שאלום.

greeneye

New member
שאלום.

אני חדשה. מעריצה שרופה-שרופה. משתדלת לא לפספס אף תוכנית של נבחרת החלומות, ובקושי פספסתי את החטא ועונשו וחלומות בהקיציס, ואפילו לגעת באוכל. אה...קוראים לי גל.

greeneye

New member
דרך אגב...

מישהו יודע אם יש הגבלה בגיל להיות קהל בתוכנית? (אני בת 14) ואם לא, זה עולה כסף להיות קהל? (לא שזה הכי חשוב)... והכי חשוב- איך אפשר להשיג אישור (או משהו כזה) להיות קהל?

y o n i X

New member
ברוך הבא../images/Emo24.gif

יש הגבלה יש שמועות שזה מגיל 18 ויש שמועות שזה מגיל 22, לא יודע בכל מיקרה את לא תכלי להשתתף כקהל. ולא, לא עולה כסף

y o n i X

New member
ובקשר לאישור, מתקשרים או משהו

לא יודע, אף פעם לא הייתי בצילומים

mati88

New member
אווופפ!!!!

מישו יכול לסדר לי תעודת זהות מזויפת?
V@

Yuvalenko

New member
כן, ברור, למה לא ביקשת קודם?..

אני אתן לך את שלי, מי ישים לב, הרי אנחנו תאומים! :::::::))))))

mati88

New member
מה, במת תעשה את זה בשבילי???

יובלי...אני ג'ינג'ית!!!
טחחחח..... (((:)::: ::::)))) V@

kfm

New member
וואלה גם אני בדיוק

אותו דבר....גם אני בת 14 חולה שרופה על קיציס הכוסון ופרידמן המתוק לא מפסידה אף פרק.... אז אהלן אהלן וערב טוב את החברה הכי טובה החדשה שלי...(:)

greeneye

New member
אוווווויי

כ-ז-ה חמוד..... הקיציס הזהההה.... איזה מתוק הוא בפרסומות האלו לאינטרנט של 012! במיוחד כשהוא צ'יטה...

~*~gaL

New member
טוב, תשמעו... לא סיפרתי לכם הכל...

ואני מצטערת... הייתי צריכה.. אז כן, היה לילה אחד... באמת, חשבנו שהוא יהיה תמים לחלוטין... אבל... מה לעשות, הוא לא היה כזה... והתוצאות לפניכם...

Yuvalenko

New member
עכשיו אני מבין איך קיבלת לנהל את

הפורום הזה.... הכל פרוטקציות!
אולי אני אעשה לנעמה "טובה" גם כן ויתנו לי להיות סגן מנהלת?...

~*~gaL

New member
עלית עלי ../images/Emo11.gif

מה לעשות... הכל בחיים זה פרוטקציות

kfm

New member
אה כן וגם לי אין מושג

מי זה הילד הזה..... אבל פרט שולי קטן..לא? העיקר זה קיציס...והשרירים שלו...יו הוא כזה חמוד שווה.... אני מנסה ללכת לצילומים כבר מהפירסומת הראשונה שהם עשו לחטא ועונשו... לא הולך לי...מישהו בא איתי?

kfm יש לי שאלה אלייך...../images/Emo26.gif

1- איך קוראים לך? 2- בת כמה את? (ואני מתנצלת מראש אם כבר כתבת את זה כאן, כנראה פיספסתי...) ואגב, נראה לי שהתינוק שמצולם עם קיציס הוא ילד של אחד האנשים בהפקה של התוכנית, אם אני לא טועה... (סביר להניח שאני כן טועה, אגב).

סימסית

New member
כנראה הילד הוא

הבן של טל פרידמן או שהוא בכללמישהו מהמשפחה,לא הכל קשור לעבודה של קיציס!!!

kfm

New member
כן רשמתי את זה אבל בשבילך

אני מוכנה לעשות את זה שוב... אז ככה, קוראים לי מתן (!!! ואני בת, זה לא שלא קראת טוב...) ואני בת 14.... ומה איתך? איך קוראים לך?

למעלה