שאלווןןן!

oFka7

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

1.שם:
אופיר 2.גיל:
14 וחצי 3.מין:
נקבה
מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?
שנה שעברה 5.מי היא הדמות האהובה עליך?
טימון
6.איך קוראים לאבא של סימבה?
מופסה 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה?
בית קברות של הפילים 8.כמה צבועים היו שם?
3[או 4?
] 9.איך סקאר מת בסוף?
לא זוכרת:p 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]?
זאזוD: 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני?
נופ 12. איך? על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט?
את המצוייר? מזמןןן 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר?
101 כלבים וגנבים חח 15.היכן מתרחש הסרט?
לונדון 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה?
101
17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו?
בפארק? 18.מה שמה של הרעה בסרט?
קרואלה דה ויל 19.מי היא הדמות האהובה עליך?
קוראלה
20.מי היא הדמות השנואה עליך?
הגנבים הטיפשים
21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט?
דלמטים 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך?
לאדעת שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה?
מראה מראה שעל הקיר,מי היפה בכל העיר? 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:?
לאD: טוב לדעת 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר?
ביער? 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר?
הלוואי*-* 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה?
לב של חזירXD 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]?
שבעה לייק דושינקה 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה?
כן!!!!
30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט?
כמובן שהמראה 31.והשנואה?
המכשפה
32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט?
פיי מזמן
סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית?
לכלוכית 34.כמה אחיות חורגות היו לה?
2 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף?
זכוכית 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם?
חצות 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה?
דלעת 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה?
לפי מידת הרגל 39.מי היא הדמות האהובה עלייך?
סינדוש 40.והשנואה?
האחיות המכוערות שלה פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:?
מה זה אידיאולוגיה? 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו?
ממ...שיו לא זוכרת
43.מה שמה של הפיה?
טינקבל^_^ 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך?
צריך לפזר קצת מאבקת הקסמים ואז לחשוב מחשבות שמחות 45.לאיזה ארץ עפים הילדים?
ארץ לעולם לא 46.מה שמו של הרע בסיפור?
קפטן הוק 47.נכון הוא חמוד?
מהמם
48.מי היא הדמות האהובה עלייך?
ג'ון 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק?
התנין 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו?
כי הוא מתקתק:p ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט?
מוגלי 53.איפה הוא גדל?
בג'ונגל 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו?
בלו ובגירה 55.נגד מי מוגלי נלחם?
המפ...הקופים?
56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו? 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב...שבאמת נחוץ לרוב [?] 58.מי היא הדמות האהובה עליך?
אין דבר כזה:S סרט מפחיד! מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית?
סינית
כי היא כאילו באה מסין 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה?
הולכת במקומו 61.איך קוראים לדרקון הקטן?
מושו
62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:?
יעפ 63.באיזה צבע הדרקון?
אדום 64.איך קראו למולאן בתור גבר?
לא זוכרת 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה?
שלחו אותה הביתה 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה?
כי הוא אהב אותה
67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה?
כןDD: 68.מי היא הדמות האהובה עלייך?
מולאן!!ומושו!!והסוס!!והחברים בצבא!!והקיסר!!
סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק?
מספיק
70.אם כן- איזה סרטים? 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון?
מולאן וסינדרלה 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני?
מולאן ואליסה בארץ הפלאות 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D:
זה הזכיר לי שאני שונאת את ספר הג'ונגל 74. איך היה השאלון?
כיףD: *הלכתי לישון*

black rock star

New member
הקיסר אידיוט שזה מצחיק../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

וגם הקטטע שהחיילים התחפשו לבנות בסוף
אוי זה ענק אני גם אוהבת את הרוחות
סרט מדהים

oFka7

New member
../images/Emo45.gifהרוחות!!../images/Emo6.gif../images/Emo163.gif../images/Emo85.gif

צפירטו

New member
אני כל כך שמחה שיש לי שותפה להתמכרות!

