שאלה

ואתה עושה העתק הדבק.

הדבר היחיד שאתה יודע לעשות. אין לך אוצר מילים, אין לך שכל, אין לך חיים, אין לך כלום. תמשיך להמציא שטויות, אלברטיני1.

DjXtrem

New member
קצת שכל בחור

ביום הזיכרון אתה אומר המשך יום נעים? מחקו את זה כי זה לא יום נעים לאנשים במדינה הזאת תפסיק להיות סתום ואנטישמי לא טוב לך במדינה הזאת תעזוב אף אחד לא ירגיש שהלכת טרול מעפן

אם אינני טועה יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל

זה לא יום אבל,זה יום זיכרון, אם זה היה יום אבל אז אסור היה גם לאכול ביום הזה,כמו אדם ביום הראשון לאבלות, אז למה לא לאחל המשך יום נעים?למה להמשיך לסבול? אם אני לא טועה לפי ההלכה של הדת היהודית גם מעודדים את האבל במושג-תנוחמו מהשמיים, אינני מוצא אף פגיעה ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל בעזרת ברכה כל שהיא,כי מטרת הברכה זה לא כדי לפגוע

DjXtrem

New member
אה הבנתי

אז מותר לי להגיד לך הכל לא משנה מה כל עוד אני לא מתכוון לפגוע זה בסדר? יום הזיכרון זה יום אבל זה יום שכל המשפחות השכולות בוכות בו אז מה בדיוק יום טוב בזה? אתה כל הזמן אומר שאתה לא דתי אז אל תדבר על ההלכה של הדת! אז טרול מעפן וחסר חיים דיי לחשוב שאתה צודק כי אתה תמיד טועה תפוז חסמו לך תהודעה כי הם החליטו שזה נכון תמיד אמרת שאתה לא עובר על חוקי הפורום היום עברת על חוקי הפורום אז אל תשחק אותה ראש קטן תפוז את שלהם אמרו בזה שמחקו תהודעה שלך תעזוב את זה ותמשיך הלאה יא יצור מפגר וחסר חיים ואני לא מנסה לפגוע אני מתכוון לטוב לא לרע בכל מה שאמרתי

אתה לא מבין אותי

בנושא של הדת אני מאמין בצורה אחרת,ואני לא חושב כמו האחרים, גם אם רע ביום הזה למה להמשיך לסבול ולא לאחל שיהיה יותר טוב? עד כדי כך דיכאון זה דבר בריא? אני משער שההודעה נמחקה לא בגלל שזו עבירה על החוק אלא כי היא אולי בשביל האחרים משעממת וחוזרת על עצמה,

DjXtrem

New member
רמי אתה טמבל

יום הזיכרון זה יום אבל לאומי בגלל שאתה לא ממש חלק מארץ ישראל ועם ישראל אולי קשה לך להבין את זה אבל ביום כזה כולם (חוץ ממך) נותנים תכבוד לחיילים שמתו בשביל להגן ולבנות לנו מדינה לחיות בה מדינה שבלעדיהם לא הייתה קיימת אז כן אין מה לנסות להרגיש טוב ביום כזה ומה הבעיה הנפשית שלך יש פעמים בשנה ימי זיכרון יום השואה ויום הזיכרון לחללי צה"ל יומיים אתה לא מסוגל להיות בן אדם אתה חייב להיות אנטישמי שוב אני אגיד לך לא טוב לך בחוקים של ישראל לך למקום אחר במדינת ישראל יום הזיכרון לחללי צה"ל זה יום אבל לאומי. אין לך מה לנסות לשנות את היום הזה

אז אם מישהו אומר לך

ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל, שלום אז אתה לא עונה לו? הרי שלום זו ברכה, לא קללה,לא שאלה,לא פקודה,לא הבעת דעה,או שאני טועה?

DjXtrem

New member
ושלך אומרים

תשתוק כבר טרול יצאת מפגר, זה ברכה, לא קללה, לא שאלה, לא פקודה, לא הבעת דעה, אלה עובדה זה משנה?

