שאלום...
אוקי.. אני קצת מובכת לכתוב כאן.. אבל יש לי סיבה מעניינת איך הגעתי לפה
אני עברתי לחו"ל לפני 4 חודשים.. ובשיעור קריירה ילדה עשתה ג'וב שדואינג (ללכת עם מישהו לעבודה וללמוד עליו) על מישהי שמתמחה בפנג שואי... ואני עם המעבר והבית החדש החלטתי שיש צורך לחפש את הפורום של זה, הרי בתפוז יש הכל! אנחנו בבית שלנו רק חודש ועוד כשבועיים אני עוברת לחדר שלי בונים -לי במרתך (סוף סוף!!) עכשיו.. זה חדר שאני יכולה לעצב מאפס... אין בו כלום... החדר הוא יחסית גדול הוא 4*4 ויש בו בנוסף עוד ארון שהוא כזה בתוך הקיר (זה לא מחושב בגודל של החדר) הכניסה היא ממערב, הארון הוא מצד שמאל של הכניסה בתוך הקיר... הקיר המזרחי הוא הקיר החיצוני ויש לי בו חלון קטן מאוד... בקיר הימני שנכנסים (לא ברור לי אם זה צפון או דרום) יש עוד דלת לחדר שירותים שלי.. אני יודעת שתפנו אותי לקרוא מאמרים, אבל החלטתי לבחור בדרך הקלה ולהתייעץ בכם (וגם מהסיבה שיש שם דברים שלא קשורים להתלבטויות שלי)... תאריך הלידה שלי הוא 29.6.88 בחרתי כרגע לצבוע את החדר קיר אחד כחול והשאר לבן (נורא חשוב לי שיש אלמנט של ישראל ויזכיר לי אותה..) אבל השאלות העיקריות שלי קשורות לזכרונות... בארץ היה לי חדר עם דגל של הקבוצה שאני אוהבת (ודגל יחסית נורא גדול) כאן יש לי דגל של ישראל, מחשב זה חלק נורא חשוב והוא יהיה בחדר (מחשב נייד) בגלל הקשר עם החברים, וכמובן כל התמונות והמזכרונות מהחברים... אז השאלות שלי הם בעיקר בקשר לזה.. האם להשאיר את התמונות, את הדברים הממוסגרים שהכינו לי , את ההמתנות, ודברים שמזכירים לי אותם, או לחילופין לשים בצד ולהתסכל על זה במקרה הצורך, בגישה שיש לי חיים חדשים ואני צריכה חדש חדש בלי דברים שכל הזמן יזכירו לי את ישראל.. ובכלליות, אני חדשה בחו"ל ויחסית עם גישה טובה למצב, אבל אם האוירה בחדר תעזור לי- אני לא אתנגד...כי.. מקום חדש ויש הרבה רגעי משבר.. אני רוצה להרגיש בבית (נשמע מוזר שמדברים על חדר בבית שלך.. אבל... להרגיש בבית.. /: ) ואולי זה יעזור וייתן לי להיכנס למין שגרה ולהרגיש יציבה שיש לי סוף סוף חדר משלי... עצות בקשר לצבעים, דברים שקשורים לפנג שואי, או סתם רעיונות לעיצוב החדר יתקבלו בברכה... -נטע-
אוקי.. אני קצת מובכת לכתוב כאן.. אבל יש לי סיבה מעניינת איך הגעתי לפה