שאלה

offspringer

New member
שאלה

(עזבו לרגע את הכעס שלכם) בשבועה שעבר רשמתי באתר של מיוזיק מן את הגיטרה שלי, הכנסתי כתובת שם מיקוד סוג גיטרה ומס´ סידורי היום קיבלתי מעטפה מסאן לואיס עם שלושה סטים של מיתרים... מיד החלפתי לחדשים אבל הצליל שלהם די שונה ממה שהתרגלתי אליו, אני מנגן עם מייתרים CLASIC ERNIE BALL ROCK N ROOL SUPER SLINKY CUSTOM GAUGE PURE NICKEL WRAP GUITAR STRING SET MADE IN USA ועל מה שקיבלתי כתוב ERNIE BALL SUPER SLINKY CUSTOM GAUGE NICKEL WOUND GUITAR STRINGS MADE IN USA אני מאד אודה לכם אם תסבירו לי למה הצליל מתחיל אותו דבר ונגמר אותו דבר אבל באמצע הוא שונה.

afeine

New member
תגיד...

לי משהו, ילד- איזו גיטרה יש לך? מזתומרת "זה אותו דבר בהתחלה ואותו דבר בסוף אבל באמצע זה שונה"? דבר עברית אחי

offspringer

New member
....

א. למה ילד? זה שאני בן 13 לא אומר שאני כמו שאר בני ה13 ב. יש לי מיוזיק מן סילהוט המב´ סינ´ המב´ 3. ואני מתכוון שהצליל (לדומה A מיתר חמישי פתוח) מתחיל כמו במיתרים הקודמים שלי (כתבתי בהודעה הקודמת איזה מייתרים) ומסתיים כמו בקודמים אבל בין ההתחלה לסוף יש צליל... לא בעצם כל הצליל נשמע כמו A אבל קקי כזה הבנת אותי נכון?

cyber2200

New member
קודם כל...

זה שאתה בן 13 אומר שאתה כמו שאר בני ה13, כי ככה זה בעולם, לא אני המצאתי :) ומיתרים כשהם חדשים הם נישמעים קצת שונה עד שהם נמתחים לגמרי (לוקח טיפה זמן, בערך בשבל שהם יפסיקו לצאת מכוון כל שנים וחצי שניות), חכה טיפה, ותיראה שיהיה בסדר...

actiVEgan

New member
משהו שלמדתי...

בזמן הופעה קטנה שהייתה לי - הסיפור הוא שנקרע לי המיתר השישי מחום של נר(זהירות!), בסוף השיר. והופ, תכף צריך להתחיל לנגן שוב. מה עושים כדי שהמיתר החדש לא יתחיל להביע את מחאתו? מותחים ומותחים ומותחים ומותחים. ואחרי זה מותחים עוד קצת, וקורעים לו את הצורה (זה רק ביטוי כמובן, אחרת לא עשינו כלום...). או אז מחזירים אותו לצליל הרגיל שלו, והוא מתפקד כמו ישן.

גילדורי

New member
מה זתומרת?

אחרי שאתה שם את החדש אתה מותח הרבה ואז מחזיר לצליל הנורמלי?

offspringer

New member
לא עזרתם לי בכלל

א. אני לא כמו שאר בני ה13 (אולי בגלל שיש לי ADHD אני מחונן ואני מגניב) ב. יש לי טיונר במולטי אפקט אז כיוונתי אותו ג. יש לי נעילת מיתרים אז הם לא בורחים (מאד) 4. היום שאלתי גיטריסט אחר והוא הסביר לי שזה קשור בעובי המיתרים בחומר ובאיך שמכינים אותם

StagaDish

New member
../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!! איזה דפיקות!

למעלה