שאלה

Shaycus

New member
שאלה

התאהבתי בלהקה וכל מה שאני שומע זה את הלהקה הזאת, 4 חודשים סך הכל שאני מכיר אותם ורק אותם אני חורש, בכל מקום.. מהוינאמפ לאמפי3 ולאוטו, הם לא נמאסים לי ואני נהנה לשמוע אותם הבעיה היא שכמה אפשר, בחייק רבאק, עד עכשיו תמיד הייתי מגוון, הייתי שומע משהו מסויים נניח שבועיים, גג חודש וזהו עובר הלאה, זה לא עובר לי, אני פאנטי עליהם ג'יזז, כאילו שאני שומע מוזיקה מסוג אחר זה פשוט נשמע פחות טוב פתאום.. אחח עוד יומיים מבחן..למה? :(

Shaycus

New member
קווין

ומשום מה יש לי הרגשה חזקה שאת לא שומעת אותם :)

היה לי בעבודה את כל הדיסקים שלהם בפורמט של MP3 .. סעאמו כמעט 2 גיגה של שירים שהלכו לפני כמה חודשים כשנפל לי הדיסק בעבודה .. איזה בעסה זה שיש לך אוסף עצום של חומר שהולך לאיבוד ואני לא מדבר רק על השירים שלהם כי הלך לי גם טונה של קבצים חשובים שלא יצא לי להעביד לשרת לגיבוי וזה חומר שעוד לא הצלחתי לשחזר כי זה לשבת ולכתוב חצי מהכבצים מחדש .. אוףף סעאמו עם אנשים שצריכים לעבוד עם מדפסות בדוס שבגלל זה אני יושב לשבור ת'ראש עם הקבצי שכתוב לפרמייוואר של הביוס במדפסת שלהם ...

באמת מעניין למה אתה חושב ככה..

אבל תתפלא, אני מאוד אוהבת את הלהקה הזו ואת השירים שלה. יש לי כמה דיסקים שלהם (צרובים,כמובן). חצוף.

Shaycus

New member
סליחה..

לא יודע הייתה לי הרגשה שאת לא שומעת אותם חח :) מקווה שלא נעלבת

זה בסדר שי...

מותר לך להגיד שבגלל ה"כפרה" חשבת שהיא פרחה ממוצעת ששומעת רק מזרחית. אצל ליאת, ההבדל בין מה שאתה חושב כשאתה רואה את הכינוי למה שאתה מבין כשאתה מכיר אותה הוא עצום. :)

Shaycus

New member
<-- מרכין את הראש ומתנצל

עלית עלי :(, אני בחור שטחי ורדוד, אני אחזור לספה להתבונן בעוד משחק כדורגל עם בירה על הכרס-בירות שלי, קבלי את התנצלותי הכנה ליאת.

אל תרכין את הראש ואל תבלבל לי את

המוח. חיכיתי שתגיד את התשובה שאמיתי במקומך. לא חשבתי שתהסס לכתוב אותה, כמו שלא התביישת לחשוב שאני סתם פרחה עקומה. אתה מגעיל אותי.

Paranoid Eyes

New member
לא טעית

אבל אולי נסחפת בתגובה

איזה כיף

אילו רק הייתי במצבך ושומע קווין כל היום... איזה שיר אתה חורש הכי הרבה?

למעלה