? בערך... אם כן איפה? ראיתי אותה נוסעת על אופניים בת"א... איך היה? לא היה... האם זה חיזק את האהבה והערכה שלך לטלי? 9. [במקרה ולא פגשת] היית מביא\קונה\כותב לה משהו?אמ..אולי.. 10. טלי היא השחקנית שאת\ה הכי אוהב\ת ? אני חושבת... 11. טלי כבן אדם -מראיונות וכו'- את\ה חושב\ת שהיא בן אדם מעניין? כן! 12. את מוצאת דברים משותפים לך ולטלי? קצת כן... 13.איזו סדרות שטלי עשתה ראית : מיכאלה\טב"ע\שתיהן? שתיהן...
14. איזה סרטים שטלי שיחקה בהן ראית \מתכנן\ת לראות? ראיתי רק אחד קצר ..את "עונג שבת" ואני מקווה שיצא לי לראות עוד! 15. והצגות? לא יצא לי עוד.. 16.מה הדמות שגילמה טלי שהכי אהבת [כולל טלווויזיה , הצגות , סרטים] ממה שראיתי אז.. את רננה. 17. אם היית יכול לראיין את טלי מה היית שואל אותה? "מה עם עפר?" חחחחח...סתם
לאאאאאאא
אבל ברצינות...שבגלל שהיא עשתה המון דברים בזמן מאוד קצר (ביחוד למקצוע הזה) אם היא לא מפחדת שהכל יסתיים גם מהר. 18. אם ראית טלנובלה ומיכאלה איפה אהבת יותר את טלי כדורין או כרננה ? כרננה! 19. אתה חושב שטלי משתפרת עם הזמן[ באופן המשחק וכו']? כן! כמו כל בנאדם! 20.אם היית יכול לביים את טלי למה היית בוחר אותה טלוויזיה \תאטרון\קולונוע איזו דמות הייתה רוצה לראות אותה מבצעת? אממממ...יש לי כמה... 1)לג'וקסטה "מאדי קינג"..(למי שמכיר..) 2)אני לא בטוחה שזה מתאים אבל אני חושבת שיהיה מאוד מעניין לראות אותה בתפקיד של וויאן מ"אישה יפה". לא מסוגלת להחליט לגבי תמונה! אני מממש ממממש ממממש אוהבת מלא

../images/Emo79.gifעונה../images/Emo9.gif

1.מאיפה אתה מכיר את טלי?ממיכאלה (מיכאלה,טב"ע,סרטים הצגות וכד') 2.מה משך את תשומת לבך בטלי ביחס לשחקנים אחרים\אחרות?זה שהיא נותנת את הנשמה לתפקיד,מוציאה את כל הכישרון שלה במידה המתאימה... 3.מה אתה חושב שמיוחד בטלי?זה שהיא ייחודית.לדעתי יש מעטים עם כישרון כמו שלה 4. איך היית מגדירה את טלי בשלוש מילים?היא-פשוט-מדהימה
5. מה התכונות שאת\ה הכי אוהב\ת אצל טלי?לדעתי לא הכרתי אותה מספיק בשביל להכיר אצלה תכונות...אבל בעיקרון אומץ...לא כל בנאדם היה מצליח לעשות תפקיד שיכול להיות ההפך ממנו 6. מה הדברים שאת לא אוהב בטלי [ קשה למצוא אבל בטח יש משו לא ? בכל זאת אף בנאדם לא מושלם גם לא טלי ;]]את העובדה היא מעשנת.לדעתי זה החיסרון הגדול שלה. 7. מה סוג היחס שלך לטלי ? [הערצה\ הערכה אליה כבן אדם וליכולת במשחק שלה\עירבוב של שניהם ]לפעמים אני מרגישה שאני מתנהגת כמו מעריצה פאקצה אבל זה רק ברגעים מאוד מועטים.בכללי אני מעריכה אותה וכל מה שכתוב פה פשוט אין לי כוח לכתוב את זה
8. פגשת את טלי ?
אבל זה יקרה מתישהו
וגם אם לא,לא נורא
אם כן איפה? איך היה ?[מדהים נכון?] האם זה חיזק את האהבה והערכה שלך לטלי? 9. [במקרה ולא פגשת] היית מביא\קונה\כותב לה משהו?אולי פרח?מכתב?לא נראה לי שיותר מזה.. 10. טלי היא השחקנית שאת\ה הכי אוהב\ת ?תלוי מתי
בימים ההם בזמן הזה[אאאמממןןן] כן
*מושפעת קשות מחנוכה* 11. טלי כבן אדם -מראיונות וכו'- את\ה חושב\ת שהיא בן אדם מעניין?
12. את מוצאת דברים משותפים לך ולטלי?בנתיים עוד לא מצאתי...אולי בעתיד
13.איזו סדרות שטלי עשתה ראית : מיכאלה\טב"ע\שתיהן?שתיהן 14. איזה סרטים שטלי שיחקה בהן ראית \מתכנן\ת לראות?ראיתי את עונג שבת ואני מתכננת על למראית עין כשהוא יצא
15. והצגות?בנתיים עדיין לא 16.מה הדמות שגילמה טלי שהכי אהבת [כולל טלווויזיה , הצגות , סרטים] אני חושבת שדורין...כי היא הייתה הכי מאאאגניבה כזאת. 17. אם היית יכול לראיין את טלי מה היית שואל אותה?
אין לי מושג 18. אם ראית טלנובלה ומיכאלה איפה אהבת יותר את טלי כדורין או כרננה ?כרננה כי זה היה התפקיד השני שלה וראו שהניסיון שלה בתחום גדל... 19. אתה חושב שטלי משתפרת עם הזמן[ באופן המשחק וכו']?
נאמר^^ 20.אם היית יכול לביים את טלי למה היית בוחר אותה טלוויזיה \תאטרון\קולונוע איזו דמות הייתה רוצה לראות אותה מבצעת? אל תשאלו אותי את זה ב2 וחצי בלילה
אם אפשר להוסיף תמונה של טלי שאת\ה הכי אוהב\ת.אין לי כוח
בבוקר

