חע עה עה עה! חע עה אה עה אה! [צחוק מרושע]
H hitchhiker218 New member 13/5/07 #27 יהההה!! הפרוג'קט שלי!!! אני כ"כ כ"כ גאה!!!!!!!!!!!!!!! ממיסדי האגודה אנוכי... דמעות של אושר ניקוות בעיני...
יהההה!! הפרוג'קט שלי!!! אני כ"כ כ"כ גאה!!!!!!!!!!!!!!! ממיסדי האגודה אנוכי... דמעות של אושר ניקוות בעיני...
C CapitanSparrow New member 13/5/07 #28 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כפרעלייך../images/Emo23.gif
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כפרעלייך../images/Emo23.gif
H hitchhiker218 New member 14/5/07 #29 גם אני אותך ג'ורדןןן!!! ../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif
ר ראניה15 New member 10/5/07 #8 או! אלוהיםםםם רק תגידו שהוא לא יפה אני יפוצץ לכם תצורה :]] מושללללםםםםםםםםם זה תחביב אולי
י יוני 18 היחיד New member 11/5/07 #22 בקשר ל CSI שבערוץ 1. תכניסו לראש שלכם שכל עונה שמשודרת בהוט אקסטרה מגיע לבסוף לערוץ 1. זה מן הסכם כזה שעשו.. כל עונה שמשודרת בערוץ הוט אקסטרה תגיע לערוץ 1.\
בקשר ל CSI שבערוץ 1. תכניסו לראש שלכם שכל עונה שמשודרת בהוט אקסטרה מגיע לבסוף לערוץ 1. זה מן הסכם כזה שעשו.. כל עונה שמשודרת בערוץ הוט אקסטרה תגיע לערוץ 1.\