שאלווןןן!

black rock star

New member
שאלווןןן!../images/Emo103.gif

על אהבתי היחידה
וולט דיסני! מי שמכיר אותי יודע שיש לי חיבה מוזרה ואובססיבית לוולט דיסני
אז גנבתי מפורום סקרים ושאלונים שאלון, ונראה מי לא יודע@!*#$)!@~ 1.שם: 2.גיל: 3.מין: מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? 5.מי היא הדמות האהובה עליך? 6.איך קוראים לאבא של סימבה? 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה? 8.כמה צבועים היו שם? 9.איך סקאר מת בסוף? 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]? 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני? 12. איך? על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר? 15.היכן מתרחש הסרט? 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה? 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו? 18.מה שמה של הרעה בסרט? 19.מי היא הדמות האהובה עליך? 20.מי היא הדמות השנואה עליך? 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט? 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך? שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה? 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:? 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר? 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר? 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה? 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]? 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה? 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט? 31.והשנואה? 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט? סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית? 34.כמה אחיות חורגות היו לה? 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף? 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם? 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה? 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה? 39.מי היא הדמות האהובה עלייך? 40.והשנואה? פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:? 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו? 43.מה שמה של הפיה? 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך? 45.לאיזה ארץ עפים הילדים? 46.מה שמו של הרע בסיפור? 47.נכון הוא חמוד? 48.מי היא הדמות האהובה עלייך? 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק? 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו? ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט? 53.איפה הוא גדל? 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו? 55.נגד מי מוגלי נלחם? 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו? 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב... 58.מי היא הדמות האהובה עליך? מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית? 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה? 61.איך קוראים לדרקון הקטן? 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:? 63.באיזה צבע הדרקון? 64.איך קראו למולאן בתור גבר? 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה? 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה? 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה? 68.מי היא הדמות האהובה עלייך? סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק? 70.אם כן- איזה סרטים? 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון? 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני? 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D: 74. איך היה השאלון?

ליעתע

New member
אני אפילו לא מתאמצת לענות

אני לא בטוחה שבכלל ראיתי אי פעם את הסרטים האלה חחח [חוץ ממלך האריות הראשון ופיטר פן.. אבל את הסידרה]

einatit4

New member
מולאן../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo199.gif

liavii

New member
שלא תדאג עוד עד לסוף הימים,תסגל לך תורת חיים

אקונה מטטטהP: 1.שם:ליאב 2.גיל:14 3.מין:בתP: מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?מזמן 5.מי היא הדמות האהובה עליך?סימבה וטימון ופומבהXD 6.איך קוראים לאבא של סימבה?מופסה 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה?בית הקברות לפילים 8.כמה צבועים היו שם?3 לא? 9.איך סקאר מת בסוף?סימבה הביס אותו 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]?אני כן זוכרת! זאזו לא?XD 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני?יאפ 12. איך?קירה על כלבים וגנבים:|בדגש| זה לא 101 דלמטים או משו כזה? 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?מזמןXD 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר?101 כלבים דלמטיים 15.היכן מתרחש הסרט?בלונדון?XD 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה?101 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו?שהם יצאו עם הכלבים או משו ואז הם נפגשו והתחתנוXD 18.מה שמה של הרעה בסרט?קרולה 19.מי היא הדמות האהובה עליך?אין 20.מי היא הדמות השנואה עליך?אין 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט?דלמטייםD: 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך?לברדור שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה?שלגיה ושבעת הגמדים?XD 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:?לא אבל עכשיו כן 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר?שהיא עבדה בניקיון הארמון 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר?לא כרגע 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה?לב של חזיר אם אני לא טועה 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]? שבעה XDD 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה?לאXD 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט?שלגיה 31.והשנואה?המלכה 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט?אמממ לא זוכרת סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית?לכלוכית 34.כמה אחיות חורגות היו לה?2 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף?נעלי זכוכית 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם?12 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה?דלעת 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה?לפי הרגל כי היא הפילה את נעל הזכוכית 39.מי היא הדמות האהובה עלייך?סינדרלה 40.והשנואה?האחיות החורגות והאמא פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:?לא לגדול לעולם,בארץ לעולם לא 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו?וונדי ג'ון ומייקל 43.מה שמה של הפיה?טינקרבלD: 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך?אבקת קסמים 45.לאיזה ארץ עפים הילדים?לארץ לעולם לא 46.מה שמו של הרע בסיפור?קפטן הוק 47.נכון הוא חמוד?לאXD 48.מי היא הדמות האהובה עלייך?טינקרבלXD 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק?תנין 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו?כי הוא בלע שעון שהוא מתקתקXD ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט?מוגלייייD:D: 53.איפה הוא גדל?בג'ונגל עם זאביםXD 54.מה שמם של הדב והפנתר חברי ו?בלו הדוב ובגירה הפנתר 55.נגד מי מוגלי נלחם?שירקאן הנמר 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו?אני לא זזוכרתXD 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב...שלרוב נחוץ לדוב? 58.מי היא הדמות האהובה עליך?בלו ומוגלי ובאנה! מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית?לא קראתי אותו XD או ראיתי 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה?אני זוכרת שהיא הסתפרה או משו לא? 61.איך קוראים לדרקון הקטן? 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:? 63.באיזה צבע הדרקון? 64.איך קראו למולאן בתור גבר? 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה? 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה? 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה? 68.מי היא הדמות האהובה עלייך? סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק?אממ יכלתם להוסיף 70.אם כן- איזה סרטים?אממ בת הים הקטנה?P: הרקולסP: 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון?ספר הג'ונגל מלך האריות ופיטר פן ונו בקיצור כולםXD 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני?כמעט כולם 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D: כןXD את כל השירים האלה של הסרטיםXD 74. איך היה השאלון?מגניבבD:

S p r i n g B

New member
שאלון! ויפידו!!!../images/Emo9.gif

ועוד על וולט דיסני
אני גדלתי על זה
1.שם: אביב 2.גיל: 15 3.מין: נ' מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? ואו ממש ממש מזמן... אין לי מושג...
5.מי היא הדמות האהובה עליך? פומבה! 6.איך קוראים לאבא של סימבה? מופסה... 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה? זה היה איפה שהצבועים... בית קברות לפילים אולי? יש מצב שמשהו כזה? 8.כמה צבועים היו שם? אממ לא זוכרת בדיוק
אולי 3? 9.איך סקאר מת בסוף? נראה לי שהוא נשרף... 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]? זאזו!
11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני? קיארה , נכון? 12. איך? קיארה?! על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? גם ממש מזמן... 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר? 1.1 כלבים דלמטים... 15.היכן מתרחש הסרט?לונדון 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה? 101
17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו? בפאר, נכון? 18.מה שמה של הרעה בסרט? קרואלה דוויל 19.מי היא הדמות האהובה עליך? אממ לא משהו מיוחד... 20.מי היא הדמות השנואה עליך? קרואלה 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט? דלמטיים...
22.מה סוג הכלבים האהוב עליך? אני לא בקטע של חיות כל כך... שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה? אממ יש כל מיני.. אבל יש את : מראה מראה שעל הקיר מי הכי יפה בעיר? או משהו כזה... 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:? לא 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר? נראה לי שבבאר.. כשהיא שרה... 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר? לא
27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה? לב של חזיר 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]? שבעה 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה? כן קצת.. טוב נו הייתי קטנה! 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט? שתיה! DOPY הוא כזה חמוד! 31.והשנואה? המלכה המגעילה 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט? ואו שנים... סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית? ליכלוכית 34.כמה אחיות חורגות היו לה? 2 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף? נעלי זכוכית 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם? 12 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה? דלעת! 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה? הוא מדד לנשים את הנעל שנפלה לה... 39.מי היא הדמות האהובה עלייך? אני אוהבת את העכברים והפיה 40.והשנואה? האמא החורגת פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:? לא לגדול לעולם. להשאר ילד. 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו?וונדי, ג'ון ומייקל. 43.מה שמה של הפיה? טינקרבל
44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך? צריך את האבקה של טינקרבל ולחשוב על זה שאפשר (או שרק אבקה?) 45.לאיזה ארץ עפים הילדים? ארץ לעולם לא 46.מה שמו של הרע בסיפור? קפטן הוק
47.נכון הוא חמוד? קצת..
48.מי היא הדמות האהובה עלייך? פיטר פן 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק? התנין! 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו? יש טיקטוק של שעון ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט? מוגלי
53.איפה הוא גדל? אממ בג'ונגל? 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו? בלו ובגירה (או בגיר...) 55.נגד מי מוגלי נלחם? אממ שירקן 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו? בעזרת האש לא? 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב...שנחוץ לדוב!!! 58.מי היא הדמות האהובה עליך? בלו הדוב.. אחח מסוקס! מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית? סינית 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה? מתחפשת לגבר כדי לצאת במקומו 61.איך קוראים לדרקון הקטן? מושו!
62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:? יש מצב... 63.באיזה צבע הדרקון? אדום 64.איך קראו למולאן בתור גבר? פינג 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה? יהרגו אותה 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה? כי הוא אהב אותה... 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה? לגמרי
68.מי היא הדמות האהובה עלייך? מושו! סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק? אפשרי... 70.אם כן- איזה סרטים? היפה והחיה 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון? פיטר פן ומולאן... 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני? היפה והחיה 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D: ואו לגמרי נוסטלגיה 74. איך היה השאלון?סבבה לגמרי! היה ממש נחמד! שנים לא יצא לי לראות סרטים של דיסני... אני גדלתי עליהם... אני חייבת לחזור לראות שוב!

