שאלה

PrettyFace

New member
שאלה

תראו... יש אישה אחת שטוענת שהיא מסוגלת להגדיל אנשים (להאריך) וגם איברים כשנכנסתי לפורום הזה לא ידעתי אם זה קשור אבל זה שלה שהמון זמן מטרידה אותי... האם זה באמת אפשרי? אני לא מעוניין לנסות לעשות זאת אבל אני רק מנסה להבין אם דבר כזה אפשרי אני מאמין שאם המון אנשים היו מסוגלים לעשות את זה היא לא הייתה לוקחת 2000 דולר (!!!!!!) על ס"מ סכום די מפחיד אשמח לשמוע תשובות

vergan

New member
בשביל הפין יש גלולות

חוץ מזה אין לי מושג אה כן תקשרי לעצמך סוסים אחד לידיים אחד לרגליים ותגידי להם לדהור בכיוונים מהופכים זה יעבוד אני חושב חיחי

PrettyFace

New member
לא עזרת לי :)

ולמה אתה אומר "תקשרי" אתה בעצמך הגבת באשכול שבו אמרו לי ברוכה הבאה והודעתי שאני בן!!! ואגב... אני לא צריך להגדיל כלום!!! הכל פרופורציונלי

עידו10

New member
אם באמת כל כך מפריע לך,יש שיטות

להגדיל לבד בלי לשלם גרוש. בלי כדורים בלי כלום. חפש בקאזה מסמכים על הנושא.

The Wraith

New member
אני יכול לעשות את זה, תשמע איך

זה לא כל כך קשה, כל עוד אתה משתמש בכישוף ואתה (פחות או יותר) יודע מה אתה עושה, אבל זה תלוי איך היא מאריכה איברים: יש שרלטנים..אה..נביאים שעושים את זה בעזרת ניסים, מכשירים, כוחות על-טבעיים, טלקינזיס, קפה ועוד כהנה וכהנה.. כשאני מאריך או מקטין איבר מסויים, אגב, אני לא עושה את זה יותר, (*אזהרה: דיעה סובייקטיבית*) עדיף להישאר עם הגוף שלך כמו שהוא ואם שרירים הם העניין - שמעת פעם על מכון כושר? חוג קפואירה (או לחילופין, הכנס כל אומנות לחימה אחרת שמצאה חן בעיניך)? חוג התעמלות? אני מציע לך לנסות אותם לפני שאתה הולך לכל מני אנשים..

למעלה