שאלולולוןןן =)

jast

New member
אתה מאמין שכל בני האדם נוצרו שווים?

ManelB

New member
חחחחחחח

אלונה יא מושפעת!! אבל תכלס, טחנו לנו את זה הרבה במד"צופי.

את לא מבינה ../images/Emo7.gif

מישהי חפרה בקבוצה שלי, אבל מה חפרה זה היה נוראי
ומה היה השני? אהע לוזוכרת.. ואחותך מושפעת

ManelB

New member
כן, גם אחותי מושפעת, זה בסדר.

וואו גם לנו חפרו על זה באופן נוראי... אבל היי! מה אני בכלל מתלוננת?! חפרו על הכל במד"צים..פשוט על הכל.

את מגיעה למצב שאת לא זוכרת על מה

היה החוג או על מה החוג שאת עוברת עכשיו. :||||||

ואיי קובי.. מאוחר מידי...

כבר חטפתי קשוק... P=... אבל זה בסדר.. ירושליים עיר יפה.. ואפילו כבר יצא לי לנעול את הקן

קולולוללולולו..חחחD:

רינה שלי כפרעלייך מחר נטלי המגניבה מכולם חוזרתתתת..יש אלוהיםםםםם!!!!!!!!!

יאללה אני גם

אזור מגורים: מרכז, מה דעתי על המלחמה: נגד, יש לי מקלט, אתם מכירים אנשים שנפגעו/נפצעו: טיל פגע בבית של חבר שלי בזמן שהוא לא היה בו, מה אתם מסורים לחיילים בצפון: שיחזרו הביתה בשלום, מה אתם מוסרים לחיילים שנהרגו: צערי איתם, היית רוצה שהמלחמה תיגמר: מן הסתם, המלחמה תימשך עוד שבוע, לא השתתפתי במלחמה, לא מפחד, מה אני חושב על נסראללה: שהוא פונדמנטליסט מפגר, לא מכיר את השיר, ים או בריכה: ים, חוף או ים: ים, קיץ או חורף: חורף, אורז או פסטה: פסטה, שחור או לבן: שחור, לא מאמין באלוהים. תודה היה אחלה שאלון

אני עוהנ

אקטואלי: איפה אתם גרים? (צפון\דרום\מרכז) מרכז מה דעתם על המלחמה? איכסע.. נורא.... יש לכם ממ"ד\מקלט\בכלל לא? מקלט אתם מכירים אנשים שנפגעו\נפצעו? לא אישית.. קרובים של אנשים שאני מכירה מה אתם מוסרים לחיילים שנלחמים בצפון? שיהיו חזקים מה אתם מוסרים לחיילים שנהרגו ולמשפחות שלהם? היית רוצה שהמלחמה כבר תיגמר? בוודאי כמה זמן להערכתך המלחמה תימשך? לא יודעת.. מקווה שבקרוב מאוד השתתפת כבר במלחמה בעבר? לא מפחד\לא מפחד מהמצב? מאוד מפחדת הדבר שאתה הכי מפחד שיקרה- שההפצצות יגעו לפה מה אתה חושב על חסן נסראללה? מאנייק בן זונה ראית את השיר שהמציאו עליו? (נסראללה לה לה לה) כע.. אידיוטי לגמרי מסר לתושבי הצפון ולעם ישראל- זה או זה... ים או בריכה? ים חוף או ים? ים קיץ או חורף? חורף סתיו או אביב? סתיו סוכות או פסח? פסח פסח או שבועות? שבועות שבועות או סוכות? שבועות פסח או חנוכה? חנוכה חנוכה או סוכות? חמונכה ביסלי או במבה? ביחד פסטה או פתיתים? פסטה אורז או קוסקוס? אורז פתיתים או אורז? פתיתים אורז או פסטה? פסטה רוטב עגבניות או שמנת? שמנת פיצה דקה או עבה? דקה לאפה או פיתה? לאפה לחמניה או פיתה? לחמניה לאפה או לחמניה? לחמניה פלאפל או שווארמה? שווארמה פיצה או פלאפל? פיצה שווארמה או פיצה? פיצה בשרי או חלבי? בשרי בורקס או רוגלך? רוגלך בורקס גבינה או פטריות? פטריוץ\ת בורקס תפו"א או גבינה? גבינה בורקס פטריות או תפו"א? פטריות רוגלך ממולא או ריק? ממולא מטריה או מעיל? מעיל שלג או גשם? שלג גשם או ברד? גשם ברד או שלג? שלג צפון או דרום? צפון חרמון או אילת? חרמון חו"ל או בארץ? חול טלוויזיה או מחשב? מחשב עט או עיפרון? עט עיפרון חודים או עיפרון חידוד? חודים כחול או שחור? כחול שחור או אדום? שחור אדום או כחול? כחול צימר או מלון? צימר אוהלים או מלון? אוהלים צימר או אוהלים? אוהלים 4X4 או פרטי? 4X4 עט נובע או לא נובע? נובע אוניברסיטה או מכללה? אוניברסיטה פורום או קומונה? קומונה של מגורים חחחחח מעטפה חומה או לבנה? לבנה יומן קטן או גדול? רגיל מחשב נייד או שולחני? שולחני מכנסיים או חצאית? מכנסיים חצאית או שמלה? שמלה שמלה או סראפן? סראפן אוניה או סירה? אוניה סירה או ספינה? ספינה ספינה או אוניה? ספינה סרט או סדרה? סרט קולנוע או בית? קולנוע פופקורן או שוקולד? פופקורן מצויירים או אמיתיים? מצוייםר המומינים או הדרדסים? דרדסים "נעלולי פלא" או "גברת פלפלת"? פלפלת מים או קולה? מםי קולה רגילה או דיאט? דיאט מיץ או מים? מים ספרייט או מים? ספרייט סודה או ספרייט? ספרייט מים או סודה? מים בקבוק זכוכית או פלסטיק? זכוכית כי זה מגניב פחית או פלסטיק? פחית זכוכית או פחית? פחית ראשון או שני? שלישי או רביעי? חמישי או שישי? שבת או חג? יומולדת או שבת? חג או יומולדת? יומולדת מסיבה או חגיגה? פרח או זר? פרח מטוס או מסוק? מטוס מסוק או אווירון? אווירון אווירון או מטוס? מטוס דג או צב? צב כלב או חתול? חתול שחור או לבן? לבן ולסיום קצת על אמונה: מה קורה לדעתכם אחרי שמתים? הנשמה מתגלגלת לגוף אחר מה הייתם רוצים שייקרה לאחר המוות? מהי התאוריה הכי מופרכת ששמעת עד כה (לגבי השאלות הקודמות)? גהנום וגן עדן מהי מידת אמונתכם באלוהים? מועטה ובמה אתם מאמינים? פיות. אנשים..

למעלה