1.שם: ספיר 2.גיל: 14 וקצת D= 3.מין: נקבה מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? שלשום 5.מי היא הדמות האהובה עליך? קוו (איך כותבים את זה?..) 6.איך קוראים לאבא של סימבה? מופסה 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה? בית הקברות לפילים חח 8.כמה צבועים היו שם? שלושה 9.איך סקאר מת בסוף? סימבה הרג אותו.. 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]? זזו 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני? כן 12. איך? קיארה על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? לפני חצי שנה בערך... 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר? שם אחר.. 15.היכן מתרחש הסרט?לונדון 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה? 101 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו? כשהם טיילו עם הכלבים 18.מה שמה של הרעה בסרט? קרואלה דוויל 19.מי היא הדמות האהובה עליך? קרואלה דוויל 20.מי היא הדמות השנואה עליך? אניטה 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט? דלמטים 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך? לברדור שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה? מראה מראה שעל הקיר מי הכי יפה בעיר?... 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:? כן 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר? אצלי בכיס 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר? חח אכן 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה? לב של חזירררר 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]? חחח 7 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה? מאוד 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט? הנסיך הכוסון 31.והשנואה? חח שלגיה.. אשמתי שהיא פוסטמה? 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט? שניםםםם סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית? לכלוכית 34.כמה אחיות חורגות היו לה? 2 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף? נעלי זכוכית 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם? 12 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה? דלעת 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה? מדד לה נעל.. חחח 39.מי היא הדמות האהובה עלייך? הפיה הטובה 40.והשנואה? הנסיך פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:? להשאר ילד 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו? וונדי מייקל וג'ון 43.מה שמה של הפיה? טינקרבל 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך? את האבקה של טינקרבל ולהאמין שאתה יכול לעוף 45.לאיזה ארץ עפים הילדים? לעולם לא 46.מה שמו של הרע בסיפור? קפטן הוק 47.נכון הוא חמוד? חמוד ביותר! 48.מי היא הדמות האהובה עלייך? קפטן הוק (סקסייי) 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק? התנין הקקי 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו?הוא בלע את השעון.. אז יש תקתוקים. חח ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט? מוגלי 53.איפה הוא גדל? בג'ונגל 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו? באגירה ובלו 55.נגד מי מוגלי נלחם? שירקאן 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו? שם לו מקל בוער בזנב 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב... שבאמת נחוץ לדוב ושכח את הצרות שבחיים (פרה פה פם) 58.מי היא הדמות האהובה עליך? באגירה (יש לי חיבה למזרחים... חח סתם) מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית? יפניתתת 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה? מתחפשת לגבר ויאללה בלאגן! 61.איך קוראים לדרקון הקטן? מושו 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:? חחח כן.. זה תומש.. תומר שרון 63.באיזה צבע הדרקון? אדום 64.איך קראו למולאן בתור גבר? פינג 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה? היא נפצעה ואר כשחבשו אותה ראו.. והיו אמורים להרוג אותה.. אבל היא הצילה את שאנג.. אז הוא ויתר לה.. "חיים תמורת חיים, שילמתי את חובי" 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה? אין לי כוח לכתוב את זה שוב.. חח 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה? כן!! אתה מוכן להשאר לארוחת ערב? (סבתא) אתה מוכן להשאר לתמיד? 68.מי היא הדמות האהובה עלייך? מושוווו סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק? אממממ לא יודעת. אולי יום אחר... 70.אם כן- איזה סרטים? טרזןןן אממ... הגיבן מטונרדם, היפה והחיה וכו' 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון? מולאןןןןןן 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני? כולם.. זה כמו לשאול אותי איזה מהילדים המטאפורים שליאני הכי אוהבת. אי אפשר לבחור.. (אולי חוץ ממרי פופינס.. בעעכ) 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D: חח לא.. כי אני רואה את הסרטים האלה כל יום 74. איך היה השאלון? חוויה בונת אישיות... לגמרי...

black rock star

New member
יאייי יש לי שותפפפה../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

תעשי אותי
אוי שלגיה כזאת פוסטמה להיעף לה מכות אני שונאת את הסרט הזה, הגמדים הם הדבר הכי טוב שקרה לסרט
במיוחד השתקן הוא כזה רזה עם בגדים גדולים ואררגגג