black rock star

New member
דיסני שולטים../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

אם את עושה מרתון תקראי לי
אבא שליז רק את כללללללללללללללל הסרטים
היה לי הכל! אצבעונית,פינוקיו, מולאן 1+2, ספר הג'ונגל, מלך האריות היה לי את כל הסרטים

S p r i n g B

New member
זרק לך את כל הסרטים?! ../images/Emo2.gif

אוי ואבוי! אסור לזרוק סרטים של דיסני!!!!! למה הוא עשה את זה?
סבבה, אם אני עושה מרתון את מוזמנת בכיף!!! לי יש פשוט ארון ע-נ-ק מפוצץ בסירטי וולט דיסני... יאללה אנשה מתי עושים את המרתון?

black rock star

New member
כןן../images/Emo7.gif../images/Emo103.gif

כי הכל היה על קלטות והתחיל העידן של הדיוידי
אז הוא ואימא שלי החליטו לזרוק את זה! אבל היום הם מכחישים! בטח שהם מכחישים! הם עברו על החוק! מה זה לזרוק סרטי דיסני?! מגיע להם לפחות יומיים בלי קפה! נעשה מתי שבאלך

einatit4

New member
אנחנו נתנו את כלללל הסרטים../images/Emo199.gif

לספריית ווידאו בקיבוץ[לשעבר.]

moran916

New member
דיסני רולז

אנלא מאמינה שאני עונה על זה..
1.שם:מורננ 2.גיל:16 3.מין:נ
מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?ממ את השלישי ראיתי לפני חצי שנה חוצ מזה.. לוזוכרת.. 5.מי היא הדמות האהובה עליך?זאזו 6.איך קוראים לאבא של סימבה?מופסה 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה?ממ נווו המקום של הצבועים 8.כמה צבועים היו שם?3 9.איך סקאר מת בסוף?בגלל שסימבה הפיל אותו 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]?זאזוו
11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני?ממ כן.. היה לה שם..
12. איך?חכיכגל
על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?וואווו מזמןןן 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר?כלבים וגנבים. בלי על 15.היכן מתרחש הסרט?בלונדון 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה?101 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו?בפארק לפי הסרט האמיתי ולא המצויר 18.מה שמה של הרעה בסרט? קרואלה דה ויל 19.מי היא הדמות האהובה עליך?מממ בסרט השני התוכי 20.מי היא הדמות השנואה עליך?אפחד..סרט לא משהו האמת.< 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט?דלמטים 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך?לא כול כך אכפת לי
שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה?ראי ראי מי הכי יפה בעיררר 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:?כן 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר?אין לי שמץ של מושג.. אולי בפעם הראשונה שהוא נישק אותה. 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר?אתה 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה?לב של חזיר 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]?7 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה? אולי.. 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט?אחד הגמדים 31.והשנואה?המלכה<לא שזה צפוי 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט?חחחח אין יל מושג
סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית?לכלוכית 34.כמה אחיות חורגות היו לה?2 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף? נעלי זכוכית 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם?חצות 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה?מדלעת 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה?לפי מידת הנעל שתתאים לה. 39.מי היא הדמות האהובה עלייך?העכברין 40.והשנואה?אפחדד סרט טובב
פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:?להישאר צעיר? 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו?וונדי פיטר וג'ון 43.מה שמה של הפיה?טינקרבל 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך?אבק פיות 45.לאיזה ארץ עפים הילדים?לעולם לא 46.מה שמו של הרע בסיפור?קפטן הוק 47.נכון הוא חמוד?אפשר לומר 48.מי היא הדמות האהובה עלייך? סמית 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק?התנין 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו? הוא שומע תיק תק תיק תק...בלה בלה בלה בלה
ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט?מוגלי 53.איפה הוא גדל?בגונגל 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו?בלו בגירה ושירכן 55.נגד מי מוגלי נלחם?שירכןןן 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו?מממ עם אש? 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב...שבאמת נחוץ לדוב ושכח את הצרות שבחיים דברים פשוטים יש פה לרוב הטבע הוא נדיב וטוב ומספק לנו את הצרכים.. בבוקר בערב בגיא או בהר דבר לא חסר לי אם חם או אם קר דברים יעופו מסביבי יכינו דבר לי כלבבי מתחת לסלעים גדולים יש מושבות של נמלים
58.מי היא הדמות האהובה עליך? הנשרים
מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית?למי אכפת 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה? לדעת........ מה היא עושהה 61.איך קוראים לדרקון הקטן? מושו 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:? טוב 63.באיזה צבע הדרקון?אדום 64.איך קראו למולאן בתור גבר?וואלה שכחתי... 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה? הא 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה? כי הוא אהב אותההה הוא ריחם אליה 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה? לא 68.מי היא הדמות האהובה עלייך? מושו טוב זה ממש מוגזם.. סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק? 70.אם כן- איזה סרטים? 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון? 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני? 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D: 74. איך היה השאלון?

