וואו, יש היום יומולדת לקיבוץ שאני גרה בו!!!
שלום =) היי מה קורה, איך מרגישים? וואלה הכל טוב... איך עבר היום? אמממ..נחמד הייתי אומרת
איך עבר הלילה? סביר.. היתה לכם שביתה? לאא ...אווףףףף אז באתם בסוף לבצפר? כן.. נחמד.... ------------------- שם (לא חייב מלא)? אור גיל? 13 ו-9 חודשים כינוי ביומיום? שרעבי.. (שם משפחה) אוהבת את הכינוי? כן, למה לא? יש לך חברות? כן אני מתכוונת לחברות אמיתיות... נווו כן מתי יומהולדת? באוגוסט...יש זמן מזל טוב =) תודה (למרות שאסור להגיד לפניי הזמן) ------------ שוקולד או פיצה? שוקולד! אוהבים דגים? ממש לא!! בעעע אני שונאת אותם איכס! אני מבינה אותך... מיץ או מים? מים חביתה או פנקייק? פנקייק אוהבים מתוק? מאוד! לא?! אז מלוח? O: אפשר גם! עדיף מתוק טוב..... ---------------- אוהבים ספורט? מאודדדדד
ולרוץ? כן..אבל לא יותר מדיי
ולהזיע? תלוי מתי...רוב הפעמים לא.. ולהסריח? חח סתם כדורסל או מחניים? מחניים... ברור שמחניים יאללה הפצצות! {יאללה כדורעף
} ------------------ ורוד או שחור? ---- כו אה... צבע אהוב? ----- השילוב הכי שולט? ורוד ושחור גם בבגדים משלבים? לא יפה.... -------------- היה כיף בל"ג בעומר? מאודדדדדדד!!! למה? כי עשו הרבה צחוקים! עיצבנו אותכם? כן, אבל קצת לפניי היו פאדיחות? לא ממש.אולי קצת מסכנה.... טוב, גמאני משתתפת בצערך (ובצערי) --------------- "אם אין אני למי לי...." את יכולה להשלים את זה? אני לא..... אני גם לא יש לך סיסמא לחיים? לא כרגע... את מאמינה בגלגול נשמות? לא כרגע... היית רוצה להיות דורבן בגלגול הבא? לא ממש אז מה כן? אריה את חולמת הרבה? לא כ''כ.מדיי פעם החלומות מוזרים? לא ממש טובים? רעים? גם וגם פינטזת? לא על מי? ---- סבבה לך.. =) ---------- באלך לשים תמונה? לא נראלי שבאמת בא לכם לראות אותי
|
| בביייי =) להת'