עונה עונה ושוב עונה רוצה לענות אז עונה
הבנתם נכון? שלום =) מה קורה, איך מרגישים? :הכול טוב ואני מרגישה חרא איך עבר היום?:לא משהו הייתי בהקלטות כללל היום ואז בצופים איך עבר הלילה?:לא ישנתי היתה לכם שביתה?ממש לא

אז באתם בסוף לבצפר?:משום מה נחמד.... ------------------- שם (לא חייב מלא)?לינוי גיל?14 כינוי ביומיום?לינה אוהבת את הכינוי?חיימד יש לך חברות?לא אני יושבת בצד כול הזמן..--כן בטח אני לא יכולה לחיות בלי חברה מסביבי אני מתכוונת לחברות אמיתיות...:חברות אמתיות 8--לא הרבה אבל טוב לי איתן מתי יומהולדת?4.2.93 עוד 9 חודשיים מזל טוב =) ------------ שוקולד או פיצה?שוקולד אוהבים דגים?:אפשר להקיא? בעעע אני שונאת אותם איכס! מיץ או מים?מיץ חביתה או פנקייק?חביתה אוהבים מתוק?טעם החיים לא?! אז מלוח? O:לא מתוק טוב..... ---------------- אוהבים ספורט?לא ולרוץ?לא ולהזיע?ממש לא ולהסריח? חח סתם כן ברור כדורסל או מחניים?מחניים ברור שמחניים יאללה הפצצות! ------------------ ורוד או שחור?שחור כו אה... צבע אהוב?שחור השילוב הכי שולט?שחור ולבן גם בבגדים משלבים?כן יפה.... -------------- היה כיף בל"ג בעומר? מאוווד למה?השתגענו עד הבוקר

עיצבנו אותכם?לא כל כך היו פאדיחות?כול הזמן מסכנה.... טוב, גמאני משתתפת בצערך (ובצערי) --------------- "אם אין אני למי לי...." את יכולה להשלים את זה? אני לי? אני לא..... יש לך סיסמא לחיים?אנשים דפקו חיוך הכול לטובה!!! את מאמינה בגלגול נשמות? ממש לא היית רוצה להיות דורבן בגלגול הבא?יש מצב אז מה כן? כן את חולמת הרבה? בזמן האחרון כייין החלומות מוזרים?יותר מידי טובים? רעים? לא זוכרת פינטזת?כן על מי?פיט

סבבה לך.. =) ---------- באלך לשים תמונה? הממ לא