שאלולולוןןן =)

ManelB

New member
או! בחורה עם שכל!

תאמיני לי רינה, אנשים לא מבינים את האיכות של הדיאט קולה. כל הכבוד על הבחירה אחותי:] [וואו, זה מתחיל להיות אובססיבי, כל פעם שאני מגיבה על אחד השאלונים, זה על הנושא הזה... נו טוב, מישו חייב להגיב
]

ManelB

New member
ואם כבר רעל, לפחות שיהיה טעים!

אח, השלמות של זה... רק שתדעי, המצב שלי הולך ומתדרדר, אני מגבירה מינונים וזה לא טוב! אבל זה מה שעושה אותי למאושרת[לבנתיים, עד המחלה הבאה:)].

TziMHoNoa

New member
----------

אקטואלי: איפה אתם גרים? (צפון\דרום\מרכז) מרכז? מה דעתם על המלחמה? מיותרת יש לכם ממ"ד\מקלט\בכלל לא? מקלט מלא בשטויות אתם מכירים אנשים שנפגעו\נפצעו? אני מכירה מישהי שאחיה נהרג... מה אתם מוסרים לחיילים שנלחמים בצפון? מה אתם מוסרים לחיילים שנהרגו ולמשפחות שלהם? היית רוצה שהמלחמה כבר תיגמר? בהחלט כמה זמן להערכתך המלחמה תימשך? השתתפת כבר במלחמה בעבר? מפחד\לא מפחד מהמצב? הדבר שאתה הכי מפחד שיקרה- מה אתה חושב על חסן נסראללה? ראית את השיר שהמציאו עליו? (נסראללה לה לה לה) אתמול בפעם הראשונה... מסר לתושבי הצפון ולעם ישראל- זה או זה... ים או בריכה? ים, ברור... חוף או ים? זה בא ביחד... קיץ או חורף? קיץ סתיו או אביב? סוכות או פסח? פסח או שבועות? שבועות או סוכות? פסח או חנוכה? חנוכה או סוכות? ביסלי או במבה? ביסלי פסטה או פתיתים? אורז או קוסקוס? פתיתים או אורז? פתיתים אורז או פסטה? רוטב עגבניות או שמנת? עגבניות פיצה דקה או עבה? דקה עם סוף עבה לאפה או פיתה? לחמניה או פיתה? לאפה או לחמניה? פלאפל או שווארמה? פלאפל פיצה או פלאפל? פיצה שווארמה או פיצה? פיצה בשרי או חלבי? חלבי בורקס או רוגלך? בורקס גבינה או פטריות? בורקס תפו"א או גבינה? גבינה בורקס פטריות או תפו"א? פטריות רוגלך ממולא או ריק? מטריה או מעיל? מעיל שלג או גשם? גשם או ברד? ברד או שלג? צפון או דרום? חרמון או אילת? חרמון חו"ל או בארץ? טלוויזיה או מחשב? עט או עיפרון? עיפרון חודים או עיפרון חידוד? כחול או שחור? שחור או אדום? אדום או כחול? צימר או מלון? אוהלים או מלון? אוהלים צימר או אוהלים? אוהלים 4X4 או פרטי? ה4 הזה עט נובע או לא נובע? אוניברסיטה או מכללה? פורום או קומונה? מעטפה חומה או לבנה? יומן קטן או גדול? מחשב נייד או שולחני? מכנסיים או חצאית? מכנסיים חצאית או שמלה? חצאית שמלה או סראפן? אוניה או סירה? סירה או ספינה? ספינה או אוניה? סרט או סדרה? קולנוע או בית? פופקורן או שוקולד? מצויירים או אמיתיים? המומינים או הדרדסים? "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"? מים או קולה? מים קולה רגילה או דיאט? מיץ או מים? מים ספרייט או מים? מים סודה או ספרייט? מים או סודה? מים בקבוק זכוכית או פלסטיק? פחית או פלסטיק? זכוכית או פחית? ראשון או שני? שלישי או רביעי? חמישי או שישי? שבת או חג? יומולדת או שבת? חג או יומולדת? מסיבה או חגיגה? פרח או זר? מטוס או מסוק? מסוק או אווירון? אווירון או מטוס? דג או צב? כלב או חתול? שחור או לבן? ולסיום קצת על אמונה: מה קורה לדעתכם אחרי שמתים? מה הייתם רוצים שייקרה לאחר המוות? מהי התאוריה הכי מופרכת ששמעת עד כה (לגבי השאלות הקודמות)? מהי מידת אמונתכם באלוהים? ובמה אתם מאמינים? זה השאלון הכי לא רלוונטי שראיתי..

