שאלולולון חמודד

mili2828

New member
שאלולולון חמודד

שלום =) מה קורה, איך מרגישים? איך עבר היום? איך עבר הלילה? היתה לכם שביתה? אז באתם בסוף לבצפר? נחמד.... ------------------- שם (לא חייב מלא)? גיל? כינוי ביומיום? אוהבת את הכינוי? יש לך חברות? אני מתכוונת לחברות אמיתיות... מתי יומהולדת? מזל טוב =) ------------ שוקולד או פיצה? אוהבים דגים? בעעע אני שונאת אותם איכס! מיץ או מים? חביתה או פנקייק? אוהבים מתוק? לא?! אז מלוח? O: טוב..... ---------------- אוהבים ספורט? ולרוץ? ולהזיע? ולהסריח? חח סתם כדורסל או מחניים? ברור שמחניים יאללה הפצצות! ------------------ ורוד או שחור? כו אה... צבע אהוב? השילוב הכי שולט? גם בבגדים משלבים? יפה.... -------------- היה כיף בל"ג בעומר? למה? עיצבנו אותכם? היו פאדיחות? מסכנה.... טוב, גמאני משתתפת בצערך (ובצערי) --------------- "אם אין אני למי לי...." את יכולה להשלים את זה? אני לא..... יש לך סיסמא לחיים? את מאמינה בגלגול נשמות? היית רוצה להיות דורבן בגלגול הבא? אז מה כן? את חולמת הרבה? החלומות מוזרים? טובים? רעים? פינטזת? על מי? סבבה לך.. =) ---------- באלך לשים תמונה? בביייי =)

עונה../images/Emo9.gif

שלום =) מה קורה, איך מרגישים?: טוב איך עבר היום? :טוב ורע איך עבר הלילה? :אמ..... הוא עוד לא עבר בינתיים הכל טוב
היתה לכם שביתה?:לא
אני מקווה שיהיה יום חמישי אז באתם בסוף לבצפר? כן לא שבתנו
נחמד.... מה כל כך נחמד בזה ------------------- שם (לא חייב מלא)?: שני גיל?:13.10 כינוי ביומיום?:שניניני אוהבת את הכינוי?:כה הוא חמוד חחח יש לך חברות?: כה ברור אני מתכוונת לחברות אמיתיות...:כן גם אני התכוונתי לזה
מתי יומהולדת?:מהיום עוד חודשיים איזה כיף ....[7.7]
מזל טוב =) תודה
------------ שוקולד או פיצה?: שוקולד אוהבים דגים?:כה בעעע אני שונאת אותם איכס! מיץ או מים?:מים.............................. חביתה או פנקייק?:פנקייק .........מתה על זה !. אוהבים מתוק? כה מי לא ... לא?! אז מלוח? O: גם טוב..... ---------------- אוהבים ספורט?:מאוד..... ולרוץ? כה ולהזיע? זה הכי כיף בעולם!!!!! ולהסריח? חח סתם:בקטע הזה אני מפסיקה חחחח כדורסל או מחניים? מחניים ברור שמחניים יאללה הפצצות! ------------------ ורוד או שחור?: שחור וורוד גם יפה פאקצי מידיי חחח כו אה... צבע אהוב? : ירוק וכחול השילוב הכי שולט? : נישמע מצחיק אבל שחור וורוד גם בבגדים משלבים?:נו ברור יפה.... -------------- היה כיף בל"ג בעומר? :ממש לא
למה? :נישארתי בבית כי ההורים שלי כעסו עלי ;-[ עיצבנו אותכם?:מאוד היו פאדיחות? : פדיחות מהחברים הברזתי להם מסכנה.... אני מאוד מסכנה להישאר בבית בל''ג בעומר טוב, גמאני משתתפת בצערך (ובצערי) --------------- "אם אין אני למי לי...." את יכולה להשלים את זה? לא אומרים אם אני לי מי לי טוב אז לא יודעת אני לא..... יש לך סיסמא לחיים? עבודה = תוצאה....!.. את מאמינה בגלגול נשמות?: לא ממש היית רוצה להיות דורבן בגלגול הבא? חחח לאא אז מה כן? לא יודעת משהו בסיגנון של כוכבת רוק גדולה
את חולמת הרבה? על פיט חח סתם כה החלומות מוזרים?: לא ממש חלומות שיגרתיים שאני ופיט מתחתנים יש לנו 3 ילדים ובית בLA טובים? רעים?:נו מה זה לא חלומות טובים לדעתך פינטזת?: כה על מי? ממ....רגע תני לי להיזכר האא כן על פיט סבבה לך.. =) ---------- באלך לשים תמונה? אמ.... אין לי על המחשב אז לא נורא פעם הבאה בביייי =)

