שאלוהים יסלח לי

לא יודעת אם לאלוהים..

יש על מה לסלוח כאן.. ובכלל אם אפשר להסתמך עליו.. אבל יודעת שילד מרטיב זה ילד שחיי בפחד..ומחוסר ביטחון.. ילד שחזר להרטיב..זה ילד שלא יודע את מיקומו אצל הוריו.. וילד כזה..זועק.. ולא בגלל שהוא הולך לאביו...לגור הרבה ילדים עברו לגור אצל ההורה השני..הלא משמורן.... זה הרבה מעבר.. זה חוסר האמון והביטחון..שיש לילד במה שנקרא "הורים"...בבילבול הזה..שנוצר.. בקיצור..לא יודעת.. חבל על ילדות..

מזל חי

New member
טוב

הבן שלי לא מרטיב בלילות הפעם הזאת היתה חד פעמית אפשר לספור על יד אחת את הפעמים שהוא הרטיב מאז שהוא נגמל בגיל צעיר מאוד. מאמינה שאם הגוף שלי היה רך יותר וצעיר יותר גם אני היתי מרטיבה שלשום ואפילו אתמול. כנראה שגם הבחירות שלנו עצמנו מפחידות אותנו. ובגילו זה בטח לא קל .

יערית

New member
הצעה מומלצת

לא לחתום עדיין על שום מסמך עם עו"ד,לתת לו זמן הסתגלות לצד אבא,8 שנים שהאב לא חי לצידם,שבתות וחגים וחופש גדול זה על קצה המזלג,האב פתח פרק חדש בחייו וגם יש ילדה נוספת ,חושבת שזה יהיה טעות לחתום על מסמך שאולי אולי לא יאפשר דרך חזרה מבחינה משפטית,את כבר יודעת עם מי יש לך עסק-לא כדאי לשמור פתח "קל" בחזרה הביתה? ויודעת שלא כולם מסכימים לזה,הם רוצים את האישור לכך שהילד עובר למשמורתם,הם רוצים לדעת בוודאות שהמזונות פוחתים וכל יתר הבלה בלה בלה... מאחלת לו ולך ולאחיו שבטח ירגיש את החלל הזה שיבוא עם העזיבה, הרבה הצלחה לימים שיבואו,הרבה חיזוקים ואולי אף כדאי לדבר על כך עם מישהו בכדי להקל על הנשמה.

מזל חי

New member
חשבתי גם על זה

וחשבתי כל החודשים האלה גם בנושא הזה של הכסף וחשבתי על הרצון שלו להסית אחד ולרצות להסית שני ואולי להרגיש חכם שלא משלם. חשבתי המון דברים שכאלה גם בין היתר. אך שמתי את זה בצד יודעת אני שגם אם הבן ירצה לחזור וסומכת עליו שאת הנשמה של אבא שלו יוציא כשירצה משהו אחר שלא יתאים לו אז אתן לו לחזור גם בלי מזונות. זה לא יהיה השיקול . החתימה בלתי נמנעת מכיון שאצל הגרוש שלי הבינה והדעת לא נמצאים במקום הרגיל כמו שהלב קצת חלול. מקוה שיהיה בסדר. אמן

למעלה