שאלוון צבעוני

ady18

Well-known member
תשובות

שמך:עדי(יעל) מין:נקבה הדבר האדום האחרון שאכלת:פסטה ברוטב עגבניות הדבר האדום האחרון שלבשת:סריג אדום ביום שישי האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו: לא השתמשתי המקום האדום האחרון שהיית בו:לא הייתי החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר:המחזיק של הסליוטפ האם היית רוצה להיות אדום(בפורום):לא הפעם האחרונה שהייתה אדום: אתה חושב שאני מוזרה כן

netaK

New member
אדום זה לא צבעוני ../images/Emo3.gif

זה רק צבע אחד
שמך: נטע מין: נקבה :\ הדבר האדום האחרון שאכלת: המף, הממ, סוכריה על מקל
הדבר האדום האחרון שלבשת:
חולצה? האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו:
המקום האדום האחרון שהיית בו: המקום האדום? הממ, מקדונלדס נחשב אדום? החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר: קופסת תכשיטים האם היית רוצה להיות אדום(בפורום): כן
הפעם האחרונה שהייתה אדום:
אתה חושב שאני מוזרה: קצת

תשובות

שמך: באדי מין: נקבה הדבר האדום האחרון שאכלת: גמבה הדבר האדום האחרון שלבשת: תחתונים האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו: מי זוכר? המקום האדום האחרון שהיית בו: בבטן של אמא שלי החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר: מכסה של קופסת פלסטיק האם היית רוצה להיות אדום(בפורום): לא הפעם האחרונה שהייתה אדום: לא אתה חושב שאני מוזרה: לא

../images/Emo26.gif

שמך:שלומצה מין:נקבה הדבר האדום האחרון שאכלת:עגבניה הדבר האדום האחרון שלבשת:חולצה של בציפר האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו: אין המקום האדום האחרון שהיית בו:דום החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר:מחדד האם היית רוצה להיות אדום(בפורום):לא...מה זה ? הפעם האחרונה שהייתה אדום:יום שישי אתה חושב שאני מוזרה:לא..לכולם יש סטיות..