אני

שלום =) מה קורה, איך מרגישים?הכול טוב איך עבר היום?טוב איך עבר הלילה?רע היה חם וכימעט לא ישנתי היתה לכם שביתה?לא אז באתם בסוף לבצפר?כןן נחמד.... ------------------- שם (לא חייב מלא)?דניאל שדה גיל?15 2 חודשים ו8 ימים היום כינוי ביומיום?דנדי אוהבת את הכינוי?רגילה אליו יש לך חברות?כמובן וגם ידידם אני מתכוונת לחברות אמיתיות...כן מתי יומהולדת?1.3.92 מזל טוב =) ------------ שוקולד או פיצה?שוקולד אוהבים דגים?בסושי בעעע אני שונאת אותם איכס! מיץ או מים?מים חביתה או פנקייק?פנקייק אוהבים מתוק?כן לא?! אז מלוח? O:גם טוב..... ---------------- אוהבים ספורט?כן ולרוץ?כן ולהזיע?לא ולהסריח? חח סתםלא כדורסל או מחניים?כדורסל ברור שמחניים יאללה הפצצות! ------------------ ורוד או שחור?שחור כו אה... צבע אהוב?שחור השילוב הכי שולט?מלא צבעים ביחד גם בבגדים משלבים?כןן יפה.... -------------- היה כיף בל"ג בעומר?א למה?היה אמבולנס עיצבנו אותכם?כן היו פאדיחות?לא לי אבל היה ילד שהגיעה לבית חולים מהרעלת אלכוהול ולא היה עליו מכנס מסכנה.... טוב, גמאני משתתפת בצערך (ובצערי) --------------- "אם אין אני למי לי...." את יכולה להשלים את זה? אני לא..... יש לך סיסמא לחיים?הזמן עובר בדיוק במהירות המושלמת את מאמינה בגלגול נשמות?כן היית רוצה להיות דורבן בגלגול הבא?לא אז מה כן?בן אדם את חולמת הרבה?לפעמים החלומות מוזרים?לפעמים טובים? רעים?גם וגם פינטזת?בחלום כן על מי?שומרת על זכות השתיקה סבבה לך.. =) ---------- באלך לשים תמונה?כן בביייי =)