black rock star

New member
עונה לעצמי ../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

וליאב היית מעולה
צדקת כמעט בהכל! 1.שם:נוי 2.גיל:14 3.מין:נקבה מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?לפני 3 חודשים 5.מי היא הדמות האהובה עליך?זאזו ופומבה ו-3 הצבועים 6.איך קוראים לאבא של סימבה?מוופסההה 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה?בית הקברות לפילים 8.כמה צבועים היו שם?3 9.איך סקאר מת בסוף?הוא וסימבה רבו והוא נפל מהצוק או משהו כזה והצבועים הרגו אותו 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]?זאאאאאאזזזזזווווווווווו 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני?כן 12. איך?קיירה על כלבים וגנבים: 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?לפני שנה ככה 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר?101 כלבים וגנבים 15.היכן מתרחש הסרט?לונדוון 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה?101 מסיבה מוזרה XD 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו?בפארק 18.מה שמה של הרעה בסרט?קרואלה דה ויל הסקסית 19.מי היא הדמות האהובה עליך?לאקי והאומנת 20.מי היא הדמות השנואה עליך?הגנבים הטיפשים 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט?דלמטיים 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך?לברדור שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה?בזה ליאב לא צדקה - "מראה מראה שעל הקיר, מי היפה בכל העיר"
24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:?אכן 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר?בבאר :D 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר?לא 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה?לב של חזיר 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]? תשעה! סתם 7 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה?לא 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט?הגמד השתקן הזה 31.והשנואה?רגזני
הוא עיצבן אותי נו! 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט?ממזמןןןןןן סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית?ליכלוכית 34.כמה אחיות חורגות היו לה?2 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף?זכוכית 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם?חצות 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה?דלעת 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה?לפי הנעל 39.מי היא הדמות האהובה עלייך?העכברייייייייםםםם והכלב :p 40.והשנואה?2 האחיות המטומטמות שלה פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:? שהוא לא יכול לגדול 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו?ג'ון מייקל וונדי 43.מה שמה של הפיה?טינקרבלל האלילה שלי P: 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך?מחשבות שמחות ואבק פיות 45.לאיזה ארץ עפים הילדים?ארץ לעולם לא 46.מה שמו של הרע בסיפור?קפטן הוק 47.נכון הוא חמוד?מושלם
48.מי היא הדמות האהובה עלייך?כולםםםםםם!!!!!! היתומים והתנין והילדים ופיטר פן וטינקרבל ובנות הים 3> 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק?התנין 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו?תיק-תק תיק-תק
התנין אכל שעון של קפטן הוק וכל פעם שהוא לידו הוא שומע תיקתוקים ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט?מוגליי 53.איפה הוא גדל?בג'ונגל 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו?בלו ובגירה 55.נגד מי מוגלי נלחם?שירחאן הנמר 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו?עם אש אש מדורה P: 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב..." "חפש תמיד רק את הטוב שבאמת נחוץ לדוב ושכח את הצרות שבחיים!!!" 58.מי היא הדמות האהובה עליך?בלוו מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית?סינית 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה?מתחפשת לגבר 61.איך קוראים לדרקון הקטן?מושווווווו 3> 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:?כן ^^ 63.באיזה צבע הדרקון?אדום 64.איך קראו למולאן בתור גבר?פינג 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה?יהרגו אותה O: 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה? כי היא הצילה את החיים שלו, והוא חייב לה.וגם כי הוא אוהההב אותה
67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה?לא
68.מי היא הדמות האהובה עלייך?מושו,הצרצר והסבתא אה והרזה ו-2 השמנים מהצבאXD סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק?להמשיך להמשיך! 70.אם כן- איזה סרטים?נמנמ וואי יש מלא! יש חתולים בצמרת, אצבעונית [
], היפה והיחפן, היפה והחיה, הסיוט שלפני חג המולד [אעאעעאעאעאע
], עליסה בארץ הפלאות, אלאדיןןןןןן ובמבייי וגם דמבוו, ובאג'ס לייף!, הרקולס, פינוקיו, ורובין הוד וטרזזןןן ועוד מלא
71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון? כולם
חוץ משלגייה אח אני שונאת אותו 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני?יש מלא O: 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D: כןןן למשל בסינדרלה שהם שרווו הציפורים והם סידרו לסינדרלה את המיטהה וקילחו אותההה ואז הם מצאו את העכברון השמנמן הזה שהיא באה להלביש לו שמלה XD 74. איך היה השאלון?מדהים

liavii

New member
חחח../images/Emo9.gif

יכלתי לענות כעל הכל אם הייתי רואה את הסרטים ראיתי אותם לפני כל כך הרבה זמןןXDD ומולאן אפעם לא ראיתי ולא היה לי כוח לקרואXDD

עדי D

New member
יאאא.

