שאלום...

שאלום...

אוקי.. אני קצת מובכת לכתוב כאן.. אבל יש לי סיבה מעניינת איך הגעתי לפה:) אני עברתי לחו"ל לפני 4 חודשים.. ובשיעור קריירה ילדה עשתה ג'וב שדואינג (ללכת עם מישהו לעבודה וללמוד עליו) על מישהי שמתמחה בפנג שואי... ואני עם המעבר והבית החדש החלטתי שיש צורך לחפש את הפורום של זה, הרי בתפוז יש הכל! אנחנו בבית שלנו רק חודש ועוד כשבועיים אני עוברת לחדר שלי בונים -לי במרתך (סוף סוף!!) עכשיו.. זה חדר שאני יכולה לעצב מאפס... אין בו כלום... החדר הוא יחסית גדול הוא 4*4 ויש בו בנוסף עוד ארון שהוא כזה בתוך הקיר (זה לא מחושב בגודל של החדר) הכניסה היא ממערב, הארון הוא מצד שמאל של הכניסה בתוך הקיר... הקיר המזרחי הוא הקיר החיצוני ויש לי בו חלון קטן מאוד... בקיר הימני שנכנסים (לא ברור לי אם זה צפון או דרום) יש עוד דלת לחדר שירותים שלי.. אני יודעת שתפנו אותי לקרוא מאמרים, אבל החלטתי לבחור בדרך הקלה ולהתייעץ בכם (וגם מהסיבה שיש שם דברים שלא קשורים להתלבטויות שלי)... תאריך הלידה שלי הוא 29.6.88 בחרתי כרגע לצבוע את החדר קיר אחד כחול והשאר לבן (נורא חשוב לי שיש אלמנט של ישראל ויזכיר לי אותה..) אבל השאלות העיקריות שלי קשורות לזכרונות... בארץ היה לי חדר עם דגל של הקבוצה שאני אוהבת (ודגל יחסית נורא גדול) כאן יש לי דגל של ישראל, מחשב זה חלק נורא חשוב והוא יהיה בחדר (מחשב נייד) בגלל הקשר עם החברים, וכמובן כל התמונות והמזכרונות מהחברים... אז השאלות שלי הם בעיקר בקשר לזה.. האם להשאיר את התמונות, את הדברים הממוסגרים שהכינו לי , את ההמתנות, ודברים שמזכירים לי אותם, או לחילופין לשים בצד ולהתסכל על זה במקרה הצורך, בגישה שיש לי חיים חדשים ואני צריכה חדש חדש בלי דברים שכל הזמן יזכירו לי את ישראל.. ובכלליות, אני חדשה בחו"ל ויחסית עם גישה טובה למצב, אבל אם האוירה בחדר תעזור לי- אני לא אתנגד...כי.. מקום חדש ויש הרבה רגעי משבר.. אני רוצה להרגיש בבית (נשמע מוזר שמדברים על חדר בבית שלך.. אבל... להרגיש בבית.. /: ) ואולי זה יעזור וייתן לי להיכנס למין שגרה ולהרגיש יציבה שיש לי סוף סוף חדר משלי... עצות בקשר לצבעים, דברים שקשורים לפנג שואי, או סתם רעיונות לעיצוב החדר יתקבלו בברכה... -נטע-

sidi

New member
היי

איזו קבוצה את אוהדת? אם זאת מכבי ת"א אז תשכחי מהתשובות שלי. סתם נו... תעלי שרטוט של החדר שנוכל להבין. הנישה עם הארון היא חלק מהחדר. לגבי התמונות מהחברים תעני בכנות לעצמך מה ההרגשה שלך לגביהן. (אני חושב שכבר ענית)

אני אשתדל יותר מאוחר..

למרות.. שזה להעלות ריבוע, שאין בו כלום.... ולא יודעת מה עניתי..:) כי נורא חשוב לי התמונות של החברים, ונורא חשוב לי לא לשכוח אותם, ולזכור את העבר שלי...

sidi

New member
היי

אביבה כתבה לך בעצם הכל אני חושב. והיא צודקת. אני התכוונתי שכשאת רואה את התמונות אז כל פעם הן מזכירות לך את החברים ומעורר מחשבות. אז חשבתי שאולי תשימי אותן בצד כמו שאת שכתבת ותסתכלי בהן כשתרצי להיזכר. אבל אם זה עדיין קשה לך אז חכי עם זה קצת, אולי בהמשך.

שלום מכביסטית

קודם כל אני מאחלת לך התאקלומות נעימה ורכה בארץ החדשה. הכל מאוד טרי אצלך, אני חשה אותך. תני לעצמך זמן לעשות את מה שאת מרגישה בקשר למזכרות שלך.המעברים האלה לפעמים לוקחים שנים ולהרגיש בבית...זה לימוד לכל החיים... אם היית אומרת לי שכבר עברה שנה, עברו שנתיים, אז ההסתכלות היתה אחרת... מציעה לך למיין את הכי הכי מכל מה שיש לך. לשים איפה שאת מרגישה, לא באזור המיטה שלך, ולאט לאט להרגיש מתי את אומרת להם שלום... ולהזיז הצידה. אם היית כאן הייתי מלטפת אותך, ואומרת לך "לאט נטע..." אני אחכה לשרטוט כדי שאוכל להמליץ על צבעים. יש לנו בפורום כמה נציגים מחו"ל, מאיפה את?

שלום שלום

גם מכביסטית וגם 4x4 זה ממש גדול!!!(אני משערת מצפונות ליבי שאולי זה מכבי חיפה...?.??....) תנשמי עמוק, נטע, וקחי את הדברים לאט...ואנחנו נהיה לך כאן לתמוך ולעזור וגם לשמוע איך הדברים מתקדמים אצלך... שיהיה לך הכל טוב רות

החדר

אוקי.. צירפתי אם צריך עוד משהו תגידו לי! ואתם נורא נורא נחמדים כאן.. צבע נורא יעזור... למרות שבעיקרון החלטתי אבל לשנות אני יכולה בימים הקרובים.. ואיך המיטה תעמוד.. ואם הקירות יהיו ריקים או מלאים קישקושים.. אני נורא אשמח להצעות!

גם את! ../images/Emo39.gif

אז... את המיטה הציבי מול הארון בצד שמאל של החדר כשאת עומדת מולו. הראש לכיוון מזרח. אם יש שולחן כתיבה אפשר להציב אותו על הקיר המזרחי בצד החלון רק שימי לב...שבי עם פנייך לדלת, לא עם הגב... הקירות - לא מקושקשים וגם לא ריקים.

למעלה