נ ו י ע

New member
../images/Emo163.gif

שלום =) היי :] מה קורה, איך מרגישים? סבבה תותים
איך עבר היום?בסדר... איך עבר הלילה?נחמד היתה לכם שביתה?לא, אבל מחר יהיה :] אז באתם בסוף לבצפר? משום מה =\\ נחמד.... ------------------- שם (לא חייב מלא)? נוי גיל?13.10 כינוי ביומיום? נויע , משוגעת , נויוש , נויוצ'קה P: אוהבת את הכינוי?תלוי
יש לך חברות? אני מתכוונת לחברות אמיתיות... בהחלט מתי יומהולדת? 22.7.93 מזל טוב =) תודה!
------------ שוקולד או פיצה?פיצה אוהבים דגים? כה בעעע אני שונאת אותם איכס! חבל =\\ מיץ או מים?מים חביתה או פנקייק?פנקייק אוהבים מתוק?די.. לא?! אז מלוח? O:סגייידה!!
טוב..... ---------------- אוהבים ספורט?ככה ככה ולרוץ?לא כ"כ ולהזיע?ממש לא! ולהסריח? חח סתם כדורסל או מחניים?אף אחד ברור שמחניים יאללה הפצצות! ------------------ ורוד או שחור?שחור כו אה... צבע אהוב?אין כ"כ השילוב הכי שולט?חום וכתום גם בבגדים משלבים?וואט? יפה.... -------------- היה כיף בל"ג בעומר?ככה.. למה?כי רבתי עם אבא ואימא עיצבנו אותכם?^^ היו פאדיחות?לא מסכנה.... טוב, גמאני משתתפת בצערך (ובצערי) --------------- "אם אין אני למי לי...." את יכולה להשלים את זה?לא אני לא..... יש לך סיסמא לחיים?בייט מי את מאמינה בגלגול נשמות?כן היית רוצה להיות דורבן בגלגול הבא?לא ממש =\\ אז מה כן?בר רפאלי ג'וניורxDDD את חולמת הרבה?כמו כל אדם ממוצע החלומות מוזרים?רוב הזמן טובים? רעים?פעם ככה פעם ככה פינטזת?על מה? על מי? סבבה לך.. =) ---------- באלך לשים תמונה? לא ממש =] בביייי =) צצצצ'אווו

Fall Out Liel

New member
../images/Emo3.gif

שלום =) מה קורה, איך מרגישים? בסדר איך עבר היום? עוד לא עבר איך עבר הלילה? בחוסר שינה וקור. היתה לכם שביתה? לא אז באתם בסוף לבצפר? כן נחמד....מזה...
------------------- שם (לא חייב מלא)? יוכבת גיל? 156 כינוי ביומיום? יוכי אוהבת את הכינוי? חמוד יש לך חברות? החתולות שלי. אני מתכוונת לחברות אמיתיות...אהה, לא.. מתי יומהולדת? ב-3.3.1883 מזל טוב =) ------------ שוקולד או פיצה? שוקולד אוהבים דגים? בעעע בעעע אני שונאת אותם איכס! נכון?! בייחוד העיניים המגעילות שלהם, אתן יודעות שבטונה יש את כ-ו-ל האברים שבדג? כולל עיניים.. מיץ או מים? מים חביתה או פנקייק? פנקייק אוהבים מתוק? מאוד לא?! אז מלוח? O: כן טוב..... ---------------- אוהבים ספורט? בערך, כבר חצי שנה אין לנו ספורט בבצפר.. ולרוץ? לא ולהזיע? מי כן? ולהסריח? חח סתם כדורסל או מחניים? מחאאאאאאאאאאאאאניים ברור שמחניים יאללה הפצצות! ------------------ ורוד או שחור? שחור כו אה.. צבע אהוב? שחור,ורוד,תכלת,לבן,קצת אדום. השילוב הכי שולט?שחור עם הכל. גם בבגדים משלבים? כן יפה.... -------------- היה כיף בל"ג בעומר? כן למה? היו צחוקים למרות שחברות הבריזו לי ולחברה אחרת. עיצבנו אותכם? כן היו פאדיחות? לא מסכנה....
טוב, גמאני משתתפת בצערך (ובצערי) --------------- "אם אין אני למי לי...." את יכולה להשלים את זה? "אם אין אני לי אז פיט לי" אני לא..... יש לך סיסמא לחיים? *מוטו* "תחיה את היום אך תחשוב על המחר" את מאמינה בגלגול נשמות? בערך.. היית רוצה להיות דורבן בגלגול הבא? אני אוותר אז מה כן? חברה של פיט. את חולמת הרבה? בזמן האחרון לא החלומות מוזרים? הרבה טובים? רעים? רובם טובים [פיט בהם אז..] פינטזת? כן על מי? פיט סבבה לך.. =) יאיי! ---------- באלך לשים תמונה? אני בבצפר..