וואואאוו :]

1.שם: ליאור ליבנה 2.גיל: 16 3.מין: נקבה מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? נראלי שנה שעברה 5.מי היא הדמות האהובה עליך? נלה :] 6.איך קוראים לאבא של סימבה? מומפסה 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה? בית קברות לפילים 8.כמה צבועים היו שם? 3 9.איך סקאר מת בסוף? סימבה הפיל אותו מהצוק 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]? זאזווו 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני? כן 12. איך? קירה על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? מזמן 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר? 101 דלמטים 15.היכן מתרחש הסרט? אנגליה? 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה? 101 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו? טיול עם הכלבים 18.מה שמה של הרעה בסרט? קרואלה דה ויל 19.מי היא הדמות האהובה עליך? נני :] 20.מי היא הדמות השנואה עליך? קרואלה 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט? דלמטיים 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך? זאב שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה? מראה מראה שעל הקיר.. מי הכי יפה בעיר? 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:? האמת שכן 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר? לא זוכרת 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר? כןןןןןןן 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה? לב של חזיר 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]? אמממממממ 8? חח 7 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה? לא 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט? הגמד שישן חחח 31.והשנואה? אמא של שלגיה 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט? מזמן סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית? לכלוכית 34.כמה אחיות חורגות היו לה? 2 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף? נעליים מזכוכית 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם? 12 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה? דלעת 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה? לפי הנעל שנפלה לה 39.מי היא הדמות האהובה עלייך? סינדרלה כמובן 40.והשנואה? האחיות החורגות הפוסטמות שלה פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:? להשאר צעיר לנצח 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו? ונדי מייקל וג'ון 43.מה שמה של הפיה? טינקרבל 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך? אבקה כזו של פיות ומחשבות טובות 45.לאיזה ארץ עפים הילדים? ארץ לעולם לא 46.מה שמו של הרע בסיפור? קפטן הוק 47.נכון הוא חמוד? לא 48.מי היא הדמות האהובה עלייך? התנין חחח 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק? התנין 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו? הוא בלע שעון אז הוא מתקתק ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט? מוגלי 53.איפה הוא גדל? בג'ונגל 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו? בלו ובגירה 55.נגד מי מוגלי נלחם? נגד הנמר שירקאן 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו? שירקאן פחד מאש או משהו 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב... שבאמת נחוץ לדוב 58.מי היא הדמות האהובה עליך? באנה מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית? סינית לא? 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה? מתחפשת לבן ויוצאת במקומו 61.איך קוראים לדרקון הקטן? מושו 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:? אוקיי 63.באיזה צבע הדרקון? אדום כזה 64.איך קראו למולאן בתור גבר? פינג? 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה? יהרגו אותו 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה? כי היא הצילה אותו באיזשהו שלב אז הוא חייב לה כאילו 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה? לא 68.מי היא הדמות האהובה עלייך? מולאן סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק? היית צריכה לשים את בת הים היפייפיה הנרדמת והיפה והחיה!!!! 70.אם כן- איזה סרטים? ^^ 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון? סינדרלה 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני? היפה והחיה 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D: כן.. פיטר פןןן 74. איך היה השאלון? סבבה

