שאלוהים יעזור לכן...

גמאני!!! ../images/Emo9.gif

במיוחד הנושא שאנחנו לומדים עכשיו! "ייצוגים שונים של מידע"

אני באורכניון....

את המשנתים המושתנים סיימתי לפי חודש... (כשהכיתה עוד לא באמצע...) עכשיו אנחנו לומדים חומר לכיתה ח' או ט'.. לא זוכרת...
ואנחנו גם לומדים גיאומטריה, מה שבכיתות הרגילות לא...
חננות שכמונו...

למה לאהוב מתמטיקה?? ../images/Emo60.gif

תראו.. השנאה שלי ממש התחזקה בכיתה יב'.. בגלל הבגרות הארורה.. היו 80 אלף בגרויות והמתמטיקה הזאת הייתה תקועה באמצע שום מקום וזאת בגרות כל כך מעצבנת דגכעךדלגכחעכח אז אולי גם אתם תשנאו את המקצוע הזה בסופו של דבר

את האמת?

לא נראה לי שיבוא היום שאני אשנא מתימטיקה... זה משהו בגנים
אבא שלי אפילו עשה תואר ראשון במתימטיקה... חוץ מזה שלפעמים כשאני עצובה או משועממת ואין לי כוח לזוז אני פותרת כמה תרגילי חשיבה כאלה

צודקת!ועלאק עוד הראל מסכן חחח

היא מסכנה שישבה לכתוב את כל ההודעה המיותרת הזאת.. חוץ מזה היא גם טיפשה.. מה ציפית שנגיב בשרשורי תמונות? אוי איזה קול יפה יש לו???? ל=א..מן הסתם נדבר על איך שהוא נראה.. טוב היא לא חזרה זאתי..מפחדת חחח

כנסי..

אני ממש לא חושבת שאת צודקת, אולייי בקטע עם ערוץ 24 את צודקת, אבל שכל אחת תעשה מה שהיא רוצה ותהנה מזה... אבל על כל שאר הדברים- לא, לא נמאס לנו לדבר עליו. יש הרבה מה לדבר. אנחנו אוהבות אותו, אז יש לנו על מה לדבר עליו. וזהו. ותאמיני לי, שעוד כמה שנים, אני אזכר בתקופה הזאת ואחייך!! או.קיי? התקופה הזאת של ההערצה שלי להראל כרגע עושה לי ר==ק טוב!!! ואם את חושבת שכל המעריצות של הראל פאקצות את יכולה לחשוב. אנחנו יודעות שזה לא נכון וזה מה שטובב...!! תאמיני לי שיש לנו אותה רמת משכל כמו שלך או אפילו יותר ואין לנו "שיקול דעת מזערי" כמו שאמרת.. את חושבת שההערצה שלנו להראל מתבטאת ר==ק במראה שלו?! אז איך את מסבירה את זה...שאלון ליטבק למשל נראה ממש ממש טוב..ויש לו קול זוועה...אז אני לא סובלת אותו?! אם להראל לא היה קול יפה ומרגש ומדהים כמו שיש לו הוא לא היה עובר ת'אודישנים, ובטח שלא מגיע לגמר...!!! וראית, לךא היו פה שום תגובות כמו שציינת. אנחנו לא פאקצות בנות 9 כמו שבטח חשבת... כל טוב גם לך!

למעלה