שאלה... משהו מכם מכיר ספר ובו יש כישופים בעברית או באנגלית אשמח לקבל את שם הספר והסופר בתודה בל
ב ב ל New member 29/4/02 #1 שאלה... משהו מכם מכיר ספר ובו יש כישופים בעברית או באנגלית אשמח לקבל את שם הספר והסופר בתודה בל
J Justin Angel New member 29/4/02 #3 כן הספר "מקשוף - הבסיס". ניתן להוריד אותו החינם מאתר סדרת ספרי המקשוף.
L L e s t a t New member 30/4/02 #4 כן, וויקה: המדריך לכישוף לבן הספר הכי טוב שקראתי בחיים שלי! דיוק פשוט מדהים! מומלץ בחום - עדיף שריפה או לפחות תנור...
כן, וויקה: המדריך לכישוף לבן הספר הכי טוב שקראתי בחיים שלי! דיוק פשוט מדהים! מומלץ בחום - עדיף שריפה או לפחות תנור...
S SaberTooth New member 30/4/02 #5 אם אני לא טועה.... ליפני כמה שבועות היה בפורום דיון על הספר הזה ורוב החברים המליצו לי שלא ליקרוא הספר הזה וכל מה שכתוב בספר אפשר ללמוד בכל אתר אינטרנט סוג ב´.
אם אני לא טועה.... ליפני כמה שבועות היה בפורום דיון על הספר הזה ורוב החברים המליצו לי שלא ליקרוא הספר הזה וכל מה שכתוב בספר אפשר ללמוד בכל אתר אינטרנט סוג ב´.
L L e s t a t New member 30/4/02 #6 .........קראת את *כל* ההודעה שלי? גם את "מומלץ בחום - עדיף שריפה או לפחות תנור"?
L L e s t a t New member 30/4/02 #8 וזה בדיוק מה שאמרתי קריאת הספר הזה רק מבזבזת חצי שעה מהחיים שלך..