techno girl

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo198.gif../images/Emo199.gifאני עונה

אקטואלי: איפה אתם גרים? (צפון\דרום\מרכז) מרכז מה דעתם על המלחמה? מעצבנת והורסת תוכניות יש לכם ממ"ד\מקלט\בכלל לא? מקלט אתם מכירים אנשים שנפגעו\נפצעו? לא למזלי מה אתם מוסרים לחיילים שנלחמים בצפון?
מה אתם מוסרים לחיילים שנהרגו ולמשפחות שלהם?
היית רוצה שהמלחמה כבר תיגמר? ברור כמה זמן להערכתך המלחמה תימשך? אני מקווה שלא יותר מדי זמן השתתפת כבר במלחמה בעבר? לא מפחד\לא מפחד מהמצב? לא בדיוק כי אני ירושלמית ולשם שינוי זה די המקום הכי בטוח נראה לי הדבר שאתה הכי מפחד שיקרה- שחברים שלי יפגעו (חס וחלילה) מה אתה חושב על חסן נסראללה? אידיוט ראית את השיר שהמציאו עליו? (נסראללה לה לה לה) לע מסר לתושבי הצפון ולעם ישראל- יהיה בסדר זה או זה... ים או בריכה? ים חוף או ים? ים קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? סתיו סוכות או פסח? פסח פסח או שבועות? שבועות שבועות או סוכות? שבועות פסח או חנוכה? פסח חנוכה או סוכות? סוכות ביסלי או במבה? במבה פסטה או פתיתים? פסטה אורז או קוסקוס? קוסקוס פתיתים או אורז? פתיתים אורז או פסטה? פסטה רוטב עגבניות או שמנת? עגבניות פיצה דקה או עבה? עבה לאפה או פיתה? פיתה לחמניה או פיתה? לחמניה לאפה או לחמניה? לחמניה פלאפל או שווארמה? פלפאל פיצה או פלאפל? פיצה שווארמה או פיצה? פיצה בשרי או חלבי? חלבי הצימחוניאדה שולטת!!! בורקס או רוגלך? רוגלך בורקס גבינה או פטריות? גבינה בורקס תפו"א או גבינה? גבינה בורקס פטריות או תפו"א? תפו"א רוגלך ממולא או ריק? ממולא מטריה או מעיל? מעיל שלג או גשם? שלג גשם או ברד? גשם ברד או שלג? שלג צפון או דרום? צפון חרמון או אילת? חרמון חו"ל או בארץ? חו"ל טלוויזיה או מחשב? מחשב עט או עיפרון? עט עיפרון חודים או עיפרון חידוד? חודים כחול או שחור? שחור שחור או אדום? שחור אדום או כחול? כחול צימר או מלון? צימר אוהלים או מלון? אוהלים צימר או אוהלים? אוהלים 4X4 או פרטי? 4X4 עט נובע או לא נובע? נובע!!!! אוניברסיטה או מכללה? אוניברסיטה פורום או קומונה? פורום מעטפה חומה או לבנה? לבנה יומן קטן או גדול? קטן? מחשב נייד או שולחני? נייד מכנסיים או חצאית? מכנסיים חצאית או שמלה? כלום שמלה או סראפן? אף פעם לא הבנתי מה זה סראפן אוניה או סירה? אוניה סירה או ספינה? ספינה ספינה או אוניה? ספינה סרט או סדרה? סרט קולנוע או בית? סינמטק
(קולנוע) פופקורן או שוקולד? שוקולד מצויירים או אמיתיים? מצויירים רולז המומינים או הדרדסים? מומינים "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"? אממ... קשה... פלפלת (חיח נעלולים זה הנושא של הקבוצה שלי לחג קן....) מים או קולה? מים קולה רגילה או דיאט? דיאט מיץ או מים? מיץ (תלוי איזה) ספרייט או מים? ספרייט סודה או ספרייט? ספרייט מים או סודה? מים בקבוק זכוכית או פלסטיק? זכוכית פחית או פלסטיק? פחית זכוכית או פחית? זכוכית ראשון או שני? שני שלישי או רביעי? רביעי חמישי או שישי? חמישי שבת או חג? שבת יומולדת או שבת? יומולדת חג או יומולדת? יומולדת מסיבה או חגיגה? מסיבה פרח או זר? פרח מטוס או מסוק? מטוס מסוק או אווירון? מסוק אווירון או מטוס? מטוס דג או צב? צב כלב או חתול? חתול!!!
שחור או לבן? שחור ולסיום קצת על אמונה: מה קורה לדעתכם אחרי שמתים? לא יודעת מה הייתם רוצים שייקרה לאחר המוות? הרררר..... מהי התאוריה הכי מופרכת ששמעת עד כה (לגבי השאלות הקודמות)? שאם לא נשרוף את הציפרניים שאנחנו קוצצים בתנור, אחרי שנמות לנשמתנו לא תהיה מנוחה עד שתאסוף את כל הציפרניים.... דפוק מהי מידת אמונתכם באלוהים? מועטה ביותר ובמה אתם מאמינים? בחתולים- החיה הקדושה ביותר שנוצרה אי פעם... וקצת באנשים .... וזהו