.שם: עדי 2.גיל: 16וחצי 3.מין: נקבה מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? שנה שעברה 5.מי היא הדמות האהובה עליך? הקוף [רפיקי] 6.איך קוראים לאבא של סימבה? מופאסה 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה? הבית קברות הזה 8.כמה צבועים היו שם? 3 9.איך סקאר מת בסוף? סימבה רב איתו והעיף אותו מההר 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]? זאזווווווווווווווו [יש את הקטע- לא זאאאזוו.] 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני? לא 12. איך? על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? לפני שניםםםםם 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר? 101 כלבים דלמטיים 15.היכן מתרחש הסרט? ב..מקום עם שלג? שלג XD 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה? 101 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו? בפארק 18.מה שמה של הרעה בסרט? קואלה דה ויל 19.מי היא הדמות האהובה עליך? בכלב-לאקי חח [רק אותו אני זוכרתת] 20.מי היא הדמות השנואה עליך? אנערף..הגבנים האהבלים 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט? דלמטיים 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך? לא יודעת לא מתה על כלבים שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה? ראיי ראיי שעל הקיר, מה היפה בכל העירר 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:? תשבע! 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר? בארמון 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר? בטח מה 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה? לב של חזיר 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]? שבעע 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה? כע>< 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט? הגמד הזה שלתיאלי נראלי? לא יודעעתת. זה שלא מדבר קיצור 31.והשנואה? המכשפה 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט? יובלות אחורה סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית? ליכלוכית 34.כמה אחיות חורגות היו לה? 2 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף? מזכוכית 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם? חצות 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה? מדלעת 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה? לפי זה שנעל שהיא איבדה התאימה לה 39.מי היא הדמות האהובה עלייך? סינדרלה 40.והשנואה? האמא פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:? משו העולם שייך לילדים.. ילדים זה הכי כיף.. לא לגדולל 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו? אממ אני זוכרת רק את וונדי 43.מה שמה של הפיה? טינקרבל 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך? איזה אבקה 45.לאיזה ארץ עפים הילדים? ארץ לעולם לא 46.מה שמו של הרע בסיפור? קפטן הוק 47.נכון הוא חמוד? משו 48.מי היא הדמות האהובה עלייך? טינקרבל 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק? התנין 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו? הוא בלע שעון ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט? מוגלי 53.איפה הוא גדל? בג'ונגל 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו? בלו ובאגירה 55.נגד מי מוגלי נלחם? הנמר שירקאן 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו? אמממ היה איזה תחרות מטורפת ואז היה משו עם אש ושירקאן פחד מאש.. 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב... משהו עם דב לא? 58.מי היא הדמות האהובה עליך? בלו מולאן: צאו מזה אני לא יודעת על זה כלוםם נראלי 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית? ><" יפנית? 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה? מתחפשת לבןן! 61.איך קוראים לדרקון הקטן? ><" 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:? ><" 63.באיזה צבע הדרקון? אדום? 64.איך קראו למולאן בתור גבר? ><" 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה? תמות? 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה? אנערף. היה מאוהב בה? 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה? מממ. לא יודעת 68.מי היא הדמות האהובה עלייך? ><" סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק? מה שבאלךך יקירה 70.אם כן- איזה סרטים? 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון? מלך האריות 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני? מלך האריות 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D: אכןןן. של הפעם הראשונה שראיתי את מלך האריות ובכיתי וברחתי לחדר. ומאז כל פעם שאני רואה את זה אני בוכה 74. איך היה השאלון? מגניב

