שאלה

maestr00

New member
שאלה

הבחינה שלי ביום ראשון (אני ממש לא לחוץ) הרבה אנשים ממליצים לא לגעת בחומר יום לפני הבחינה אם אני אעשה סימולציה מחר !! האם זה יזיק לי ? חח לא עשיתי מספיק סימולציות (רק עשיתי סימולציה אחת אתמול) וגם מעוניין ללמוד מילים (אנגלית מחר ) עדין לא למדתי בכלל מילים האם כדאי ללמוד או שזה רק יזיק לי ?

eran345

New member
אני בדיוק באותה סירה כמוך

ואני אלמד גם מחר ,בעיקר מילים,ואפתור עוד מספר מבחנים.עדיף מכלום לא?

braveman

New member
לא ללמוד!!!!!

הרבה יותר חשוב שמחר תעסוק אך ורק בלהירגע ובייצוב המצב המנטלי שלך מאשר ללמוד. כמה כבר לימוד של יום אחד ישנה...? תחזור טיפה על מילים בבוקר וזהו

pumikyפה

New member
הייי

לדעתי סימולציה בטח ובטח לא כדאי לך לעשות. זה סתם יתיש אותך, ויבאס אותך. מה שכן אני עשיתי ביום שלפני היה לחזור על אוצר המילים בעברית ובאנגלית וכדי לשמור על "חשיבה מתמטית" פתרתי איזה עשר תרגילים בלי זמנים רק כדי להרגיע את עצמי ולהוכיח לי שאני למדתי טוב ושאין מה לדאוג. חוץ מיזה קראתי עוד מאמרים באנגלית. ובאמת הכל באיזי. אה וברור שכדאי לך לעבור על המילים...אולי כמה מילים אתה תזכור ואחת מהן תופיע בבחינה ותשיפע על שאלה אחת נכונה... שיהיה לך בהצלחה...

nills1

New member
טיפים ליום המבחן

אהלן לכל הנבחנים מחר. אני מוסיף לינק עם טיפים שונים לזמן שנותר לכם עד הבחינה. בקצרה אומר - שממש לא כדאי לעשות היום סימולציה. זה עלול להתיש אתכם ולפגוע בציון שלכם. שאר הטיפים מופיעים כאמור ברשימה. בהצלחה! אופיר

למעלה