שאלה

מאיושSP

New member
אהא הבנתי,

אני לא מנגנת בהרכב אבל חברה שלי מנגנת בתופים אז מדי פעם אנחנו מנגנות שירים ביחד.. אבל זה לא ביגדיל האמת.. 15 וואט זה בסדר בכללי רק בשביל לנגן בחדר? חח :)

The Walrus

New member
כמה טעויות

דבר ראשון, דווקא קשה יותר למכור ציוד יקר, בעיקר בארץ. קח לדוגמה את יאיר (katariz), שהציע למכירה כבר לפני הרבה זמן לס פול קאסטום מדהימה ואף אחד לא קפץ על המציאה... ובקשר ל"הגיטרה עם הצליל הכי יפה ששמעתי", משום מה אני בטוח שאם היית קונה גיטרה אחרת טובה, גם עליה היית אומר אותו דבר. גם אם היית קונה לס פול, טלקסטר, סטראט אחרת וכו'... זה נובע מכמה דברים: אחרי הרבה זמן עם כלי לומדים איך להוציא ממנו את הסאונד הכי טוב, וגם בדרך כלל אוהבים את מה שיש לך (אני באופן אישי מאוהב בלס פול שלי, אבל אני לא מטעה את עצמי שהיא הגיטרה הכי מדהימה בעולם). אם היה לך 3 חודשים עם הגיטרה שלך, ואז 3 חודשים עם אחרת, ואז 3 חודשים עם גיטרה שלישית, לא בטוח שהיית בוחר את שלך...

wish i was here

New member
יתרונות 1,3 לא ממש יתרונות

אם אתה מסתכל על זה-גיטרות זה לא גרביים,אתה לא כול לעבור כמה אחת אחרי השניה עד שאתה מוצא את מה שאתה אוהב,כדאי להיות נעול על גיטרה לגמרי עוד לפני שאתה קונה אותה. גיטרות יקרות אפשר למכור מהר?לא תמיד...תיקח בחשבון שאנשים שקונים גיטרות כאלה הם בד"כ אנשים רציניים שאולי היו מעדיפים לקנות את הגיטרות האלה כבר חדשות,וגם עם תמכור-זה יהיה בהפסד כספי שלך

שמע אתה לא לומד ולא מפנים

כלום ממה שכותבים לך. "גיטרות יקרות תמיד אפשר למכור מהר" כמה גיטרות יקרות הספקת למכור בחייך? תחשוב על אבא שהילד שלו קרא בפורום שאיזה מישו אמר לו שגיטרות יקרות אפשר למכור ומהר ואחרי חודשיים מחליט שהוא רוצה להיות מתופף ואבא שלו נתקע עם גיטרה יקרה שאין לו מושג איך למכור אותה, איך אז הוא ירגיש? אתה יודע מה? אני הייתי מפנה אותו אלייך .

Kfitzi

New member
אני לא אקפוץ להגנת רועי כמו

איזה אמא תרזה בהתהוות... אבל אני חושב שאתה יודע, חיים, ששינויים לוקחים זמן. אפשר לרדת מהבן אדם. אחרי הכל הוא עשה היקש מתבקש והגיוני לחלוטין. לגיטרה טובה יש ערך גבוה יותר בתור יד שניה מאשר גיטרה זולה מז'אנר החיקויים. אבל באמת שאפשר לתת לו זמן לנשום אוויר.

shakedsham

New member
העצה שאני יכול לתת היא

לא להמעיט בחשיבות המגבר! לחלק את התקציב לפחות חצי חצי למגבר וגיטרה.

מאיושSP

New member
מצאתי כמה דילים,

תוכלו לומר לי מה אתם חושבים על החברות האלו: גיטרה חשמלית של CUPID ומגבר של PEAVEY 15 וואט. או גיטרה חשמלית של SLAMMER ומגבר של PEAVEY שוב. תודה!

מהאפשרות הראשונה תתרחקי,

השניה קצת יותר טובה, אבל לא בהרבה. ובניגוד לכל התגובות שקראתי עד אני בכלל אומר לך להתחיל עם קלאסית.

מאיושSP

New member
לא קראת את התגובה הראשונה שלי,

אני מנגנת כבר כמה חודשים עם קלאסית..

The Walrus

New member
גם מהשנייה תתרחקי

לחבר שלי יש גיטרה של סלאמר, פשוט סיוט, מהסוג שיגרמו לך לשנוא גיטרות...

מאיושSP

New member
וואי באמת?

שתי ההצעות לא טובות? חבל, זה נשמע טוב באלף שקל גיטרה ומגבר..

מאיושSP

New member
ומה אתם אומרים על הגיטרה

של DEAN דגם Nashvegas Zone ?? ועל גיטרה שהיא "חיקוי מדויק של פנדר"? ומגבר vox 15 W?

GreatKingRat

New member
חצי מהגיטרות בשוק, חיקויים של פנדר.

טוב, אולי לא חצי, אבל יש הרבה מאוד חיקויים של פנדר. אני אישית הייתי ממליץ לך על מגבר של VOX, 15 וואט: מהסדרה הזאת. זה מגבר מדהים, אני קונה אחד כזה רק 30 וואט. בקשר לגיטרה, כמו שאמרו כאן, תקני קורט, או ימאה פסיפיקה. (שגם הם חיקויים של פנדר)

למעלה