שאלולולון חמודד

אני מתה על שאלונים../images/Emo13.gif

שלום =)שלוםשלום
מה קורה, איך מרגישים?בסדר איך עבר היום?נחמד איך עבר הלילה?חרא,כ"כ חם אצלנו
היתה לכם שביתה?לאלא אז באתם בסוף לבצפר?יאפ
נחמד.... ------------------- שם (לא חייב מלא)?בלה גיל?14 כינוי ביומיום?בלה בלה אוהבת את הכינוי?אממץ...לא
יש לך חברות?לא,אני חסרת חברות אני מתכוונת לחברות אמיתיות... מתי יומהולדת?29.10 מזל טוב =) ------------ שוקולד או פיצה?שוקולד אוהבים דגים?תלוי איזה
בעעע אני שונאת אותם איכס!מאוד מעניין אותי לדעת
מיץ או מים?מים
חביתה או פנקייק?חביתה אוהבים מתוק?כן לא?! אז מלוח? O:I SAD YES טוב..... אוהבים ספורט?יאאק לא ולרוץ?NO ולהזיע?NO ולהסריח? חח סתם כדורסל או מחניים?שומדבר מזה ברור שמחניים יאללה הפצצות! ורוד או שחור?שחור
כו אה... צבע אהוב?שחור. השילוב הכי שולט?שחור וורוד
גם בבגדים משלבים?אהאה יפה.... היה כיף בל"ג בעומר?כ"כ למה? עיצבנו אותכם? היו פאדיחות?חחח קצת(אהמ דניאל
) מסכנה.... טוב, גמאני משתתפת בצערך (ובצערי) "אם אין אני למי לי...." את יכולה להשלים את זה?הא? אני לא..... יש לך סיסמא לחיים?לא את מאמינה בגלגול נשמות?לא היית רוצה להיות דורבן בגלגול הבא?לא אז מה כן?אני לא מאמינה בזה את חולמת הרבה?כן החלומות מוזרים?אהאה טובים? רעים?מוזרים
פינטזת?יאפ
על מי? סבבה לך.. =) באלך לשים תמונה?תפסתם אותי במצברוח טוב או שלא

or sss

New member
וואו, יש היום יומולדת לקיבוץ שאני גרה בו!!!

שלום =) היי מה קורה, איך מרגישים? וואלה הכל טוב... איך עבר היום? אמממ..נחמד הייתי אומרת
איך עבר הלילה? סביר.. היתה לכם שביתה? לאא ...אווףףףף אז באתם בסוף לבצפר? כן.. נחמד.... ------------------- שם (לא חייב מלא)? אור גיל? 13 ו-9 חודשים כינוי ביומיום? שרעבי.. (שם משפחה) אוהבת את הכינוי? כן, למה לא? יש לך חברות? כן אני מתכוונת לחברות אמיתיות... נווו כן מתי יומהולדת? באוגוסט...יש זמן מזל טוב =) תודה (למרות שאסור להגיד לפניי הזמן) ------------ שוקולד או פיצה? שוקולד! אוהבים דגים? ממש לא!! בעעע אני שונאת אותם איכס! אני מבינה אותך... מיץ או מים? מים חביתה או פנקייק? פנקייק אוהבים מתוק? מאוד! לא?! אז מלוח? O: אפשר גם! עדיף מתוק טוב..... ---------------- אוהבים ספורט? מאודדדדד
ולרוץ? כן..אבל לא יותר מדיי
ולהזיע? תלוי מתי...רוב הפעמים לא.. ולהסריח? חח סתם כדורסל או מחניים? מחניים... ברור שמחניים יאללה הפצצות! {יאללה כדורעף
} ------------------ ורוד או שחור? ---- כו אה... צבע אהוב? ----- השילוב הכי שולט? ורוד ושחור גם בבגדים משלבים? לא יפה.... -------------- היה כיף בל"ג בעומר? מאודדדדדדד!!! למה? כי עשו הרבה צחוקים! עיצבנו אותכם? כן, אבל קצת לפניי היו פאדיחות? לא ממש.אולי קצת מסכנה.... טוב, גמאני משתתפת בצערך (ובצערי) --------------- "אם אין אני למי לי...." את יכולה להשלים את זה? אני לא..... אני גם לא יש לך סיסמא לחיים? לא כרגע... את מאמינה בגלגול נשמות? לא כרגע... היית רוצה להיות דורבן בגלגול הבא? לא ממש אז מה כן? אריה את חולמת הרבה? לא כ''כ.מדיי פעם החלומות מוזרים? לא ממש טובים? רעים? גם וגם פינטזת? לא על מי? ---- סבבה לך.. =) ---------- באלך לשים תמונה? לא נראלי שבאמת בא לכם לראות אותי
|
| בביייי =) להת'

64 panic girl

New member
אני!!

