שאלוהים יעזור לכן...

סמלת

New member
שאלוהים יעזור לכן...../images/Emo108.gif

כל כך הרבה שיעמום בלילה הביא אותי לעיין בשעשוע בכל הפורומים של ה"מעריצות" למיניהן... תגידו, לא נראה לכן קצת טיפשי לקשקש על המסכן הזה כל היום? הרי בעוד שנה-שנתיים (או 5 שנים במקרה של חלק פה), תיזכרו בבעתה על כל התקופה הזאת ולא תבינו מה עבר לכן בראשכן הזעיר. להתגאות ברוב פאר על משלוח אלפי אסאמאסים לערוץ 24 במטרה להשאיר שיר מלפני חצי שנה במקום ראשון ותוך כדי כך לבזבז שקלים מיותרים על חשבון אמא ואבא שמשלמים לכן את הפלאפון, זה כבר לא מצחיק, זה עצוב. מה אתן מרוויחות מזה בדיוק, חוץ מהפסד כספי שאפילו לא נוגע לכיס שלכן? מה שכן שמתי לב, שההערצה שלכן היא מזוייפת לחלוטין מהסיבה הפשוטה שהיא מסתכמת במראה החיצוני שלו בלבד (ע"ע השירשורים בהם מוצגות תמונות של הראל מהעבר - לא כל כך מחמיאות, אף אחת לא אמרה שהיא חושבת שהוא יפה למרות הכל). בננות, הילד תימני, ואם הוא נראה בחלק מהתמונות כמו "זמר מזרחי", הרי שהילד אכן מזרחי וכל פוזת האשכנזי המגניב המסנוורת אתכן, מטעה לחלוטין את שיקול הדעת המזערי שלכן... אני כבר מניחה שההודעה הזאת תימחק, או שיהיו כאן תגובות סטייל "איך את מדברת הוא מושלםםםםםםםםם", או "זה לא רק היופי זה גם הקול המ-א-מ-ם שלו", או "את מקנאה", אבל בכל זאת, נקודה למחשבה, תתבגרו קצת ותתעלו על ה"רגשות" המצחיקים האלה שיש לכן כלפי דמות טלוויזיונית שתהילתה תדעך במוקדם או במאוחר. כל טוב

את מצפה מהן לכלכך מעט

אבל גם חלק ניכר ממה שכתבת לא בדיוק מצביע על אינטיליגנציה גבוהה... נתחיל בזה שהאנשים בפורום הזה הם (ברובם) אנשים דיי איכותיים ולא כמה פרחות בנות 10 - אל תדברי סתם. חוץ מזה, פוזת אשכנזי!? כאילו, מה עבר לך בראש... אני אישית לא שמעתי שהוא החליף את השם לסקעתוביץ' או משהו כזה. וההתנגהות שלו היא בסך הכל מי שהוא - כל המזרחים חייבים להיות "מרוקאי סכין"..? זו גזענות
הדבר היחיד שאני מסכים עליו הוא הקטע עם הSMSים...סתם בזבוז כסף לטעמי. ובקשר למחיקת ההודעה-אנחנו יודעים לקבל ביקורת

חחחחחח

מסכימה איתך
אף פעם לא ראיתי שהוא עשה פוזה של אשכנזי
מה רע בלהיות מזרחי?!!!(
) וחוץ מזה, אם זה מה שיש לך להגיד על הראל והמעריצים שלו אז עדיף שלא תגידי וזהו

את טועה.

אבל רק חלקית
נכון שיש פאקצות שבאות ועושות לי "יואו, הראל סקעת כזה מושלם! ראית איזה כוסון הוא?!" וכשאני שואלת אותן אם הן שמעו אותו שר הן עושות לי, "לא." אבל רוב הבנות בפורום הזה, ולדעתי כולן בכלל, אוהבות אותו כי הוא שר, ולא, לא בצורה מאממת, אלא בצורה מהממת. בצורה מרגשת, בצורה שפשוט אי אפשר להישאר אדישים לקול שלו. אני לא מסונוורת משום פוזות, מהסיבה הפשוטה שהפעם הראשונה שבה התאהבתי ביצור הזה, הייתה כששמעתי את הנני כאן. ואת יודעת מתי זה היה? לא בגמר, הרבה אחרי. כששמעתי את הנני כאן ב91FM. ולא ראיתי את כל הכביכול פוזות שאת מדברת עליהן. זכותך להביע את דעתך, אבל יש דרכים לעשות את זה, ולהגיד לנו "שיקול הדעת המזערי שלכן" לא במקום בכלל. אם את רוצה שייתייחסו אלייך ברצינות ויכבדו אותך, תכבדי אותנו, גם אם את לא מסכימה עם ההערצה שלנו. אנחנו גם בנות אדם.

shahar s

New member
סקעתוביץ'../images/Emo6.gif חחח..

