שאלה...

מיוצקה

New member
שאלה...

אז ככה באמת לא היה לי לאן לנצל''ש את זה...ובגלל זה אני אפתח הודעה חדשה...אל תהרגו אותי כי אני מניחה שזה נושא חרוש. אז מה אם לא הנושא הוא הגעתם של אוונסנס ואני מניחה שרובכם תענו לי את אותה שאלה אבל בכל זאת.. אין לי ממש הרבה חברים או חברות שמוכניםפ לשלם כל כך הרבה כסף כדי לראות אותם,למען האמת גם לי אין כל כך הרבה כסף כדי לראות אותם...אבל ממש במקרה ביוני זה היומולדת שלי וחשבתי לבקש כטיס מההורים כמתנה...עכשיו השאלה היא כמה נחמד זה יכול להיות ללכת לבד להופעה שלהם
אז מה אתם אומרים,שווה את זה?

זה ממש תלוי../images/Emo26.gif

תראי,אני מעריצה של אוונסנס לכל דבר,גם הייתי בהופעה שלהם בקנדה ושילמתי הרבה יותר כסף על ההופעה שם. השאלה היא למה את רוצה ללכת?את מכירה את השירים שלהם מלבד שישה הסינגלים שיצאו? את אוהבת אותם?או שסתם נחמד לך לשמוע אותם ברדיו? אם כל התשובות לשאלות האלו מסתכמות במשהו שקשור סביב השיר BRING ME TO LIFE אז סביר להניח שלא כדאי לך ללכת להופעה. אם את באמת אוהבת אותם ומכירה את השירים שלהם,את תהיי מוכנה לשלם את הכסף ולא יהיה לך ספק אבל יש לך,אני מניחה שזה בגלל שאת חושבת שהם להקה נחמדה נכון?אני אם הייתי במקומך-לא הייתי הולכת. לא צריך ללכת לכל הופעה של להקה שמגיעה לארץ תקני אותי אם אני טועה,כי אני מנחשת שאם אוונסנס היו להקה שאת מש מעריצה לא היה לך את הספק הזה מקווה שעזרתי

yakir31

New member
מסכים עם חלק מהדברים

אבל לא חייב להעריץ להקה בשביל להנות מהמוזיקה שלה יש הרבה להקות שאני רחוק מלהעריץ אבל יש להם שירים שאני אוהב והייתי הולך להופעה שלהם. אבל ברוב שאר הדברים שאמרת את צודקת. שבת שלום[=

כן,הערצה זה משהו אחר,משהו מעבר.

אבל הכוונה שלי הייתה האם היא מכירה רק 2 שירים או שהיא אוהבת את אוונסנס כלהקה.לזה הייתה הכוונה שלי כמעריצה שבת שלום...

מה הקשר?

תראי, אני מכיר כל פיפס של אוונסנס. אני מעריץ אותם כבר קצת יותר משנתיים ועדיין לא יודע איך להגיע להופעה. קודם כל, בגלל שאין לי את הכסף. אני לא אומר שאם אני לא אשיג את הכסף אני לא אלך, אבל בנתיים אין לי ואולי יהיו כאלו שיגידו שהם יעשו כל דבר כדי להשיג את הכסף, אבל אני כבר דיי ניסיתי הכל ולא יודע מה לעשות יותר, אז אני חוסך מהדמי כיס, ומקווה שישארו כרטיסים.. וגם, אם אני אשיג את הכסף, אז אני לא בטוח שההורים שלי ירשו לי ללכת לבד, למרות שיש לי אנשים מהאינטרנט שהולכים, אבל ההורים שלי לא ממש אוהבים את החברים שלי משם... שורה תחתונה, אני מקווה שאיזה ספונסר ייקח אותם.. ושאם מתלבטים, זה לא אומר שלא באמת מעריצים את אוונסנס.

לא דיברתי על זה.

זה שהיא מתלבטת אם ללכת להופעה לא אומר שהיא אינה מעריצה. השאלה שלי הייתה אם היא באמת מכירה את הלהקה ורוצה ללכת לראות אותם,או אם היא מאלה שמכירים 2 שירים ורוצים ללכת להופעה שלהם.זה הנקודה פה.לא זלזלתי בהערצה שלה.ואני אודה אם תפסיקו לתק'וף אותי או להבין אותי לא נכון. ובכלל,הערצה זה דבר שאפשר לקחת לכאן ולכאן,לפני שנתיים ממש הערצתי אותם,היום מדובר באהבה שונה אליהם כי התבגרתי לא יודעת מה יהיה תזכור שעוד מעט ההופעה לא נראה לי שספונסר ייקח אותם.

לדעתי...

כמו שנאמר פה אם את באמת אוהבת ומעריצה אותם אז לדעתי אין מחיר שהוא יקר מדי (עד 10000 שקל ) אז לדעתי לכי על זה ותהני כסף בא והולך .בהופעה הדבר האחרון שתחשבי עליו הוא הכסף ששילמת אז אם את באמת שומעת אוונסנס ומעריצה אותם תלכי להופעה זה יהיה שווה את זה אני בטוח .

מיוצקה

New member
אז ככה...

העיניין הוא פשוט,אני לא מאמינה בהערצה. נראה לי מגוחך. ואני מאוד אוהבת אותם,אני חושבת שהם עושים מוזיקה מדהימה ואמיי-ליי היא ללא ספק אחת היוצרות המוכשרות ביותר. מצחיק אותי איך ש"סקייטר גירל" קפצה ישר ושפטה אותי...או כל בן אדם אחר שלא מקדיש את חייו לאוונסנס בהחלטה שכל מה שאני אוהבת בהם זה ה6 סינגלים שלהם שיצאו ברדיו,אבל ניחא. אני חושבת שהספק לגיטימי...מדובר במחיר שקרוב ל400 שקל. אני מצטערת,התגובה שלך פשוט עיצבנה אותי...אבל לא הייתי יכולה לצפות למשהו אחר כשאני נכנסת לפורום בנושא של הלהקה עצמה. אז הינה אני מתקנת אותך,כי את טועה. ההרגל של לשפוט אנשים לא יפה לך...

