שאלולולון חמודד

כה שוב פיט...מה כל כך רע בזה ?...

אין על מה לדבר ,... וגם אין על מה לדבר על ג'ו פטריק ואנדי אנחנו לא עשינו אותו כל כך בולט זה הוא שעושה דרמות.... ואם מישהי כותבת עליו אז האחרות מגיבות לה זה הקטע בפורום לא ....?... שמישהו כותב משהו והאחרים מגיבים ומביעים את געתם לא שיש לי בעיה עם הדעות שלכן אתן פשוט עושות מיזה יותר מידיי ......לא יודעת איך להסביר את זה ... [ההודעה נכתבה בלי עצבים]

Fall out Kid

New member
אתם יודעים מה הכי עצוב?../images/Emo100.gif

לעשות השוואה בין הקליפ של girlfriend בין הקליפ complicated לדוגמא..

לייינוש

New member
עונה עונה ושוב עונה רוצה לענות אז עונה

הבנתם נכון? שלום =) מה קורה, איך מרגישים? :הכול טוב ואני מרגישה חרא איך עבר היום?:לא משהו הייתי בהקלטות כללל היום ואז בצופים איך עבר הלילה?:לא ישנתי היתה לכם שביתה?ממש לא :( אז באתם בסוף לבצפר?:משום מה נחמד.... ------------------- שם (לא חייב מלא)?לינוי גיל?14 כינוי ביומיום?לינה אוהבת את הכינוי?חיימד יש לך חברות?לא אני יושבת בצד כול הזמן..--כן בטח אני לא יכולה לחיות בלי חברה מסביבי אני מתכוונת לחברות אמיתיות...:חברות אמתיות 8--לא הרבה אבל טוב לי איתן מתי יומהולדת?4.2.93 עוד 9 חודשיים מזל טוב =) ------------ שוקולד או פיצה?שוקולד אוהבים דגים?:אפשר להקיא? בעעע אני שונאת אותם איכס! מיץ או מים?מיץ חביתה או פנקייק?חביתה אוהבים מתוק?טעם החיים לא?! אז מלוח? O:לא מתוק טוב..... ---------------- אוהבים ספורט?לא ולרוץ?לא ולהזיע?ממש לא ולהסריח? חח סתם כן ברור כדורסל או מחניים?מחניים ברור שמחניים יאללה הפצצות! ------------------ ורוד או שחור?שחור כו אה... צבע אהוב?שחור השילוב הכי שולט?שחור ולבן גם בבגדים משלבים?כן יפה.... -------------- היה כיף בל"ג בעומר? מאוווד למה?השתגענו עד הבוקר :) עיצבנו אותכם?לא כל כך היו פאדיחות?כול הזמן מסכנה.... טוב, גמאני משתתפת בצערך (ובצערי) --------------- "אם אין אני למי לי...." את יכולה להשלים את זה? אני לי? אני לא..... יש לך סיסמא לחיים?אנשים דפקו חיוך הכול לטובה!!! את מאמינה בגלגול נשמות? ממש לא היית רוצה להיות דורבן בגלגול הבא?יש מצב אז מה כן? כן את חולמת הרבה? בזמן האחרון כייין החלומות מוזרים?יותר מידי טובים? רעים? לא זוכרת פינטזת?כן על מי?פיט :) סבבה לך.. =) ---------- באלך לשים תמונה? הממ לא