קודם כל אנחנו לא מקשקשות כל היום .. (על המסכן הזה... ?!! למה מסכן לא הבנתי, בן אדם שמרגש אנשים אחרים, שגורם להם לרצות לשמוע אותו שוב הוא מסכן?!..) "הוא כזה כוסון על, מושלם עולמי בוא נשלח sms בשבילו ונבזבז את כל הכסף שלנוו!! זה נשמע כיף" כאילו לא! אני אישית (ואני בטוחה שעוד הרבה כאן) לא אוהבת אותו רק בגלל המראה, התרגשתי מהקול שלו עוד לפני שראיתי אותו.. כמובן שראיתי אותו התרגשתי עוד יותר.. אני מבינה שיום אחד אני אקום ואגלה שהערצתי אותו קצת יותר מדי, אבל אני לא אצטער על זה. אני לא מבינה מה כל כך אכפת לך ממה שאחנו מרגישות. באת לחנך אותנו, לאומר לנו לא להיות מטומטמות ולהעריץ את מי שאנחנו אוהבות .. אז תודה רבה לך וכל טוב גם לך.. נ.ב זה ממש עצוב שאין לך מה לעשות בלילות ... ואת "מעיינת באתרי מעריצות למיניהן"

תיקון כותרת שלך: שאלוהים יעזור לך!

כולנו מעריצות/מעריצים פה את הראל בצורה מדהימה (שימי לב: עם ה'!!!) ואמיתית לחלוטין. ולדעתי אין לך שום זכות לבוא ולהכליל את כולנו בגלל שישנן כמה וכמה (ויש המון כאלה) מעריצות פקאצות שמעריצות את הראל, ולאו דווקא את הקול שלו או את איך שהוא נראה, אלא בגלל שהוא הפייבוריט. ואיזה פוזות אשכנזי בדיוק? כל זמר שהוא ממוצא מזרחי חייב לשיר כמו איזה ערס מצוי? מבזק חדשות בשבילך: את טועה ובגדול! ואין לי פשוט עוד מילים, עד כמה בני אדם יכולים להיות טיפשים, ולא בגלל שהם לא אוהבים את מי שאנחנו אוהבים, אלא בגלל שהם קובעים ישר בלי לדעת... וגם אני (כמו יעל) הבנתי שהוא מדהים עוד לפני בכלל שראיתי את המראה שלו, אלא רק שמעתי את הקול ברדיו. זה היה השיר "בתוך", באמצע שידורי התוכנית כוכב נולד,ואז ראיתי אותו בתוכנית והבנתי שהוא גם נראה טוב... ואין לי מה לומר לך חוץ מזה: את מכלילה ואת מעצבנת אותי! וגל... חחח, סקעתוביץ'...

חחחחחח איך תמיד היצורים האלה מגיעים

משאירים הודעה אחת ובורחים חח מה יש ?ברחת?לא מגיבה יותר? נכנסת לפורום של אנשים משיעמום הא??! חבל שאין לך משהוא חר לעשות.. באמת אני לא אטרח להסביר לך מה אני מוצאת להעריץ בו.. אבל מה שבטוח-הוא נראה טוב אבל זה לא מה שמזיז לי.. כי הפעם הראשונה שהבנתי איזה גדול הוא היתה כששמעתי אותו ולא כשראיתי.. עזבי תחשבי מה שאת רוצה

הודעה מזעזעת.../images/Emo60.gif

תראי איזו הפתעה, ההודעה שלך לא נמחקה. כי כן, אנחנו יודעות לקבל ביקורת. חבל שאת לא מספיק בוגרת בשביל לכתוב אותה בשפה יפה ולא לנסות להמעיט בערכינו, בלי שאת מכירה אותנו בכלל. הוא לא מסכן, תודה רבה על הדאגה. ולא, לא מפריע לנו בכלל לדבר עליו, לשם כך אנחנו כאן. לעומת זאת למה את כאן לא ברור לי. פעם הבאה שמשעמם לך אני פשוט מציעה לך לקרא ספר.. 1984 זה ספר מעולה למשל. השטות הכי גדולה מכל השטויות שכתבת כאן, היא שאנחנו מעריצים אותו על פי המראה החיצוני שלו. איך קבעת את העובדה הזאת אני לא יודעת. ועוד מהשירשור שבו נמצאת התמונה הישנה של הראל! "אף אחת לא אמרה שהיא חושבת שהוא יפה למרות הכל" - מה?!?! את ראית מישהו בורחת בצעקות ומפסיקה לאהוב אותו? ממש לא. מה את רוצה? שנאהב אותו אהבה עיוורת ונחשוב שכל דבר שהוא עושה הוא מושלם ו"מאמם"? הוא בנאדם וגם הוא עשה, עושה ועוד יעשה טעויות. זה שאנחנו לא מסונוורות ממנו וחלקנו לא אוהבות את כל מה שקשור לסינגל הישן הזה.. רק מוכיח לך שהאהבה שלנו אמיתית. ולעניין התימני.. זה כבר ממש בושה וחרפה, אני לא טורחת להגיב לך על זה.

אני רואה שכולן כלכך התלהבו

מסקעתוביץ'
... לי'וש
עזבי היא לא שווה את זה... אוף! מחר אני חוזר לביה"ס הדפוק שלי:,( עם הילדים הדפוקים האמת..אין לי כח.. ועוד יש מתמטיקה(מה חדש? כל יום יש מתמטיקה:|)

מעצבן אותי שהיא כותבת כאילו אנחנו כולנו בנות 10 בלי שכל.. שונאת הכללות. אבל צודק, היא לא שווה את זה.. כל יום מתמטיקה?!?!?! איזה סיוט! אני שונאת מתמטיקה!! אבל יהיה טוב
אוף ואני שוב חולה

למעלה