אמן סלע

New member
מממ רוצים לדעת כנסוו...

פרטים אישיים 1.שם: חלי 2.גיל: 16 3.אזור: מרכז[חולון] 4.מין: נקבה:) דברים אהובים 5.מה המאכל המועדף עלייך? פיצה או המבורר או צ'יפס של מקדונלדס 6.מה המשקה המועדף עלייך? קולה\נסטי 7.מה המשחק מחשב האהוב עלייך? ניראלי סוליטר חחח [עלוב] 8.מהו המשחק קופסא שאתה אוהב? מונופול 9.מהו הצבע המועדף עלייך? צהובב 10.מקום מועדף עלייך- טיולים, טבע, קן [אבל באמתתת] 11.מילה אהובה- ססגוני :) 12.קללה אהובה סעמקקקקקקקקקקקקקק 13.אדם אהוב אח שליי 14.שמפו אהוב הרבל אסנס[?] 15.תכונה אהובה- אחריות 16.חנות אהובה- BLUE BIRD 17.תוכנית ילדים אהובה- ארתור 18.תוכנית אהובה- חברים 19.סידרה אהובה- האלופה 20.אתר אינטרנט אהוב- נענע [ישראבלוג] 21.חפץ אהוב- מצלמה 22.להקה אהובה- בית הבובות ורד הוט צ'ילי פפרס 23.שחקן אהוב- בראד פיט 24.שחקנית אהובה - לירז צ'רכי 25.זמר אהוב- אביב גפן 26.זמרת אהובה- ניראלי שאין אויל איה כורם[?] 27.סרט אהוב- כל מיני כל טרילגיית המת לצעוק :) 28.ספר אהוב- לא אוהבת ספרים... 29.ממתק אהוב- נחשים מגומי 30.חטיף אהוב- במבה ביסלי כיפלי ת'פוצ'יס כל החטיפים חוץ מהבצלים... דברים שנואים 31.ממתק שנוא- כל האלה שישי בהצם בצל 32.משקה שנוא- מיץ אשכוליות... 33.מאכל שנוא- בצל & שוםם 34.מקום שנוא- גינות בשכונה... 35.זמר שנוא- ריקי מרטין 36.זמרת שנואה- בריטני ספירס 37.שחקן שנוא- רוב השחקנים הישראלים 38.להקה שנואה- גיים בויז 39.סרט שנוא- הצד שלו הצד שלה[המלצה!! אל תלכווו] 40.ספר שנוא- כל הספרים שהם לא פינוקי [!] 41.תוכנית ילדים שנואה- דרגון בול זיבי 42.תוכנית שנואה- אין 43.מילה שנואה- חב'רה 44.תכונה שנואה- קנאה שתלטנות... 45.בן אדם שנוא- מורים בעיקר ועוד כמה אנשים רעיםם 46.בגד שנוא- ג'ינס אחד מציק שיש לי בארון... 47.חנות שנואה- אורגנזה העדפות 48.בין מים לבין סודה תעדיף- מים 49.בין פיצה לבין סלט תעדיף- פיצהה 50.בין המבורגר לבין פיצה תעדיף- המבורגרר 51.בין קולה לדיאט קולה תעדיף- קולה 52.בין ממתק לחטיף תעדיף- תלוי במה באלי עכשיו... 53.