שאלה???

• פותח הנושא jloz
  • פורסם בתאריך

jloz

New member
שאלה???

כמו כל פורום מעריצים אני מאמין שתרגמתם את השירים שלהם לעברית ... חיפשתי במאמרים לא מצאתי ... יש דבר כזה ?

y o u a n d i

New member
לפי מה שהבנתי זה לא חוקי,

אני חושב שניסו לעשות את זה אבל הדיון הפך לזה שזה חוקי או לא.

Hikary

New member
לא חוקי לתרגם שיר?!

זה נרהא לי דיי שטויות<_< אני וחבר שלי מתרגמים לפעמים שירים שלהם..חחח^_^ אחלה מליםD:

shiratel

New member
מזתומרת לא חוקי?!

לא מסכימה!!! זה לא הגיוני בכלל... מלא אנשים מתרגמים למשל מחזות זמר, ידיד שלי מתרגם שירי לינקין, מזתומרת לא חוקי?! אין מצב! וגם אם כן (למרות שעדיין ממש לא נראלי) זה בטח כמו צריבת דיסקים... מלא תרגמו שירים וביניהם שירי קווין, וככה זה יימשך לנצח... בין אם זה חוקי או לא... (אני ניסיתי לתרגם שיר של פינק ולא הלך.... >.<) מוחעחעחעחעחחעחעחע!!!!

תראי

את יכולה לתרגם לעצמך שירים ולשיר אותם לך לחברים או חברות שלך, אין רע בזה אבל כזה מגיע לפרסום ציבורי, את צריכה אישור מהמחזיק בזכויות היוצרים [חברי הלהקה למשל]. לאנשים שמתרגמים שירים למחזות זמר בד"כ יש אישור...

Hikary

New member
אוקי..אז שמע תום..=]

תרגמו את אקווריאוס(מזל משהו(משיער) ) ושרו.. תרגמו המון שירים של קווין והעלו אותו למחזמר(בעע>< ) אז זה חוקי או לא??^^

לא חוקי?!

יש מלא אתרים של אמנים אחרים (אבריל לוין, הילארי דאף וכו') שמתרגמים שם שירים חופשי. אני לא חושבת שסה לא חוקי. אבל מישהו כבר אמר-- אפשר לתרגם בינך לבין עוד כמה חברים, אבל לפרסם את זה באתר זה אולי קצת..לא בסדר או משהו.

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif הממ.. ראיתי שתרגמו פעם אחת את

We are the champions ולא יודעת אם תרגמו עוד, וחבל.

BQL

New member
מישהי ביקשה, אז תרגמתי,

ואז כולם אמרו שזה אסור, וכשחושבים על זה יש בזה משהן

../images/Emo207.gif

היה היום ב-Vh1 דירוג של 50 המנוני הרוק הגדולים עפ"י להקת דף לפארד. כל כמה שירים הראו 2 מחברי הלהקה והם דיברו על הלהקה הבאה... בקיצור, קווין כצפוי הגיעו למקום השני עם בוהימיאן ראפסודי [כשהמקום הראשון היה סוויט צ'יילד של גאנז... אני חושב שזו שערוריה אבל שיהיה]... ולפני שהראו את הקליפ הם דיברו קצת על אופי השיר [גראנד פיאנו, רוק כבד, אופרה] ועל זה שהשם המקורי של פרדי הוא פארוק בולסרה... היה חביב.

skjg

New member
../images/Emo13.gif בכלל אתמול היה יום נחמד לראות vh1

ואני מסכימה איתך בקשר לגאנז, זאת אומרת, אני אוהבת את השיר אבל בקטע של המנוני רוק גם קווין וגם נירוונה (מקום שלישי) לוקחים אותם... אבל אח"כ היה סרט על גאנז, ראית? והיום יש על גרין דיי.

למעלה