שאלוון צבעוני

שאלוון צבעוני../images/Emo34.gif

שמך: מין:
הדבר האדום האחרון שאכלת:
הדבר האדום האחרון שלבשת:
האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו:
המקום האדום האחרון שהיית בו:
החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר:
האם היית רוצה להיות אדום(בפורום):
הפעם האחרונה שהייתה אדום:
אתה חושב שאני מוזרה:

אני!!

שמך: דפנה מין: נקבה הדבר האדום האחרון שאכלת: שזיף!! הדבר האדום האחרון שלבשת: סווטצ'ר שחור של הנס ומכנס אדום הנס האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו: לא השתמשתי! המקום האדום האחרון שהיית בו: אממ... חח במכונית של ידיד (Tתמול) החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר: היומן שלי, של פוקה! האם היית רוצה להיות אדום(בפורום): לא הפעם האחרונה שהייתה אדום: היום כשבכיתי :( אתה חושב שאני מוזרה: חחח די..

figure

New member
מאוד צבעוני.

שמך:
נעמה מין:
נעמה. זה מין שלם ומיוחד. הדבר האדום האחרון שאכלת:
פסטה עם רוטב עגבניות הדבר האדום האחרון שלבשת:
שרשרת עם אבן אדומה מגניבה. האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו:
המקום האדום האחרון שהיית בו:
מתחת לשמיכה החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר:
עט האם היית רוצה להיות אדום(בפורום):
מאוד! הפעם האחרונה שהייתה אדום:
לגמרי? לפני שבועיים. אתה חושב שאני מוזרה:
לא, אבל יש בשאלון רק צבע אחד :S

figure

New member
שיא השנינות oO

שיניתי את דעתי. את כן מוזרה :p והוספתי אותך, תאשרי ^_^

תשובותי!

שמך:שי! מין:נקבה גאה!!!!!!!!!!!!!!! הדבר האדום האחרון שאכלת:סוכריית אודם הדבר האדום האחרון שלבשת:תחתוני מיקי מאוס...היום האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו:
לחיים אדומות המקום האדום האחרון שהיית בו:אין לי שמץ...נראה לי הבניין של כיתות א-ד החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר:דוגמיות פלסטיק מהעבודה של אבאשלי האם היית רוצה להיות אדום(בפורום):לא.... הפעם האחרונה שהייתה אדום:היום שהתווכחתי עם חברה שלי אתה חושב שאני מוזרה:ברור(הפיצולשיות שלי עונה)

מסטולית

New member
אני ../images/Emo26.gif

הדבר האדום האחרון שאכלת:קטשופ, אתמול הדבר האדום האחרון שלבשת: כובע שלשום... ואם בגדים אז נראה לי מכנס אדום שבוע שעבר האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו:
לפני 5 דקות בערך... המקום האדום האחרון שהיית בו: מזה מקום אדום? החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר: בובה כזאת שאחותי קנתה לאח שלי מתנה האם היית רוצה להיות אדום(בפורום): מאוד!
[אוהדי תדאג לזה...] הפעם האחרונה שהייתה אדום: כרגע, מקור אתה חושב שאני מוזרה: קצת =] שאלון מאוד צבעוני ומגוון

אנייי

שמך:לילך מין:נקבה,סתם עדו לא החלטתי!(
) הדבר האדום האחרון שאכלת:עוגיה(עם שוקו
) הדבר האדום האחרון שלבשת:בגדים... האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו: אדום?!!?מצאתם את מי לשאול(שונאת אדום ב..דם? המקום האדום האחרון שהיית בו:ממ חנות בגדים החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר:למה אדוםםםםם למה?!?!?!
האם היית רוצה להיות אדום(בפורום):כןן הפעם האחרונה שהייתה אדום:אררררררררררררררר אתה חושב שאני מוזרה:כןןןןןןןןןןןןןן
חובבת אדום מושבעת שכמותך

lolly1

New member
^^

שמך: אירית מין: נקבה הדבר האדום האחרון שאכלת: הממ תותים
הדבר האדום האחרון שלבשת: צעיף עם כמה צבעים האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו: אממ
המקום האדום האחרון שהיית בו: |חושב| החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר: בובה של ספיידרמן האם היית רוצה להיות אדום(בפורום): למה לא? P: הפעם האחרונה שהיית אדום: לא הייתי o_O אתה חושב שאני מוזרה: לא

הופ../images/Emo26.gif

שמך:נוֹמי מין:נקבה חח הדבר האדום האחרון שאכלת: ממ תותים? הדבר האדום האחרון שלבשת: אה הטרנינג מאתמול חחחח האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו: ממ לא אדום לגמרי אבל.. אייקון מסמיק או הסופגי המקום האדום האחרון שהיית בו: חח בחדר שלי יש הרבה אדום החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר: המחדד השולחני
האם היית רוצה להיות אדום(בפורום): פה אני לא יודעת אם אני מספיק ראוייהף-) חח בפורומים אחרים למה לא
הפעם האחרונה שהייתה אדום: היום .. כאילו כזה אתה חושב שאני מוזרה: לא בהכרח

chompi2

New member
יו לייק רד?

ליאור, נקבה אממ אכלתי רוטב עגבניות[פיצה] הדבר האחרון שלבשתי זה מכנס והוא כרגע עלי האיקון האדום לא יודעת מקום אדום?! חפץ אדום שטיח אממ בטח ?!?! לא

תשובות...

שמך: - מין: נקבה =] הדבר האדום האחרון שאכלת: עגבניה הדבר האדום האחרון שלבשת: חולצה של בצפר האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו: לא יודעת המקום האדום האחרון שהיית בו: המיטה שלי? [יש מצעים אדומים] החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר: לורד אדום האם היית רוצה להיות אדום(בפורום): לא הפעם האחרונה שהייתה אדום: =/ אתה חושב שאני מוזרה: לא

noooga

New member
../images/Emo122.gif

שמך: נגה מין: נקבה הדבר האדום האחרון שאכלת: אמממ...רוטב אדום.. לא עגבניות! משהו סיני
הדבר האדום האחרון שלבשת: חולצה האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו:
המקום האדום האחרון שהיית בו: אין החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר: עט האם היית רוצה להיות אדום(בפורום): הוו יס! הפעם האחרונה שהייתה אדום: כשהתעצבנתי היום על מישהי אתה חושב שאני מוזרה: לא בכלל לא...

FrooTeLa

New member
איזה סקר אדמדם

שמך: נופר מין: נקבה הדבר האדום האחרון שאכלת: מרק עגבניות, הרגע. הדבר האדום האחרון שלבשת: חולצת בצפר אדומה האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו: לא משתמשת באייקונים בכלל כמעט. המקום האדום האחרון שהיית בו: מקום אדום? פטרה? החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר: נייר מכתבים האם היית רוצה להיות אדום(בפורום): למה לא הפעם האחרונה שהייתה אדום: לא הייתי אדומה אף פעם אתה חושב שאני מוזרה: לא, רק קצת אדומה.

ShukyD

New member
תשובות שחורלבן

הדבר האדום האחרון שאכלת: ספגטי בולונז <רוטב אדום> הדבר האדום האחרון שלבשת: חולצה אדומה אני מניח... האיקון האדום האחרון שהשתמשת בו:
לדעתי המקום האדום האחרון שהיית בו: לא הייתי במקום אדום הרבה זמן.. מה זה מקום אדום? החפץ האדום הראשון שאתה רואה בחדר: קופסא של מרלבורו האם היית רוצה להיות אדום(בפורום): לא הפעם האחרונה שהייתה אדום: מה? אתה חושב שאני מוזרה: כן

למעלה