שאלום לכווווולם

P o M i K i

New member
זאת דרך אחת

שכמובן לא מתאימה תמיד. אני אישית מישתמש בוויזואליזציה כדאי לטהר דברים.

Monsieur D

New member
יש כזה דבר

בEnohian יש את הElements tablets , שבהם נעזרים בשיטה, והם דיי סבוכים. במאגיה הטקסית בדרך כלל תולים במקדש ארבעה שלטים עם סמני היסודות והם האנוכי. אני לא חושב שאת צריכה את אחד הפריטים הנ"ל , היות והבנתי את לא מתעסקת במאגיה גבוהה לוח האש

האפור

New member
B.O.S

ספר הצללים נקרא כך מכיוון שבעבר הרחוק העיסוק במאגיה נעשה "בין הצללים" וכך דבק בספר הכינוי ספר הצללים. היום העיסוק במאגיה כבר לא בין הצללים, (רק באור חלש:))והספר יכול לצאת מהצללים. וכמו שאמרו זה יכול להיות סתם מחברת, זה יכול להיות ורוד, חום ועל המחשב..מה שעושה לך את זה. מה שתכתבי בו יהיה תלוי בדרך המאגית שתבחרי ואפשר לכתוב בו מה שאת רוצה ואיך שאת רוצה.

אנה01

New member
ועוד שאלה...

איך אני אדע באיזה דרך מאגית לבחור (מקווה שניסחתי את עצמי נכון)...אני רוצה לנסות כל מיני דרכים לחשים (לא פוגעים) וכו...אבל אין מי שיהיה לידי עם אני אטעה וכמו שאני מכירה את עצמי אני אגיעה למיון אחרי הטקס הראשון (קצת הגזמתי)...אף אחד שאני מכירה לא מתעסק בתחום הזה...מה אני יכולה לעשות כדי להתקדם...אני יודעת שבפורום כאן יוכלו לעזור לי אבל אני צריכה גם להתנסות בטקס אחד (אפילו עם זה לא יהיה בקרוב) עם מישהו מנוסה לידי. מקווה שניסחתי את עצמי נכון ובצורה הכי מובנת שאפשר...מקווה מאוד שתעזרו לי ותייעצו לי מה לעשות. ושאלה אחרונה...מישהו פה גר בחיפה\נשר\סביבה???

P o M i K i

New member
בגלל זה יש תקופת לימוד ארוכה

לפני שעושים את הטקס הראשון. שלא תעשי שטויות, וגם אין ממש דרך שתיפגעי בזמן הטקט (אלה אם איזה ישות אסטרלית תתקוף אותך או אחד הנרות ישרוף לך את הבגד, אבל זה ממש לא סביר) ובקשר לבחור את הדר המאגית שלך אז זה רק את יודעת לעשות. מה שהכי מדבר אליך. וחוץ מזה זה אף פעם לא מאוחר מידי לשנות את הדרך(But in the long run There's still time to change the road you're on(כן כן אני מושפע))

אנה01

New member
אז איך אני אדע ../images/Emo12.gif

שאני מוחנה לעשות את הטקס הראשון????

P o M i K i

New member
את פשוט תרגישי את זה

שאת תרגישי מוכנה ושלמה אם זה, אז זה הזמן.

אנה01

New member
טוף בינתיים נגמרו לי השאלות

רק אחת נשארה
P o M i K i כמה זמן אתה כבר עוסק בכל התכום הזה (סתם מתעניינת)???

אנה01

New member
עוד שאלה

איך אני מזמנת פיה אליי, אבל מזמינה שהיא תבוא מרצונה החופשי...כמו בדרקונים? האם אני יכולה להמציא טקס הזמנה משלי עם לחש משלי והאם זה יפעל???? עם מישהו יודעה איך לעשות טקס כזה ...שישלח לי בבקשה במייל שלי, בבקשה!!!!

P o M i K i

New member
למה את מתכוונת בלשבור כישוף?

כישוף שעשו אליך או שאתה עשית ואתה מתחרת?

למעלה