בין בית ספר לכלא תעדיף- בית ספר 54.בין שחור לכחול תעדיף- שחורר 55.בין טלויזיה למחשב תעדיף- מחשבב 56.בין אמא לאבא תעדיף- נמנעתת 57.בין אחות לכלב תעדיף- אין לי אחותת 58.בין אחות לאח תעדיף- || || || 59.בין אחות קטנה לאחות גדולה תעדיף- קטנה 60.בין רוני דואני לשירי מימון תעדיף- רוני חח שירי מתנשאתת 61.בין סידרה לתוכנית תעדיף- מה ההבדלל!?! 62.בין דודה לסבתא תעדיף- סבתאא 63.בין סרט בבית לבין ללכת לקולנוע תעדיף- קולנועע 64.בין חולצה לגופיה תעדיף- גופיה 65.בין חצאית למכנס תעדיף- מכנסס 66.בין שוקו לתפוזים תעדיף- שוקו בד"כ 67.בין חבר לחברה תעדיף- גם וגם... 68.בין כאב אוזניים לכאב שיניים תעדיף- אוזנים ניראליי 69.בין כאב בטן לכאב ראש תעדיף- בטן 70.בין בצפר לעבודה תעדיף- עבודה רעיונות 71.מהו הרעיון הכי מטורף שאי פעם עשית? ביד..חח סתם לא יודעת כל מיני.. 72.מהו הרעיון הכי מוזר שחשבת עליו? בגלל שאני ילדה מסכנה וחסרת רעיונות אני נמנעת מלענות על השאלות האלהה.!!! 73.מהו הרעיון הכי טוב שחשבת עליו? 74.מהו הרעיון שלאחרונה ביצעת אותו? 75.מהו הרעיון הכי גרוע שאי פעם שמעת? האם אי פעם.. 76.האם אי פעם התאפרת? כן 77.האם אי פעם ניסית סמים? לא 78.האם אי פעם עישנת? כן 79.האם אי פעם חשבת להתאבד? ממ לא בידיוק אבל בערך בים בם בום.. 80.האם אי פעם אכלת כרוב ממולא? חח כן יאמיי:) 81.האם אי פעם שברת משהו בכוונה? ברורר 82.האם אי פעם הלכת מכות? כןן 83.האם אי פעם כתבת שאלון? לאא 84.האם אי פעם היית בחול? כן 85.האם אי פעם הקאת? כן 86.האם אי פעם עשית משהו והתחרטת עליו? כן, כמעט כל מה שאני עושה... 87.האם אי פעם מצאת כסף ברחוב? כןן :) 88.האם אי פעם קיללת את ההורים שלך? כן אני חושבת... 89.האם אי פעם נכשלת במקצוע? בתעודה לא..במבחן כן :S 90.האם אי פעם בישלת משהו? כן 91.האם אי פעם שחית עם דולפינים? לא 92.האם אי פעם אכלת סרטן? לא 93.האם אי פעם התאהבת? לא ניראלי...ככה לפחות אמרו לי [בידיוק היום] 94.האם אי פעם שברת למישהו את הלב? אני לא חושבת, מקווה שלא... 95.האם אי פעם נפטר מישהו מהמשפחה שלך? כן מה אם... 96.