נעומימי

New member
שאלון../images/Emo9.gif

1.שם: נעומי 2.גיל: 15 3.מין: נקבה. מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? לפני הרבה מאוד זמן
5.מי היא הדמות האהובה עליך? לא זוכרת את הסרט
6.איך קוראים לאבא של סימבה? לא יודע ת
7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה? :S 8.כמה צבועים היו שם? :S 9.איך סקאר מת בסוף? :S 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]? מסתבר שגם אני לא
11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני? לא 12. איך? -- על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? לפני 5,6,7,8 שנים XD 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר? 101 כלבים דלמטיים [?] 15.היכן מתרחש הסרט? לאיודעת>< 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה? 101
~את זה אני יודעת (או שלא?)~ 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו? בפראק (או שלא?) 18.מה שמה של הרעה בסרט? קוואלה דויל [או שזה סרט אחר?] 19.מי היא הדמות האהובה עליך? כלבXD 20.מי היא הדמות השנואה עליך? קוואלה דוויל (אם זה הסרט הזה
) 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט? דלמטיים
22.מה סוג הכלבים האהוב עליך? לברדור
שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה? לא יודעת ~מרגישה בורה
~ 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:? לא
25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר? לאיודעת
26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה? לאיודעת >< 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]? שבעה גמדים
(סופסוף משהו שאני יודעת) 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה? לא 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט? שלגייה [כאילו דא]XD 31.והשנואה? הגמדים. הם כלכך קטנים ומכוערים
32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט? לפני הרבה הרבה זמן סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית? ליכלוכית 34.כמה אחיות חורגות היו לה? שתיים 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף? נעלי עקב לבנות [?] 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם? 12 בלילה, כלומר חצות
37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה? דלעת 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה? הנעל שנפלה לה
39.מי היא הדמות האהובה עלייך? סינדרלה 40.והשנואה? האמא החורגת. ~סוףסוף משהו שידעתי
~ פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:? מהXD? 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו? וונדי, ועוד משהוDX 43.מה שמה של הפיה? טינקרבל 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך? אבקה ומחשבות טובות. 45.לאיזה ארץ עפים הילדים? לעולם לא 46.מה שמו של הרע בסיפור? קפטן הוק 47.נכון הוא חמוד? לא 48.מי היא הדמות האהובה עלייך? פיטר הכוסוןXD 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק? תנין 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו? השעון שמתקתק טיק-טק ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט? מוגלי 53.איפה הוא גדל? בג'ונגלXD 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו? בלו ומשהו... 55.נגד מי מוגלי נלחם? לא יודעתP: 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו?לא יודעת 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב...[???] 58.מי היא הדמות האהובה עליך? מוגלי מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית? לא ידוע>< 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה? הולכת במקומו 61.איך קוראים לדרקון הקטן? לאזוכרת 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:? לאיודעת 63.באיזה צבע הדרקון? אדום 64.איך קראו למולאן בתור גבר? לאזוכרת 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה? לאיודעת 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה? כי הוא היה מאוהב בה
67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה? כןןןןןןןןןןןןן 68.מי היא הדמות האהובה עלייך? מולאן סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק? אני בספק אם הייתי יודעת עוד
70.אם כן- איזה סרטים? לאיודעת 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון? לאיודעת. הכל כל כך יפה
72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני? לאיודעתXD 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D: נממ זכרונות שהייתי יושבת מול הטלוויזיה וצופה בסרטים, כאילו זאת הפעם הראשונה 74. איך היה השאלון? חביב מאוד

Lukas8

New member
אני אוהבת דיסני =]