Fall Out Liel

New member
תמונה../images/Emo5.gif../images/Emo192.gif

כן כן, אני מכוערת, ת[ס]בלו. והנה הכלבה המתוקהה שלי!

S h A y K i

New member
עונה D;

מה קורה, איך מרגישים? מעולה D; איך עבר היום? אממ רק עכשיו בערך קמתי אבל נראה לי שיהיה היום יום כייפי
איך עבר הלילה? מצויין
ישנתי מלאא היתה לכם שביתה? יש עדיין D: אז באתם בסוף לבצפר? לא נחמד.... ------------------- שם (לא חייב מלא)? שי גיל? 15 כינוי ביומיום? יש איזה מיליון אוהבת את הכינוי? אממ את חלקם כן וחלק לא יש לך חברות? יאפ אני מתכוונת לחברות אמיתיות... וואלה
מתי יומהולדת? 21.7 מזל טוב =) תודה ------------ שוקולד או פיצה? פיצה
אוהבים דגים? יאפ בעעע אני שונאת אותם איכס! בעיה שלך
מיץ או מים? מים חביתה או פנקייק? האהאהא ברור שפנקייק D: אוהבים מתוק? יאפ לא?! אז מלוח? O: גם!
טוב.....סבבה
---------------- אוהבים ספורט? בטח ולרוץ? יאפ ולהזיע? אממ לא חחחח ולהסריח? חח סתם: למה סתם? אני אוהבת להסריח :] חחח לא סתם D; כדורסל או מחניים? מחניים!! ברור שמחניים יאללה הפצצות! חחח אללההה
------------------ ורוד או שחור? שחור כו אה...הא? צבע אהוב? ירוק השילוב הכי שולט? שחור ולבן גם בבגדים משלבים? אכן
יפה....נכון! -------------- היה כיף בל"ג בעומר? היה נחמד
למה? ככה
עיצבנו אותכם?כן
היו פאדיחות? לא מסכנה....למה? XD טוב, גמאני משתתפת בצערך (ובצערי) אווווווווקי טוב לדעת
--------------- "אם אין אני למי לי...." את יכולה להשלים את זה? כן, "לפיט!" XD אני לא.....מה? יש לך סיסמא לחיים? "כשהחיים מפנים לכם את הגב-תגעו להם בטוסיק" את מאמינה בגלגול נשמות? מנסה שלא X: היית רוצה להיות דורבן בגלגול הבא? מה? אז מה כן? דג
את חולמת הרבה? מממ לא
החלומות מוזרים? בד"כ כן
טובים? רעים? גם וגם פינטזת? חחחחחחחחחחח ^^ על מי? על פיט, על טום וביל מטוקיו הוטל ועל ג'רארד ופרנקי ממכ"ר
סבבה לך.. =) בהחלט
---------- באלך לשים תמונה? נוו טוב D;

הדר 52

New member
עונה.. :)

