את יודעת?
מנסיון יכולה להגיד לך ששום חיבוק ושום מילות הרגעה יעזרו לסבר את אוזניך או להרגיע את הלב. לוקח זמן להבין שהצעד הזה הוא "על אמת" לוקח זמן להבין שאוטוטו הבן לא יחזור לבית שלך מבית הספר לוקח זמן להבין שאוטוטו תצטרכי להעיר רק ילד אחד בבוקר לבית הספר לוקח זמן להבין שפתאם נהיה בבית שקט מאוס ובלתי נסבל לוקח זמן להתאושש, אני כל כך מבינה אותך, וקראתי את מה שכתבת ונצבט לי הלב מחדש, נהיה לי פלאש בק
אבל.................... ככל שתיבני את עצמך מחדש, וככל שתחשבי על הילד ומה הוא היה רוצה, וככל שתכניסי לעצמך לראש שזהו רצונו ובזה הוא בחר, גם אם המצב אצל האבא לא מזהיר במיוחד, ואם את כאמא שמכירה את בנה הרבה יותר מהאבא תדעי להשכיל ולשחרר את התחושה הרעה מאצלך, מתוך הבטן שלך, מתוך הנשמה הפצועה שלך, תראי שהדברים יראו אחרת יותר מאוחר אני באופן אישי נגד הפרדה של אחים, אבל כשאין ברירה והילדים מצביעים ברגליים שלהם, לנו ההורים אין שליטה על זה. ואת זה את צריכה להפנים, כי אם לא, רק תתייסרי יותר. כן, הכרית שלך תורטב עוד הרבה לילות מהדמעות, החושך יאיים עליך כל יום כל שעה כל דקה, כל צעד שלך ילווה בדמעות, לא יהיה לך קל עכשיו. אבל את.... חייבת להמשיך מכאן הלאה. עדיין יש לך 2 ילדים, עדיין את אוהבת אותם והם אותך, עדיין את תהיי בשבילם בכל רגע נתון. את הקשר עם הבן תצליחי לבנות גם מרחוק, והקשר שיבנה מהמרחק הזה, יהיה עצום וכביר לעומת התקופה שהוא גר אצלך בבית. מבטיחה לך ונשבעת לך בספר התורה מזל, שבעוד כמה חודשים, את תחייכי בכל פעם שאת תדברי עליו, ובכל פעם תהיה לך הפתעה חדשה מהילד, תמורות שלא ציפית להם. ואולי אפילו בזכות המרחק הזה, הוא יבין שהמקום שלו הוא אצלך עם האח השני. אבל צריך סבלנות ואסרטיביות מצידך. אל תיכנעי ..... אל תישברי....... אל תסגרי את הדלת אחרייך יודעת שאולי את קוראת את זה עכשיו ובוכה, אני בוכה איתך כי כל כך מבינה מה את עוברת עכשיו, אבל בשבילך אני גם דוגמא מצוינת שלסרט הזה יש סוף טוב (אולי עוד לא הסוף.....אבל בהחלט הולך לכיוונים טובים
שדרי לילד חוזק, לווי אותו בדרכו, תהיי שם בשבילו את עוד תראי..........
יהיה בסדר
סופי