DjXtrem

New member
אני זה שלא נותן תשובות?

אני פשוט מגיב לך כמו שאתה מגיב לי עד היום פעם אחת לא ענית ישר שינת נושא מה קרה מציק לך שמתיחסים אליך כמו שאתה מתיחס לאחרים? טרול טמבל ומוגבל

ואתה מתחמק מכל שאלה ששואלים אותך.

תיקו.

נמחקה כדי שלא נשסע אותך שוב.

נראה שאתה מחפש את העליהום הזה בכוח, מר אלברטיני1, יער שחור1, חושב נכון, אוהב את הקבה או איך שלא קוראים לך היום.

רמי קיללת אותי בפרטי שאמות בניתוח אז איך אתה

בע"ה מסוגל בכלל לברך כל בוקר ? איך יש לך שני פרצופים אני כלכך שונאת להתפרץ לשרשורים האלו של ויכוחים. להזכירך!! לפני יומיים זרקו אותך מחדר שהיתי בו ,לא אני זרקתי נכנסת לפרטי שלי ורשמת" לא ניראה לי שהניתוח יצליח ושאת תמותי בו " איך לא התבישת איך יש לך לב להגיד לי כזה דבר? אתה בן אדם שפל במקום לברך ליום טוב תעשה דברים אחרים או לפחות אל תעשה את מה שאתה עושה . לא , לא לקחתי ללב ממך אני לא מתיחסת לאנשים כמוך. אבל אתה מעמיד פה פנים בפורום שאתה איזה צדיק אנשים לא באמת יודעים מי אתה והאמת ? גם אני לא ידעתי מיאתה עד שכתבת מה שכתבת . תתבייש לך אתה שפל בן השפלים שאני מכירה. אפילו אנשים שלא מתים עלי בבלוגים באו ואיחלו לי בהצלחה ואתה מאחל לי למות ושהניתוח לא יצליח לי לדעתך"! מי בדיוק נתןלך את המסר הזה הבבא רמי? פקס מאלוהים קבלת שאמות? תראה, אנילא פוחדת למות ולא הפחדת אותי בכלל, אני מאמינה בגורל ובבורא עולם למרות הדלקת נירות תפילות שלי ולאחר כך מציתה סגריה בשבת זאת אני ואין לשנות אותי כרגע! אבל לפחות תראה את הפנים האמיתיות שלך ליד כולם. אתה בטח תכחיש כל מה שאמרת לי ותעמיד פנים של צדיק ותנסה לשכנע את כולם שאני אולי הוזה או כאלו דברים חבל שלא שמרתי את השיחה כמו שכולם בבלוג אמרו לי , אבל לא נורא אני יודעת שאני דוברת אמת וחס ושלום לא משקרת שאלוהים לא ינחית עלי איזו מכה נוספת. תתבייש לך חתיכת......... גועל נפש אתה אתה בן אדם בלי לב ובלי נשמה אז אל תברך פה כי הכל הבל הבלים . אני בדרך כלל לא שונאת אנשים , אבל אותך שנאתי מהרגע שאיחלת לי למות כי אני בעצם שורדת ואמשיך וגם אם הניתוח לא יצליח אני אנצח!! בזכות כוח ההשרדות שהקב"ה נתן לי ושמחת החיים טיפש! את זה אתה מבין? זה מתנה שקבלתי מאלוהים ואףאחד לא יכול לקחת לי את זה שנים שאני שורדת , אז ממך אני אקח ללב? ואתם שקוראים תפסיקו להתרגז ממנו זה כמו לקחת לעצמיכם את החיוך של הבוקר ולהגיד שיהיה לי יום רע. אל תשימו לב אליו הבן אדם לא הכי שפוי בעולם מדבר עם עצמו בפורום ומחפש תגובות. בן אדם שפל ללא לב וללא מצפון ואחווה. אתה מסכן רמי ועל אנשים כמוך שמאחלים מוות בשעת מצוקה אני מרחמת מאוד לצערי.

למעלה