שירוש1989

New member
../images/Emo15.gifעונה..כאילו מישהו קורא בכלל../images/Emo6.gif

1.מאיפה אתה מכיר את טלי? (מיכאלה,טב"ע,סרטים הצגות וכד')- ראיתי מיכאלה אבל לא הייתי מספיק מכורה, וגם לא ממש אהבתי ת'דמות... 2.מה משך את תשומת לבך בטלי ביחס לשחקנים אחרים\אחרות?פאאאאאאאאאאאק התשובה נמחקה לי והיא הייתה חפירהההה אז בקיצור אני אומר שכמו שאנשים מסוימים משדרים ביישנות, כאריזמה וכו'- טלי משדרת בחיים וגם במשחק שלה המון כנות. ועוד משהו שגובל ב...ספק הזדהות ספק רחמים אפילו ("אוו מסכנה רננה אמורה מתההה לא!!!!1"XD) ז"א אפילו במשחק שלה זה לאשהיא משדרת רק אמינות זה נראה כאילו היא ממש מבינה ת'דמות במקום מסוים ואז זה כבר לא כזה "שקר" לומר ת'טקסט של הדמות. בכל אופן ב"כל נדריי" לא נראה לי שזה קרה אצלה (אבל נסלח לה זאת הייתה דמות קשה
) ובגלל זה גם לא אהבתי ממש ת'דמות והמשחק שלה שם 3.מה אתה חושב שמיוחד בטלי? משחקנים אחרים או מאנשים אחרים ? משחקנים אחרים זה מה שכתוב שם למעלה.. מאנשים אחרים? שוב, משהו שמשדר המון כנות, מרדנות ואמיתיות...אמת ודרך חיים שלא מתימרת להיות הטובה והנכונה דווקא אבל יחד עם זאת מלאת חן וקסם כזה.. זה משהו שהרבה בני נוער מחפשים בגיל הזה.. אולי זה מסביר כמה דבריםP: 4. איך היית מגדירה את טלי בשלוש מילים? רק 3 מילים? אין מצבXD יש לכם עסק עם חפרנית
5. מה התכונות שאת\ה הכי אוהב\ת אצל טלי? אני אוהבת את רוב התכונות שלה גם את הטובות וגם את הרעות, וזה לא רק כי כשאוהבים בנאדם (תנו לי להשתמש במילה אהבה מה 'כפת לכם?P:) מקבלים אותו עם כל הפאקים שלו..זה קטע של אופי בכללי 6. מה הדברים שאת לא אוהב בטלי [ קשה למצוא אבל בטח יש משו לא ? בכל זאת אף בנאדם לא מושלם גם לא טלי ;]] אני אהיה האחרונה לומר שהיא מושלמתXD מה אני לא אוהבת בה? את העישון כמובן, ואת זה שהיא מזל דלי. לא אוהבת דליים כל כך, וה"דלייות" שבה משתקפת יותר מידי טוב. חיפשתי משהו ביזארי נו
לא עולה לי עוד משהו עכשיו אבל בטוח שיש 7. מה סוג היחס שלך לטלי ? [הערצה\ הערכה אליה כבן אדם וליכולת במשחק שלה\עירבוב של שניהם ] הערכה. הערכה שיוצא שהיא מתבטאת כמו "הערצה" לפעמים, אבל עדין זו לא הערצה שיש לכוכב. זה כמו שאדם מעריץ בנאדם אחר, שהוא לא כוכב. יש אנשים שמעריצים את ההורים שלהם, יש שמערצים איזה מדריך שלהם( וזה גם דיי קרה לי) אמנם טלי היא "כוכבת", אבל עדיין אני לא מעריצה אתה כאחת כזאת וזה לא מתבטא ככה (ובקשר להתרגשות- תראו אותי מדברת עם קומונר שלי לשעבר ותבינו שזה לא קשורXD) 8. פגשת את טלי ? כן, לצערי ושמחתי אם כן איפה? פעם אחת מתחת לבית של מגי, ופעמיים אחרי "כל נדריי" בהרצליה. איך היה ?