Fucking Noff

New member
אממ נייס ^_^

1.שם: נוף 2.גיל: 15 3.מין: נקבה מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? אממ לפני מלאא זמןןן! 5.מי היא הדמות האהובה עליך? פומבהה!!! 6.איך קוראים לאבא של סימבה? אממ נראה לי מופסה 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה? אממ איפה שהצבועים שמה.. 8.כמה צבועים היו שם? היה מלא.. אבל היו איזה 3 כאלה שווים כאלה D: 9.איך סקאר מת בסוף? סימבה זרק אאותו 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]? מ'שו עם ז'.. 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני? לא 12. איך? על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? אממ מזמןןןןןןןןןןןןן 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר? 101 כלבים דלמטים[?!] 15.היכן מתרחש הסרט? וואלה אין לי מושג 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה? 101 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו? בפאק כזה 18.מה שמה של הרעה בסרט? קרונלה דווויל!! חעחע 19.מי היא הדמות האהובה עליך? אממ נוו הכלב השמן הזה... שחכתי את שמו D: 20.מי היא הדמות השנואה עליך? אממ... קנואלה 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט?דלמטים 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך? אממ לא מתה על כלבים :/ שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה? "מראה מראה שעל הקיר, מי היפה בכל העיר?! " 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:? לא! חח 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר? על איזה מדרגות כאלה נראה לי... 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר? לא.. זה בחיפושים D: 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה? לב של איזה חייה .. 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]? שבעה 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה? לא חחח 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט? נאממ רגזני חעחע 31.והשנואה? המלכה השרמוטה 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט? מלאאאא מלאאאא זמן סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית? לכלוכית 34.כמה אחיות חורגות היו לה? 2 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף? נעלי זכוכית 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם? 00:00 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה? דלעת 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה? לפי המידה של הנעל שנפלה לה 39.מי היא הדמות האהובה עלייך? הפיה 40.והשנואה?האמא החורגת :/ פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:? להיות ילד כל הזמן! 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו? וונדי , מייקל וג'ון 43.מה שמה של הפיה? טינקרבל 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך? וואלה אין לי מושג 45.לאיזה ארץ עפים הילדים? ארץ "לעולמלא" 46.מה שמו של הרע בסיפור? קפטן הוק 47.נכון הוא חמוד? הכי סקסי בעולם 48.מי היא הדמות האהובה עלייך? פיטר :) 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק? התנין D: 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו? הצליל של השעון שהיה על היד שלו ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט? מוגלי 53.איפה הוא גדל? אממ אצל הזאבים 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו? בגירה ובלו 55.נגד מי מוגלי נלחם? שיקרן נראה לי.. 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו? לפיד אש 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב...שנחוץ לדוב!" D: 58.מי היא הדמות האהובה עליך? בגירה D: מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית? סינית 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה? מתחפשת לגבר בשביל שאבא שלה לא יצא למלחמה 61.איך קוראים לדרקון הקטן? מושו D: 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:? יאפפ :) חח 63.באיזה צבע הדרקון? אדום 64.איך קראו למולאן בתור גבר? פינג 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה? אממ יהגו אותה 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה? כי הוא אהב אותה D: 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה? יאפ.. 68.מי היא הדמות האהובה עלייך? מושו :) סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק? אממ כן... 70.אם כן- איזה סרטים? פה הדב! :) 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון? פיטר פן ומלואן 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני? פה הדב :] 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D: אאח' אני זכרונות D: 74. איך היה השאלון? מגניב!