AndreaCorr ©

New member
~~~>

הדבר האדום האחרון שאכלת:עגבניה הדבר האדום האחרון שלבשת:סוודר האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו:
המקום האדום האחרון שהיית בו:לא נוהגת להסתובב במקומות אדומים החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר:מספריים האם היית רוצה להיות אדום(בפורום):לא מגיע לי במיוחד הפעם האחרונה שהייתה אדום:אני מסמיקה בקלות, כך שבטח לא מזמן אתה חושב שאני מוזרה:נופ

Eden McFadden

New member
שלייייייי

שמך: עדן מין: נקבה הדבר האדום האחרון שאכלת: סוכריה על מקל הדבר האדום האחרון שלבשת: לא לבשתי האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו: אני לא כל כך משתמשת באייקונים המקום האדום האחרון שהיית בו: הייתי היום בסופר והשלט שלו היה בצבע אדום... זה נחשב? החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר: קופסת דיסקים לצריבה האם היית רוצה להיות אדום(בפורום): לא ממש... הפעם האחרונה שהייתה אדום: לא רואים עליי כשאני מסמיקה, אז אין לי מושג... אתה חושב שאני מוזרה: לא ממש, ראיתי שאלונים יותר מוזרים מזה בחיים שלי

adamsplit

New member
בואו ננסה ידידתי השקופה

שמך:אדם מין:זכר הדבר האדום האחרון שאכלת:פיצה הדבר האדום האחרון שלבשת:חתך האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו:מנורת חימום ללטאות המקום האדום האחרון שהיית בו:החדר שלי החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר:קופסת הכדורים שלי האם היית רוצה להיות אדום(בפורום):גם ככה טוב לי הפעם האחרונה שהייתה אדום:כשהביכו אותי אתה חושב שאני מוזרה:לא, את בסדר את...

flowers girl

New member
../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

שמך: נעה
הדבר האדום האחרון שאכלת: אהמממ.. קטשופ עם הצ'יפס
הדבר האדום האחרון שלבשת: יש לי פסים אדומים על החולצה ופס אדום על התחתונים
האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו: של נשיקה
לחברה שלי
המקום האדום האחרון שהיית בו: דיזנגוף סנטר
החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר: שלט טלוויזיה
האם היית רוצה להיות אדום(בפורום): כעעעעע
הפעם האחרונה שהיית אדום: בפורום או מה
אתה חושב שאני מוזרה: כע קצת

jaqui

New member
אדוווווווום

שמך:ג'קלין מין: נקבה הדבר האדום האחרון שאכלת: עגבניה הדבר האדום האחרון שלבשת: טרנינג עם פסים אדומים בצדדים האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו: לא זוכרת המקום האדום האחרון שהיית בו: בחדר של חברה שלי החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר: הטרנינג האם היית רוצה להיות אדום(בפורום): אין לי מושג מה זה הפעם האחרונה שהייתה אדום: לא יודעת אתה חושב שאני מוזרה: שאוהבת אדום

דנטל

New member
יששששששששש שאלוון צבעוני

שמך: דנה מין: נקבה הדבר האדום האחרון שאכלת: ממש לא זוכרת הדבר האדום האחרון שלבשת: חולצה האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו: נו, אחד מהפרחים בפעם היחידה שהשתמשתי בו, איך קוראים לו? המקום האדום האחרון שהיית בו: המיטה שלי החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר: המיטה האם היית רוצה להיות אדום (בפורום): לא הפעם האחרונה שהיית אדום: כרגע בלחיים מהתנור אתה חושב שאני מוזרה: לא, אני מוזרה

קוקו 28

New member
תשובות צבעוניות

שמך:גתית מין:בחורה... הדבר האדום האחרון שאכלת:פלפל אדום בסלט הדבר האדום האחרון שלבשת:יש לי המון אדום עכשיו בסוודר האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו:רמקול
המקום האדום האחרון שהיית בו:לא זכור לי... החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר:משטח של שולחן האם היית רוצה להיות אדום(בפורום):לא, אני אוהבת את האנונימיות הפעם האחרונה שהייתה אדום:מכעס? אולי ורדרדה, הבוקר, מקור אתה חושב שאני מוזרה:דה...

NiKi†a

New member
K

שמך: שירן מין: נקבה הדבר האדום האחרון שאכלת: גמבה הדבר האדום האחרון שלבשת: קפוצ'ון. האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו:
המקום האדום האחרון שהיית בו: לא היה כזה.. החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר: מצלמת אינטרנט האם היית רוצה להיות אדום(בפורום): בטח הפעם האחרונה שהייתה אדום: מה? אתה חושב שאני מוזרה: מאוד

B a r r B e e

New member
שלי ../images/Emo9.gif

שמך: בר מין: נקבה הדבר האדום האחרון שאכלת: עגבניה הדבר האדום האחרון שלבשת: לק האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו:
המקום האדום האחרון שהיית בו: חח מקום אדום??..לא יודעת!! החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר: כרית לב האם היית רוצה להיות אדום(בפורום): כן למה לא?!?.. הפעם האחרונה שהייתה אדום: דיברתי עם מישהו...חח זה היה מזמן!!! אתה חושב שאני מוזרה: לא למה מוזרה?? חיחי...הוספתי סביבונים צבעוניים...

עונה../images/Emo70.gif

שם:הדר מין:נקבה הדבר האדוםן האחרון שאכלתי:עגבניה בסלט אתמול הדבר האדון האחרון שלבשת:חולצה אדומה במוצ"ש האייקון האדום האחרון שהשתמשת בו:
המקום האדום האחרון שהיית בו:יש כזה דבר
החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר:קלסרים בשולחן כתיבה האם היית רוצה להיות אדום בפורום:לא,אני רוצה כחול! הפעם האחרונה שהיית אדום:הסמקתי היום.. את חושב שאני מוזרה:מאוד

FlowerPower

New member
בלה בלה

הדבר האדום האחרון שאכלת: סוכריה הדבר האדום האחרון שלבשת: טריינינג של תמנון האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו:
המקום האדום האחרון שהיית בו: לא הייתי החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר: פלאפון (פאנל אדום) האם היית רוצה להיות אדום(בפורום): לא.. הפעם האחרונה שהייתה אדום: לא זוכרת אתה חושב שאני מוזרה: קצת, אבל זה טוב P:

swirrrly

New member
../images/Emo118.gif

שמך: שדג מין: נ הדבר האדום האחרון שאכלת: עגבניה הדבר האדום האחרון שלבשת: תחתונים האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו:
<- המקום האדום האחרון שהיית בו: בסימס, עיצבתי חדר אדום:$ החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר: מגזין של הTIME האם היית רוצה להיות אדום(בפורום): כן הפעם האחרונה שהייתה אדום: ? הייתי אדומה במיצתפוזים:X:$ אתה חושב שאני מוזרה: כן

fushit

New member
*&^%$#

שמך: גפן. מין: בת. הדבר האדום האחרון שאכלת: עגבנייה. הדבר האדום האחרון שלבשת: חולצה. האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו:
. המקום האדום האחרון שהיית בו: בחדר שעשתה ידידה שלי מוילונות! החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר: ספר. האם היית רוצה להיות אדום(בפורום): כן!!!!!!!!!!! הפעם האחרונה שהייתה אדום: לפני שבוע ביום שריבר ניצחה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתה חושב שאני מוזרה: לא. DALE RIVER!!!

Mrs big

New member
&!@^$%@#!#$

שמך: ענברי. מין: הלוואיאמן. הדבר האדום האחרון שאכלת: הרוטב בפיצה. הדבר האדום האחרון שלבשת: לא זוכרת. האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו:
. המקום האדום האחרון שהיית בו: לאדעת. מה זה זה. :< החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר: עט. האם היית רוצה להיות אדום(בפורום): כה, תמיד רציתי. ;| הפעם האחרונה שהייתה אדום: לא זוכרת. אתה חושב שאני מוזרה: מעט. P:

וול

שם:אורן מין:ז' דבר אדום אחרון שאכלת : אבטיח ? הדבר האדום האחרון שלבשת : הסיכה/סמל הטיפשי שאיזה ידידה הדביקה לי לחולצה ביום האיידס האחרון. אייקון אדום : אני מתכחש לקיומם. מקום אדום אחרון שהייתי בו : המרתף של מועדון המוסד (אלטרנטיב) / במכונית של ידידה שלי. חפץ אדום : קופסא , מרגש נכון ? האם היית רוצה להיות אדום בפורום : הייתי אדום בפורום אחר , זה לא התאים לי. שחור הולם אותי יותר. הפעם האחרונה שהייתי אדום : פורום משחקי תפקידים , לפני כמה חודשים. את לא מוזרה , את תמוהה במקצת ויש לך טעם רחב יריעה בצבעים.

talily

New member
תשובה

שמך: טל מין: בת הדבר האדום האחרון שאכלת: רימון הדבר האדום האחרון שלבשת: ג'קט האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו: לא זוכרת... המקום האדום האחרון שהיית בו: לא הייתי בשום מקום אדום החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר: דיסק של אחותי האם היית רוצה להיות אדום(בפורום): נראה לי.. הפעם האחרונה שהייתה אדום: ??... אתה חושב שאני מוזרה: אמ... ??

למעלה