[מדהים נכון?] מדהים? יותר הזויXD היה נחמד והיה ממש כיף ברגעים מסוימים אבל בשבילי היה תקוע מידי טלי מדהימה כן (נו 2 בלילה ותרו ליXD) האם זה חיזק את האהבה והערכה שלך לטלי? כן מאוד אפילו. היא התנהגה מעל ומעבר למצופה אצלי בדברים מסוימים וה רק גרם לי להעריך אותה יותר. אבל אחרי הפגישות האלה תודה לאל נרגעתי הרבה יותר בקשר אליה, וטוב שכך כי זה נראה לי דבילי פנאטי קצת יותר ממה שצריך. 9. [במקרה ולא פגשת] היית מביא\קונה\כותב לה משהו? לפני שנפגשנו כתבתי לה כמה מכתבים
והבאתי לה משהו פיצי לאללה. אה ולינק למאמר על פסואה
10. טלי היא השחקנית שאת\ה הכי אוהב\ת ? כרגע כן
11. טלי כבן אדם -מראיונות וכו'- את\ה חושב\ת שהיא בן אדם מעניין? מאודדדדדדדד ושהיא לא תכחיש! למרות שאני יכולה להבין למה היא לא חושבת שהיא מעניינת, יש ת'סיבות שבגללן היא מעניינת וצריכה לעניין אותי, ואת מי שפה 12. את מוצאת דברים משותפים לך ולטלי? כן, ואני חושבת שכשבנאדם אוהב\מעריץ\משהו ככה מישהו מרחוק הוא חייב להתחבר אליו בהתחלה בגלל דברים שהא מוצא שדומים לו, וככל שמוצאים יותר דברים משותפים העיניין והפנאטיות גובריםXD מה אני מוצאת שדומה בנינו? בר יצא שהעירו לי חברות קרובות( מאלה שאני רואה יום יום ומכירות אותי כמו שאני, לא מישהו שפגשתי באיזה מפגש פורום) שאני דומה לה קצת ב.. מה זה היה.. "קלילות"(אני?קלילה? וואטאבר
) ובצחוק שלי ובכלל שאני מזכירה אותה באיך שהיא מתנהגת ומדברת בראיונות. אני חושבת שבאמת יש בזה דברים נכונים אבל זה לא חכמה שאני ככה רק ליד חברים שלי, ז"א אם אני יושבת עם חברים שלי ביום שישי וצוחקת איתם וזה נראה ממש כמו ההתנהגות שלה בראיון זה לא אומר שבראיון הייתי מתנהגת כמוה, והמסקנה היא- אנחנו לא מספיק דומותXD בכל אופן יש לי, ואני יודעת שלעוד כמה בפורום הזה, הרגשה כזאת לפעמים שטלי היא סוג של וארסיה קצת שונה וגדולה(ובוגרת(?)) ממה שאנחנו עכשיו. בגלל הדברים האלה אני מנסה ממה שאני יודעת עליה לא לעשות ת'שגיאות שלה למשל. למשל הקטע של לא לחפור בעצמי יותר מידי כי הנה, היתה מי שעשתה את זה וזה לא תרם לה כמו שהיא חשבה(או שכן והיא לא מועת אבל מספיק חפרתי ואני לא רוצה להבריח ת'קורא העייף המשועמם היחיד של מה שכתבתי