Xx MaayaN xX

New member
איזה שעמוםםםםםם

1.שם: מעיין 2.גיל: 14 3.מין: בת מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? מזמןןןןןןן 5.מי היא הדמות האהובה עליך? סימבהה 6.איך קוראים לאבא של סימבה? לא זוכרת 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה? X: 8.כמה צבועים היו שם? שקטט 9.איך סקאר מת בסוף? מיזה סקאר? 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]? לא יודעת 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני? לא 12. איך? שתקו! על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? לפני המון זמן 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר? זה הסרט 100 כלבים דלמטים? 15.היכן מתרחש הסרט? לונדון, לא? 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה? לא זוכרת O: 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו? בפארק או משו ניראלי 18.מה שמה של הרעה בסרט? קואלה דביל1!!!!! 19.מי היא הדמות האהובה עליך? הכלבים חח 20.מי היא הדמות השנואה עליך? אין 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט? דלמטים 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך? דלמטי וצ'יוואואה XD שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה? "ראי ראי שעל הקיר, מי הכי יפה בעיר?!" 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו D:? לא 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר? עם ההר לא? 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר? בטח. יש לי כמה.. 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה? לא זוכרת 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכותXD]? שבע 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה? לא 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט? שילגיה [?!] אה והגמד הישנוני! 31.והשנואה? המלכה הזאת 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט? נו מזמן! די לשאול! סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית? ליכלוכית 34.כמה אחיות חורגות היו לה? 2 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף? זכוכית 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם? חצות 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה? דלעת 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה? הנעל ניכנסה לה על הרגל 39.מי היא הדמות האהובה עלייך? סינדרלה! דההה אה וגם העכברים! 40.והשנואה? האמא שלה פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן D:? מע? 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו? וונדי, ועוד שניים 43.מה שמה של הפיה? טינקרבל! 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך? שתקו 45.לאיזה ארץ עפים הילדים? ארץ לעולם לא 46.מה שמו של הרע בסיפור? קפטן הוק 47.נכון הוא חמוד? לא 48.מי היא הדמות האהובה עלייך? טינקרבל 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק? התנין לא? 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו? - ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט? מוגלי 53.איפה הוא גדל? בג'ונגל 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו? בלו ולא זוכרת 55.נגד מי מוגלי נלחם? לא יודעת 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו? שקט 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב... בתחת 58.מי היא הדמות האהובה עליך? בנה מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית? יפנית 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה? מתחפשת לבן ויוצאת לקרב 61.איך קוראים לדרקון הקטן? מושו משו כזה 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות D:? אולי 63.באיזה צבע הדרקון? אדום 64.איך קראו למולאן בתור גבר? 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה? יהרגו אותה 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה? כי הוא התאהב בה 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה? לא 68.מי היא הדמות האהובה עלייך? הדרקון סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק? מספיק 70.אם כן- איזה סרטים? שקט 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון? סינדרלה 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני? סינדרלה ופיטר פן 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף D: לא בדיוק... 74. איך היה השאלון? חביב

tal iero

New member
=]