1.שם: אילה 2.גיל: 15 3.מין:
מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? לפני שנה?? 5.מי היא הדמות האהובה עליך? ראפיקי 6.איך קוראים לאבא של סימבה? מופאסה 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה? בית קברות לפילים נדמה לי... 8.כמה צבועים היו שם? לא זוכרת =/ 9.איך סקאר מת בסוף? נפל מצוק לא? 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]? אין לי שמץ 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני? כן 12. איך? קיארה על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? גם לפני שנה או משהו 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר? ברור לא קוראים לו ככה קוראים לו 101 כלבים דלמטיים. 15.היכן מתרחש הסרט? באנגליה.. בהתחלה בלונדון אח"כ עובר לכפר 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה? הממ 101 לא? 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו? ברגנט'ס פארק 18.מה שמה של הרעה בסרט? קרואלה דה וויל דאא 19.מי היא הדמות האהובה עליך? לאקי הכלב הקטן 20.מי היא הדמות השנואה עליך? ג'ספר הטיפש הזה 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט? דלמטיים. 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך? באסט האונד. נוו הכלבי בלשים האלה
שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה? מראה מראה שעל הקיר, מי היפה בכל העיר?
24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:? יאפ 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר? בבאר לא? 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר? לא =[ 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה? לב של חזיר 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכות?] 7 XDDD 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה? ברור!! 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט? הגמד הביישן 31.והשנואה? המכשפה 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט? לא מזמן דווקא סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית? לכלוכית
34.כמה אחיות חורגות היו לה? 2 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף? נעלי זכוכית 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם? 12 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה? דלעת 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה? לפי זה שהרגל שלה התאימה לנעל 39.מי היא הדמות האהובה עלייך? הפיה הטובה 40.והשנואה? האחיות החורגות פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:? להיות ילד לנצח 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו? וונדי מייקל וגון (נדמה לי... =\) 43.מה שמה של הפיה? טנקרבל!!! 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך? אבקת פיות ומחשבות חיוביות 45.לאיזה ארץ עפים הילדים? לעולם לא 46.מה שמו של הרע בסיפור? קפטן הוק 47.נכון הוא חמוד? לא הוא רשע 48.מי היא הדמות האהובה עלייך? טינקרבל 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק? התנין 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו? הוא שומע את השעון שהתנין בלע מתקתק ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט? מוגלי 53.איפה הוא גדל? בג'ונגל 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו? בלו ובגירה 55.נגד מי מוגלי נלחם? שירחאן 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו? שרף אותו לא? 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב... שבאמת נחוץ לדוב, ושכח את הצרות שבחיים..." 58.מי היא הדמות האהובה עליך? בגירה מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית? סינית! 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה? מתחזה לבנו ויוצאת במקומו 61.איך קוראים לדרקון הקטן? מושו 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:? ראיתי את הסרטים באנגלית
63.באיזה צבע הדרקון? אדום 64.איך קראו למולאן בתור גבר? פינג נדמה לי 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה? יהרגו אותה 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה? כי היא הצילה אותו אז הוא החזיר לה את חייו 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה? כן
68.מי היא הדמות האהובה עלייך? מושו סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק? זה סבבה. עוד אחד או שתיים היה בסדר גם. 70.אם כן- איזה סרטים? בת הים הקטנההה 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון? מלך האריות ומולאן 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני? בת הים הקטנה ועליסה בארץ הפלאות 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D: כןןן אין על סרטי דיסני 74. איך היה השאלון? מעולה

furfur23

New member
../images/Emo108.gifאני אני אני../images/Emo9.gif

.שם:אופיר 2.גיל:14 3.מין:נקבה
מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?מזמן 5.מי היא הדמות האהובה עליך?סימבה 6.איך קוראים לאבא של סימבה?מופסה!![לא?><] 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה?מקום מפחיד כזה.. 8.כמה צבועים היו שם?הרבה 9.איך סקאר מת בסוף?לא זוכרת 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]?יש שם תוכי?
11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני?לא ראיתי את השני>< 12. איך?מה איך? על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?עוד יותר מזמן 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר?רגע..מה זה?102 כלבים דלמטים הזה? 15.היכן מתרחש הסרט?שם.. 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה?101 לא? לאלא 102!! 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו?מי ומי?
18.מה שמה של הרעה בסרט?שנייה..>< 19.מי היא הדמות האהובה עליך?לא יודעת 20.מי היא הדמות השנואה עלייך?כנ"ל 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט?דלמטיים 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך?הכל שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה?הממ..אל תיקח תפוחים מזרים?
24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:?כל הכבוד להם 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר?לייד הבאר![לא?><] 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר?נסיך
אכן.. 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה?לב של חזיר 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]? עשרים וארבע! סתם..7
29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה?בארור 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט?הגמד הזה החמוד>< 31.והשנואה?המלכה 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט?מזמן סינדרלה.הווו אני מתה על הסרט הזה
33.מה הוא שמה בעברית?לכלוכית 34.כמה אחיות חורגות היו לה?2 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף?זכוכית 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם?חצות 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה?דלעת 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה?מידת נעליים[תחשבו על זה..היא היחידה שהיתה עם מידת נעליים כזאת בכל הממלכה?>< זה דפוקXDD] 39.מי היא הדמות האהובה עלייך?סינדרלה והעכבריםD: 40.והשנואה?האחיות והאמא פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:?להשאר ילד לנצח?>< 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו?וונדי, ולא זוכרת יותרXDDDDD 43.מה שמה של הפיה?טינקרבל 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך?להאמין לא?XDD ואבקת קסם 45.לאיזה ארץ עפים הילדים?ארץ לעולם לא 46.מה שמו של הרע בסיפור?קפטן הוק 47.נכון הוא חמוד?מאוד 48.מי היא הדמות האהובה עלייך?הילד הקטן עם התחפושת המוזרהXDDD 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק?תנין שכזה כמו שעוןDDDDDDD: חחחחחחחח 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו?שומעים שעוןXD ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט?מוגלי 53.איפה הוא גדל?בג'ונגל 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו?בלו ובגירה!!!
55.נגד מי מוגלי נלחם?נגד הנמר שירכןXD 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו?לא זוכרת>< 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב...משהו עם דב לא?XDD 58.מי היא הדמות האהובה עליך?בלו ובגירה
מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית?תילאנדיתD: 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה?אין לי מושג אני לא סובלת את הסרט הזה 61.איך קוראים לדרקון הקטן?אין לי מושג 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:?אוליXD 63.באיזה צבע הדרקון?אדוםXD? 64.איך קראו למולאן בתור גבר?לא יודעת>< 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה?לא יודעת 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה?ככה בא לו 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה?מאוד אמוד 68.מי היא הדמות האהובה עלייך?לא זוכרת>< סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק?זה סבבה גם ככהD: 70.אם כן- איזה סרטים?לא יודעת 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון?סינדרלה
72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני?כנ"ל..וגם טרזןDD:..וחתולים בצמרתDDD:והיפיפיה והיחפןD: 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D:כןכן...קלייטון%#$^ 74. איך היה השאלון?אחלהD:

