שאלוםםם :)

שאלוםםם :)

טוב אז אני דיי חדשה, בערך שבוע פה.. והעלתי כבר 2 תמונות שלי.. פשוט לא כל כך הגיבו שמה..אולי לא ראיתם, לא יודעת ולא חשוב :).. החלטתי להעלות שוב רק בהודעה ניפרדת.. ושבת שלום לכולם

R-o-i

New member
אז צריך להחליף מנורה או לא ../images/Emo13.gif ../images/Emo35.gif

את יפה אבל...

הגבות דקות מידי לדעתי. וזה לא ממש מחמיא. תסתכלי אפילו באתרים של סוכניות בעולם. שרוב הדוגמניות הגבות שלהן דיי עבות. שזה נותן מראה טיבעי יותר. בכללי אהבתי את המראה שלך.

:) תגובה..

תודה על זה שאהבת את המראה שלי, דבר שני ככה הקוסמטיקאית עושה את הגבות זה לא כל כך אשמתי :|.. פשוט לא מתאים לפנים שלי גבות עבות..וכרגע אני מעבה אותם טיפה.. בכל אופן תודה :)

נראית מבוגרת לגילך שזה משהו.

נראית בת 18,20, ואני לא מגזימה:). את יפה בהחלט, גבות קצת לא טבעיות ושפיציות מידי. וחוץ מזה, אפשר עוד פרטים עלייך?. גובה, ניסיון בתחום, מהיכן התמונה המקצועית יותר.
.

תשובה..

הגזמת קצת 18, 20 לא?.. :} במציאות אומרים לי שאני נראת בת 17 18..לא יותר. ותודה על היפה :).. אני מטר 70. ניסיון בדוגמנות אין לי כל כך, דיגמנתי אצל כמה צלמים לא מוכרים בתעשייה, אני לא מחשיבה את זה בתור ניסיון. התמונות היותר מקצועיות מיוסי ביטון... שדיגמנתי אצלו 3 פעמים, לא יותר.. ואממ עם התמונה המקצועית אחותי איפרה אותי.. והיא זכתה איתה באתר של מייק-אפ. זהו:]

ממ דווקא לא מגזימה:}.

זה לא אומר חס וחלילה שאת נראית כמו זקנה, אה?. אלא מראה בוגר, שרוב הפעמים זה מראה על סקסיות|בלונדינית|. תמונה מהממת, אחותך מאפרת תותחית.

למעלה