1.שם: טל 2.גיל: 13 3.מין: נקבה מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? וואי ממש מזמן!! לפני הרבה שנים 5.מי היא הדמות האהובה עליך? לא יודעת 6.איך קוראים לאבא של סימבה? אינלי מושגג 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה? 8.כמה צבועים היו שם? הרבה? 9.איך סקאר מת בסוף? לא יודעת אבל הוא מת על סלע כזה.. נכון? 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]? לא יודעת 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני? לא 12. איך? לא יודעת!!! על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? לפני כמה שנים 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר? כן 15.היכן מתרחש הסרט? אנגליה? או אר"הב... אחד מהם 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה? 101? 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו? אממ.. שהם טיילו עם הכלבים? ניראלי שזה סרט אחר 18.מה שמה של הרעה בסרט? קרואלה דויל!! מוחעחאחעחעחעחה!!!! 19.מי היא הדמות האהובה עליך? אין 20.מי היא הדמות השנואה עליך? אין 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט? דלמטים 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך? ורמריינר שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה? לא יודעת 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו? כן 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר? לא יודעת 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר? עדיין לא 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה? לא יודעת 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכות? 22? חח סתם.. 7 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה? לא 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט? אין 31.והשנואה? כולם חחח סתם- אין 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט? לא יודעת אם אי פעם ראיתי את זה סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית? אממ.. ליכלוכית ניראלי 34.כמה אחיות חורגות היו לה? 2 או 3............... 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף? נעלי זכוכית! [יאי אני יודעת!! חח] 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם? 12 בלילה? 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה? דלעת [הלווין!!!!!!!!!!!!!!!=] ] 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה? לפי הנעליים או משו כזה 39.מי היא הדמות האהובה עלייך? אין 40.והשנואה? אין פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן? ארץ לעולם לא..........להישאר ילד לתמיד (אם זאת היתה הכוונה) 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו? וונדי ו.. לא זוכרת אבל אני זוכרת את השם של הכלב!! ננה/נענע 43.מה שמה של הפיה? טינקרבל 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך? אבק פיות 45.לאיזה ארץ עפים הילדים? ארץ לעולם לא 46.מה שמו של הרע בסיפור? קפטן פוק 47.נכון הוא חמוד? לא! 48.מי היא הדמות האהובה עלייך? אחד מהילדים...... כאילו אח של וונדי.. האח הכי קטן 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק? התנין שבלע את השעון ביחד עם היד של פוק 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו? שהוא שומע את השעון בבבטן שלו ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט? מוגלי 53.איפה הוא גדל? בג'ונגל 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו? בלו ו _____ 55.נגד מי מוגלי נלחם? לא זוכרת
56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו?
2X
57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב... נהנה נהנה נה נה נה דוב 58.מי היא הדמות האהובה עליך? לא יודעת מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית? זה אותו דבר עם שם שונה!!! 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה? מתקקסנלת ויוצאת לקרב!! 61.איך קוראים לדרקון הקטן? לא זוכרת אבל הוא היה ממש קרציה!! שונאת אותו 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות ? בישראל אין מספיק מדבבים **מודעת 'דרושים' סמוייה** יש מלא סרטים/סדרות מצויירות שלכל דמות אפשר לשמוע דמות עם אותה כל בסרט אחר.!!! 63.באיזה צבע הדרקון? אדום? 64.איך קראו למולאן בתור גבר? לא זוכרת .... קוקסינלית!! 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה? היא בעצם מה???!?!? מה זה איזה? 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה? אמ.. הוא אוהב אותה אותה? או משו כזה? 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה? הוא בא לבית שלה? לא זכרתי....................... 68.מי היא הדמות האהובה עלייך? לא יודעת חחח למדנו בשיעור היסטוריה על האיסלם ולמדנו על השיעים והסונים אז ילד שישב לידי אומר: "הסונים זה לא הרעים במולאן? אלה ששברו את החומה?" סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק? זה מספיק!! אני כבר שעה עונה על זה!! 70.אם כן- איזה סרטים? אבל אמרתי לא!!=[ חח סתם שימי מה שבא לך... 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון? ניראלי פיטר 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני? לא יודעת 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף כן.. אבל לא באלי לשתףD: 74. איך היה השאלון? סבבה. איך לך?=]

