שאלום אנשים!!!!!!!!!

אבילטלט

New member
../images/Emo175.gifומה השם שלך?

אהה ולפי החתימה חשבתי שצריך לקרוא קודם מהצד הזה ואח"כ מהצד השני, נראה לי שההסבר בחתימה מבלבל את כולם, הוא בלבל אותי

izינקה

New member
יש הצעה אחרת?

רוצים לעזור לי לתקן ת'חתימה ?.. קוראים לי אורית...

izינקה

New member
תודה רבה לשתיכן! ו..שירן...

לא כל כך הבנתי בחתימה שלך..מה מקבלים כשמסמנים את האייקון..

shiran™

New member
חחח סבבה

קודם כל תסבירי את הכינוי שלך. דבר שני אצלי הוא פוזל.. נראה לי שבאמת הגיע הזמן שאני אציין את זה. 3? זה מה שיצא לך
ותוך כדי - בדיקת חתימה

izינקה

New member
חחח....תמונה חמודה ! ../images/Emo13.gif

ו...סורי, אבל אני חייבת לשאול.. מה זתומרת את ואורוש האגדית הורים לשיראור?!..חח..סורי על הבורות..

shiran™

New member
חחח סבבה אנחנו בקטע של כינויים

וחתימות. אורוש האגדית - אחת מהפורום את בטח מכירה.. (קוראת סמויה נו..) ויש לנו ילדה וירטואלית והחלטנו לקרוא לה שיראור (שירן+אור דה
) וזהו.. חודש הבא היא בת שנה?!!!!!!!! יווווו הזמן טססססססס!!! שנה???? לא מאמינה... איך הזמן טס.... יו אני באמת בשוק..

izינקה

New member
חחח...באמת לא הבנתי מזה ה-HP

אבל חשבתי שזה בדיחה שלכם ואני לא בקיאה בחומר

קינואה88

New member
זהו, גם אני מרגישה ככה...

לגבי הטוב לב. וגם לגבי העניין שלמורים האחרים לא קניתי...בעיקר למחנכת ולרכזת שכבה... גם המוממנטום לא ממש מתאים...כבר עברו שבועיים וחצי מאז הטקס וזה קצת מוזר. יחד עם זאת, תיכון מסיימים רק פעם אחת ובאמת מגיע לו. אולי אח"כ אני אצטער שלא נתתי לו...אז נראה לי אני אתן וזהו. בגלל זה אני ממליצה לך גם לכתוב את המכתב... אה וברוכה הבאה!!! =)

קינואה88

New member
נצל"ש

ראיתי שפורום "בין תיכון לצבא" בממולצים וזה גרם לי לתהות: מתי רשמית אתם עוברים לשם? יש כאלו שכבר עברו?

למעלה