שלום =) מה קורה, איך מרגישים?לא כל כך טוב.. איך עבר היום?עד החצי טוב איך עבר הלילה?טוב היתה לכם שביתה?לא:\ אז באתם בסוף לבצפר?לצערי נחמד.... ------------------- שם (לא חייב מלא)?דנה גיל?13 עוד מעט 14 כינוי ביומיום?גשמש מושובית מוקוביץ אוהבת את הכינוי?כן יש לך חברות?המוןP: אני מתכוונת לחברות אמיתיות...כן.. מתי יומהולדת?119.6.1993 מזל טוב =) ------------ שוקולד או פיצה?קשה.. פיצה אוהבים דגים?כן בעעע אני שונאת אותם איכס! מיץ או מים?מיץ חביתה או פנקייק?פנקיק אוהבים מתוק?כן
לא?! אז מלוח? O:גם טוב..... ---------------- אוהבים ספורט?כן ולרוץ?לא ולהזיע?לא ולהסריח? חח סתם כדורסל או מחניים?מחניים ברור שמחניים יאללה הפצצות! ------------------ ורוד או שחור?שחור כו אה... צבע אהוב?לא אוהבת צבעים אוהבת שילובים
השילוב הכי שולט?כל כך הרבה... גם בבגדים משלבים?כן יפה.... -------------- היה כיף בל"ג בעומר?מאוד למה?כי היתה שם מישהי בראש המשוגע שלי עיצבנו אותכם?בהתחלה היו פאדיחות?כן מסכנה.... טוב, גמאני משתתפת בצערך (ובצערי) --------------- "אם אין אני למי לי...." את יכולה להשלים את זה?אף אחד! אני לא..... יש לך סיסמא לחיים?חייך הכל לטובה
את מאמינה בגלגול נשמות?כן היית רוצה להיות דורבן בגלגול הבא?לא אז מה כן?ילדה יפה את חולמת הרבה?כן החלומות מוזרים?מאוד טובים? רעים?טובים פינטזת?כן על מי?על האהבה סבבה לך.. =)

shaharyy

New member
עונונה...=S

שלום =)....היי מה קורה?? מה קורה, איך מרגישים? עכשיו שנאי אחרי המתכונת באומנות הכל טוב... איך עבר היום? קליל..היה יכול להיות טוב בלי המתכונת... איך עבר הלילה? חרא..חברה שלי לא נתנה לי לישון!!! היתה לכם שביתה? לצערי לא.. אז באתם בסוף לבצפר? לא הייתה לי ברירה... נחמד.... לא...זה לא ממש נחמד חחח ------------------- שם (לא חייב מלא)? שחר וונטז גיל? 15 וחצי כינוי ביומיום? בד"כ מושי אוהבת את הכינוי? כן..נחמד יש לך חברות? לעעע...בטח שכן...חח אני מתכוונת לחברות אמיתיות... כן...1 מתי יומהולדת? 1.9 מזל טוב =)...מזל רע התכוונת ------------ שוקולד או פיצה? פיצה אוהבים דגים? חוץ ממה שאמא עושה ביום שישי וטונה... בעעע אני שונאת אותם איכס!...ת'אכלס גמני מיץ או מים?מיץ חביתה או פנקייק? חביתה אוהבים מתוק?כןן לא?! אז מלוח? O:... אמרתי שאני אוהבת מתוק =S טוב.....טוב.... ---------------- אוהבים ספורט?לאאאאאאא ולרוץ?לאאאאאאא ולהזיע?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ולהסריח? חח סתם.....הכי סטייל...חחח למה ניראה לכם??? כדורסל או מחניים? מחניים ברור שמחניים יאללה הפצצות!....חחחח ------------------ ורוד או שחור? ורוד כו אה...כההה צבע אהוב? ורוד השילוב הכי שולט? ורוד ושחור או ורוד וכסף גם בבגדים משלבים? לפעמים...זה תלוי אם החולצה באה ככה או לא יפה....תודה :) -------------- היה כיף בל"ג בעומר?לאאאאאא למה?כי לא הייתה לי מדורה לבלות בה עיצבנו אותכם? כןןן היו פאדיחות? לאאא מסכנה....אבל לא היו =S טוב, גמאני משתתפת בצערך (ובצערי)...כנ"ל --------------- "אם אין אני למי לי...." את יכולה להשלים את זה? "אם אין אני לי- שולחני לי..אם אין שולחני לי- פתקי לי, אם אין פתקי לי- שכני לי, אם אין שכני לי- שלילי לי!!!!!"...(חחח חפרתי הא???) אני לא.....אז הנה השלמתי לך יש לך סיסמא לחיים? "בצפר ובית כלא...שנייהם אותו חרא... את מאמינה בגלגול נשמות? כן היית רוצה להיות דורבן בגלגול הבא? לא ניראלי אז מה כן? יש לי את כל החיים לחשוב על זה לא?? אבל נריאלי חתול.. את חולמת הרבה? כן החלומות מוזרים? לפעמים טובים? רעים? ולחק כאלה וחלק כאלה פינטזת? כן על מי? חבר לשעבר שלי ועל פיטר סבבה לך.. =)....חח תודה ---------- באלך לשים תמונה? בא לי..לא שלי...הנה ----------------> בביייי =)...ביי היה נחמד!!

yarini2

New member
../images/Emo207.gif

תקשיבו אני רוצה לשנות את השם של אבל אני לא יודעת איך.... מישהי יכולה לעזור לי??

