שאלה

כן...

היא משודרת כרגע בארה"ב (נשארו עוד שני פרקים לסופה), לדעתי היא תשודר באקסטרה הוט אחרי שתסתיים 5 של מיאמי שתתחיל (שבוע הבא?) את שידוריה שם, לגבי ערוץ 11 אני לא יודע, אבל סביר להניח שמתישהו שנה הבאה הם ירכשו אותה.

hitchhiker218

New member
לא אלוהים לא! לא מיאמי 5!

שיכה בי ברק!!!!! שיביאו את לאס וגאס מצידי בלופ מהעונה הראשונה.......:'(

ראניה15

New member
XD ../images/Emo181.gif (=במקום ברק,הכתי בך מדוזה:)

אני בעד...אני רוצה ווגאס ובאלי את העונה ה3 וה5 אוו החמישית עונה כ"כ טובבבההה

hitchhiker218

New member
כל הזין... לא ראיתי אותה!!!!!!:'(

דאממממממ שונאת את מיאמי!!!!! שונאת את H ! למרות שה-BURN BABY BURN הפיל אותי מצחוק.. חחח

שני דברים לי אליך

אל תעלבי, ממה שכתוב בהמשך, והעונה החדשה של מיאמי תתחיל ביום שני, ובתגובה לחתימה שלך אני במועדון המעריצים של H. דבר שני לא שאלתי לגבי ערוץ אחד, תודה.

FeLL67

New member
הוא לא בחורה

[ ברצינות, אדי, אתה חייב לשנות כינויXD] ודבר שני שאלת מתי היא תגיע לארץ, לא ציינת שערוץ 1 לא מעניין אותך

ראניה15

New member
XDD אה,ו...../images/Emo207.gif איזה באסה שהם מדובבים את

הדמויות! [היום,עוד 10 ד' בערוץ 153 שדרך אגב,התמכרתי אליו :p]
פתאום את שומעת קול אחר של גריסום ואת חושבת לעצמך "מה?? אה..זה לא באנגלית" נורא~! איי האירופיים האלה מדובבים הכל :-O
מזל שלא דובבנו לעברית!!!! הייתי מתאבדת :p XD

ראניה15

New member
XDD

אירוויזיון....אמממ גריסום או אירוויזיון...? ב-ר-ו-ר שגריס' :]] אוף,למרות שרציתי לראותם בהופעה חיה,בטח הייתי נפשכת XD

אני לא יכולה להפסיק לצחוק!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נקרעתי שראיתי את טיפקס אין אנחנו מנצחים

מממ

למה שאני אעלב? וכתבתי גם לגבי ערוץ אחד כי לא ידעתי אם רצית לדעת לגביו או לגבי אקסטרה הוט.

hitchhiker218

New member
רק שתדע,

שחלק מכובד מחברי הפורום נימצאים באגודה שלנו... בכל אופן עלי לקחת את הקרדיט לי ולירדן על הקמתה ועל המצאת המישפט הגאוני... לך כמה דפים אחורה ואפילו תזכה לראות את הלוגו שלנו

אני כלכך רוצה לעשות לכם דווקא../images/Emo11.gif../images/Emo6.gifאבל

אין לי מקום בחתימה

למעלה