Lily69

New member
זה כי משעמם לי

1.שם: לי 2.גיל: 16וחצי 3.מין: נקבה כמו כל הפורום... מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? האמת שלפני כמה ימים 5.מי היא הדמות האהובה עליך? טימון 6.איך קוראים לאבא של סימבה? מופסה 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה? מעבר לפרייד לנד 8.כמה צבועים היו שם? יותר מידי 9.איך סקאר מת בסוף? הצבועים אכלו אותו 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]? זאזו 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני? קיירה 12. איך? ? על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? גם לפני כמה ימים. היה לי משעמם ועברתי על קולקציית הדיסני שלי 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר? 101 דלמטים 15.היכן מתרחש הסרט? לונדון 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה? 101 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו? בפארק 18.מה שמה של הרעה בסרט? קרואלה דוויל (דההההה) 19.מי היא הדמות האהובה עליך? פונגו ונני העוזרת של רוג'ר ואניטה 20.מי היא הדמות השנואה עליך? השמן הרע 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט? דלמטים...(?) 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך? האמת שדלמטי וקוקר ספנייל שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה? אין לי מושג האמת... 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:? כן 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר? ליד הבאר 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר? wtf... 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה? לא זוכרת... 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]? שבעה 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה? כן :s 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט? אין לי. לא אוהבת ת'סרט הזה... 31.והשנואה? כולם 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט? שהייתי בת 6 סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית? לכלוכית 34.כמה אחיות חורגות היו לה? 2 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף? זכוכית 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם? חצות 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה? בצל 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה? לפי מידת הנעל 39.מי היא הדמות האהובה עלייך? העכבר המנהיג ולוציפר החתול 40.והשנואה? סינדרלה. (פאקאצה) פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:? אממ. שהוא נישאר ילד לנצח..? 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו? וונדי ג'ון ומייקל 43.מה שמה של הפיה? טינקרבל (כל פקאצה יודעת כי באיזה שהוא שלב היא התחפשה אליה) 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך? אבקת פיות ומחשבות טובות 45.לאיזה ארץ עפים הילדים? ארץ לעולם לא 46.מה שמו של הרע בסיפור? קפטן הוק 47.נכון הוא חמוד? כן!!!!!!!!!!!! ^^ 48.מי היא הדמות האהובה עלייך? פיטר פן והתנין 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק? התנין 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו? הטיקוטוק של השעון ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט? מוגלי (חח תמיד קוראים לי ככה או פוגלי) 53.איפה הוא גדל? בג'ונגל? 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו? בגירה ובלו 55.נגד מי מוגלי נלחם? שירקאן 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו? לא ממש הביס אותו אבל בערך שרף אותו. 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב...ראיתי את הסרט באנגלית... (כמו שצריך) 58.מי היא הדמות האהובה עליך? בגירה ובלו מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית? סינית יא דפוקים. 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה? מתחזה לגבר ונילחמת במלחמה 61.איך קוראים לדרקון הקטן? מושו!!!!!!!!$##%$%$@#$# 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:? לא. מושו-אדי מרפי. טימון-מישהו אחר לגמרי. 63.באיזה צבע הדרקון? אדום 64.איך קראו למולאן בתור גבר? פין(ג) 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה? היא נפצעה ובזמן שטיפלו בה גילו שיש לה חזה O.O היו צריכים להרוג אותה אבל בסוף לא. 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה? כי הוא אוהב אותה(?!) 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה? לא. 68.מי היא הדמות האהובה עלייך? מושו סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק? יש עוד מספיק סרטים. ואם היית מוסיפה לא היה איכפת לי כי מספיק משעמם לי. 70.אם כן- איזה סרטים? מה שבא לך. 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון? מלך האריות 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני? כנ''ל 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D: כן. חיחי 74. איך היה השאלון? מעצבן וחפרני. P:

למעלה