ברלץ

New member
וואווו אני מתה על השאלון הזה!!!!

1.שם: בר 2.גיל:15 3.מין: נקבה מלך האריות: 4.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? לפני חודש 5.מי היא הדמות האהובה עליך? זזו 6.איך קוראים לאבא של סימבה? מופסה 7.מהו המקום האסור שאליו הלכו סימבה ונלה? בית קברות לפילים 8.כמה צבועים היו שם? 3 9.איך סקאר מת בסוף? הצבועים הלכו איתו מכות ואז כלום מתו בגלל האש 10.איך קוראים לתוכי[כי אני אף פעם לא זוכרת ~.~]? זזו (תתבישי לך) 11.אתה יודע איך קוראים לבת של סימבה ונלה בסרט השני?כן 12. איך? קיארה על כלבים וגנבים:|בדגש| 13.מתי בפעם האחרונה ראית את הסרט? לפני חודש 14.האם אתה קורא לו "על כלבים וגנבים" או בשם אחר?לפעמים כן ולפעמים 101 כלבים דלמטים 15.היכן מתרחש הסרט? או לונדון או פריז אני לא בטוחה 16.כמה כלבים היו בסופו של דבר בבית של רוג'ר ואניטה? 101 17.איפה רוג'ר ואניטה נפגשו? בפארק 18.מה שמה של הרעה בסרט? קרואלה 19.מי היא הדמות האהובה עליך? פונגו 20.מי היא הדמות השנואה עליך? הוראס וג'ספר 21.על איזה סוג כלבים מדובר בסרט? דלמטים 22.מה סוג הכלבים האהוב עליך? לברדור שלגיה ושבעת הגמדים: 23.מהו המשפט המפורסם מהסרט הזה? אין לי מושג זה הסרט היחידי שלא חרשתי עליו 24.הידעת שזה הסרט הראשון באורך מלא שוולט דיסני הוציאו? לא D:? 25.איפה שלגיה ראתה בפעם הראשונה את הנסיך יפה התואר?ליד הבאר 26.גם לך יש נסיך או נסיכה יפת תואר? הלווי 27.מה הצייד הביא למלכה במקום את ליבה של שלגייה? לב של חזיר 28.כמה גמדים היו בבית [ומי שלא יודע מקבל מכות)? 7 29.גם אתה פחדת שהמלכה הפכה את עצמה לזקנה?כן 30.מי היא הדמות האהובה עלייך בסרט? שתיא 31.והשנואה? המכשפה 32.מתי בכלל הייתה הפעם האחרונה שראית את הסרט? לפני שנה סינדרלה 33.מה הוא שמה בעברית? ליכלוכית 34.כמה אחיות חורגות היו לה? 2 35.איזה נעליים הפיה הביאה לסינדרלה לכבוד הנשף? זכוכית 36.באיזו שעה הייתה סינדרלה צריכה לחזור משם?12- חצות הלילה 37.ממה הכינה הפיה את הכירכרה? דלעת 38.כיצד הנסיך זיהה אותה כשחיפש בכל בתי הממלכה? הוא נעל לה את הנעל 39.מי היא הדמות האהובה עלייך? סינדרלה 40.והשנואה? האם החורגת פיטר פן 41.מה האידיאולוגיה של פיטר פן? מה זאת אומרת D:? 42.מה שמם של שלושת הילדים שהיו איתו? וונדי ג'ון שכחתי את הקטן 43.מה שמה של הפיה? טינקרבל 44.כיצד כל ילד יכול להיות לעוף, אילו מרכיבים צריך? אבקת פיות 45.לאיזה ארץ עפים הילדים? לעולם לא 46.מה שמו של הרע בסיפור? קפטן הוק 47.נכון הוא חמוד?כן 48.מי היא הדמות האהובה עלייך? טינקרבל 50.מי בלע את ידו של קפטן הוק? התנין 51.איך קפטן הוק מזהה אותו בכל פעם שהוא מתקרב אליו? התנין בלע לו את השעון אז כשהוא שומע את השעון הוא בורח ספר הג'ונגל: 52.מה שמו של גיבור הסרט? מוגלי 53.איפה הוא גדל?אצל הזאבים ביער 54.מה שמם של הדב והפנתר חבריו? פנתר- בגירה, דב- בלו 55.נגד מי מוגלי נלחם? שירחן 56.כיצד לבסוף הוא הביס אותו? הוא קשר לו ענף עם אש לזנב 57.השלם: "חפש תמיד רק את הטוב... שבאמת נחוץ לדב ושכח את הצרות שבחיים... עוד? 58.מי היא הדמות האהובה עליך? הפילפילון מולאן: 59.אז מה מולאן בעצם, סינית או יפנית?סינית!!!! 60.המלחמה מתקרבת ואביה של מולאן אינו מספיק כשר בכדי לצאת לקרב. מה מולאן עושה? מתחזה לבת שלו 61.איך קוראים לדרקון הקטן?מושו 62.נכון זה שמדבב אותו מדבב גם את טימון במלך האריות? נכון D:? 63.באיזה צבע הדרקון?אדום 64.איך קראו למולאן בתור גבר?יוווו איך יכולתי לשכוח 65.אם יגלו שמולאן היא בעצם איזה, מה יקרה לה? יהרגו אותה 66.מדוע לי-שאנג, המפקד של מולאן, לא הרג אותה אותה? כי היא הצילה את חייו 67.אחח נכון זה היה כל כך רומנטי בסוף שהוא בא לבית שלה? כן 68.מי היא הדמות האהובה עלייך? מושו סיכום: 69.האם לדעתך הייתי צריכה להוסיף עוד סרטים ולהמשיך את השאלון או זה מספיק? צריך עוד 70.אם כן- איזה סרטים? חתולים בצמרת, מפלצות בע"מ, הקיסר נפל על הראש - לא חסר עוד 71.מה הוא הסרט האהוב עלייך ביותר של וולט דינסי אשר מופיע פה בשאלון? מולאן 72.ומהו הסרט האהוב עלייך בכללי של וולט דיסני? מולאן 73.זה הביא לך נוסטלגיות? אם כן -שתף כן פתאום נזכרתי בדברים שלא ידעתי שאני זוכרת D: 74. איך היה השאלון? כיייףףףףףף!!!!

למעלה