שאלה....

שאלה....

בקשר להופעה {אם הציפו בנושא הזה מצטער לא ראיתי
} מממ בכל מקרה יש הנחה לחיילים? אם כן כמה? {תבינו זה הזוי לשלם 360 שקל שהרגע קיבלתי תלוש משכורת של352 שקל
} מממ ומה מצב הכרטיסים? אפשר למרוח ת'זמן או שהם מתחילים להיגמר? תודה.

Lost Lullaby

New member
על מצב הכרטיסים אין לי מושג

אתה בשירות הסדיר או הקבע? אם סדיר אז אתה מקבל הנחה של 80 שקל אם אני לא טועה. ככה שזה 280 [+10 שקל אם אתה מזמין את זה דרך האינטרנט או הטלפון ולא בא למקום ומשלם ישר שם] אם אתה בקבע אז דרך ה'חבר' שלכם אתה רוכש כרטיס ב270. אם יש לך חברים בקבע, אז דרכם.

Lost Lullaby

New member
נופ

הוא לא בקבע ובכל מקרה 320 זה עדיין טו ריץ' פור מיי בלאד

Lost Lullaby

New member
אהה אופס אופס

טעות! אם אתה חייל רגיל זה עולה 320 [+10 שקל על מה שאמרתי] אם אתה בקבע זה 280 דרך "חבר".

frozen Blood

New member
יש הנחה לחיילים:X

אני לא בדיוק זוכר של כמה:X נראה לי של 60 ש"ח או משהו בסגנון:X ובקשר לכרטיסים...אין לי מושג.הדרך היחידה לדעת היא להתקשר ולשאול. יום טוב איש ברח מג"צ^^

בעע זה כלום...

מה 60 שקל חוצפנים אין להם בושה להשאיר לנו רק 30 שקל לשקם.. חח ואני לא בג'צ פשוט בעיה עם איזה אובססיבי אחד ^_^

ONE18

New member
שאני

התקשרתי ובררתי כרטיס לחייל עלה 320 וכן מתוך משכורת צבאית בסך 752 שח זה המון.אבל אוונסנס לא באים כל שבועיים לת``א אז יאללה..

יש מצב שאבא שלי יקנה לי בסוף

דרך איש קבע...אם כך יהיה עכשיו הבעיה היא להוציא אפטר לדעת איפה ההופעה בדיוק להגיע לשם להחליף לאזרחי ולחפש מקום לישון אחרי ההופעה

ONE18

New member
כן

זה בעיה קשה להוציא אפטר.אני מוכן לסגור 28 בשביל זה בכיף.מקסימום נפקדות של יום

אצלי זה לא כזה נוראי...

אני בחיל האויר ושמה בגלל שהיציאות חרא יותר קל להוציא אפטר אני צריך לבקש מהמפקד שלי כבר עכשיו חודשיים לפני כדי לקנות כרטיס שלא יקרה מצב שאני אקנה סתם...

פויה חיל האויר. שונא להיות שם../images/Emo70.gif

רק שהמפקד יאשר לי ואני בהופעה...אבל עם המזל שלי בטח טיפול עליי איזה תורנות

אהה זה כן ../images/Emo3.gif

חייל/ת עם גוף פנים יפות ומשקפי שמש מתאימים ממש יכול לדגמן במדים האלה ואני לא מגזים...אבל עדין היציאות חרא...

yogniz

New member
איכ המדים.../images/Emo109.gif

אני שונא ת'מדים האלו
עושים מראה ג'ובניקי מאוד
וכל לכלוך קטן רואים עליהם..פוי אני רוצה מדים ירוקים
טוב מזל שאני יוצא על ב' גם ככה..

למעלה