שלום =) מה קורה, איך מרגישים? מדהיםם איך עבר היום? מדהיםם איך עבר הלילה? קצר.. =/ היתה לכם שביתה? לא.. ): אז באתם בסוף לבצפר? לצערי... נחמד.... ------------------- שם (לא חייב מלא)? הדר יעקובי גיל? 14 כינוי ביומיום? טינקר אוהבת את הכינוי? אין לי בעיה איתו.. =| יש לך חברות? יאפפפ :) חברות אמיתיות זה בר וניצן... :) אני מתכוונת לחברות אמיתיות... מתי יומהולדת? 18.3.93 מזל טוב =) ------------ שוקולד או פיצה? פיצה!! :) אוהבים דגים? יאמייי... ((וזה גם המזל שלי... P: )) בעעע אני שונאת אותם איכס! מיץ או מים? מיץ חביתה או פנקייק? פנקייק אוהבים מתוק? יותר מלוח.. לא?! אז מלוח? O: טוב..... ---------------- אוהבים ספורט? לא..!! ולרוץ? לא!! ולהזיע? לא!!! ולהסריח? חח סתם כדורסל או מחניים? מחניים! ברור שמחניים יאללה הפצצות! ------------------ ורוד או שחור? ירוק! כו אה... צבע אהוב? ירוק! השילוב הכי שולט? ורוד ושחור :) גם בבגדים משלבים? ברור... יפה.... -------------- היה כיף בל"ג בעומר? בטירוףף למה? היה צחוקים!! עיצבנו אותכם? כהה!! 2 פרחות שהיה בא לי לזרוק אותם למדורה! היו פאדיחות? לא שאני זוכרת.. מסכנה.... טוב, גמאני משתתפת בצערך (ובצערי) --------------- "אם אין אני למי לי...." את יכולה להשלים את זה? אני לא..... יש לך סיסמא לחיים? תהפוך את דפקט לאפקט! :) את מאמינה בגלגול נשמות? יאפפ היית רוצה להיות דורבן בגלגול הבא? לא... אז מה כן? לא הייתי מתנגדת להיות אריה..נשמע נחמד להיות מלך... את חולמת הרבה? יאפפ החלומות מוזרים? יאפפ טובים? רעים? יש ויש.. פינטזת? ברור!! על מי? פיט.. :) סבבה לך.. =) ---------- באלך לשים תמונה? אני אוסיף השבוע...כי אני רוצה תמונה חדשה.. בביייי =)

Black Parade

New member
אהמ אהמ. ../images/Emo168.gif

מה קורה, איך מרגישים? פסדר גמור, למען האמת. אחרי תקופה ארוכה של "לא". איך עבר היום? לבינתיים , סבבה לגמרי. לבד בבית. רק אני והמחשב, עד 1 וחצי :) . איך עבר הלילה? מפחיד קצת. היתה לכם שביתה? לא, אבל העדפתי להשאר בבית כי לא בדיוק שלחו סמסים
.. אז באתם בסוף לבצפר? לא . נחמד.... מאוד
. ------------------- שם (לא חייב מלא)? נילה-ניל-אלכס . גיל? 13 . כינוי ביומיום? אלכס ^^" . אוהבת את הכינוי? מאוד . יש לך חברות? וחברים ; ] . אני מתכוונת לחברות אמיתיות... ממ , מלא ! מתי יומהולדת? 18.6
מזל טוב =) תודה
. ------------ שוקולד או פיצה? פיצה באארור פיצה . אוהבים דגים? כע . בעעע אני שונאת אותם איכס! לא נורא . מיץ או מים? מיץץ . חביתה או פנקייק? פנקייק
. אוהבים מתוק? תלוי מה. סוכריות על מקל ושוקולד . טוב..... טוב :] ---------------- אוהבים ספורט? מממ תלוי. ולרוץ? כע . ולהזיע? לא
||: ולהסריח? חח סתם - טוווב. כדורסל או מחניים? בעע על שניהם . ברור שמחניים יאללה הפצצות! שיהיה .
------------------ ורוד או שחור? שחווור.
כה אה... כה ^^" . צבע אהוב? ש ח ו ר OO: . השילוב הכי שולט? שחור וורוד . למרות שאני לא אוהבת כ"כ וורוד . גם בבגדים משלבים? אהא. יפה.... מאוד . -------------- היה כיף בל"ג בעומר? מאווווד
((:) למה? כי נשארנו עד 6 בבוקררר . עיצבנו אותכם? לאאאא . היו פאדיחות? לאאאאא . --------------- "אם אין אני למי לי...." את יכולה להשלים את זה? נילי ! חח.. [ המבין יבין ;-] ] אני לא..... תתגברי . יש לך סיסמא לחיים? ממ , לא נראה לי . את מאמינה בגלגול נשמות? לא . היית רוצה להיות דורבן בגלגול הבא? לא כל כך . אז מה כן? חופשייה . את חולמת הרבה? המון. החלומות מוזרים? קצת. טובים? רעים? הרוב רעים. פינטזת? כע. על מי? חבר שלי *.* סבבה לך.. =) נכון ! D: ---------- באלך לשים תמונה? סורי , לא עובד לי . אבל יש פה תמונות - www.israblog.co.il/231995 [ תמונה אחרונה ] היא לא ממש ברורה אבל תסתדרו ;] .