מאמי../images/Emo24.gifלא קפצתי לשפוט אותך

מצטערת אם זה יצא ככה,פשוט זה נראה כאילו את לא מכירה את הלהקה,תקני אותי אם אני טועה פה? ברור שיש הבדל בין הערצה לבין היכרות הלהקה השאלה שלי בעצם היא-עד כמה את מכירה את הלהקה? ולא שפטתי,שוב,אני מצטערת שזה יצא ככה.400 שקל זה ה מ ו ן כסף על להקה שאת לא מכירה,בואי נגיד שללכת לראות את הבלאק אייד פיז,שהופיעו שנה שעברה-אני לא הייתי הולכת כי למה להוציא כסף אם את לא מכירה את כל השירים שלהם ואוהבת אותם? "ההרגל שלי" ,את מכירה אותי בכלל?מי את שתקבעי מה ההרגלים שלי,אני מבינה שאת עצבנית אבל את לא צריכה להגיב ככה בגלל שהעלבתי אותך. והנה התנצלתי,מקווה שתגובתך תהיה רצינית ולא תטיחי בי עלבונות שווא. לין

Freak Mor

New member
גם לי הייתה התלבטות דומה...

הייתי אמורה ללכת להופעה עם כמה חברות שלי.. בסוף הן לא הולכות... ולא בא לי ללכת לבד... |: ו..ניסיתי להצדיק את עצמי איכשהו.. XD.. אוונסנס זו הלהקה שאני הכי אוהבת בעולם.. אבל אחרי ששמעתי שזה במקום פתוח התבאסתי.. מאוד.. קודם כל... זה עולה המון.. בשביל הופעה, תסכימו איתי?.. יש כאלה שמוכנים ללכת בכל מחיר.. לא יודעת... גם אני הייתי מוכנה ללכת.. אבל בגלל שזה במקום פתוח ויהיה חם והמון אנשים.. זה לא נשמע כזה נחמד.. ועוד ישראלים... דוחפים..מתורבתים משהו.. :/ זה רחוק.. ואין לי מושג איפה זה אז אני לא אגיע מוקדם ואתפוס מקום ליד הבמה.. ככה שיש מצב שאני אתקע מאחור ולא אראה כלום?... זה פשוט לשרוף 360 שקל. וגם אם הייתי תופסת מקום ליד הבמה היו מוחצים אותי למוות XD בכל מקרה.. כל מי שהולך.. תהנו.. ואני מקווה שלא תתאכזבו. :] ותספרו לי איך היה!!

toxic vamp

New member
בדיוק..

כלומר זו ההטלבות שלי...אף אחד לא מבטיח לי שאני באמת אצליח להיות מקדימה ואוכל לראות אותם ממש טוב... וזה שאנחנו גרים בישראל לא ממש עוזר להווי של ההופעה... ובגלל שרוב החברים שלי לא קשוחים ואפלים כמוני ולא שומעים אוונסנס...חח...סתם
אז לא בא לי ללכת לבד... נו,מילא... תהנו. עידו אתה עוד חייב לי את הדיסק שלהם שהבאתי לך יא'זבל!סתם,מתה עליך.

niro levi

New member
......

אני גם רוצהה ללכת להופעה שלהםם אבל אני חושבת שזה מחירר ממש מוגזםםם לכרטיססס... עם כל זה שאני חולההה עליהםם אני לא חושבת שאני ישלם מחיר של 360 שקלים לכרטיסס ואני עוד צריכה לבוא באוטובוסיםם כי אני גרה רחוקק אבל אם הייתה לי את האפשרות ללכת להופעה שלהם בכיףף הייתי הולכת.. אני לא הולכת, כי כרטיס יקרר מידיי ואני חושבת שזה ממש לא מוצדקקק.. זה ממש לא כיףף ללכת לבדד אבל תראי אולי אנשים פה מהפורום הולכים ותהיי איתם בהופעה כי אף פעם לא מזיק להכיר אנשים חדשים... אני כבר ויתרתי על העיניין של ללכת להופעה הזאת ואת החלום הזה של להיות בהופעה שלהם אני ידחה חח לפעם אחרת.. (אלה אם כן ההורים שלי יפתיעו אותי בכרטיס מה שלא נראה לי) תחשבי על זה שתלכי להופעה ותהני בה למרות שאת לא מכירה הרבה שירים של אותו זמר או זמרת או להקהה אבל עדיין את יכולה להנותת (למרות שתמידד אפשר להכיר ויש זמן עד ההופעה חח ככה שאת יכולה להכיר את כל השירים שלהם) כי יש להם המוןן שירים ממש יפיםםם ובקיצוררר תחשבי לבדד על אם את רוצה ללכת או לא והאם הם באמת חשובים לך כדי להשקיע בהם 360 שקלים.. טובב דפקתי פה חפירההה מפחידההה..

MCRRuLeS

New member
אבלאבל../images/Emo12.gif../images/Emo174.gif

מבינים מה שאת אומרת גם אם לא תשארייי עלל כלל אוותת 77 פעעמיםם

niro levi

New member
חחח כן שמתי לב שניהיה לי כתב כזה

שעל כל אות אני נשארת מלא זמן.. חח

למעלה