שאלום אנשים!!!!!!!!!

קינואה88

New member
שאלום אנשים!!!!!!!!!

שנים שלא הייתי פה! מה קורה??? איך החופש? האמת היא שיש לי איזו דילמה ובאתי להתייעץ איתכם!! =) אז ככה: יש מורה בבית הספר שלי שאני מתלבטת אם לקנות לו מתנה לכבוד סיום הלימודים. הוא באמת מורה ראוי לכך והוא היה ממש בסדר עם הכיתה ואיתי לאורך השנים. העניין הוא שעברו שבועיים מאז מסיבת הסיום וזה נראה לי קצת מוזר פתאום להתקשר אליו ולהנחית את זה עליו. אני לא יודעת מש איך זה יתקבל אצלו (ואצל אשתו...). מה גם שהמתנה היא רק ממני, זה לא כיתתי או משהו, אז זה נותן לזה פן קצת שונה ואני לא רוצה שייתקבל הרושם המוטעה. אז מצב אחד לא נעים לי כל כך ומצד שני הוא ראוי לכך ונראה לי סה,כ שהוא יישמח... מה דעתכם? מה הייתם עושים? המון תודה!! לאב יאאא!

Eowyn of Rohan

New member
לדעתי..

לא נראה לי שהם יקבלו רושם מוטעה אז את חופשי יכולה להביא לו את המתנה עכשיו. אם את בכל זאת חושבת שזה קצת לא נעים, תלכי אם חברה או אפילו כמה חברים ולא לבד.

לומינגו

New member
לדעתי תתני לו.

לי היה מצב כזה עם המורה למתמטיקה. סו וואט? הוא יודע שאני לא (אני לא?!) מאוהבת בו, והיה בינינו קשר קצת מעבר לסתם מורה-תלמיד, והוא העריך את זה. אני חושבת שהוא יעריך את המתנה, ואותך, ושאת תרגישי עם זה סופר-טוב.

a 90s Noah

New member
הרושם המוטעה..אוללה ../images/Emo8.gif

אם זה אחד שיצרת איתו קשר טוב ואת מרגישה נוח לבוא אליו ולתת לו מתנה אז אני לא רואה בעיה. אני אולי חוץ מהמחנכת שלי לא הגעתי לכזאת רמה אם אף מורה אני חושב..אולי 1 (מתמטיקה).

קינואה88

New member
תודה על התגובות....

אז זהו שכל הקטע הוא שלא "הגעתי לרמה כזו" איתו...חחח אין לי מושג איך לנסח את העניין הזה בכלל.... כאילו זה לא שיותר מידי דיברנו על דברים שלא קשורים ללימודים או משהו...אבל פשוט הוא בן אדם טוב ואני חושבת שמגיע לו פידבק על היותו בן אדם ומורה טוב. הוא לא מפלה בין תלמידים, הוא מלמד ברצינות בקיצור הוא באמת מורה יחסית לשאר המורים שסתם מנסים להיות חברים של התלמידים...(באמת, אפילו למחנכת לא קניתי כלום וגם לא קנינו ככיתה, אבל לו דווקא מגיע). אז...זה הקטע, דווקא בגלל שהי לנו קשר מורה תלמידה רגיל לחלוטין כמו עם כל תלמיד ,אני לא יודעת איך הוא יגיב לעניין... ובעניין המתנה- חשבתי על עציץ או משהו נייטרלי כזה...מה דעתכם? יש רעיונות נוספים?

shiran™

New member
לדעתי

זה מאוד ירגש אותו. לא משנה מה תקני. דווקא בגלל שלא היו לכם יחסים כאלה. הוא יראה שאת מעריכה אותו. ששווה לו להיות כמו שהוא כי אוהבים אותו ככה. ואין לי שמץ בקשר למתנה ואם את רוצה עוד עצות את יכולה לפנות לפורום מתנות

izינקה

New member
ווא!!!איך אני מזדהה איתך...כמעט.../images/Emo9.gif

יש לי מורה מקצועית מדהימה! היא היתה מורה ענקית במשך השנה...הכיתה אומנם לא ראתה את זה ..אך אני הבחנתי בטוב בלב ה-ע-נ-ק-י- שלה וכעת, סוף שנה, מסיימים בי"ס, ואני רוצה לכתוב לה איזשהו מכתב תודה..אבל מפחדת שהיא תראה את זה למורים האחרים (כולל למחנכת) והם ייעלבו שרק לה כתבתי כזה דבר... כי היו לי באמת מורים מדהימים במשך השנה אבל היא היתה פשוט מעל ומעבר!!!!היה לה טוב לב ע-נ-ק-י- והיא היתה כל כך אנושית...!! ואני מתלבטת אם לכתוב לה ת'מכתב או לא..... מה אתם אומרים?

shiran™

New member
חדשה? שביעיסטית? שמיניסטית לשעבר?

זה מה שאומרים.. סתם, חכי לשאר התגובות..

izינקה

New member
חח..סוריי..אמממ...

אני קוראת "בחשאי"..חחח..סתם.. אני קוראת סמויה של הפורום, שמיניסטית לשעבר.. ואני ממש נהנית מהפורום!

shiran™

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אם היית שביעיסטית תהיי בטוחה שלא היית מקבלת חיבוק עם חיוך + ברכה... יאאאאא אני יכולה לבקש ממך לבחור מס' מ1-25 ולראות איזה תמונה תצא לך!! כמה זמן לא עשיתי את זה... יאללה בחרי
ומה עם הכינוי שלך? לא הבנתי? בורה שכמותי..

izינקה

New member
חחח..../images/Emo6.gif

כן..חח..ראיתי איך אתם מקבלים שביעיסטים..! אבל יפה..שומרים על הפורום "שלנו"..!!!! אממ...אני בוחרת את המספר 3! הכינוי..אוי..אף אחד לא מצליח להבין
כך שאת לא היחידה
מה יצא לך?..

izינקה

New member
אין לי בעיה להסביר ../images/Emo13.gif

אני רק רוצה לדעת מה יצא לכן..(כי נראה לי שההוראה בחתימה לא כל כך מובנת..) ואח"כ אני אסביר.

izינקה

New member
נכון נכון נכון!!!!

צדקתתתתתתתת!!!! איזינקה זה הכינוי שלי..
זה הכל.

למעלה