שאלה

Shaycus

New member
האמת

שלא יותר מדי.. סך הכל מחר מבחן שעד עכשיו למדתי אולי 10 דקות ועד מחר אני אלמד אולי עוד חצי שעה, אני פשוט זורק זין אני צריך להתבייש בעצמי וחוץ ממנו יש לי עוד 3 מבחנים שפרוסים על גבי חודש.. אז אין יותר מדי לחץ

דם דם

New member
זה פשוט מאוד

אתה סובל ממקרה קשה של "תולעת האוזן" ששיר/ים מסויים נתקע בראש עוד ועוד ועוד
חוצמזה מה רע בלהקה הזאת,הם אחלה של להקה אפילו אני שומע אותם, עשית לי חשק עכשיו לשמוע את השירים שלהם

Shaycus

New member
לא, מהמקרה הזה

סבלתי כל חיי עד היום.. ומקרה שקרה כך קרה: הייתי שומע שיר, נדלק עליו, שם אותו בריפיט בוינאמפ, שומע אותו שבועיים בלי להפסיק ופה נגמר הסיפור, פעם הבאה שהייתי שומע אותו הייתי מקבל חלחלה ופשוט העפתי אותו מהרשימה והתנכרתי אליו, עד שהגיעו קווין, שאני שומע עוד ועוד ועוד ועוד ועוד.. ועוד.. ארר מעצבן יש רק שיר אחד ששמעתי בחיים יותר משירים של קווין וזה של טופאק, חוץ מזה אני לא מסוגל לשמוע שיר יותר מנגיד 500 פעם.. סתם לדוגמא, changes אני שומע מכיתה ח' בערך בממוצע פעם ביום, בחישוב מהיר זה יותר מ3000 פעם ששמעתי את השיר.. טוב איזה חפירה וואו ממש משעמם לי קמתי בפאקינג 8 בבוקר ואין לי שום תכניות היום ואני רק מחכה ל7 בערב, למה המשחק של הנבחרת נופל בדיוק בשעה של המשחק של שחר עד שיש שידור ביורוספורט ויש גם משחק של הנבחרת? אוף, טוב נו אני חתיכת בכיין אמן שאלא יהיו הבעיות שלי בחיים.. למרות שיש לי דילמה עצבנית.. אני נוסע על 406 ויש גם פולו בבית הבעיה היא שהפולו פחות בטיחותית והילוכים שקצת לא בזין לי לנהוג על הילוכים בת"א, וה406 שותה דלק כמו נינג'ה.. לעשות ביטוח על הפולו או להישאר עם הפג'ו? ארר :(

EdisonGirl

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

כן, את זה הבנתי. אבל חייבת להסתתר בעיה אמיתית מאחורי זה!

Shaycus

New member
מה את מחממתתתת

אותי זה הצחיק והאמת, אחרי שקראתי את מה שרשמתי אני מבין לליבה.. זה באמת לא מעניין :)

EdisonGirl

New member
יופי, ועכשיו אתה מתנצל!../images/Emo123.gif

סתם סתם.. רק ניסיתי להגיד במילים אחרות שחסר לך אם אתה מכניס גם ת'מוזיקה לקטע המוזר הזה של כללים ומוסכמות, שיש ליצורי האנוש האלה. נממ. מותר לך לשמוע מה שאתה רוצה, מתי שאתה רוצה, כמה שאתה רוצה, איפה שאתה רוצה ובאיזה אופן שאתה רוצה. זה לא צריך להטריד אותנו, ובטח שלא אותך.

Shaycus

New member
../images/Emo24.gif

איזה חמודה את.. תודה לא לזה התכוונתי אבל הבנתי את הכוונה שלך וזה מאוד יפה מצדך.. כמובן שאני אשמע מה שאני רוצה ומתי שאני רוצה :)

rotesh8

New member
אז איפה הבעיה?

יצא לך טוב, להתאהב בלהקה מעולה ולא במשהו שיעבור זמנו עוד כמה חודשים/ שנים. לקווין אין תאריך תפוגה, ככה שאתה יכול להיות רגוע. חבר שלי חולה עליהם כבר משו כמו 14 שנה, ולא עובר לו וכנראה שגם לא יעבור... תשיג את הDVD, לא תתחרט

למעלה