) 13.איזו סדרות שטלי עשתה ראית : מיכאלה\טב"ע\שתיהן? שתיהן 14. איזה סרטים שטלי שיחקה בהן ראית \מתכנן\ת לראות?את עונג שבת כמובן, ואת השאר אני עוד אראה
15. והצגות? כל נדריי וכוונוטובות(שלדעתי היתה יותר מוצלחת אחרי הכל) ומה שעוד יהיה אני כנראה אלך (עד שיש לי תירוץ ללכת לתיאטרוןCD) 16.מה הדמות שגילמה טלי שהכי אהבת [כולל טלווויזיה , הצגות , סרטים] רננה, למרות שיותר יכולתי להזדהות עם הכאב שלה ולהבין אותה מאשר לאהוב אותה. גם בגלל שהיו בה יותר מידי פאקים ובואו נודה בזה, היא הייתה מעצבנת...
וגם בגלל שזו דמות שיוצא לראות ממש הרבה אז מתחברים אליה יותר מן הסתם. אה וכמובן שיש לי גם נקודות דומות עם רננה שעזרו.. אבל הכוונה לנקודות של כאב ואופי קצת ככה שזה מה שעזר "להבין" אותה. אבל להבין לא אומר לאהוב או להזדהות, אני עדיין חושבת שבהרבה מקומות היא הייתה פשוט מטומטמתXDDDDD 17. אם היית יכול לראיין את טלי מה היית שואל אותה? הזכות לראיין מישהו לא נותנת לי את הזכות לשאול אותו את השאלות החופרות שיש לי לכן זה לא משנהXD 18. אם ראית טלנובלה ומיכאלה איפה אהבת יותר את טלי כדורין או כרננה ? את שתי הדמויות בכללי לא אהבתי כי לכל אחת יש ת'פאקים שלה בכללי אהבתי ת'מרדנות של דורין ואת ה...חוסר התאמה\הבנה של העולם בואו נקרא לזה ככהXD שיש לרננה. 19. אתה חושב שטלי משתפרת עם הזמן[ באופן המשחק וכו']? ברור! אני חושבת שהיה חתיכת שיפור בין דורין לרננה! אבל לצערי בתאטרון לא ראיתי שיפור בין כוונות לכל נידריי אלא סוג של נסיגה למקומות שכבר ידועים אצלה.. אבל כל נדריי נסלחת בגלל הדנות אז לא משנה(= 20.אם היית יכול לביים את טלי למה היית בוחר אותה טלוויזיה \תאטרון\קולונוע איזו דמות הייתה רוצה לראות אותה מבצעת? דבר ראשון תיאטרון, ועדיף שיהיה כמה שיותר קרוב אלי שאני לא אצטרך לגרור לשם אנשים סתםXD וכי זה מה שהיא רוצה וכי לא ראיתי אותה מספיק בתאטרון עדיין, לא מספיק בלייב. לאיזו דמות? איזו דמות שהיא פאם פטאל חסרת מעצורים, לאיזו ביצ'ית מהגהנום, לפרחה שהדבר האחרון שהיא תעשה זה תקרא איזה ספר, לכל דבר שיראה ההפך מהדמויות "העמוקות והמתוסבכות" ומוקפות הנבלות(
) שראינו אותה משחקת בהם עד היום ושיהיה לה בהצלחה! תמונה אין(המחשב לא מעלה לי קבצים) אבל אני אוהבת מאוד תמונה אחת שלה, בעיקר של הפנים שלה מהמפגש מעריצים השני בעזריאלי, זה אחרי סיום הצילומים, שהיא שם עם הכובע הלבן(לבן
) והחולצה הצהובה וואו ישבתי על לענות על שה איזה חצי שעה!! בעעעעעעעעעעעע:-S