2DarK AnGeL2

New member
אני../images/Emo192.gif

שלום =) מה קורה, איך מרגישים? נחמד... איך עבר היום?אממ סתם רגיל איך עבר הלילה?מעולהה ישנתי טוב.... היתה לכם שביתה?לא אבל מחר יש :) אז באתם בסוף לבצפר?כן נחמד....ככהה... ------------------- שם (לא חייב מלא)? גיל?16 כינוי ביומיום? אוהבת את הכינוי? יש לך חברות?כן אני מתכוונת לחברות אמיתיות...חלק... מתי יומהולדת?בספטמבר מזל טוב =)תודה! ------------ אוייי טנקס פור דה ממוריס באטיוי...:)במצעד הרוק... שוקולד או פיצה?ברור ששוקולד יאמיי אוהבים דגים?באקווריום או לאכול? בעעע אני שונאת אותם איכס! מיץ או מים?מיץ חביתה או פנקייק?שניהם אוהבים מתוק?מאודד לא?! אז מלוח? O:אממ גם טוב..... ---------------- אוהבים ספורט?תלוי... ולרוץ?לא ולהזיע?איכס לא ולהסריח? חח סתם כדורסל או מחניים?ברור שמחניים... המשחק היחיד שהמטרה לברוח מהכדור
(אני מפחדת מכדורים..:() ברור שמחניים יאללה הפצצות! ------------------ ורוד או שחור?ורוד כו אה... צבע אהוב?ורוד אדום... השילוב הכי שולט?לא ידועת גם בבגדים משלבים?כן יפה.... -------------- היה כיף בל"ג בעומר?אממ כן למה? עיצבנו אותכם?לא ממש היו פאדיחות?לא מסכנה.... טוב, גמאני משתתפת בצערך (ובצערי) --------------- "אם אין אני למי לי...." את יכולה להשלים את זה?אה? אני לא..... יש לך סיסמא לחיים?לחיות את הרגע את מאמינה בגלגול נשמות?אממ נראה לי שכן היית רוצה להיות דורבן בגלגול הבא?לא אז מה כן?לא ידועת את חולמת הרבה?בערך החלומות מוזרים?לפעמים טובים? רעים?גם גום פינטזת?כן על מי? סבבה לך.. =) ---------- באלך לשים תמונה? לא ממש...

zivid

New member
איזה שאלון הזוי את כתבת? XD../images/Emo129.gif

שלום =) מה קורה, איך מרגישים? בסדר כזה.. איך עבר היום? כרגיל.. איך עבר הלילה? עבר מהר. היתה לכם שביתה? אם בסינגפור תיהיה אז באתם בסוף לבצפר? לא הייתה לי שביתה נחמד.... ------------------- שם (לא חייב מלא)? זיו. גיל? 14 וחצי. כינוי ביומיום? זיויד, זיוי. אוהבת את הכינוי? בסדר כזה.. יש לך חברות? יאפ.. אני מתכוונת לחברות אמיתיות... כן. מתי יומהולדת? 19th august מזל טוב =) ------------ שוקולד או פיצה? שוקולד. אוהבים דגים? אומרים קורנפלקס. בעעע אני שונאת אותם איכס! מיץ או מים? מים. חביתה או פנקייק? לא ולא. אוהבים מתוק? יאפ. לא?! אז מלוח? O: לא מלוח. טוב..... ---------------- אוהבים ספורט? יאפ. ולרוץ? כן. ולהזיע? לא. יאקק. ולהסריח? חח סתם חחח ברור! כדורסל או מחניים? שונאת כדורסל, תעשו את החשבון. ברור שמחניים יאללה הפצצות!
------------------ ורוד או שחור? שניהם. כו אה... צבע אהוב? אין. שונאת צהוב. השילוב הכי שולט? הממ גם בבגדים משלבים? לא יודעת.. יפה.... -------------- היה כיף בל"ג בעומר? נחמד.. למה? כי לא היה משהו.. היינו באיזה אי שאני לא אוהבת. עיצבנו אותכם? קצת >.> היו פאדיחות? חחחח לא מסכנה.... מה מסכנה לא היו פדיחות! טוב, גמאני משתתפת בצערך (ובצערי) --------------- "אם אין אני למי לי...." את יכולה להשלים את זה? לא >.> אני לא..... יש לך סיסמא לחיים? חחח אפילו כמה D: את מאמינה בגלגול נשמות? יאפ. היית רוצה להיות דורבן בגלגול הבא? שיטט עלית עלי!!! אז מה כן? אמרתי שכן את חולמת הרבה? כן. החלומות מוזרים? גם.. טובים? רעים? גם וגם פינטזת? O: על מי? עלייך! סבבה לך.. =) ---------- באלך לשים תמונה? אין לי משהו בביייי =)

למעלה