שאלה

amitzangi

New member
שאלה

בשיר הזה http://www.youtube.com/watch?v=5NfZBvRvkIg יש כמה קטעים שהוא נתקע על איזה תו ואז יוצא לו פידבק (צרחה כזאת) אוטומטי.. הוא עושה את זה או שזה הפיקאפ?

TheNightcrawler

New member
זה קורה בגלל

שהתחמן הזה משתמש בFernades sustainer שזה מה שגורם לאפקטים האלה. תקרא עוד על המכשיר, חמוד אבל יותר מדי צריך להרוס את הגיטרה בשבילו.

TheNightcrawler

New member
ססטיינר זה זה עם הקרניים נכון ?

ברור שאתה לא רואה, זה כל הקטע, שזה יהיה בתוך הגיטרה ולא יראו את זה, להוסיף עוד כפתורים זה לא משהו שכולם רוצים. סטיב ואי ואיבנז הם רמאים לא קטנים, לסטיב יש על הגיטרה שהוא מנגן עליה הכי הרבה Coil split שאין בJEM שקונים בחנויות, פטרוצ'י החליף פיקאפ אחד וכל הליין שונה עם אותו פיקאפ. לך תדע מה עוד יש לו בגיטרות שהוא מנגן על הבמה שאין לך מושג (ראיתי אותו כמה פעמים עם פיקאפים שלעולם לא ראיתי אותו מנגן כמו הX2N)

yehuda kotton

New member
רמאויות

אני לא חושב שאפשר להגיד על מישהו רמאי אם הוא לא מנגן על בדיוק אותו מודל כמו גיטרת הסיגנצ'ור, חוץ מאם הוא באמת טוען שהוא משתמש בדיוק באותה גיטרה. מתקבל על הדעת שמוסיקאי כזה ישנה כל הזמן דברים וינסה דברים שונים. אי אפשר לצפות שחברה כמו איבנז תשנה כל יום את המודלים לפי הקפריזות של הנגנים. לגבי הססטיינר - זה דבר מאוד נחמד ויש לי באחת הגיטרות ונראה לי שלהרבה אנשים זה יכול להיות שווה את הסיבוך והבלאגן כי מעבר לזה שזה נותן ססטיין (כמובן) זה גם גורם לסאונד להיות יותר שמן וחיוני. מצד שני זה ממש מעצבן שזה שותה בטריות ושצריך לוותר על פיקאפ צוואר נורמלי בשביל זה. ואי - יש לו את הססטיינר בגיטרה פרטלס (וכנראה גם באחרות) אבל בזאת יש בבירור פיקאפ צוואר של דימרזיו ולא ססטיינר (הם נראים שונה מבחוץ).

el00

New member
הסוסטיינר נמצא על FLO

זאת EVO...אבל אני מאמין שיש פה סוסטיינר חיצוני או אפילו קומפרסור, אבל הגיוני שגם אם לא. לי גם היתה JEM ומגוון הצלילים והדינמיקה בגיטרה הזו הוא לא נורמלי, גם רק עם דיסטורשן..אבל בכל זאת זה ממש לא משנה במה הוא משתמש, אם זה מה שעושה את העבודה ואת הסאונד שהוא צריך. מה קשור רמאויות? תחמנות? צא מהסרט אחי, קצת פירגון לא יזיק

el00

New member
...

EVO אמורה להיות הסיגנצור שיש בחנות... (במחשבה שנייה מסכים עם יהודה שזה פידבק)

נצלש מכס..

היי הזמנתי פדאל שעלה לי 47 דולר מאי ביי.. עם המשלוח הסכום הכולל היה 74 דולר. באתר המכס כתוב שיש פטור מתשלום מכס על מוצרים שערכם לא עולה על 50 דולר. האם הם יחשיבו את המשלוח יחד עם העלות של המוצר בתור הסכום הכולל? מישהו עמד מול המכס האיום פעם? תודה. ניקולס קייג'.

לא היה לי הגיוני ולכן שאלתי..

חשבתי שפשוט בודקים את מחיר המוצר עצמו(ללא משלוח..). הרי יש מוצרים עם משלוח חינם וזה האכיל אותי בלבלה נוראית. תודה. ניקולס קייג'.

למעלה