DesertSky

New member
עונה..

שלום =) מה קורה, איך מרגישים? ככה ככה איך עבר היום? בסדר גמור איך עבר הלילה?סבבה.. היתה לכם שביתה?לא אבל לא באתי לביה''ס בכל זאת אז באתם בסוף לבצפר?לא נחמד....כן מאוד חח ------------------- שם (לא חייב מלא)?אליאנה גיל?16 כינוי ביומיום?אל אוהבת את הכינוי? הוא בסדר יש לך חברות? לא אני מתכוונת לחברות אמיתיות... מתי יומהולדת? 11/3/91 מזל טוב =)תודה ------------ שוקולד או פיצה? פיצה אוהבים דגים?לא בעעע אני שונאת אותם איכס! מיץ או מים? מים חביתה או פנקייק?פנקייק אוהבים מתוק?כה לא?! אז מלוח? O:גם טוב..... ---------------- אוהבים ספורט? לא ולרוץ?לא ולהזיע?לא ולהסריח? חח סתםלא כדורסל או מחניים?אף אחד. ברור שמחניים יאללה הפצצות! ------------------ ורוד או שחור? שחור כו אה... צבע אהוב?שחור השילוב הכי שולט?שחור/אדום, שחור/ורוד, שחור/תכלת גם בבגדים משלבים? כה יפה.... -------------- היה כיף בל"ג בעומר?לא למה?ככה עיצבנו אותכם?לא היו פאדיחות?לא מסכנה.... טוב, גמאני משתתפת בצערך (ובצערי) --------------- "אם אין אני למי לי...." את יכולה להשלים את זה? נראה לי זה כבר המשפט השלם לא? " אם אני אני לי מי לי".. אני לא..... יש לך סיסמא לחיים? Everything good comes down at the end את מאמינה בגלגול נשמות? לא יודעת היית רוצה להיות דורבן בגלגול הבא?לא אז מה כן? מאיפה לי את חולמת הרבה?כן החלומות מוזרים?כן טובים? רעים?יש טובים ויש רעים פינטזת? על מי? סבבה לך.. ---------- באלך לשים תמונה?לא

