שאלה..

dasoona1

New member
שאלה..

אם יוצאים באמצע הבחינה לשירותים למשל, אחת הבוחנות מתלוות אלי או שאני הולכת לבד? כאילו מה, אני קמה מתחילה לרוץ והיא רצה אחריי? אנלא מבינה

נראה לי מצביעים,מבקשים לצאת

מתלווים אליך ואז את חוזרת איתם.. [כי אם מחכה לך מישהו בשירותים? או מחשובן? או חבר טלפוני? בקיצור את עם השגחה] והחדשות היותר רעות- זה לוקח זמן.. צריך להמנע מזה

rw12

New member
תשובה..

הייתה לא החוויה המפוקפקת להצטרך לשירותים בפסיכמוטרי הראשון וכן הבוחנת באה איתי לשרותים. אני רצתי והיא דשדשה מאחורי. היא דווקא הייתה מאוד משועשעת מהעניין והיא לא רצתה לבוא איתי בדיוק כמו שאני לא רציתי שהיא תבוא איתי...

demultiplexer

New member
אני דופק ריצה בלי לחשוב פעמיים

מצידי שהמשגיחה תשבור רגל... מצידי שהמרכז יכשיר את המשגיחים לרוץ אחרי נבחנים באקסטזה.

demultiplexer

New member
מזל שיש את אאנגלית

ואם אני אהיה במיקום נוח והמשגיחים קצת אפטיים ויהיה לי ממש בלק אאוט בכמותי אני אפתור חלקים ממנו בזמן של האנגלית. הזוי לגמרי שיש לי 20 דקות פנויות לפחות בבחינה בפרקי האנגלית ואני לא עושה בהם כלום חוץ מלגרוס אנרג'י בר...

זה בעיה, יכולים לפסול לך

גם אני לרוב מסיימת אנגלית באקסטרה זמן, אבל מצד שני זה כיף לעצום עיניים ולנקות את הראש.. ולהתכונן לפרק הבא

dasoona1

New member
אוף מלחיץ העניין הזה

אם היא לא תיתן לי לרוץ? אני אוהבת לצאת באנגלית, אני מסיימת ב-13 דקות וזה נחמד להתאוורר.

nills1

New member
על פסיכומטרי ופיפי...

אהלן. מה שקורה בבחינה בענייני שירותים הולך כך: אכן כל תלמיד שיוצא לשירותים מלווה ע"י בוחן או בוחנת (אני לא חושב שתמיד מלווה בוחן מאותו המין). ישנן 2 סיבות פשוטות לכך: א. כדי שלא תפגש עם משהו בדרך ותשאל אותו שאלות. ב. כדי שלא תלך לאיבוד בדרך. תלמיד שרוצה לצאת לשירותים פשוט מרים יד ומבקש לצאת. לא תמיד תוכל לצאת מיידית, שכן אם יש כבר מישהו בשירותים, או שאין מספיק בוחנים כדי ללוות, תאלץ לחכות מעט. עם זאת הציפייה בד"כ לא ארוכה, גג תוך דקה שתיים תוכל לצאת. מרגע שיצאת מהכיתה לא צריך לחכות לבוחן המלווה, אפשר לרוץ בכיף לשירותים, והוא יגיע בזמנו החופשי. הבוחן כמובן לא נכנס אתך לשירותים, אלא מחכה מחוץ לדלת (של חדר השירותים, לא של התא..). כדאי כמובן לבדוק את מיקום השירותים לפני תחילת הבחינה כדי שתוכלו לרוץ לשם בלי לחכות לבוחן. וזהו. לשאלות נוספות, פנו אלי דרך הבלוג שלי (קישור למטה). אופיר

demultiplexer

New member
תכלס, לבדוק איפה השירותים הכי קרובי

אם זה לא unisex ואין שירותי גברים בקומה אני נכנס לשירותי נשים, ראו הוזהרתן !

demultiplexer

New member
ככה

מעבר על השאלות, שאלה שלא מצליחים לפתור ולא רואים כיוון ועקרון לנחש ולסמן בעיגול כדי לחזור, חלק מהנושאים מלכתחילה לוותר ולהשאיר לסבב שני, גרף להשאיר לסוף הסבב הראשון של השאלות... היה פה דיון על זה - זה הקישור: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=182&msgid=95942726 לקראת אמצע השרשור.. זה נראה לי אחלה נושא לכתוב עליו מאמר לבלוג... וכולנו כמובן נודה לך מאוד..

nills1

New member
אז ככה

אהלן. לצערי, לא על כל נושא אני יכול לכתוב כאן או בבלוג. שיטות עבודה ספציפיות, טכניקות בנשואים שונים, גישות עבודה נכונות וכיו"ב אינני יכול לפרסם, היות שהן שמורות לתלמידים בקורסים שלנו. גם קשה לי להביע דעה על העניין הספציפי ששאלת עליו מבלי לחשוף יותר ממה שאני רוצה. בקיצור - אני לא יכול לכתוב מאמר על גישה נכונה לפרק. צר לי שאינני יכול לעזור יותר. בהצלחה! אופיר

חח

אתה יודע איזה תורים יש בשירותי נשים ועוד במועד אפריל? במועד הקודם שלי נכנסתי לגברים וזה עוד היה פברואר, חיפה. תאר לעצמך פרחות צפונתלאביביות באת"א, איי איי..

למעלה