מה היית עושה אם היית זוכה במיליון שקל? וואי אוטו, ומחלקת ת'כסף במשפחה. 97.מה היית עושה אם היית זוכה במאה שקל? חח קונה בגד או משו ניראלי. 98.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר את הולכת למות? מבזבזת מלא כסף...ועושה כל מה שבאלי וקונה כל מה שבאליי 99.מה היית עושה אם היו מודיעים לך שמחר אמא שלך עומדת למות? בוכה.. 100.מה היית עושה אם היית אלוהים? גורמת לכך שאנשים לא ימותו?! זה או זה 101.תפוח או מלון-- מלון 102.חברות או חברים-- גם וגם. 103.קולה או פפסי-- קולה 104.דיאט קולה או קולה- קולה 105.טלפון או פלאפון- פלאפון 106.אמפי4 או אייפוד- אייפוד 107.ריבוע או משולש-- איכ אפחד מהם...חחח 108.פיזיקה או ביולוגיה-- פיזיקה 109.סנופי או ארתור -- ארתורר 110.קניון או סרט-- קניון.. 111.לק אדום או לק חום-- חום :) 112.פאקצות או פריקים-- לא זה ולא זהה... 113.ערסים או חנונים-- לא הז ולא זה.. 114.מתנה אחת גדולה או כמה קטנות אממ אחת גדולה.. 115.לי קופר או קרוקר שתיהם חברות ססגוניות... 116.מנגו או קסטרו - לא ממש אכפת לי 117.מקדונלדס או סבארו-- מקדונלדס ובגדולל :) 118.מצלמה דיגיטלית או מצלמה רגילה-- דיגיטליתת 119.להפתיע או להיות המופתע - גם וגם... כןאו לא 120.מסיבות הפתעה- כן 121.הומואים- כן 122.ההתנתקות- לא 123.סרטי אימה- כן 124.אלכוהול- כןןןן 125.כפכפים- כן 126.סנדלים- כן [תנכיות] 127.אולסטאר- כן 128.וואנס- כן 129.אדידאס- כן 130.נייק- כן 131.מותגים- כן 132.רוק- כן 133.פופ- כן 134.היפ הופ- כןן זכרונות 135.מהו הזיכרון הראשון שלך? ממה? 136.מהו הזיכרון הכי חזק שיש לך מפעם? שהייתי חולמת חלומות רעים כאלה.. 137.מה אתה זוכר מכיתה ב'? אממ לא יודעת שהייתי קטנה..חח 138.מאיזה גיל אתה כבר זוכר דברים? ז' אולי...תכלס מכל גיל יש לי זיכרון, אבל עכשיו ספציפית אני לא זוכרת ... 139.מה אתה זוכר ממסיבת יום ההולדת האחרונה שהייתה לך? היהי נחמד, על האש... 140.איך היה השאלון? וואי מעיייף..דיי לא נכוןןן 140 שאלותתתת!? מטורףף! 141.התחיל להימאס? ברורר 142.היית רוצה שימשך? ממש לא חחח

למעלה