AdiA12

New member
עונהנהנה

מה קורה, איך מרגישים? נחמד. איך עבר היום? אממ... גרוע, אבל לפחות פוצצתי ת'שעון ועוד כמה ילדים עזרו. איך עבר הלילה? סבבה, חבל שלא חלמתי על פיט )= היתה לכם שביתה? לא )= אז באתם בסוף לבצפר? כן )= נחמד.... ------------------- שם (לא חייב מלא)? עדי גיל? 12 כינוי ביומיום? עדי אוהבת את הכינוי? כמובן, זה השם שלי יש לך חברות? לא [גם לא רגילות] אני מתכוונת לחברות אמיתיות... מתי יומהולדת? חודש הבא מזל טוב =) [תודה] ------------ שוקולד או פיצה? שוקולד אוהבים דגים? סלמון בתוך סושי. בעעע אני שונאת אותם איכס! [טוב..] מיץ או מים? מיץ חביתה או פנקייק? פנקייק אוהבים מתוק? כן לא?! אז מלוח? O: טוב..... ---------------- אוהבים ספורט? לא הכי. ולרוץ? ממש לא. ולהזיע? בכלל לא. ולהסריח? חח סתם [גם לא, חחחח] כדורסל או מחניים? כדורסל ברור שמחניים יאללה הפצצות! ------------------ ורוד או שחור? שחור כו אה... צבע אהוב? שחור ובעדיפות שנייה ירוק השילוב הכי שולט? שחור ולבן גם בבגדים משלבים? את הצבעים האלו? לפעמים. יפה.... -------------- היה כיף בל"ג בעומר? כן. למה? חזרתי מים המלח, לא הלכתי למנגל הכיתתי [וטוב שכך], והלכנו למדורה המשפחתית, זרקנו בקבוקי מים עם מדליק פחמים למדורה [היה מגניב!!] עיצבנו אותכם? לא. היו פאדיחות? לא. מסכנה.... [אבל אמרתי שלא, חחח] טוב, גמאני משתתפת בצערך (ובצערי) [שוב, אמרתי שלא] --------------- "אם אין אני למי לי...." את יכולה להשלים את זה? אני אף פעם לא הצלחתי להבין ת'משפט הזה. אני לא..... יש לך סיסמא לחיים? "חיים יכולים להיות רכים כמו מסטיק, וקשים כמו אבן" את מאמינה בגלגול נשמות? לא. היית רוצה להיות דורבן בגלגול הבא? לא. אז מה כן? אם הייתי מאמינה אז לא יודעת. את חולמת הרבה? לפעמים, והרבה מהם הם חלומות רעים. החלומות מוזרים? דיי... טובים? רעים? כמו שאמרתי, רובם רעים. פינטזת? לא [לצערי] על מי? רציתי על פיט )= סבבה לך.. =) ---------- באלך לשים תמונה? תמצאו אותה בשאלונים הקודמים [יחד עם מייקלואיס]

o DaNiEl o

New member
עונהנה../images/Emo42.gif

שלום =) וברכה מה קורה, איך מרגישים? נחמד איך עבר היום? סביר איך עבר הלילה? חרא
היתה לכם שביתה? לא אז באתם בסוף לבצפר? כן נחמד.... לא ------------------- שם (לא חייב מלא)? דניאל גיל? 14 כינוי ביומיום? דאני
אוהבת את הכינוי? כן
יש לך חברות? כן. אני מתכוונת לחברות אמיתיות... כן
מתי יומהולדת? 28 לינואר מזל טוב =) אסור להגיד לפני הזמן
------------ שוקולד או פיצה? גם וגם אוהבים דגים? תלוי איזה. בעעע אני שונאת אותם איכס! אז אל תאכלי
מיץ או מים? מיץ חביתה או פנקייק?חביתה אוהבים מתוק? כן לא?! אז מלוח? O: שניהם טוב..... ---------------- אוהבים ספורט? לא ולרוץ? לא ולהזיע? לאא ולהסריח? חח סתם כן [NOT] כדורסל או מחניים? מחניים ברור שמחניים יאללה הפצצות!
------------------ ורוד או שחור? שחור כו אה... כן צבע אהוב? אדום השילוב הכי שולט? לא יודעת
גם בבגדים משלבים? כן. יפה.... נכון -------------- היה כיף בל"ג בעומר? נחמד למה? כי ככה
עיצבנו אותכם? אולי היו פאדיחות? לא מסכנה.... לא טוב, גמאני משתתפת בצערך (ובצערי) אע?
--------------- "אם אין אני למי לי...." את יכולה להשלים את זה? זה אמור להיות- אם אין אני לי מי לי אני לא..... טוב יש לך סיסמא לחיים? לא את מאמינה בגלגול נשמות? כן היית רוצה להיות דורבן בגלגול הבא? לא אז מה כן? צב את חולמת הרבה? אכן החלומות מוזרים? לפעמים טובים? רעים? טובים פינטזת? אה הא
על מי? על מי?
סתם לא זוכרת
אבל בטוח כן סבבה לך.. =) נכון ---------- באלך לשים תמונה? לא
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה