שאלום!

Rosie°

New member
שאלום!

שלום לכלום! שמי שרלוט ואני מרגישה שהגיע הזמן שאפסיק להתבייש בזהות המינית שלי ולקחת חלק כמה שיותר פעיל בקהילה הזאת! קצת רקע עליי? בבקשה. אני אוהבת לשמוע מוסיקה, ממובחריי אלו- ירמי קפלן, איפה הילד, מופע הארנבות, הדלתות, אירוסמית', לד זפלין וכמובן פינק פלויד. הזהות המינית שלי התחילה להתגבש אצלי מגיל צעיר מאד אבל הכיוון הברור התגלה לי בגיל 11. אני אהיה במצעד הגאווה ואם יתמזל מזלי אוכל להגיע גם לחגיגה של גאווה צעירה ביום שבת. אז, מה שלומכם?

SarcaSeriouS

New member
../images/Emo11.gifסחה על השם, שרלוט! ../images/Emo68.gif

כתבתי לך עכשיו הודעה של קבלת פנים אבל משום מה היא נמחקה לי. אולי זה הגורל שרצה שאכתוב משהו יותר מעניין ורלוונטי. אני שמח שהבנת שאין להתבייש בזהות שלך. כל אחד הוא מה שהוא ואם למישהו יש בעיה עם זה (
)... אולי גם אבוא למצעד. מה
יש חגיגה
של הפורום
? למה לא יידעו אותי?
. קבלי ממני
ענקי ו
כי את אוהבת מוסיקה.
ד"ש.

resputin

New member
יש חגיגה של הפורום? בשבת? O_O

ברוכה הבאה :). מקווה שתהני פה. אומנם תכננו על איזה מפגשון ביום המצעד.. אבל לא שמעתי כלום על יום שבת. אולי תפרטי בקשר למה שהתכוונת?

daryali

New member
נראה לי שהיא התכוונה לזה

שעה: 19:30. מיקום: סניף תל אביב של האגודה, מדרחוב נחלת בנימין 18, תל אביב. אירוע הגאווה המרכזי לנוער של סניף תל אביב. בתכנית: מופע של הדראגולות- רמה רימינג וציונה פטריוט- מסיבת ריקודים ולילה לבן בסניף (שיהיה פתוח עד לשעות הבוקר). כניסה: 10 ש"ח. הכניסה מותרת לבני ובנות גילאי 15-23 בלבד. האירוע מאורגן על ידי ועד הנוער של סניף תל אביב של האגודה.

m Cris

New member
ושכחת לציין את הלילה הלבן

האגודה תהיה פתוחה כל הלילה >> לא שאני מתכוון ללכת >>

למעלה