למה שונאת דליים?../images/Emo12.gif

זה מה שאני אוהבת בה
בין היתר...
למרות שזה לא חכמה גדולה כי גם אני דלי
אני מוצאת הרבה תכונות של דליים שאנחנו דומות
ובקשר למה שאמרת שהיא גירסא בוגרת שלנו....ממש נכון
למרות שהיא לא גירסא שווה, אבל יש בהחלט קווי דמיון
סוף סוף ניסחו לי את זה ויש לי ניסוח בראש
תודה על זה!

שירוש1989

New member
../images/Emo15.gif חח על לא דבר../images/Emo13.gif

הייתי ממש בטוחה שלא יסכימו עם ה"גרסה בוגרת" הזאת אבל טוב
אם את צריכה עוד ניסוחים אני אשמח לעזור
(חשה חכמה
) אבל יש לי גם תיאוריה שנובעת מזה בקשר לאהבה שלנו לטלי, ועוד עם המגרעות שלה בקשר לדלי- זה לא שאני שונאת דליים או משהו. "אפילו" החברה הכי טוכה שלי היא מזל דלי... פשוט יש כמה תכונות במזל הזה שמפריע לי, אבל אפף אחד לא מושלם.. ובמה בתכונות של מזל דלי אתן דומות? אה ומתי היומולדת שלך?
ולמה את ערה בשעות כאלה ילדה?

יפה לך!../images/Emo6.gif../images/Emo99.gif

אז אני רואה שהשטיפת מוח עבדה
אני לא מאמינה שלא אמרתי לך שלום אתמול

פספוס נוראי../images/Emo7.gif

למדתי משניז למהר ולא להספיק להיפרד מאנשים, כנראה
אבל היה כיף לראות אותך!!

גם לי היה כיף../images/Emo99.gif

אני יכולה להבין שלמדת משניצי את זה
מתאים לה
בכל אופן, מפגש הבא את מפצה אותי

אנחנו צריכות לקבוע חפירה../images/Emo11.gif

ובחופש הזה!
אני חייבת לדבר איתך על כל הדברים האלה
תכונות של מזל דלי שאנחנו דומות *לוקחת ספר אסטרולוגיה שיש לנו בבית שבו אני ממש כמו המזל שלי*
: טוב אין לי כוח לעשות את זה לפי הספר....בקיצור, מה שאני זוכרת זה: *מרדנות, שאפילו את אמרת על טלי...
. *למשל כתוב בספר שלי "הלבוש מרושל ובלתי רשמי"-לדעתי זה די נכון אצל טלי, וגם אני ככה...
*מתבודדת, לדעתי יש את זה אצל שתינו, וזה לא לא-חברותי אלא צריך גם את הלבד שלו... *יש משהו שקשור לאמת, שיש אצל שתינו...לא יודעת בדיוק איך להסביר
טוב זהו...יש עוד דברים אבל אני לא מוצאת עכשיו (מי אמר בלק אאוט
?) היומולדת שלי, כמו שאמרה נעה
, היא ב28.1
עוד חודש פחות 3 ימים!! אני תמיד ערה בשעות כאלה
אני ציפור לילה
(ככה אמא קוראת לי
) בגלל זה קמתי היום ב3 וחצי
הלכתי לישון ב5 פלוס|מזיעכמוצונאמי|(
)

שירוש1989

New member
28?זה יום אחרי החברה הכי טובה שלי!!

יאא יש לך ספר אסטורולגיה? בא לך לכתוב לי קצת על מזל שור?(שליP:) נו את במילא לא הולכת לישון בקרובP: טוב אין לי כוח לעשות את זה לפי הספר....בקיצור, מה שאני זוכרת זה: אממ אני יודעת על מזל דלי גם שהם פשוט חברים של כולם, שזה אומר שהם מסתדרים עם כולם אבל מצד שני אין להם כל כך קשר אישי.. ואני חושבת שזה דיי רע, מכל כיוון, לא ככה? אה והפי ניו ייר...

שירוש1989

New member
חח מה לעזאזל המחשב הזה עושה?

(זה לא המחשב שלי כי הוא עושה לי צרות, מסתבר שגם זהXDD)

בפעם הבאה שאני אראה אותך,

אני אתן לך את זה של שור
אני אצלם
יום לפני?
יש לי ידיד ב27
כרגע מה שאמרת על מזל דלי ממש נכון אצלי
לא ידעתי אבל שיש קטע כזה למזל הזה
בכל אופן, עכשיו הכל מתחבר לי
למרות שעם הפורום עכשיו פתאום יש לי קשרים קצת יותר עמוקים....
אבל זה ייקח עוד קצת זמן עד שזה יהיה לגמרי...אם בכלל
שנה טובה גם לך
אני חייבת לחפור איתך מתישהו
זה שולט

נצל"ש - טלי ברייטינג!

[תודה למר על ההודעה
] נינט מקום 50 אוולין מקום 40 ומשהו טלי? 32.
מישהו יכול לסרוק?

למעלה