Fall out Kid

New member
אני../images/Emo13.gif../images/Emo100.gif

שלום =) מה קורה, איך מרגישים? סבבה איך עבר היום? מעולה איך עבר הלילה? חם.. היתה לכם שביתה? לא אז באתם בסוף לבצפר? כן נחמד.... לא נכון.. ------------------- שם (לא חייב מלא)? אופיר גיל? 13 כינוי ביומיום? אופיר? אוהבת את הכינוי? ... יש לך חברות? לא. חח סתם אני מתכוונת לחברות אמיתיות... אה ברור מתי יומהולדת? 28.3 מזל טוב =) זה לא היום. |: ------------ שוקולד או פיצה? פיצה אוהבים דגים? לאכילה לא. בעעע אני שונאת אותם איכס! למה?
מיץ או מים? מים חביתה או פנקייק? חביטה אוהבים מתוק? בערך לא?! אז מלוח? O: מלוח יותר :) טוב..... ---------------- אוהבים ספורט? כן ולרוץ? חלקית ולהזיע? לא לא ולהסריח? חח סתם XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD טוב כדורסל או מחניים? מחניים ברור שמחניים יאללה הפצצות! ------------------ ורוד או שחור? שחור כו אה... צבע אהוב? כחול השילוב הכי שולט? ורוד וחום גם בבגדים משלבים? כן יפה.... -------------- היה כיף בל"ג בעומר? מאוד :] למה? ככה עיצבנו אותכם? כן היו פאדיחות? לא מסכנה.... טוב, גמאני משתתפת בצערך (ובצערי) --------------- "אם אין אני למי לי...." את יכולה להשלים את זה? לא אני לא..... יש לך סיסמא לחיים? לא בריא לחיות בסוף מתים מזה את מאמינה בגלגול נשמות? לא היית רוצה להיות דורבן בגלגול הבא? לא אז מה כן? כלום את חולמת הרבה? לא החלומות מוזרים? לא טובים? רעים? לא דעת פינטזת? לא על מי? סבבה לך.. =) תמונה.. לא מצאתי משו נורמאלי אז אני מתחבאת מאחורי דיסק XD שיהייה.

S h A y K i

New member
היי גם את אוהבת את ט"ה?

חחחחח אני מכורה להם
וגמאני קיבלתי ת'דיסק החדש שלהם לפני איזה שבוע חחח

Fall out Kid

New member
אהויי :) ../images/Emo100.gif

אני מתה עלייהם.
קניתי את שני הדיסקים שלהם ואני לא נרדמת בלי לשמוע אותם קודם :] אך, ביל

Fall In Girl IM

New member
ME

שלום =) מה קורה, איך מרגישים? הכל טוףףףף איך עבר היום? מצויייין איך עבר הלילה? ישנתי רק איזה 4וחצי שעות היתה לכם שביתה? לא!
אז באתם בסוף לבצפר? לצערי נחמד.... ------------------- שם (לא חייב מלא)? ענבר גיל? 13 כינוי ביומיום? ברי, מרקביץ', ברקוביץ', ברבי
אוהבת את הכינוי? חוץ מרקביץ' יש לך חברות? ככה אני מתכוונת לחברות אמיתיות... ממש לא רק איזה 2.... מתי יומהולדת? 26.9.93 מזל טוב =) ------------ שוקולד או פיצה? שוקולד!
אוהבים דגים? לאאאאאא בעעע אני שונאת אותם איכס! מיץ או מים? מים חביתה או פנקייק? חביתה אוהבים מתוק? כן! לא?! אז מלוח? O: לא כל כך טוב..... ---------------- אוהבים ספורט? כן ולרוץ? כן ולהזיע? ממש לא! ולהסריח? חח סתם כדורסל או מחניים? מחניים ברור שמחניים יאללה הפצצות! ------------------ ורוד או שחור? שחור כו אה... צבע אהוב? ירוק תפוח השילוב הכי שולט? לאיודעת גם בבגדים משלבים? ברור יפה.... -------------- היה כיף בל"ג בעומר? כן!!! למה? אני ועוד 7 חברות שהיו איתי במדורה צחקנו וחייקינו מלא ילדים מהשכווה היה מזה מצחיק!!! עיצבנו אותכם? קצת היו פאדיחות? כןו!! מסכנה.... טוב, גמאני משתתפת בצערך (ובצערי) --------------- "אם אין אני למי לי...." את יכולה להשלים את זה? אין לי שמץ אני לא..... יש לך סיסמא לחיים? "תאהבי את עצמך" את מאמינה בגלגול נשמות? לא היית רוצה להיות דורבן בגלגול הבא? לא אז מה כן? לא יודעת את חולמת הרבה? כן החלומות מוזרים? גם... טובים? רעים? הרוב טובים פינטזת? כן על מי? הילד שאני אוהבת
סבבה לך.. =) ----------

Fall In Girl IM

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif../images/Emo207.gif

תחשבו רגע על השיר Girlfriend של אבריל... נורא מתאים לשיר לפיט לאאאא??? Hey hey you you I don't like your girlfriend!!1

למעלה