שאלה....

McFreaKy

New member
את מדברת איתי על שוקולד? ../images/Emo7.gif

את יודעת כמה פאקינג דברים מתוקים יש לי בבית?!$@$%#@$^%$#^#$ ומקודם היה לי התקף זלילה, עוד מעט יוצאים לרוץ.
אל תצפי שאשוב הביתה לפני 10-11.
(ובכל זאת, מה הם הביאו? X: פרטים פרטים, שאדע אם שווה לבוא לבקר
)

Lost Lullaby

New member
אהה עליתי עליך

לבקר אותי בשביל שוקולד? הא? הא? העיקר ביומולדת הבאתי לך עוגת שוקולד וגרמת לי לאכול אותה לבד. ]; [שוקולד מריר וחלב עם אגוזים.
]

McFreaKy

New member
לא לבד! עם המכוערת ההיא! ../images/Emo3.gif

את יודעת, חוה, החברה של האדם הקדמון.
ועוגת שוקולד של עוגת הבית זה לא כמו שוקולד מחו"ל, עם כל הכבוד. X: והיי, את לא באה לבקר אפילו בשביל שוקולד. X: ויש הרבה!!!!!!!!1111111

McFreaKy

New member
למה לא אמרת?! ../images/Emo2.gif

אפילו לא טעמתי! היא פשוט נראתה כזו עוגת הבית, אז היה לי חבל לבזבז על זה קלוריות. X:X:X:X היית אומרת. $: פעם באה שאבוא תאפי לכבודי עוגה!

Lost Lullaby

New member
אתה מעליב לי ת'עוגה

נראית כמו עוגת הבית?!?! יש עליה ציפוי! עם ס וכריות בשלל צבעים! והיא טריה!!!!!!!!! מה עוגת הבית מה:(

McFreaKy

New member
אוקיי, את מתבלבלת לדעתי. ../images/Emo12.gif

לא היו עליה שום סוכריות והיא הייתה נראית מוארכת כזו כמו עוגת הבית. הייתי שואל החברה של האדם הקדמון, אבל אני לא מדבר איתה, את יכולה לברר את זה איתה, לראות מה היא אומרת. ככה שניישב את זה אחת ולתמיד.

Lost Lullaby

New member
אני מצטערת

אני מכינה לאחי עוגות שוקולד כבר שנים והוא לא אוכל אותן בלי ציפוי אז אין מצב :[

McFreaKy

New member
פה יש הרבה ממתקים והפתעות. ../images/Emo3.gif

נו, מתי אתה בא כבר?

פרסי555

New member
מה איכ?????אוף מעצבן....!

מה הבעיה איתי??? עשיתי לך משהו רע (חוץ מזה שנולדתי?)?????? אוף שונא שסתם מכלילים...! לא כל ההומואים מגעילים, בדיוק כמו שלא כל הסטרייטים מגעילים, וזה שאני הומו זה לא אומר שאני מפתח הרגלי בנות, אני פשוט....אוהב בנים, עושה ספורט, מפתח שרירים, אוהב להזיע, לשמוע אוונסנס, ואוהב בנים - אני לא רואה שום בעיה עם זה!)

Lost Lullaby

New member
היא... צחקה.

השאלה הנכונה לפורום זה היא "יש פה סטרייטים!?@!?#?! איפה?"

EvAdorad

New member
כן../images/Emo9.gif

*צועד צעד קטן קדימה מהשורה* *חוזר בחזרה*

למעלה