שאלה......

ginat salman

New member
שאלה......

אני רוצה ללכת ללמוד לנגן על גיטרה אבל יש משהו שאני לא מבינה... כולם אומרים לי להתחיל על קלאסית - ללמוד את הבסיס ואז לעבור לחשמלית עכשיו אני לא מבינה אי אפשר ללמוד את הבסיס גם על חשמלית? מה זה משנה?

TheDUKE

New member
טוב אז מנסיון...

אני למדתי על קלאסית לבד, קיבלתי טיפים מחברים וכדו´ הקיצר אחרי שאני כבר יודע לנגן אחרי שנתיים וחצי, בפה מלא אני אומר שחבל שלא המשכתי רק עם קלאסית, פשוט הצליל יותר אמיתי ואיכותי ודורש יותר מאשר נגני חשמלית שלרוב הופכים להיות מטאליסטים. לי יש חשמלית אקוסטית וקלאסית, ואני מוצא עצמי מנגן על הקלאסית המון והרבה יותר משתי האחרות. דבר שני פאקו דה לוסיה לא ישמע אותו הדבר על חשמלית... ולשאלתך העיקרית תתחילי עם קלאסית תראי מתאים לך או לא מתאים ... תכלס זה נחשב להתחלה אבל אצלי זה גם המשך, הגיטרה הקלאסית נותנת את היכולת הבסיסית לשמיעה מוסיקלית, וחבל שזה יתבזבז לך על חשמלית עם צלילים שרובם מעוותים. מקווה שאני עוזר טיפה כי בקריאה שנייה של ההודעה שלי זה נשמע כאילו אני קצת מתוסבך ומסתבך, את תביני ותודי לי או לכולם אם תתחילי מהקלאסית.

ginat salman

New member
תודה על ...

הטיפ....נראה לי באמת אני אתחיל על קלאסית ואני יעבור לחשמלית אחר כך.... ובגלל התמונה המהממת ששלחת לפה יש לי רעיון לשירשור שכולם ישימו תמונות של הגיטרות שלהם או גיטרות שהם היו רוצים או סתם גיטרות יפות.. יאללה תתחילו להעמיס!!!!!!!!

cyber2200

New member
זה ממש ממש ענין אישי

לדעתי הצליל הכי יפה הוא של אקוסטית.

למעלה