שאלה

ואני חייב לציין

שדרך תוכנת פריצה אפשר להכניס כפילים לצאט, אני לא ניסיתי לעשות את זה אבל אני יודע על זה דרך אתרי אינטרנט שעוסקים בתוכנות פריצה,ובגלל שזה לא חוקי אז אני לא אפרט על זה, ואני נגד תוכנות פריצה שנועדו להרוס את הצאט, אז זה לא הוגן לשפוט אדם מבלי להיות בטוח מי רשם את ההודעה,

רמי אתה הוא אלברטיני 1000%

רמי אני אדאג לחשוף אותך ואת שקרייך. מענים איפה אלברטיני נעלם... מענין למה אלברטיני הסוטה מין פדופיל לא מופיע פה... כשרמי פה אלברטיני לא פה.. כשרמי לא פה אלברטיני מופיע.. רמי אתה חייב טיפול במכות חשמל על כסא עם אלקטרודות.... אתה חייב טיפול נפשי בכפייה זריקות... רמי אתה מסוכן לציבור ולסובבים אותך אתה חולה בנפש ובראש... אין לך תקנה אתה חייב מקום אישפוז מקום סגור שיקלוט אותך לכל החיייים..

יא בן של שרמוטההההההה

קיללת את אליןןןןןןןןןן יא זבללללללללללללללללללללללללל המקלל יקוללללללל ואתה מאחלת לך רמיייייייייי שברגע שאילן תעבור את הניתוח ותבריאאאאאאאא אתהההההה תמותתתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!! שונאים אותךךךךךךךךךך מעפןןןןןןןןןןןןןןןןן אלין בובית! בעזרת השם יילך בסדר! ואת תחזרי אליינו בריאה ושלמה בהצלחה מתוקה ושבורא ועלם ישמור עליך !

רמי אלברטיני למה לאחל מוות לבן אדם?

אתה מכנה את עצמך "דתי" "שומר מצוות" או שאתה בא ומקלל את אלין ואת האחרים.. תקשיב אתה מסוכן לציבור מסוכן לסובבים אותך. אתה חולה ב-פיצול אישיות הינו מצב שמכונה בעגה המקצועית dissociative personality. יש לך מחשבות שליליות תגובות שליליות כלפי אחרים. אתה מרוחק מהסביבה הנורמלית. מחפש תשומת לב כי אף אחד הקרוב אלייך לא יכול לתת לך את זה. ואז אתה נכנס לפורום ומטיל את אימתך ואת התגובות שלך ללא כל סיבה. אני מציע לך לצאת לסב טיפולים נפשים. לנסות להבריא את עצמך. אתה שקוי בעולם משלך עולם של דמיונות ואשליות. אתה לא שפוי נפשית. אתה לא אשם רמי לא אשם. בגלל הראש שלך כל הגוף שלך סובל. אתה לא יודע לקבל ביקרות בונה עלייך לא מוכן לקבל כל ביקורת על כל הנזקים שאתה מטיל בחברה הישראלית הקיימת.אתה חושב שכל העולם שלך. אז במקום לקלל ולחיות בדמויות משלך אלברטיני ועוד כמה כינוים שמעידים על פיצול אישיות כבד. תטפל בעצמך. אתה מסוכן מאוד מבחינה נפשית. שום חברה ישראלית לא מוכנה לקבל אותך אתה איש בודד מאוד שסגור בביתו כל היום מול המדיה והמחשב. מחפש "קשרים" וממציא סיפורים. אלבריטיני הוא חלק מהדמות שאתה תופס בפורום. ורושם מילים קשות ביותר. בנושא סקס דברים קשים מאוד. אפילו ענין של בחורות אצלך הוא שלילי. שום בחורה לא מוכנה לקבל אותך. המחלה שלך תופסת תאוצה רבה. וכל הביקורת השלילית כלפייך. מרתיחה אותך מאוד. והתגובות שלך חזקות יותר מכל פעם. רמי זה לא בושה חמוד. לך לפסכיאטר יש בקופ"ח כתובות תוכל לחיות כמו בן אדם ולקבל תרופות כדורים משהו מועיל. מקווה שמחלת הנפש שלך תברח ממך מהר . אם לא אתה הולך ומדרדר....

רמי יש לך בעיית קשב רצינית

אתה אפילו לא מנסה להבין מה אני רשום לך . עזוב אותך מתפוז כרגע. בוא נתמקד בבעייה הנפשית שלך. בוא נתמקד בהפרעה הנפשית שלך . בפיצול אישיות הינו מצב שמכונה בעגה המקצועית dissociative personality .יש לך בעייה קשב קשה ביותר.. איני מתכוון עוד להגיב לך. אתה חולה ברמות קשות.. אתה לא שווה יחס יותר. אם לא תטפל בעצמך אתה עלול לפגוע בסובבים אותך... ולכם גולשים יקרים אני מציע לא להגיב לחולה הזה. הוא מסוכן לסובבים אותו יש לו קשיי הבנה...(טרול קשה) חג שמח

אלין כמו שאמרת....

אני מרחמת על אנשים כמוהו כי הוא סך הכל מסכן !!!! רמי אתה בן אדם מסכן תקבל את זה כמו שכולנו השלמנו עם העובדה הזאת! ובאמת אני מאחלת לך שהשם יסלח לך על אותם מילים שאמרת לאלין ובנוסף לכל שירחם עליך !!!

open door1

New member
אני אישית לא מבין

איך אדם שמאמין בהקדוש ברוך הוא רושם דברים כאלה??? צריך להיות דפוק בראש כדי לרשום את זה וללכת לטיפול פסיכולוגי

open door1

New member
הוא צריך

אבל הוא דפוק במוח עד כדי כך שהוא לא מבין שצריך שהוא ילך לפסיכולוג

למעלה