שאלה...

Outwit LA

New member
שאלה...

אני מנגן בלהקת OUTWIT ורציתי לשאול אותכם שאלה... אני ממש רוצה לקנות אפקט או בכלל להוציא סאונד ממש טוב ומתאים לסוג מוזיקה שאני מנגן שזה פאנק\רוק\פופ אז רציתי לשאול איזה אפקט או מה בדיוק כדאי לי לקנות כדי להוציא סאונד מעולה? יש לי בעיקרון fender strat USA אני אוהב בעיקרון סאונד מלא אבל לא באס מדי.. פשוט מלא חד וחם! אולי להוסיף משהו לגיטרה גם? תודה ושבוע טוב!

Kfitzi

New member
תקציב? אתץה שוקל גם מגבר או רק פדאלים?

ציוד ראק בא בחשבון?

JPOM

New member
אם ציוד ראק בא בחשבון אני יכול להמליץ לך על

המגבר שלי שאני מוכר :D

Outwit LA

New member
תאמת התקציב שלי דיי גבוה...

כסף זה איכשהו לא ממש בעיה... הבעיה שאני פשוט מתשגע ולא יודע מה לקנות! בעיקרון אני מעדיף איזה פדאל או משהו שיוציא את הסאונד שאני רוצה.. +\או הוספה של משהו לגיטרה שזה יהיה גם משהו ממש טוב לדעתי כדי להקפיץ את הסאונד

Outwit LA

New member
אופס חחח

הקפצההה! עכשיו זה טוב... תענו לי בבקשה מה שיודע ויכול :)

Outwit LA

New member
אמממ

כרגע אני מנגן על מגברים כאילו בחדר חזרות לא משהו אישי שלי שזה בעצם מרשל 120 וואט ככה נראה לי אממ יש לי אפקט דיי עלוב ואני ממש רוצה משהו טוב.. יש לי DS2 turbo של BOSS

DirtySpirit

New member
הממ

[דבר ראשון אני חושב שממש העלבת פה את הDS2 שלא בצדק כי לדעתי הוא מצויין אבל בקטנה] הממ דבר ראשון עדיף שיהיה לך מגבר משלך אבל גם זה לא חובה.. בקטע של אפקטים זה תלוי אם אתה מעדיף בודדים או ראקים...

Outwit LA

New member
אמממ אבל שאלה..

נגיד ויהיה לי מגבר משלי.. עכשיו יש איזשהו מגבר או ראש או משהו שיש לו דיסטורשיין כמו שביקשתי? איזה ראש אתה ממליץ לי?

tomsoier

New member
תחליף את הפיקאפים לטקסס ספשייל...

זה יתן לך את הצליל שאתה מחפש אני חושב...

למעלה